Mobil > Teknik

Monday, 18 June, 17:32

Mobil - 22 dec 17 kl. 14:31

Pixel 2 XL-ägare klagar på distortionUppgifter om ännu ett fel på Googles förhållandevis nya telefonmodell Pixel 2 XL har börjat dyka upp på diverse användarforum. Den här gången handlar det om distortion i enheternas högtalare..
Läs mer på Mobil
Läs mer om:
XL, Googles, Pixel

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Pixel2 , XL-ägare, klagar, distortion
Mobil - 21 apr 17 kl. 17:04

Backup-problem med Pixel-telefoner

Flera ägare till Googles Pixel-telefoner hävdar att det inte går att göra backup på enheterna. Problemen ska ha funnits sedan telefonerna släpptes..

Mobil - 23 okt 17 kl. 09:09

Flera rapporter om inbrännings-problem med Google Pixel 2 XL

Under helgen har flera nyblivna Google Pixel 2 XL-ägare vittnat i sociala medier och på forum om problem med inbränning i enheternas skärmar. Det är primärt de virtuella navigationsknapparna i skärmarnas bottenkant som tycks bränna fast. Google har nu börjat undersöka saken närmare..

Affärsvärlden - 14 sep 17 kl. 08:17

Storägare säljer i Catena Media

Tre storägare i Catena Media, Optimizer Invest, Aveny och Pixel Wizard, har sålt aktier i Catena Media..

DI - 14 sep 17 kl. 08:11

Storägare sålde 2 miljoner aktier i Catena Media för 80 kronor per aktie

Carnegie meddelar att man genomfört en accelererad bookbuildning där Optimizer Invest, Aveny och Pixel Wizard har sålt 2 miljoner aktier i affiliatebolaget Catena Media. .

Realtid - 14 sep 17 kl. 10:22

Tre storägare säljer i Catena Media

Optimizer Invest, Aveny och Pixel Wizard har tillsammans sålt 2 miljoner aktier i Catena Media för 80 kronor per aktie..

IDG - 18 jan 18 kl. 15:41

Buggjägare fick nästan en miljon av Google


Upptäckte sårbarhet som kunde kapa Pixel-telefoner..

Helsingborgs Dagblad - 05 nov 12 kl. 10:15

Tryckerier går samman

Tryckerierna Koloriten Offset i Helsingborg och Punkt & Pixel i Malmö har slagit ihop sina påsar. I samband med fusionen får den nya koncernen 23 anställda och en beräknad omsättning på 30 miljoner kronor. Företagen kommer att behålla sina respektive varumärken.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Kan detta vara världens minsta katt?Kombo

Katten Pixel är nästan 13 centimeter lång, från axel till tassar – och kan vara världens minsta katt.
Pixels ägare, Tiffani Kjeldergaard, är nämligen säker på att hennes Mini Mew Munchkin-katt har slagit rekordet i att vara allra minst. .

IDG - 26 okt 16 kl. 08:47

Han ska reda ut krisen på Ericsson – klart med ny vd

Han ska reda ut krisen på Ericsson – klart med ny vd Investmentbolaget Investors förre vd Börje Ekholm blir ny vd för krisande telekomjätten Ericsson. 2016-10-26 08:47 2016-10-26 09:02 Mattias Malmqvist Svenska telekomjätten Ericsson har varit på jakt efter ny vd sedan i juli då Hans Vestberg avgick.Företaget har sedan dess letts av finansdirektören Jan Frykhammar och bland annat aviserat stora neddragningar.

Fler nyheter från Mobil

Mobil - 1 timme sedan

Motorola tar patent på lösning för böjbara skärmar som deformeras

Det är inte bara Samsung som har planer på en smartphone med böjbar skärm. Även Motorola jobbar ihärdigt på saken och har nu tilldelats ett patent på en teknologi som råder bot på skärmdeformationer..

Mobil - 3 timmar sedan

Sonos öppna för att förse sina högtalare med Siri

I dagsläget finns Amazons AI-assistent Alexa på en rad externa plattformar, däribland för Sonos multirumshögtalare. Och där kan även Apples motsvarighet Siri komma att dyka upp på sikt..

Mobil - 7 timmar sedan

Tips: Tre högtalare till sommaren

Ska du på utlandsresa i sommar, komma i form, rusta upp sommarstugan eller bara hänga i stadens parker? Oavsett vilket har vi tips på mobiltillbehör..

Mobil - 8 timmar sedan

Sony arbetar med ny hemskärmsapp

En Sonyanställd har förtydligat varför man slutar utveckla Xperia Home..

Mobil - 8 timmar sedan

Var ”Project V” en tidig Samsung-prototyp på en vikbar telefon?

Ett antal bilder som påstås föreställa en tidig vikbar telefon med dubbla skärmar från Samsung har nu fått spridning på nätet. Enligt obekräftade uppgifter handlar det om en prototyp som gick under kodnamnet ”Project V”..

Mobil - 8 timmar sedan

”Apple tror mest på billiga LCD-versionen av årets Iphone-enheter”

Apple förväntas släppa hela tre Iphone-modeller i höst, varav två är uppföljare till Iphone X och utrustade med OLED-skärmar. Men enligt färska uppgifter från leverantörer så ska Apple tro mer på den enklare budgetmodellen med LCD-skärm..

Mobil - 15 jun 18 kl. 12:49

var femte svensk bokar resan med mobilen

Enligt siffror från researrangören Tui bokar ökar andelen svenskar som bokar resan i mobilen snabbt..

Mobil - 15 jun 18 kl. 12:30

Huawei har redan sålt 6 miljoner P20-enheter globalt

Huaweis P20-enheter släpptes så sent som i slutet av mars månad, men har redan sålt 81 procent mer än föregångarna, förra årets P10-enheter..

Mobil - 15 jun 18 kl. 12:16

Android P-testare med Nokia 7 Plus mystiskt nedgraderade till Oreo

Många Android P-betatestare med Nokia 7 Plus har nyligen fått en mycket märklig överraskning. Deras telefoner har nämligen nedgraderats till Android Oreo, utan någon förklaring..

Mobil - 15 jun 18 kl. 09:23

HTC U12 Plus i stort test

HTC U12 Plus är ett helt okej alternativ till Huaweis och Samsungs toppmodeller, men har svårt att bli mer än så..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.