Mobil > Teknik

Saturday, 17 March, 05:32

Mobil - 22 dec 17 kl. 14:31

Pixel 2 XL-ägare klagar på distortionUppgifter om ännu ett fel på Googles förhållandevis nya telefonmodell Pixel 2 XL har börjat dyka upp på diverse användarforum. Den här gången handlar det om distortion i enheternas högtalare..
Läs mer på Mobil
Läs mer om:
XL, Googles, Pixel

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Pixel2 , XL-ägare, klagar, distortion
Mobil - 21 apr 17 kl. 17:04

Backup-problem med Pixel-telefoner

Flera ägare till Googles Pixel-telefoner hävdar att det inte går att göra backup på enheterna. Problemen ska ha funnits sedan telefonerna släpptes..

Mobil - 23 okt 17 kl. 09:09

Flera rapporter om inbrännings-problem med Google Pixel 2 XL

Under helgen har flera nyblivna Google Pixel 2 XL-ägare vittnat i sociala medier och på forum om problem med inbränning i enheternas skärmar. Det är primärt de virtuella navigationsknapparna i skärmarnas bottenkant som tycks bränna fast. Google har nu börjat undersöka saken närmare..

Affärsvärlden - 14 sep 17 kl. 08:17

Storägare säljer i Catena Media

Tre storägare i Catena Media, Optimizer Invest, Aveny och Pixel Wizard, har sålt aktier i Catena Media..

DI - 14 sep 17 kl. 08:11

Storägare sålde 2 miljoner aktier i Catena Media för 80 kronor per aktie

Carnegie meddelar att man genomfört en accelererad bookbuildning där Optimizer Invest, Aveny och Pixel Wizard har sålt 2 miljoner aktier i affiliatebolaget Catena Media. .

Realtid - 14 sep 17 kl. 10:22

Tre storägare säljer i Catena Media

Optimizer Invest, Aveny och Pixel Wizard har tillsammans sålt 2 miljoner aktier i Catena Media för 80 kronor per aktie..

IDG - 18 jan 18 kl. 15:41

Buggjägare fick nästan en miljon av Google


Upptäckte sårbarhet som kunde kapa Pixel-telefoner..

Helsingborgs Dagblad - 05 nov 12 kl. 10:15

Tryckerier går samman

Tryckerierna Koloriten Offset i Helsingborg och Punkt & Pixel i Malmö har slagit ihop sina påsar. I samband med fusionen får den nya koncernen 23 anställda och en beräknad omsättning på 30 miljoner kronor. Företagen kommer att behålla sina respektive varumärken.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Kan detta vara världens minsta katt?Kombo

Katten Pixel är nästan 13 centimeter lång, från axel till tassar – och kan vara världens minsta katt.
Pixels ägare, Tiffani Kjeldergaard, är nämligen säker på att hennes Mini Mew Munchkin-katt har slagit rekordet i att vara allra minst. .

IDG - 26 okt 16 kl. 08:47

Han ska reda ut krisen på Ericsson – klart med ny vd

Han ska reda ut krisen på Ericsson – klart med ny vd Investmentbolaget Investors förre vd Börje Ekholm blir ny vd för krisande telekomjätten Ericsson. 2016-10-26 08:47 2016-10-26 09:02 Mattias Malmqvist Svenska telekomjätten Ericsson har varit på jakt efter ny vd sedan i juli då Hans Vestberg avgick.Företaget har sedan dess letts av finansdirektören Jan Frykhammar och bland annat aviserat stora neddragningar.

Fler nyheter från Mobil

Mobil - 13 timmar sedan

Mobilens batteri: Det här gäller och så får du batteriet att räcka längre

Mobilens batteri åldras för varje laddning, men använder du det på rätt sätt kan du få det att räcka längre..

Mobil - 14 timmar sedan

Bild som påstås föreställa HTC U12 Plus läcker ut

HTC:s nya flaggskeppsenhet U12 Plus ska inte offentliggöras förrän tidigast i maj, men specifikationerna på enheten har redan läckt ut. Och nu tycks vi av allt att döma även ha fått veta hur telefonen ser ut. Detta då den notoriske techläckaren Evan Blass nu publicerat en bild på enheten som förvisso inte håller högsta kvalitet, men som ändå avslöjar en hel del..

Mobil - 14 timmar sedan

Rykte: Iphone-tillverkare använde otillåtna delar

Enligt rapporter från källor som påstås ha insyn i saken ska Iphone-tillverkaren Wistron, vid tillverkningen av Iphone 8 Plus, ha använt komponenter som Apple inte godkänt. Wistron säger att man inte kommenterar uppgifter som rör specifika kunder, men förnekar att något driftstopp ska ha ägt rum till följd av den påstådda upptäckten..

Mobil - 17 timmar sedan

Huawei skickar ut Android 8.0-uppdatering till P10

Efter flera månaders betatestande har Huawei nu börjat skicka ut Android 8.0 till P10 och P10 Plus..

Mobil - 18 timmar sedan

Ionic uppdateras till Fitbit OS 2.0

Fitbit har börjat rulla ut en ny systemversion till sin sportklocka Ionic..

Mobil - 20 timmar sedan

Officiellt: Nu har Android Wear blivit Wear OS

För några dagar sedan kom tecken som tydde på att Android Wear var på väg att byta namn till Wear OS. Nu är det hela officiellt, och enligt Google beror namnbytet på att man vill spegla användarklientelet bättre än vad det gamla namnet gjorde..

Mobil - 20 timmar sedan

Facebook Lite nu släppt i fler i-länder

Facebook Lite – det vill säga den avskalade och resurssnålare varianten av Facebooks mobil-app – var ursprungligen ämnad för så kallade utvecklingsmarknader. Men nu har appen släppts i ett flertal i-länder, då Facebook konstaterat att även rika länder lider av dålig uppkoppling här och var..

Mobil - Igår: 15:23

Smarta cykelhjälmen börjar säljas i Sverige

Den smarta cykelhjälmen Witt by Livall har fått en del uppmärksamhet på IFA- och CES-mässorna, och snart börjar den säljas i Sverige..

Mobil - Igår: 15:08

Youtube kontrar konspirations-klipp med Wikipedia-länkar

Youtubes vd Susan Wojcicki har i samband med SXSW-festivalen i Austin, Texas meddelat att Youtube nu ska vidta åtgärder mot spridningen av vilseledande och felaktig information på plattformen. Detta genom att förse exempelvis konspirationsvideo-klipp med Wikipedialänkar. Till Wikimedias förvåning har dock Youtube inte pratat med dem om saken..

Mobil - Igår: 14:46

Broadcom drar tillbaka sitt bud på Qualcomm

Det blir av allt att döma ingen affär mellan halvledarjätten Broadcom och den amerikanska chippgiganten Qualcomm. Broadcom har nu formellt dragit tillbaka sitt bud och ger därmed upp försöken att köpa Qualcomm. Detta i kölvattnet av att Donald Trump satt stopp för saken..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.