Mobil > Teknik

Monday, 24 September, 03:33

Mobil - 22 dec 17 kl. 14:31

Pixel 2 XL-ägare klagar på distortionUppgifter om ännu ett fel på Googles förhållandevis nya telefonmodell Pixel 2 XL har börjat dyka upp på diverse användarforum. Den här gången handlar det om distortion i enheternas högtalare..
Läs mer på Mobil
Läs mer om:
XL, Googles, Pixel

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Pixel2 , XL-ägare, klagar, distortion
Mobil - 21 apr 17 kl. 17:04

Backup-problem med Pixel-telefoner

Flera ägare till Googles Pixel-telefoner hävdar att det inte går att göra backup på enheterna. Problemen ska ha funnits sedan telefonerna släpptes..

Mobil - 23 okt 17 kl. 09:09

Flera rapporter om inbrännings-problem med Google Pixel 2 XL

Under helgen har flera nyblivna Google Pixel 2 XL-ägare vittnat i sociala medier och på forum om problem med inbränning i enheternas skärmar. Det är primärt de virtuella navigationsknapparna i skärmarnas bottenkant som tycks bränna fast. Google har nu börjat undersöka saken närmare..

Affärsvärlden - 14 sep 17 kl. 08:17

Storägare säljer i Catena Media

Tre storägare i Catena Media, Optimizer Invest, Aveny och Pixel Wizard, har sålt aktier i Catena Media..

DI - 14 sep 17 kl. 08:11

Storägare sålde 2 miljoner aktier i Catena Media för 80 kronor per aktie

Carnegie meddelar att man genomfört en accelererad bookbuildning där Optimizer Invest, Aveny och Pixel Wizard har sålt 2 miljoner aktier i affiliatebolaget Catena Media. .

Realtid - 14 sep 17 kl. 10:22

Tre storägare säljer i Catena Media

Optimizer Invest, Aveny och Pixel Wizard har tillsammans sålt 2 miljoner aktier i Catena Media för 80 kronor per aktie..

IDG - 18 jan 18 kl. 15:41

Buggjägare fick nästan en miljon av Google


Upptäckte sårbarhet som kunde kapa Pixel-telefoner..

Helsingborgs Dagblad - 05 nov 12 kl. 10:15

Tryckerier går samman

Tryckerierna Koloriten Offset i Helsingborg och Punkt & Pixel i Malmö har slagit ihop sina påsar. I samband med fusionen får den nya koncernen 23 anställda och en beräknad omsättning på 30 miljoner kronor. Företagen kommer att behålla sina respektive varumärken.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Kan detta vara världens minsta katt?Kombo

Katten Pixel är nästan 13 centimeter lång, från axel till tassar – och kan vara världens minsta katt.
Pixels ägare, Tiffani Kjeldergaard, är nämligen säker på att hennes Mini Mew Munchkin-katt har slagit rekordet i att vara allra minst. .

IDG - 26 okt 16 kl. 08:47

Han ska reda ut krisen på Ericsson – klart med ny vd

Han ska reda ut krisen på Ericsson – klart med ny vd Investmentbolaget Investors förre vd Börje Ekholm blir ny vd för krisande telekomjätten Ericsson. 2016-10-26 08:47 2016-10-26 09:02 Mattias Malmqvist Svenska telekomjätten Ericsson har varit på jakt efter ny vd sedan i juli då Hans Vestberg avgick.Företaget har sedan dess letts av finansdirektören Jan Frykhammar och bland annat aviserat stora neddragningar.

Fler nyheter från Mobil

Mobil - I förrgår: 15:25

Nu finns Apple Iphone XS och XS Max i svenska butiker – här är den billigast

Idag den 21 september började nya Iphonemodellerna att säljas och de första som förbeställt har fått sina telefoner levererade..

Mobil - I förrgår: 14:40

Huawei går starkt framåt i Sverige

Färska siffror från analysfirman GFK visar att Huawei går starkt framåt på den svenska marknaden, något som sannolikt kan tillskrivas de nya P20-telefonernas popularitet..

Mobil - I förrgår: 14:47

Uppgifter: Facebook presenterar sin videochatt-enhet Portal nästa vecka

Redan i början av året kom uppgifter om att Facebook stod i begrepp att lansera en hårdvaru-enhet för videochatt, kallad Portal. Den sköts dock upp – sannolikt till följd av Cambridge Analytica-skandalen – men ska nu vara på gång att presenteras under nästa vecka, enligt ett färskt rykte..

Mobil - I förrgår: 12:15

Xiaomis spelmobil Black Shark testad

Jag är osäker på om det finns något behov av en särskild spelmobil, men är du säker är Xiaomi Black Shark ett utmärkt val..

Mobil - I förrgår: 11:14

Nu blir det möjligt att köpa betalappar till Androidmobiler för barn

Google har släppt funktionen Familjebibliotek i Sverige, vilket löser problemet att minderåriga Androidanvändare sedan en tid inte kunnat installera betalappar på sina mobiler..

Mobil - I förrgår: 09:36

HMD Global bjuder in till lanserings-event den 4 oktober

HMD Global har börjat skicka ut inbjudningar till ett event i London den 4 oktober. Exakt vad man har på gång är oklart, men det lutar åt att det är Nokia 7.1 Plus som ska göra global debut..

Mobil - I förrgår: 09:20

Alexa-fest när Amazon bjöd på spontant hårdvaru-event

Förhandsryktena visade sig stämma. Amazon offentliggjorde i samband med ett spontant event under torsdagen mängder av nya enheter, samtliga med AI-assistenten Alexa ombord..

Mobil - 20 sep 18 kl. 16:10

Test av Defunc True: Headset och laddare i ett

Svenska Defunc har hittat en egen variant på helt trådlösa headset och fått till en klart intressant produkt..

Mobil - 20 sep 18 kl. 15:13

Kan Nokia ha en renodlad gaming-telefon på gång?

Gamingtelefoner har blivit lite av en trend på sistone, och nu tycks även HMD Global kunna ha en enhet på gång i segmentet. Åtminstone att döma av en minst sagt förbryllande tweet som nu dykt upp..

Mobil - 20 sep 18 kl. 14:55

Batterikapacitet och arbetsminne i nya Iphone-modellerna avslöjade

Apple pratar inte i samma utsträckning som andra tillverkare om vilka komponenter som sitter under skalet på de telefoner man tillverkar. Men det är oftast en rätt smal sak att ta reda på ändå, och nu har det mesta avslöjats..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.