Expressen > Nöje

Wednesday, 26 September, 17:11

Liknande nyheter

Taggar: Stellan, Skarsgårds, julfirandemed , exet
Expressen - 12 dec 17 kl. 11:13

Stellan Skarsgårds lever nytt pappaliv

Som småbarnspappa på nytt är Stellan Skarsgård, 66, mer närvarande än förr.När hans tidigare barnkull var yngre prioriterade han i stället sitt jobb, berättar skådespelaren i "P1-morgon".– Det enda jag kan säga är "bad luck, that's life".

DN - 23 okt 15 kl. 09:36

Stellan Skarsgård uppe på Fotografiskas vägg


Nu är också Stellan Skarsgårds ansikte upphängt, två kvadratmeter stort..

DN - 23 okt 15 kl. 10:36

Stellan Skarsgård uppe på Fotografiskas vägg


Nu är också Stellan Skarsgårds ansikte upphängt, två kvadratmeter stort..

Kristianstadsbladet - 14 jun 13 kl. 07:55

Stellan Skarsgård gör tv-roll i USA


Stellan Skarsgård följer i sönerna Alexanders och Bills fotspår och gör en tv-serie i USA. Pappa Skarsgård är klar för en av de stora rollerna i "The quarry", en dramaserie som utspelar sig på 70-talet efter Vietnamkriget, skriver Deadline Hollywood. Skarsgårds rollfigur rekryterar en desillusionerad Vietnamveteran som blir lönnmördare.

Expressen - 02 jul 16 kl. 23:04

Alexander Skarsgårds oro inför pappa Stellan

Även vårt svenska stjärnskott Alexander Skarsgård blir nervös inför en filmpremiär. Speciellt om ens pappa heter Stellan Skarsgård – och är ett fan av Tarzan. – Jag är lite nervös, men också förväntansfull.

Expressen - 20 jul 18 kl. 09:25

Skarsgårds pinsamma möte med Björn och Benny

Att sjunga i en musikal var aldrig något som svenska skådespelaren Stellan Skarsgård hade trott att han skulle medverka i.På presskonferensen för ”Mamma Mia: Here we go again”, berättade han om det pinsamma mötet med Benny Andersson och Björn Ulvaeus. – Vi skämdes som hundar, säger Stellan Skarsgård.

Trelleborgs Allehanda - 13 okt 15 kl. 22:06

Skarsgårds serie visas på Netflix

Stellan Skarsgård kommer till Netflix. Den sexdelade BBC-serien "River" har plockats upp av strömningsjätten, skriver Deadline. Serien handlar om polisen John River (Skarsgård) som hemsöks av mordoffer vars fall han måste försöka lösa.

Västerbottens Folkblad - 13 okt 15 kl. 22:08

Skarsgårds serie visas på Netflix

Stellan Skarsgård kommer till Netflix. Den sexdelade BBC-serien ”River” har plockats upp av strömningsjätten, skriver Deadline. Serien handlar om polisen John River (Skarsgård) som hemsöks av mordoffer vars fall han måste försöka lösa.

Sydsvenskan - 13 okt 15 kl. 22:08

Skarsgårds serie visas på Netflix

Stellan Skarsgård kommer till Netflix. Den sexdelade BBC-serien "River" har plockats upp av strömningsjätten, skriver Deadline.Serien handlar om polisen John River (Skarsgård) som hemsöks av mordoffer vars fall han måste försöka lösa.

YA - 13 okt 15 kl. 22:06

Skarsgårds serie visas på Netflix

Stellan Skarsgård kommer till Netflix. Den sexdelade BBC-serien "River" har plockats upp av strömningsjätten, skriver Deadline. Serien handlar om polisen John River (Skarsgård) som hemsöks av mordoffer vars fall han måste försöka lösa.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 1 timme sedan

Oväntade vändningen i ”Bachelor” förvånade alla

När deltagaren Minh Thu blev ratad från ”The Bachelor” i Vietnam gjorde hon ett oväntat erkännande i tv-studion – och lyckades övertala en annan kvinnlig deltagare att följa med henne hem.Men efteråt tog programmet ytterligare en vändning bakom kulisserna..

Expressen - 1 timme sedan

Efter anklagelserna mot Avicii manager – nu ger han sin sanning

Han var mannen bakom Aviciis enorma framgångar, men anklagades för att ha pressat den svenska världsstjärnan hårt.Nu ger Ash Pournouri sin version – och menar att dokumentären om Avicii, "True stories", ger en felaktig bild.– Jag var extremt frustrerad med människorna i hans närhet, som trodde att de skyddade honom genom att inte berätta för oss hur allvarligt det var, säger han till GQ..

Expressen - 3 timmar sedan

Benjamin Ingrosso avslöjar hemligheten om sin kropp

Benjamin Ingrosso gick ner 12 kilo i vikt för ett år sedan.Nu berättar artisten om sin kroppskomplex – och hur han hanterar de jobbiga tankarna.– Jag har ju aldrig vågat visa min kropp för någon, säger han i podcasten "Alice och Bianca – Har du sagt A få du säga B"..

Expressen - 3 timmar sedan

80-talsstjärnans turnébuss i olycka – 91 årig man dödad

Den brittiska sångaren Gary Numans turnébuss var involverad i en trafikolycka – och en 91-årig man blev dödad.Bandet ställde in – och på Twitter uttrycker Cars-stjärnan nu sin sorg."Det här är inget vi kommer att komma över snabbt, om någonsin.

Expressen - 5 timmar sedan

Monty Python-stjärnan blir döv – och gillar det

"Monty Python"-ikonen John Cleese håller på att bli döv.Men till skillnad från många andra så välkomnar skådespelaren sin annalkande dövhet – då han slipper lyssna på "strunt".– Jag tycker det är ganska befriande, säger John Cleese till The Mirror..

Expressen - 7 timmar sedan

Katie Holmes drag – efter Tom Cruises svek mot dottern Suri

Tom Cruise har inte träffat dottern Suri på fem år – trots hennes upprepade försök att få kontakt med sin pappa.Och nu verkar hans chanser att hitta tillbaka till sin dotter rinna ut i sanden, då exfrun Katie Holmes planerar en flytt till andra sidan landet med Suri Cruise.– Katie och Jamie älskar båda Atlanta, och tycker att det är en bra plats att uppfostra sina döttrar på, bort från rampljuset i Los Angeles, säger en uppgiftslämnare till Radar Online..

Expressen - 7 timmar sedan

"Sons of anarchy"-skådis hittad död – 48 år gammal

Skådespelaren Paul John Vasquez är död.Stjärnan från "Sons of anarchy" och "CSI" hittades död i sin pappas hem i San Jose, skriver TMZ.Han blev 48 år gammal..

Expressen - 8 timmar sedan

Linda Lindorff i tårar – efter upptäckten i brevet

Det blir direkt känslosamt i premiären av årets säsong av "Bonde söker fru".När bonden Per upptäcker att han tycker om allt redan i sitt första kärleksbrev, så kan Linda Lindorff inte hålla tårarna tillbaka – och bryter ihop.– Jag gråter redan jag bara för att du blev så glad, snyftar hon..

Expressen - 11 timmar sedan

Herngren vill bryta inspelningen – efter vågade sexfrågan

Felix och Moa Herngren träffar syskonen Peg och Penny Parnevik i säsongens sista "Herngrens husbil" – och samtalet glider in på sex.När Penny Parnevik påstår att Felix Herngren blir generad av att prata om sex, så vill "Solsidan"-stjärnan avbryta segmentet.– Jag blir lite svettig av det, jag skulle bli väldigt svettig.

Expressen - 12 timmar sedan

Gina Dirawi ryter ifrån mot tittarna: ”Helt förkrossad”

Gina Dirawi är trött på normer, näthat och likformighet.Inför första veckofinalen av "Idol" berättar programledaren om sitt beslut att sluta anpassa sig – och råden hon ger årets "Idol"-deltagare.– Jag är så klar med att behöva anpassa mig och göra om mig själv för att någon annan ska tycka om mig, säger Gina Dirawi..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.