DI > Ekonomi

Tuesday, 16 January, 12:37

DI - 20 dec 17 kl. 22:04

Storbritanniens vice premiärminister avgårStorbritanniens vice premiärminister Damian Green avgår, efter anklagelser om att han haft mängder av porr på sin dator. Det rapporterar brittiska medier på onsdagskvällen. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Damian Green

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Storbritanniens, vice, premiärminister, avgår
SVT - 20 dec 17 kl. 21:53

Storbritanniens vice premiärminister avgår

Damian Green, biträdande premiärminister i Storbritannien, avgår. Enligt Sky News sker det sedan pornografiskt material hittats på hans jobbdator..

Affärsvärlden - 28 nov 17 kl. 14:59

Irlands vice premiärminister avgår

Irlands premiärminister Leo Varadkar bekräftade på tisdagseftermiddagen att vice premiärministern Frances Fitzgerald har lämnat in sin avskedsansökan..

DI - 28 nov 17 kl. 12:53

Irlands vice premiärminister kommr att avgå

Irlands vice premiärminister Frances Fitzgerald kommer att avgå. Det rapporterar den statliga irländska tv-kanalen RTE på tisdagen med hänvisning till en icke namngiven minister, enligt Bloomberg News. Uppgifterna har ännu inte bekräftats..

SR - 28 nov 17 kl. 14:30

Irlands vice premiärminister Frances Fitzgerald avgår

Irlands vice premiärminister Frances Fitzgerald avgår för att avvärja en regeringskris och undvika nyval, uppger flera irländska medier..

BT - 27 nov 13 kl. 13:09

Lettlands premiärminister avgår

Lettlands premiärminister Valdis Dombrovskis avgår efter katastrofen i en stormarknad i Riga, då 50 personer dödades. Lettlands premiärminister avgår som en konsekvens av katastrofen i en stormarknad i Riga, då taket rasade in och dödade omkring 50 personer. Premiärminister Valdis Dombrovskis meddelade sin avgång på onsdagen genom en talesperson, rapporterade den baltiska nyhetsbyrån BNS I ett uttalande säger Dombrovskis att landet i nuläget behöver en regering som har stöd i parlamentet för att hantera katastrofen i Riga.

Helsingborgs Dagblad - 22 sep 17 kl. 16:11

Vice premiärminister utreds för korruption

Rumäniens vice premiärminister Sevil Shhaideh misstänks för korruption efter en överföring av landmassa till ett län i landet. Åklagare meddelade på fredagen att de öppnat en brottsutredning mot honom. Det var under 2013 som Shhaideh som vice regional u.

Expressen - 08 okt 12 kl. 13:22

Fotbollsstjärna kan bli vice premiärminister

Förre Milan-stjärnan Kacha Kaladze kan bli Georgiens näste vice premiärminister. Kaladze var en av flera kandidater som på måndagen nominerades till poster i den nya regeringen av Bidzina Ivanisjvili, ledare för partialliansen Georgisk dröm, som vann parlamentsvalet för en vecka sedan..

Affärsvärlden - 08 jul 13 kl. 08:15

Portas blir vice premiärminister i Portugal

Paulo Portas, ledare för det konservativa partiet CDS-PP, kommer att bli vice premiärminister i Portugal..

DI - 12 aug 15 kl. 12:29

Kim Jong-un avrättar vice premiärminister

Nordkoreas diktator Kim Jong-un fortsätter att avrätta högt uppsatta personer. Under tisdagen framkom uppgifter som gjorde gällande att han i maj beordrade avrättningen av sin vice premiärminister. Det uppger källor till Yonhap..

Fler nyheter från DI

DI - 1 timme sedan

Kina lånar ut 2.000 miljarder till "nya sidenvägen"

Kinas utvecklingsbank kommer att ge lån på 250 miljarder dollar, motsvarande 2 000 miljarder kronor, till nya Sidenvägen.  .

DI - 1 timme sedan

ECB kritiseras för bristande krisberedskap

Europeiska centralbankens organisation för krishantering av banker är i stort bra, men vissa brister finns. Dessa brister gäller riktlinjer för ECB-personal för dels bedömningar att ingripa tidigt och dels bedömningar när en bank går i konkurs eller håller på att gå i konkurs. Det sade EU:s revisionsrätt i en rapport som presenterades på tisdagen..

DI - 1 timme sedan

Morgan Stanley: Riksbanken dröjer längre med räntehöjning

Inflationen stiger i Sverige och inflationstrycket är nu tillbaka. I närtid väntas dock inflationen sjunka tillbaka och Riksbanken kommer inte att börja höja reporäntan så tidigt reporäntebanan antyder. Det skriver Morgan Stanley i en analys av inflationen i Sverige och Norge..

DI - 45 minuter sedan

L vill lösa polisbrist med beredskapspoliser

Liberalerna tar fasta på försvarsberedningens förslag och vill återinföra den så kallade beredskapspolisen. Men L anser att denna polisstyrka också ska kunna användas i fredstid..

DI - 30 minuter sedan

EU-räd mot pappersföretag

EU-kommissionen bekräftade på tisdagen att man har genomfört en så kallad gryningsräd mot ett företag inom kraftpapper. Det tillkännagav kommissionen i ett pressmeddelande. Vare sig företaget eller EU-landet namngavs..

DI - 30 minuter sedan

Gaming Corps genomför emission

Gaming Corps har beslutat om en kvittningsemission om cirka 845.000 kronor. Därtill har utbyte av konvertibler påkallats till ett belopp om cirka 777.

DI - 2 timmar sedan

Bannons tur att grillas av utskott

President Donald Trumps omtvistade tidigare chefsstrateg Steve Bannon ska i dag frågas ut av representanthusets underrättelseutskott. Temat för frågestunden, som sker bakom stängda dörrar, är utredningen om rysk inblandning i USA:s presidentval 2016..

DI - 2 timmar sedan

Brittiska producentpriser steg mer än väntat

Brittiska producentpriser steg 0,4 procent i december, jämfört med månaden före, enligt icke säsongsjusterad statistik. Jämfört med motsvarande månad föregående år steg priserna 3,3 procent.  .

DI - 2 timmar sedan

Lyft för brittiska huspriser

De brittiska huspriserna steg 5,1 procent i november jämfört med samma månad föregående år. Det rapporterar det brittiska statistikkontoret, ONS..

DI - 2 timmar sedan

Storbritanniens inflation i linje med förväntan

Storbritanniens konsumentpriser steg 0,4 procent i december jämfört med föregående månad. Inflationstakten uppmättes till 3,0 procent, enligt den brittiska statistiska centralbyrån..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.