Dagens Media > Ekonomi

Saturday, 17 March, 05:33

Dagens Media - 20 dec 17 kl. 16:22

"Kärleken har chockat oss – näthatet bara försvann"Dubbelkombination och dubbelsuccé – byrån Ehrenstråhles ad och copywriter berättar om hur de lyckades få internationell spridning med kampanjen "Silver Snipers"..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Ehrenstråhles, Silver Snipers

Dela artikeln

222 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kärlekenhar , chockatoss , näthatet, bara, försvann
Barometern - 29 jun 16 kl. 14:33

Hagel släpper nytt - om kärleken och näthatet

Sångaren och musikern Odd Hagel har i ett år jobbat på Emmaboda folkets hus, men musiken lever som aldrig förr. I dagarna släpper han material som handlar om näthat..

YA - 14 feb 14 kl. 09:48

"Det är ju kärleken som vi alla lever för"

Foto: Anette Sjöstrand
För mer än 40 år sedan träffades en grekisk invandrarflicka och en Gärsnäspåg utanför en kiosk. Kärleken blossade upp, och sedan dess har de fått tre barn och åtta barnbarn.– Vi är fortfarande kära.

GöteborgsPosten - 19 dec 12 kl. 22:05

Lova tror på nätkärleken

? Det är bra att näthatet uppmärksammas, säger Lova Malmstedt, 19 år. Flera tusen människor har lagt ut bilder på sig själva på hennes facebook-sida.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Efter nätkärleken: Så hyschar nygaddade Louise mobbarna

Louise Gren, 24, la  på sin synskada, som förändrade hennes liv. Nu har hon tatuerat in "Shhh..." som symbol för att hon tystat mobbarna.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Efter nätkärleken: Så hyschar nygaddade Louise mobbarna

Louise Gren, 24, la  på sin synskada, som förändrade hennes liv. Nu har hon tatuerat in "Shhh..." som symbol för att hon tystat mobbarna.

Sydsvenskan - 22 jan 12 kl. 06:30

Lång väg tillbaka för chockat S

Håkan Juholt är historia - nu är frågan om Socialdemokraterna kan göra comeback och vinna val igen. ?
Håkan Juholt är historia ?

SmålandsPosten - 20 jul 13 kl. 09:02

Lena Anderssons lektion om kärleken

Hon har skrivit om integration och konsumtion. I sin kommande roman Egenmäktigt förfarande dissekerar Lena Andersson det kanske svåraste ämnet av alla ? kärlek.

Sydsvenskan - 21 sep 14 kl. 13:26

Rusig och rosa av Ottar och kärleken

Ottar och kärleken Av: Gunilla Thorgren Bearbetning: Anna Kölén och Maria Löfgren Regi: Maria Löfgren Koreografi: Dorte Olesen Scenografi: Fridjon Rafnsson Kostym: Tove Berglund Ljud: John Conlon Ljus: Sven Erik Andersson Mask: Siv Nyholm Video: Signe Krogh I rollerna: Li Brådhe, Henrik Svalander, Cecilia Lindqvist, Erik Olsson, Natalie Sundelin, Katarina Lundgren-Hugg, Iso Porovic Intiman, Malmö Stadsteater 20/9 En pjäs om RFSU:s grundare Elise Ottesen-Jensen, hur upphetsande kan det bli? Tja, själv blir jag både rusig och rosa av urpremiären av "Ottar och kärleken" på Malmö stadsteater. Det som hade kunnat bli en fotriktig socialpsykologisk studie över en av nittonhundratalets största reformatorer, blir inte bara en historielektion som bränner sitt märke i

YLE - 28 maj 17 kl. 08:00

Långläsning: Fredrik Jensens fotbollsframgång satte syskonkärleken på prov

Fredrik Jensens fotbollsframgång satte syskonkärleken på prov
”Jag hade svårt att genuint vara glad för honom det första halvåret”. Samtidigt som Fredrik Jensens karriärkurva pekar spikrakt uppåt har storebror Richard stampat på stället. Yle Sporten besökte fotbollsbröderna i Nederländerna.

Kristianstadsbladet - 14 feb 14 kl. 08:00

Blir det bara kasedans?

Foto: Kb/TT
Kenta ”Kanon” Ericsson står i dj-båset på Yllan och ska hitta rätt stämning för alla kärlekslystna på Valentinesdiskot som slår upp klockan 21 i kväll.
Blir det bara kasedans? – Nej, oh nej, det är 30+, det är blandat, nyaste nytt och det gamlaste gamla.

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 13 timmar sedan

Adon ska hjälpa Socialdemokraterna vinna valet: "Ett självklart beslut"

Mediebyrån Adon kommer arbeta med Socialdemokraterna under årets valrörelse. Ett beslut som var självklart enligt byråchefen Johanna Alanko. "Vi har många mycket nya parametrar inför årets val.

Dagens Media - 13 timmar sedan

Lydecker: "Mediestormen påverkar inte vår relation med Google"

Bonnier News Sales försäljningsdirektör Alexander Lydecker ställer sig bakom granskningarna av Google, samtidigt som han hyllar annonsavdelningens nära samarbete med techjätten..

Dagens Media - 13 timmar sedan

Adam Alsing ska tappa 20 kilo med Viktväktarna

Viktväktarna inleder ett samarbete med radio och tv-profilen Adam Alsing, som går ut på att han ska gå ner totalt 20 kg till oktober. “Jag har faktiskt redan slagit vad med tre följare som hört av sig,” säger Adam Alsing till Dagens Media..

Dagens Media - 14 timmar sedan

SPONSRAT INNEHÅLL: Så gör du valkampanjen mer framgångsrik

SPONSRAT INNEHÅLL. Unrulys Robin Leijonhufvud delar med sig av tre råd för hur du gör din politiska reklamfilm mer framgångsrik..

Dagens Media - 15 timmar sedan

Efter #sistabriefen – 54 göteborgsbyråer skapar gemensam plattform

Byråsamarbetet kring #sistabriefen i Göteborg har lanserat en gemensam plattform för att motverka sexuella trakasserier i kommunikationsbranschen..

Dagens Media - 16 timmar sedan

LGB Sports: "E-sporten fortfarande gubbsjuk"

DEBATT. Abret är att tjejer fortfarande inte behandlas på lika villkor, trots att e-sport är en av få sporter i världen där män och kvinnor tävlar på helt lika premisser, skriver Cecilia Johansson som är manager LGB Sports..

Dagens Media - 16 timmar sedan

E-sporten fortfarande gubbsjuk

DEBATT. Abret är att tjejer fortfarande inte behandlas på lika villkor, trots att e-sport är en av få sporter i världen där män och kvinnor tävlar på helt lika premisser, skriver Cecilia Johansson som är manager LGB Sports.

Dagens Media - 18 timmar sedan

Bravo väljer Ingo

I Ingos nya uppdrag ingår att bygga och utveckla juicevarumärket strategiskt och kreativt..

Dagens Media - 19 timmar sedan

"Henrik Kristoffersen-målet kan få enorma konsekvenser"

Kristoffersens osämja med sitt förbund är långt ifrån unikt. Däremot kan jag inte påminna mig att någon drivit principdiskussionen så här långt, skriver sponsringsexperten Magnus Berglund i det senaste blogginlägget..

Dagens Media - 19 timmar sedan

Nio tjänster kapas på Aftonbladet

"Medielandskapet har förändrats på ett sätt som ingen kunnat undgå att notera", säger printchefen Martin Wåhlstedt..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.