GöteborgsPosten > Nyheter

Wednesday, 15 August, 08:59

GöteborgsPosten - 20 dec 17 kl. 15:56

Alla hjälper varandra – i föreningen för "gamla rövare"De träffas ofta, lagar mat, målar tavlor, väver mattor, går på bio och teater.
– En unik förening för lite äldre människor som levt ett hårt liv. De flesta av oss är ju gamla rövare, säger Mariann Svensson med ett brett leende..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Mariann Svensson

Dela artikeln

25 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Alla hjälper, varandrai , föreningenför , gamla, rövare
YLE - 07 aug 16 kl. 15:49

Skärgårdsföretagare hjälper varandra

Skärgårdsföretagare i Östnyland presenterade sig på söndag för allmänheten. För småföretagare i skärgården och glesbygden är det viktigt att nätverka. Landets regering fick också en hälsning.

Dagensanalys.se - 29 aug 16 kl. 15:00

Nielsenstudie: YouTube och linjär-TV hjälper varandra

En studie av analysföretaget Nielsen utförd åt Google visar att YouTube och ”traditionell” linjär-TV inte alls behöver konkurrera med varandra om tittarnas uppmärksamhet. Istället så kan de faktiskt öka varandras räckvidd! Det visar sig att YouTube-relaterat engagemang ökar TV:s räckvidd, och att TV-relaterat engagemang ökar YouTubes räckvidd – det visar i varje fall Nielsens studie.

Nya Wermlands Tidningen - 10 feb 14 kl. 06:00

Betydelsefullt att vi hjälper varandra

Vi beklagar att du upplevde att det var svårt att få hjälp när du försökte hjälpa den gamla damen hem från torget..

Resume - 04 nov 13 kl. 11:51

Actionist hjälper Hyresgästföreningen med #flerhem


Hyresgästföreningen har valt byrån Actionist och går ut med kampanjen #flerhem för att skapa opinion i frågan om bostadsbyggandet. Startskottet går av i dag, och kampanjen kommer att pågå fram till valet nästa år..

YLE - 01 feb 15 kl. 12:36

Finländarna älskar sitt gamla Arabiaporslin

I tio år har Tiina Westerlund drivit en liten affär i Helsingfors där man får köpa gammalt Arabiaporslin. Efterfrågan är konstant. De flesta kunderna kommer för att komplettera en servis som de har ärvt eller hittat på loppis.

Barometern - 23 sep 14 kl. 08:08

Oro att de gamla lämnas ensamma

Missnöjet gror inom äldreomsorgen.
Många tvingas jobba långa pass för att de gamla inte ska bli lämnade helt ensamma utan någon omsorg. – Jag är ­orolig för hur det ska bli för de gamla i framtiden om det här får fortsätta, säger en ­anställd på ett av Elefantens gruppboenden.

BT - 09 feb 16 kl. 01:30

Hjälper till att förändra livsstilen

Elisabeth Lansenfeldt hjälper till att bryta gamla vanor och mönster. Och hon och hennes kollegor på sjukhusets rökavvänjningsstöd kan visa på goda resultat..

Skånskan - 25 aug 16 kl. 16:39

Kulturmarknad på Gamla torg

TRELLEBORG Komikerparet Kryddan Petersson och Fritte Friberg är två av dem som gästar den Fria kulturmarknaden på Gamla torg i Trelleborg.Den arrangeras av föreningen Samkultur Gränsgång i samband med Palmfestivalen. Föreningen fyller 40 år i år.

YLE - 16 feb 16 kl. 07:20

Så förolämpade man varandra i Sundom! Har du roliga exempel från din hemby?

Syltsock! Lingonpelarin! Påmbel-hovo!

BT - 07 nov 14 kl. 08:39

30-årsjubileum för kulturföreningen Tåget

Nästa helg firar kulturföreningen Tåget 30-årsjubileum med musik, dans och teater bland mycket annat. En av höjdpunkterna blir en spelning av det gamla kultbandet Vrävarna. Från utsidan är huset ungefär lika charmigt som en nedlagd affärslada i ett miljonprogramsområde, och känns lika inbjudande som ett skyddsrum från kalla kriget.

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Thomas Di Leva spelar i kyrkor i höst

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Varning för skönmålad regeringsprognos

Tunga ekonomer varnar för skönmålade tillväxtutsikter i regeringens prognoser som presenteras i Harpsund, drygt tre veckor inför valet..

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Googles röstassistent förstår svenska

Google lanserar nu sin digitala röstassistent på svenska. Flera företag har hängt på och utvecklat speciella röststyrda funktioner..

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Kristersson toppar förtroendemätning

Ulf Kristersson fortsätter ha ett stabilt förtroende bland väljarna enligt Novus senaste mätning. Den som gått starkast framåt senaste månaderna är dock Kristdemokraternas Ebba Busch Thor..

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Rebecca & Fiona till Statement Festival

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Ibrahimovic: "Förtjänar inte slutspel"

För första gången på tre månader har LA Galaxys Zlatan Ibrahimovic gått mållös av fotbollsplanen två matcher i rad. Svenskmötet med Johan Blombergs Colorado Rapids i MLS slutade 2–2 sedan bortalaget kvitterat i den 82:a minuten..

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Förseningar i tågtrafiken Stockholm – Göteborg

Det är upp till 30 minuters förseningar i tågtrafiken mellan Göteborg och Stockholm. Orsaken är att polisen har begärt nedsatt hastighet på tågen och det finns ingen prognos på när tågen rullar som vanligt..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Minst 35 döda i katastrofala brokollapsen

I strålkastarljus har sökandet efter överlevande pågått hela natten runt den kollapsade Morandibron i Genua. Dödssiffran har stigit till 35 döda, och det kan vara ännu fler..

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

Turkietkris sänker Asienbörser

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Japans kejsare "djupt ångerfull" över kriget

På årsdagen av Japans kapitulation efter andra världskriget förmedlade den abdikerande kejsaren Akihito ett budskap av fred och försoning. Samtidigt undvek premiärminister Shinzo Abe ett besök vid ett kontroversiellt krigsminnesmärke..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.