GöteborgsPosten > Nyheter

Wednesday, 23 May, 16:55

GöteborgsPosten - 20 dec 17 kl. 15:56

Alla hjälper varandra – i föreningen för "gamla rövare"De träffas ofta, lagar mat, målar tavlor, väver mattor, går på bio och teater.
– En unik förening för lite äldre människor som levt ett hårt liv. De flesta av oss är ju gamla rövare, säger Mariann Svensson med ett brett leende..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Mariann Svensson

Dela artikeln

25 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Alla hjälper, varandrai , föreningenför , gamla, rövare
YLE - 07 aug 16 kl. 15:49

Skärgårdsföretagare hjälper varandra

Skärgårdsföretagare i Östnyland presenterade sig på söndag för allmänheten. För småföretagare i skärgården och glesbygden är det viktigt att nätverka. Landets regering fick också en hälsning.

Dagensanalys.se - 29 aug 16 kl. 15:00

Nielsenstudie: YouTube och linjär-TV hjälper varandra

En studie av analysföretaget Nielsen utförd åt Google visar att YouTube och ”traditionell” linjär-TV inte alls behöver konkurrera med varandra om tittarnas uppmärksamhet. Istället så kan de faktiskt öka varandras räckvidd! Det visar sig att YouTube-relaterat engagemang ökar TV:s räckvidd, och att TV-relaterat engagemang ökar YouTubes räckvidd – det visar i varje fall Nielsens studie.

Nya Wermlands Tidningen - 10 feb 14 kl. 06:00

Betydelsefullt att vi hjälper varandra

Vi beklagar att du upplevde att det var svårt att få hjälp när du försökte hjälpa den gamla damen hem från torget..

Resume - 04 nov 13 kl. 11:51

Actionist hjälper Hyresgästföreningen med #flerhem


Hyresgästföreningen har valt byrån Actionist och går ut med kampanjen #flerhem för att skapa opinion i frågan om bostadsbyggandet. Startskottet går av i dag, och kampanjen kommer att pågå fram till valet nästa år..

YLE - 01 feb 15 kl. 12:36

Finländarna älskar sitt gamla Arabiaporslin

I tio år har Tiina Westerlund drivit en liten affär i Helsingfors där man får köpa gammalt Arabiaporslin. Efterfrågan är konstant. De flesta kunderna kommer för att komplettera en servis som de har ärvt eller hittat på loppis.

Barometern - 23 sep 14 kl. 08:08

Oro att de gamla lämnas ensamma

Missnöjet gror inom äldreomsorgen.
Många tvingas jobba långa pass för att de gamla inte ska bli lämnade helt ensamma utan någon omsorg. – Jag är ­orolig för hur det ska bli för de gamla i framtiden om det här får fortsätta, säger en ­anställd på ett av Elefantens gruppboenden.

BT - 09 feb 16 kl. 01:30

Hjälper till att förändra livsstilen

Elisabeth Lansenfeldt hjälper till att bryta gamla vanor och mönster. Och hon och hennes kollegor på sjukhusets rökavvänjningsstöd kan visa på goda resultat..

Skånskan - 25 aug 16 kl. 16:39

Kulturmarknad på Gamla torg

TRELLEBORG Komikerparet Kryddan Petersson och Fritte Friberg är två av dem som gästar den Fria kulturmarknaden på Gamla torg i Trelleborg.Den arrangeras av föreningen Samkultur Gränsgång i samband med Palmfestivalen. Föreningen fyller 40 år i år.

YLE - 16 feb 16 kl. 07:20

Så förolämpade man varandra i Sundom! Har du roliga exempel från din hemby?

Syltsock! Lingonpelarin! Påmbel-hovo!

BT - 07 nov 14 kl. 08:39

30-årsjubileum för kulturföreningen Tåget

Nästa helg firar kulturföreningen Tåget 30-årsjubileum med musik, dans och teater bland mycket annat. En av höjdpunkterna blir en spelning av det gamla kultbandet Vrävarna. Från utsidan är huset ungefär lika charmigt som en nedlagd affärslada i ett miljonprogramsområde, och känns lika inbjudande som ett skyddsrum från kalla kriget.

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Larm om drunkning - barn misstänktes vara försvunnet

Räddningstjänsten i Borås larmades om en drunkning efter att en kvinna ramlat i vattnet i centrala Borås. I samband med händelsen misstänkte man att ett barn var försvunnet och inledde en dykinsats. Men barnet återfanns strax därefter på land..

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Så var PostNords besök i Halmstad: ”Stämningen har varit bra”

Över 1 000 Halmstadbor träffade PostNords ledning under besöket vid Halmstads slott. Frågor om felutdelad post varvades med förståelse för PostNords utmaningar. – Det har varit väldigt positiva dagar, säger Lars-Åke Dahlberg på PostNord i Halmstad..

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Skandiamannen pekas ut som Palmes mördare – här är luckorna

Den så kallade Skandiamannen, en moderat från Täby, pekas av magasinet Filter ut som Olof Palmes mördare – men teorin saknar inte luckor. Att hävda att fallet är löst och peka ut gärningsmannen med namn ser experten Sven-Erik Alhem allvarligt på.
– Det känns för mig fullkomligt rättsvidrigt, säger han..

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Riksdagen röstade ja till ny samtyckeslag

Riksdagen har röstat igenom den nya samtyckeslagen. Från den första juli i år blir det straffbart att ha sex med en person som inte sagt eller visat att den vill ha sex, skriver DN..

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Alma-pengar till tysk park i Wuppertal

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Far och son Donner ger ut bok

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Sjukdom enda hotet mot svenskt EM-guld

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

Investmentbank tipsar om Yaa Gyasi

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

Högre fart i USA:s ekonomi än väntat

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

Datum spikat: Då börjar Västlänken byggas

På onsdag nästa vecka tas det första spadtaget till Västlänken. Den officiella byggstarten kommer att ramas in med en mindre ceremoni vid byggarbetsplatsen vid Korsvägen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.