DI > Ekonomi

Wednesday, 17 January, 13:36

DI - 19 dec 17 kl. 17:37

USA-börser: Navistar lägger in överväxelnUSA-börserna öppnade med nästan oförändrade index, men med viss dragning uppåt på tisdagen och börserna kan därmed komma att slå nya rekord. Det rådde också fortsatt optimism kring den amerikanska skattereformen..
Läs mer på DI
Läs mer om:
USA

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: USA-börser, Navistarlägger in , överväxeln
Sydsvenskan - 21 apr 14 kl. 05:30

20. Godnattsagor för barn som dricker

Inte förrän Saman kom in i sovrummet och började göra plats på ett av nattduksborden för att ställa ett litet paket där hörde Mahrokh honom och öppnade ögonen.”Vad du skräms!””Förlåt, mormor.

Fler nyheter från DI

DI - 1 timme sedan

Ny H&M-chef ska jobba för mångfald

"Vi lyssnar", meddelar klädkedjan H&M i ett twitterinlägg med anledning av sin uppmärksammade annonsmiss.  "Incidenten nyligen var helt och hållet oavsiktlig, men den visar så tydligt det stora ansvar vi har såsom ett globalt märke", heter det i inlägget..

DI - 1 timme sedan

ICE vill lansera ny börs i USA

Intercontinental Exchange, ICE, avser lansera sin fjärde amerikanska aktiebörs i form av NYSE National under det andra kvartalet i år. Det rapporterar Reuters. ICE är ägare av New York Stock Exchange, NYSE..

DI - 1 timme sedan

Volkswagen störst i världen 2017

Tyska Volkswagen tog av allt att döma förstaplatsen som världens största fordonstillverkare under 2017 och håller därmed konkurrenten Toyota kvar på andraplatsen..

DI - 1 timme sedan

Uniqlo: Stannar inte vid en butik

Den japanska klädkedjan Uniqlo vill inte avslöja när butiken på Hamngatan öppnar eller när det kan komma fler butiker i Sverige. Men lanseringen i Norden lär inte stanna vid en adress..

DI - 1 timme sedan

Fastighetsbolag godkänns för notering på Aktietorget

Fastighetsbolaget Västsvensk Logistik har godkänts för notering på Aktietorget med första handelsdag i övermorgon den 19 januari. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 1 timme sedan

Juncker: Bulgarien i EMU "inom överskådlig framtid"

Bulgarien bör kunna gå med i växelkursmekanismen ERM2 och sedan EMU "inom en överskådlig framtid". Det sade EU-kommissionens ordförande Jean-Claude Juncker i ett tal i Europaparlamentet på onsdagen vid starten av Bulgariens halvår som EU:s ordförandeland..

DI - 1 timme sedan

Fler begagnade bilar bytte ägare

Försäljningen av begagnade bilar var i det närmaste oförändrad förra året, men en svag ökning innebar ändå ett nytt rekord. 1.179.

DI - 2 timmar sedan

Hård kamp om biobränslen i EU

Den svenska oron är stor när kampen står om stubbar och tallolja i EU-parlamentet i dag. "Ren planekonomi", fnyser svenske ledamoten Christofer Fjellner (M)..

DI - 2 timmar sedan

Läge inflation i EMU

Inflationstakten (HIKP) i euroområdet sjönk till 1,4 procent i december jämfört med 1,5 procent i november..

DI - 2 timmar sedan

ABB tar order i Indonesien värd över 40 miljoner dollar

ABB har fått en order från Indonesien avseende förstärkning av landets kraftnät, värd "mer än 40 miljoner dollar" och bokad på det fjärde kvartalet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.