Dagens Media > Ekonomi

Monday, 18 June, 17:41

Liknande nyheter

Taggar: Nyheter365öppnar , kontori , New, York
Dagensanalys.se - 20 dec 17 kl. 10:13

Nyheter365 öppnar kontor I New York

Igår stod det klart att företaget Nyheter365, som driver viralsajten Newsner, efter jul kommer att öppna ett kontor i New York. Det blir företagets första kontor utanför Europa, och innebär en viktig bas för företagets fortsatta expansion i USA. Företaget jobbar med att skapa innehåll för nativeannonsering och driver dessutom sajten Newsner som är Sveriges största viralsajt.

BT - 30 okt 12 kl. 19:28

"New York är en spökstad"

Total förödelse mötte New York-borna på södra Manhattan när de vaknade upp efter Sandys framfart. ? New York är en spökstad, säger svenska Alicia Mariano, 21.

Dagens PS - 07 feb 18 kl. 09:38

Google köper byggnad för 2 miljarder i New York

Google uppges vara på väg att köpa byggnaden Chelsea Market i New York, rapporterar The Real Deal. Affären väntas bli slutförd inom två månader, uppgav personer med insyn som tillade att köpeskillingen hamnar på över två miljarder dollar. Google är redan i dag den största hyresgästen i Chelsea Market, som ligger på 75 Ninth Avenue på Manhattan.

BT - 31 jan 14 kl. 21:46

Misstänkta brevhot i New York

Polisen undersöker "mystiska brev och substanser" som skickats till minst sju olika platser i New York och New Jersey som ligger nära den arena där den legendariska finalen i amerikansk fotboll, Super Bowl, ska spelas inom kort. Bland annat har flera hotell fått ta emot de misstänkta försändelserna. Ett brev ska också ha sänts till New Yorks förre borgmästare Rudolph Giulianis kontor.

YLE - 10 sep 17 kl. 17:34

Finsk gatufest i New York – de karelska pirogerna slutsålda

Typiskt finskt? Bastu, karelska piroger och dyster sång stod på programmet då Finlands hundraårsjubileum firades i New York på lördagen. Platsen var Bleecker street i legendariska Greenwich Village.

Kristianstadsbladet - 09 aug 13 kl. 17:39

Fälld för terrorplan i New York


I USA dömdes på fredagen en bangladeshisk man till 30 års fängelse för terrorplaner. Domstolen anser det bevisat att han planerat att spränga ett av den amerikanska centralbankens kontor i luften, och att han tänkte använda ett massförstörelsevapen.Attentatet skulle ha utförts i New York hösten 2012.

BT - 09 aug 13 kl. 17:41

Fälld för terrorplan i New York

I USA dömdes på fredagen en bangladeshisk man till 30 års fängelse för terrorplaner. Domstolen anser det bevisat att han planerat att spränga ett av den amerikanska centralbankens kontor i luften, och att han tänkte använda ett massförstörelsevapen. Attentatet skulle ha utförts i New York hösten 2012.

Helsingborgs Dagblad - 09 aug 13 kl. 17:42

Fälld för terrorplan i New York

I USA dömdes på fredagen en bangladeshisk man till 30 års fängelse för terrorplaner. Domstolen anser det bevisat att han planerat att spränga ett av den amerikanska centralbankens kontor i luften, och att han tänkte använda ett massförstörelsevapen. Attentatet skulle ha utförts i New York hösten 2012..

BT - 09 aug 13 kl. 17:50

Fälld för terrorplan i New York

I USA dömdes på fredagen en bangladeshisk man till 30 års fängelse för terrorplaner. Domstolen anser det bevisat att han planerat att spränga ett av den amerikanska centralbankens kontor i luften, och att han tänkte använda ett massförstörelsevapen. Attentatet skulle ha utförts i New York hösten 2012.

Resume - 16 okt 14 kl. 09:57

Grow öppnar i New York

Grow expanderar och stärker närvaron på den amerikanska marknaden genom att öppna kontor i Brooklyn, New York..

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 5 minuter sedan

Young Lions-deltagarna: "Det är gött att vi bråkar ibland – det behövs"

CANNES LIONS 2018. Tävlingen med målet att ta fram den bästa pitchen för Amnesty i pr-kategori har börjat. "Det är så kort tid så det gäller att gå mycket på magkänsla", säger Felix Gerlam..

Dagens Media - 3 timmar sedan

Så ska influencers och näringslivet lära av varandra

Redgert Comms och Nasdaq ligger bakom ett initiativ som ska bygga en bro mellan näringslivet och influencers. "Jag vill förena dessa världar", säger Daniel Redgert..

Dagens Media - 1 timme sedan

Frikännande domen mot Timell överklagas

I början av juni friades Martin Timell för våldtäkt av Attunda tingsrätt. Nu överklagar målsägarbiträdet Elisabeth Massi Fritz domen till hovrätten..

Dagens Media - 3 timmar sedan

Nytt initiativ ska få influencers och näringslivet att lära av varandra

Redgert Communication och Nasdaq ligger bakom ett initiativ som ska bygga en bro mellan näringslivet och influencers. "Jag vill förena dessa världar", säger Daniel Redgert..

Dagens Media - 3 timmar sedan

Influencers och näringslivet ska lära av varandra

Redgert Communication och Nasdaq ligger bakom ett initiativ som ska bygga en bro mellan näringslivet och influencers. "Jag vill förena dessa världar för att jag är övertygad om att när vi börjar prata med varandra kommer framtidens sätt att arbeta med influencer marketing att uppstå", säger Daniel Redgert..

Dagens Media - 4 timmar sedan

Webb-tv ökar med 20 procent

Förra året ökade intäkterna från webb-tv med 25 procent. De står nu för 23 procent av hela tv-marknaden visar en ny rapport från Mediavision..

Dagens Media - 4 timmar sedan

Splay och Nice går ihop

NENT Group köper resterande andelar i Splay och slår ihop bolaget med Nice One..

Dagens Media - 4 timmar sedan

Så många miljoner lägger de svenska byråerna på att tävla i Cannes Lions

CANNES LIONS 2018. Det kostar rejält att tävla i Cannes Lions – här är Dagens Medias uträkning för vad Sverige lägger på att tävla i "VM i reklam"..

Dagens Media - 5 timmar sedan

Clear Channel tar in säljdirektör

Clear Channel tillsätter en ny tjänst som säljdirektör..

Dagens Media - 6 timmar sedan

Readly väljer Hearts & Science

Nystartade byrån Hearts & Science vinner Readly som kund..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.