Dagens Media > Ekonomi

Sunday, 18 March, 10:53

Dagens Media - 19 dec 17 kl. 14:54

Nyheter365 öppnar kontor i New YorkNär Nyheter365 öppnar sitt första kontor utanför Europa faller valet på New York. Nuvarande redaktionschef Jonna Säll blir landschef..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
New York, Nyheter365, Europa, Jonna Säll

Dela artikeln

413 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nyheter365öppnar , kontori , New, York
Dagensanalys.se - 20 dec 17 kl. 10:13

Nyheter365 öppnar kontor I New York

Igår stod det klart att företaget Nyheter365, som driver viralsajten Newsner, efter jul kommer att öppna ett kontor i New York. Det blir företagets första kontor utanför Europa, och innebär en viktig bas för företagets fortsatta expansion i USA. Företaget jobbar med att skapa innehåll för nativeannonsering och driver dessutom sajten Newsner som är Sveriges största viralsajt.

BT - 30 okt 12 kl. 19:28

"New York är en spökstad"

Total förödelse mötte New York-borna på södra Manhattan när de vaknade upp efter Sandys framfart. ? New York är en spökstad, säger svenska Alicia Mariano, 21.

Dagens PS - 07 feb 18 kl. 09:38

Google köper byggnad för 2 miljarder i New York

Google uppges vara på väg att köpa byggnaden Chelsea Market i New York, rapporterar The Real Deal. Affären väntas bli slutförd inom två månader, uppgav personer med insyn som tillade att köpeskillingen hamnar på över två miljarder dollar. Google är redan i dag den största hyresgästen i Chelsea Market, som ligger på 75 Ninth Avenue på Manhattan.

BT - 31 jan 14 kl. 21:46

Misstänkta brevhot i New York

Polisen undersöker "mystiska brev och substanser" som skickats till minst sju olika platser i New York och New Jersey som ligger nära den arena där den legendariska finalen i amerikansk fotboll, Super Bowl, ska spelas inom kort. Bland annat har flera hotell fått ta emot de misstänkta försändelserna. Ett brev ska också ha sänts till New Yorks förre borgmästare Rudolph Giulianis kontor.

YLE - 10 sep 17 kl. 17:34

Finsk gatufest i New York – de karelska pirogerna slutsålda

Typiskt finskt? Bastu, karelska piroger och dyster sång stod på programmet då Finlands hundraårsjubileum firades i New York på lördagen. Platsen var Bleecker street i legendariska Greenwich Village.

Kristianstadsbladet - 09 aug 13 kl. 17:39

Fälld för terrorplan i New York


I USA dömdes på fredagen en bangladeshisk man till 30 års fängelse för terrorplaner. Domstolen anser det bevisat att han planerat att spränga ett av den amerikanska centralbankens kontor i luften, och att han tänkte använda ett massförstörelsevapen.Attentatet skulle ha utförts i New York hösten 2012.

BT - 09 aug 13 kl. 17:41

Fälld för terrorplan i New York

I USA dömdes på fredagen en bangladeshisk man till 30 års fängelse för terrorplaner. Domstolen anser det bevisat att han planerat att spränga ett av den amerikanska centralbankens kontor i luften, och att han tänkte använda ett massförstörelsevapen. Attentatet skulle ha utförts i New York hösten 2012.

Helsingborgs Dagblad - 09 aug 13 kl. 17:42

Fälld för terrorplan i New York

I USA dömdes på fredagen en bangladeshisk man till 30 års fängelse för terrorplaner. Domstolen anser det bevisat att han planerat att spränga ett av den amerikanska centralbankens kontor i luften, och att han tänkte använda ett massförstörelsevapen. Attentatet skulle ha utförts i New York hösten 2012..

BT - 09 aug 13 kl. 17:50

Fälld för terrorplan i New York

I USA dömdes på fredagen en bangladeshisk man till 30 års fängelse för terrorplaner. Domstolen anser det bevisat att han planerat att spränga ett av den amerikanska centralbankens kontor i luften, och att han tänkte använda ett massförstörelsevapen. Attentatet skulle ha utförts i New York hösten 2012.

Resume - 16 okt 14 kl. 09:57

Grow öppnar i New York

Grow expanderar och stärker närvaron på den amerikanska marknaden genom att öppna kontor i Brooklyn, New York..

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - Igår: 08:00

"När han pratade så lyssnade världen"

HELGINTERVJU. För Dagens Media berättar Generation Peps Marika Kehrer om hur humor, "pep"-själar och Stephen Hawking ska stoppa det svenska stillasittandet..

Dagens Media - Igår: 16:33

Adon ska hjälpa Socialdemokraterna vinna valet: "Ett självklart beslut"

Mediebyrån Adon kommer arbeta med Socialdemokraterna under årets valrörelse. Ett beslut som var självklart enligt byråchefen Johanna Alanko. "Vi har många mycket nya parametrar inför årets val.

Dagens Media - Igår: 16:08

Lydecker: "Mediestormen påverkar inte vår relation med Google"

Bonnier News Sales försäljningsdirektör Alexander Lydecker ställer sig bakom granskningarna av Google, samtidigt som han hyllar annonsavdelningens nära samarbete med techjätten..

Dagens Media - Igår: 15:44

Adam Alsing ska tappa 20 kilo med Viktväktarna

Viktväktarna inleder ett samarbete med radio och tv-profilen Adam Alsing, som går ut på att han ska gå ner totalt 20 kg till oktober. “Jag har faktiskt redan slagit vad med tre följare som hört av sig,” säger Adam Alsing till Dagens Media..

Dagens Media - Igår: 14:42

SPONSRAT INNEHÅLL: Så gör du valkampanjen mer framgångsrik

SPONSRAT INNEHÅLL. Unrulys Robin Leijonhufvud delar med sig av tre råd för hur du gör din politiska reklamfilm mer framgångsrik..

Dagens Media - Igår: 14:13

Efter #sistabriefen – 54 göteborgsbyråer skapar gemensam plattform

Byråsamarbetet kring #sistabriefen i Göteborg har lanserat en gemensam plattform för att motverka sexuella trakasserier i kommunikationsbranschen..

Dagens Media - Igår: 13:17

LGB Sports: "E-sporten fortfarande gubbsjuk"

DEBATT. Abret är att tjejer fortfarande inte behandlas på lika villkor, trots att e-sport är en av få sporter i världen där män och kvinnor tävlar på helt lika premisser, skriver Cecilia Johansson som är manager LGB Sports..

Dagens Media - Igår: 13:17

E-sporten fortfarande gubbsjuk

DEBATT. Abret är att tjejer fortfarande inte behandlas på lika villkor, trots att e-sport är en av få sporter i världen där män och kvinnor tävlar på helt lika premisser, skriver Cecilia Johansson som är manager LGB Sports.

Dagens Media - I förrgår: 10:36

Bravo väljer Ingo

I Ingos nya uppdrag ingår att bygga och utveckla juicevarumärket strategiskt och kreativt..

Dagens Media - I förrgår: 10:30

"Henrik Kristoffersen-målet kan få enorma konsekvenser"

Kristoffersens osämja med sitt förbund är långt ifrån unikt. Däremot kan jag inte påminna mig att någon drivit principdiskussionen så här långt, skriver sponsringsexperten Magnus Berglund i det senaste blogginlägget..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.