Dagens PS > Ekonomi

Saturday, 26 May, 16:04

Dagens PS - 19 dec 17 kl. 08:04

EY på jakt efter 600 nya medarbetare i SverigeRevisions- och rådgivningsföretaget EY planerar att rekrytera 600 medarbetare i Sverige under nästa år. Det är i nivå med nyanställningssiffran för 2017. ”Vårt rekryteringsbehov påverkas av kundernas behov, vilka i sin tur påverkas av ökad digitalisering och olika samhällsförändringar. Inom revision sker stora förändringar på grund av automatiseringen och robotiseringen och även inom andra affärsområden ser vi framför oss stark tillväxt i takt med att vi fortsätter växa inom områden som strategi, operationella förbättringar och transaktioner. Digitaliseringen gör att kompetensbehovet breddas.
Läs mer på Dagens PS
Läs mer om:
Sverige, EY, Agneta Strandberg, HR, Dagensps

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: EY på jaktefter , 600nya , medarbetarei , Sverige
E24 - 20 okt 11 kl. 08:59

Outokumpu säger upp 600 i Sverige

Sverige drabbas hårt när den finska ståltillverkaren Outokumpu säger upp personal. Totalt får 1 300 gå, varav 600 i Sverige..

GöteborgsPosten - 20 okt 11 kl. 08:55

Outokumpu sparkar 600 i Sverige

Finska Outokumpu säger upp cirka 1 300 anställda, varav 600 i Sverige som drabbas hårdast..

Nyteknik - 25 feb 16 kl. 00:00

Utan Svenska kraftnät stannar Sverige

Svenska kraftnät är ett statligt affärsverk som är långt ifrån den dammiga bild många har om statliga verksamheter. Här arbetar närmare 600 medarbetare för ett samhällsviktigt uppdrag – att se till att Sverige aldrig stannar. Möt Niklas Modig och Kajsa Kairento, två medarbetare som nyligen har gått Svenska kraftnäts omtyckta traineeprogram..

Dagens PS - 04 okt 17 kl. 17:06

Yxan går hos Ericsson – 600 tvingas sluta

Telekomjätten Ericsson kommer göra sig av med ytterligare 600 medarbetare. Det i Italien, skriver Telecompaper. Telekombolaget har i samtal med italienska fackförbund berättat att de kommer låta ytterligare 600 medarbetare lämna bolaget efter att tidigare ha meddelat om att 300 personer var övertaliga.

SvD - 27 feb 14 kl. 08:15

Green Cargo planerar dra ned med 600 personer

Godstågsföretaget Green Cargo planerar att dra ned kraftigt på personalstyrkan. Fram till 2016 ska personalstyrkan minska med cirka 600 medarbetare..

DI - 22 maj 17 kl. 08:27

Flygbolaget gör förlust och sparkar 600

Det Hongkongbaserade flygbolaget Cathay Pacific gör för första gången på åtta år en förlust. Det innebär att 600 medarbetare ta smällen när flygbolaget tvingas genomföra ett sparpaket..

DI - 04 okt 17 kl. 17:08

Ytterligare 600 får gå från Ericsson i Italien

Telekomjätten Ericsson kommer göra sig av med ytterligare 600 medarbetare i Italien, det skriver Telecompaper..

Alliansfritt Sverige - 27 jan 11 kl. 16:25

Officiellt: Sverige anmäls för vargjakten

VARGJAKT. Supermiljöbloggen rapporterar:
Idag togs det formella beslutet av EU:s miljökommissionär Janez Poto?nik att anmäla Sverige för brott mot EU:s miljölagstiftning.

Alliansfritt Sverige - 25 mar 13 kl. 11:51

Stockholmare, patienter och kompetenta medarbetare känner inte igen sig Filippa Reinfeldts bortförklaringar


VÅRD. Den senaste tiden har Stockholms sjukvårdslandstingsråd fått utstå kritik för brister i vården från alla möjliga håll. Nu tar hon till orda och försvarar sig med ett angrepp ?

YLE - 18 mar 13 kl. 10:51

ST-Ericsson slopar 1 600 jobb

ST-Ericsson meddelar att upp till 1 600 jobb försvinner globalt. Telekombolaget Ericsson och chiptillverkaren ST-Microelectronics ska delas upp och samtidigt läggs det gemensamägda bolaget ST-Ericsson delvis ned. Mellan 500 och 700 jobb kommer att läggas ner i Europa.

Fler nyheter från Dagens PS

Dagens PS - 7 timmar sedan

Hjärnan växer med nyttig mat

Ny studie visar att hjärnan sannolikt blir större av sund kost. Ett nederländskt forskarlag konstaterar det här och hoppas rönen ska få fler att anamma en sund livsstil. ”Man har tittat på en stor mängd individer som genomgått en hjärnavbildning.

Dagens PS - I förrgår: 10:58

Här får Amazon stryk av Google

Google gick om Amazon vad gäller flest antal sålda smarta högtalare under det första kvartalet. Baserat på data från analysföretaget Canalys sålde Google 3,2 miljoner enheter av sin smarta högtalare, Home, under perioden. Samtidigt var Amazons försäljning för motsvarigheten Echo på 2,5 miljoner enheter.

Dagens PS - 8 timmar sedan

Drömslott lockar svenskar

Tredje mest klickade objektet på bostadssajt förra veckan. Bolltorps slott utanför Söderköping har en prislapp på 155 miljoner kronor. En fantasisumma för de allra flesta, men trots det höga priset är annonsen den tredje mest klickade hos bostadssajten Hemnet förra veckan, skriver Dagens Industri, som uppger att slottet i Östergötland har anor från 1400-talet även om den nuvarande huvudbyggnaden härstammar från 1800-talet.

Dagens PS - 8 timmar sedan

Så drygar du ut semesterkassan

Semestern rycker allt närmare – här är några smarta tips. Det frestar på att vara ledig. Särskilt i semestertider och i synnerhet om kronan rasat i värde.

Dagens PS - 8 timmar sedan

Boosta kroppen – räkna stegen

Bättre matsmältning, mer muskler och starkare skelett utlovas. Bland mycket annat. Tidning Hälsa skriver om fördelen med att promenera, allra helst i raskt tempo samtidigt som du räknar stegen.

Dagens PS - Igår: 15:27

Marcus Birro om fega makthavare

”Det menas alltså att SD kidnappat det offentliga samtalet och därmed fått alla partier att dansa efter sin pipa.” Sommaren behåller sitt grepp över landet under hela veckan. Det är så underbart att få känna hur bra mycket enklare allting är den här årstiden.

Dagens PS - Igår: 11:41

Mäklarfirma läxar upp börsjätten ABB

Verkstadsjätten ABB borde kommunicera mer öppet med marknaden. Det skriver tyska mäklarfirman Berenberg i en analys där man jämfört kommunikationen med rivalen Emerson. Berenberg menar att det är extra viktigt då tillväxten för ABB de senaste åren varit otillfredsställande.

Dagens PS - Igår: 12:58

”Porta Hamas efter smaklösa PR-kuppen”

Snart två veckor har gått sedan protesterna utbröt mot USA:s ambassadsflytt till Jerusalem, som på en dag ledde till ett 60-tal döda och över tusen skadade palestinier. Även om läget fortfarande är spänt kan händelserna nu börja sammanfattas. Frågan är dock vem som i framtiden kommer att kunna medla mellan de båda parterna.

Dagens PS - Igår: 12:42

Scherman om storaffären: ”Ett misslyckande”

Bonnier säljer sin tv-verksamhet – och köpare är Telia, enligt flera tidningar, bland annat Aftonbladet. Det är TV4 och C-More som Telia nu förvärvar. Enligt källor till branschtidningen Resume kommer affären kosta Telia 12 miljarder kronor.

Dagens PS - Igår: 12:40

PS krönikör ser ”sju nyanser av” rött

I förra veckan tog riksdagen i praktiken mer eller mindre enhälligt ett av de mest urspårade besluten på mycket länge. I fullständig avsaknad av både det ena och andra lät Alliansen svenska staten gå all-in i ”Ebberöds bank” när de lade ned sina röster för att förmånsbeskatta företagsbetald sjukvård och därmed privatvårdsförsäkringar. Att fördyra för anställda att ta del av privatvårdsförsäkringar som tillhandahålls via arbetsgivaren är odiskutabelt ingen god idé ur ett samhällsperspektiv.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.