DI > Ekonomi

Thursday, 13 December, 12:05

DI - 18 dec 17 kl. 14:29

Fallet fortsätter för H&MStockholmsbörsen handlades, med två börsveckor kvar av året, uppåt på måndagen. Medan H&M fortsatte nedåt efter fredagens kursras gick det desto bättre för Atlas Copco och Assa Abloy. OMXS30 var strax efter klockan 14 upp 1,2 procent till 1.613, med aktier för 11,7 miljarder kronor omsatta på Stockholmsbörsen..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Atlas Copco, Assa Abloy, Omxs30, Stockholmsbörsen

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Falletfortsätter för , H&M
Barometern - 6 timmar sedan

Spaningsledaren om Ojonen-fallet: ”Utsiktslöst”

Polisens kalla fall-grupp vill göra ett omtag av mysteriet med den försvunna Ölandskvinnan Annelie Ojonen. Men poliser som var med om utredningen av fallet är pessimistiska. .

Dagen - 06 dec 11 kl. 03:00

Fallet Yonggi Cho är inte avslutat

Såväl Seouls överåklagare som Yoido Full Gospel Church uppger för Dagen att pastor David Yonggi Chos fall fortfarande inte är löst.

Dagen skrev den 13 oktober om att 29 äldste i Yoido Full Gospel Church dragit pastor David Yonggi Cho inför rätta. Åklagare inledde förundersökning.

YLE - 13 feb 15 kl. 10:27

Beslut om åtal i fallet Sagaboendet tas i maj

Polisens förundersökning i fallet Sagaboendet i Sibbo har nu nått åklagaren. Åklagare Maren Salvesen vid Östra Nylands tingsrätt säger att åtalsprövningen inleds genast. Tidigast i maj kommer åklagaren att ta ställning till om fallet leder till åtal eller inte.

YLE - 10 nov 16 kl. 13:10

Baby föddes med hjärnskada vid Borgå bb – fallet utreds av Valvira

En baby föddes med en hjärnskada i samband med en förlossning vid Borgå sjukhus. Valvira utreder nu om avvikelser från den normala praxisen har inträffat. Enligt ett nyhetstips som Yle Östnyland har fått handlar fallet om att en ansvarig läkare i våras i samband med en förlossning gjorde en felbedömning och väntade för länge med att göra ett kejsarsnitt.

YLE - 10 nov 16 kl. 13:10

Baby fick hjärnskada vid förlossning på Borgå bb – fallet utreds av Valvira

En baby fick en hjärnskada i samband med en förlossning vid Borgå sjukhus. Valvira utreder nu om avvikelser från den normala praxisen har inträffat. Enligt ett nyhetstips som Yle Östnyland har fått handlar fallet om att en ansvarig läkare i våras i samband med en förlossning gjorde en felbedömning och väntade för länge med att göra ett kejsarsnitt.

Sydsvenskan - 05 dec 11 kl. 17:16

Madeleine-fallet granskas igen

Det uppmärksammade fallet med den försvunna flickan Madeleine McCann fortsätter. Nyligen besökte brittiska poliser i Barcelona i Spanien. Premiärminister Cameron har lovat att fallet från 2007 ska granskas på nytt.

YLE - 16 okt 13 kl. 03:30

Fallet Eerika behandlas i hovrätten

I dag inleds hovrättsbehandlingen av det uppmärksammade fallet med den åttaåriga flickan Eerika, som misshandlades och dödades i fjol våras. Tingsrätten behandlade fallet i mars och då dömdes både flickans pappa och styvmor till livstids fängelse för misshandel, frihetsberövande och mord. Tingsrätten ansåg dådet vara ovanligt brutalt.

YLE - 30 apr 14 kl. 14:00

Raseborg måste behandla fallet Nieminen-Räntilä igen

Den rättsliga behandlingen av fallet med den tidigare utvecklingsplaneraren Eila Nieminen-Räntilä i Raseborg fortsätter. Nu ger Helsingfors förvaltningsdomstol Eila Nieminen-Räntilä rätt i att Raseborg borde ha behandlat hennes begäran om omprövning i februari 2013. Lång historia Begäran gällde beslutet i stadsstyrelsen i Raseborg att dra in hennes tjänst vid utgången av 2012.

YLE - 13 nov 16 kl. 13:51

Nya vändningen i Eremenko-fallet: ”Inte frågan om dopning”

Roman Eremenko är förhörd av Uefa och hela Fotbollsfinland väntar på besked om varför mittfältaren är avstängd. Enligt det ryska fotbollsförbundet kan fallet inte kopplas ihop med fotboll. Det var i samband med landslagssamlingen i oktober som Roman Eremenko tilldelades en trettio dagar lång avstängning av Uefa.

YLE - 14 nov 16 kl. 11:33

Fortfarande inget besked i fallet Roman Eremenko

Den internationella följetongen kring Roman Eremenkos avstängning, dess orsaker och hans eventuella dom fortsätter. På måndagen gav UEFA ett nytt besked: att de inte kommer att komma med några besked ännu. Det hela började den 6 oktober, när Finland inför en viktig VM-kvalmatch mot Island på bortaplan nåddes av beskedet att Roman Eremenko inte spelar.

YLE - 06 apr 17 kl. 13:47

Polisen intresserar sig för fallet med 93-åringen

Polisen och regionförvaltningsverket kommer att se över fallet med den 93-årige man som hittades kraftigt nerkyld på gården till ett servicehem i Jakobstad. Regionförvaltningsverket färdigställer just nu en begäran om utredning och polisen kommer att se närmare på fallet med den 93-åring man som hittades utanför ett privat servicehem i Jakobstad. - Vi ska forska i det här och se om polisen borde ta sig an fallet, säger kriminalkommissarie Ove Storvall till Yle.

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Icas vd säger sig inte frukta Amazon

Icas vd är inte orolig för om Amazon går in i Sverige, säger han på kapitalmarknadsdagen – en dag efter att e-handelsjättens molntjänstbolag invigde sina nya serverhallar i Mälardalen..

DI - 5 minuter sedan

Ingen parlamentsomröstning om brexit innan jul

Det finns inga planer på att låta det brittiska parlamentet rösta om brexitavtalet med EU innan jul. Det rapporterar nyhetsbyrån Reuters med hänvisning till ett schema som underhusets ledare, Andrea Leadsom, presenterat..

DI - 15 minuter sedan

Sänkta prognoser för tyska ekonomin

Ifo-institutet skriver ned tillväxtprognoserna för Tyskland och hänvisar bland annat till den svaga utvecklingen för bilindustrin. Samtidigt anser Tysklands finansdepartement att ekonomin fortfarande är inne i en expansiv fas..

DI - 15 minuter sedan

Quartiers Properties offentliggör målsättningar för respektive fastighetsprojekt och publicerar investerarpresentation

Styrelsen i Quartiers Properties AB (publ) (”Quartiers” eller ”Bolaget”) har beslutat om målsättningar för respektive fastighetsprojekt. Samtidigt publicerar Quartiers en investerarpresentation som Bolaget avser att använda vid investerarträffar i framförallt Madrid. I presentationen framgår att styrelse och verkställande direktör bedömer att den befintliga fastighetsportföljen kan skapa ytterligare aktieägarvärde utöver nuvarande substansvärde om cirka 67,4 MEUR..

DI - 30 minuter sedan

Leovegas går in i Spanien – och vill in i fler spansktalande länder

Efter Malta, Storbritannien, Danmark, Italien, Sverige och Irland siktar bettingbolaget Leovegas på att snart även ha en spansk licens..

DI - 15 minuter sedan

Pareto sänker Enquest – aktien faller

Efter att Pareto Securities reviderat prognoserna för oljan sänker analyshuset Enquest från tidigare köp till behåll. Aktien faller på Stockholmsbörsen. Tethys Oil får istället en rekommendationshöjning till köp..

DI - 30 minuter sedan

Antonia Ax:son Johnson köper sin fjärde SKF-distributör

Antonia Ax:son Johnson-familjens industrikonglomerat Axel Johnson Internationals affärsgrupp Industrial Solutions har förvärvat majoriteten i tjeckiska Arkov, distributör åt bland andra SKF..

DI - 30 minuter sedan

Finska vinstvarningen sänker skogssektorn

Skogsbolagen faller på bred front efter finska Metsä Boards vinstvarning på torsdagsmorgonen. Stora Enso är nu ned 5,8 procent..

DI - 30 minuter sedan

LeoVegas etablerar sig i Spanien under Q1 2019

Spanien är sedan 2012 en lokalt reglerad spelmarknad och LeoVegas har nu lämnat in licensansökan för casino och sportspel..

DI - 30 minuter sedan

ECB väntas sänka inflations- och tillväxtprognoser

Inflationsprognosen för 2019 kommer att sänkas i samband med ECB:s räntebesked på torsdagen. Det rapporterar nyhetsbyrån Bloomberg med hänvisning till källor..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.