DI > Ekonomi

Tuesday, 16 January, 12:29

DI - 18 dec 17 kl. 07:57

Centerpartiet ser brister i förslag om ensamkommandeRegeringens förslag om att ensamkommande asylsökande som kom 2015 ska få en ny chans att stanna är "fullt av hål och brister", anser Centerledaren Annie Lööf..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Centerledaren Annie Lööf

Dela artikeln

88 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Centerpartiet, ser, bristeri , förslagom , ensamkommande
Supermiljöbloggen - 20 aug 15 kl. 08:05

Centerpartiet: ”Tio skarpa förslag för att minska användningen av antibiotika”

En av vår tids stora ödesfrågor, och regeringen har efter ett år vid makten inte fört fram några förslag på åtgärder, det skriver Kristina Yngwe, riksdagsledamot och vice ordförande i Miljö- och jordbruksutskottet, och Fredrick Federley, EU-parlamentariker. Överanvändningen av antibiotika är en av vår tids stora ödesfrågor. Bara i Europa står antibiotikaresistensen för 25 000 dödsfall och kostar cirka 13 miljarder kronor per år, enligt OECD.

Expressen - 10 nov 14 kl. 01:16

Så ser alliansens budgetförslag ut

I dag presenterar alliansen sitt gemensamma budgetalternativ. På Dagens Nyheters debattsida beskriver partiernas ekonomisk-politiska talespersoner huvuddragen i skuggbudgeten. "I dag presenterar vi ett samlat förslag, där fyra miljarder till skolan, regelförenklingar för entreprenörer och satsningar på infrastruktur ska bygga Sverige starkt", skriver talespersonerna i DN..

LV - 09 maj 17 kl. 20:30

Så ser majoritetens förslag ut till budget

En tryggad välfärd, ökad möjlighet till kollektivt resande, en kommun som människor vill leva och bo i, hållbar miljöutveckling, blomstrande näringsliv, utbildning i toppklass, en rik och varierad kultur och delaktighet, ska känneteckna majoritetens budgetförslag för 2018..

Politikerbloggen - 08 jan 13 kl. 18:00

Nytt motförslag till Centerns idéprogram


MOTFÖRSLAG. Det interna bråket om Centerns idéprogram fortsätter. I dag presenterar Centerpartiet i Östergötland ett motförslag till det omdiskuterade föreslagna programmet.

Kristianstadsbladet - 25 aug 14 kl. 22:03

Centerpartiet vill öka Sveriges matproduktion

Foto: Bosse Nilsson
I en krämfärgad soffa på Krinova tog landsbygdsminister Eskil Erlandsson (C) emot för att presentera Centerpartiets förslag till en ny livsmedelsstrategi. Sverige borde producera mer mat, på ett hållbart sätt, framhöll han.
– Det är påfallande angeläget att producera mer mat.

Supermiljöbloggen - 07 aug 15 kl. 08:57

Centerpartiet: ”Vi måste ställa om till en hållbar fordonsflotta”

Regeringen vägrar dock prata om transportsektorn i den energikommission man tillsatte efter valet. Det skriver Kristina Yngwe och Rickard Nordin, miljöpolitisk respektive energipolitisk talesperson för Centerpartiet. "Det största och viktigaste steget vi någonsin tagit för att bekämpa klimatförändringarna".

Kristianstadsbladet - 06 sep 13 kl. 08:57

Förslag om partibidrag risas


Regeringens förslag om hur partierna öppet ska redovisa bidrag och intäkter får hård kritik av remissinstanserna på flera punkter. En del ser grundlagskrockar, andra menar att det är omöjligt att genomföra redan till nästa år.JO, Statskontoret och Lunds universitet ser brister i analysen och vill se mer utredning.

Helsingborgs Dagblad - 06 sep 13 kl. 09:01

Förslag om partibidrag risas

Regeringens förslag om hur partierna öppet ska redovisa bidrag och intäkter får hård kritik av remissinstanserna på flera punkter. En del ser grundlagskrockar, andra menar att det är omöjligt att genomföra redan till nästa år. JO, Statskontoret och Lunds universitet ser brister i analysen och vill se mer utredning.

BT - 06 sep 13 kl. 08:59

Förslag om partibidrag risas

Regeringens förslag om hur partierna öppet ska redovisa bidrag och intäkter får hård kritik av remissinstanserna på flera punkter. En del ser grundlagskrockar, andra menar att det är omöjligt att genomföra redan till nästa år. JO, Statskontoret och Lunds universitet ser brister i analysen och vill se mer utredning.

Barometern - 26 aug 14 kl. 08:03

Centerpartiet svartmålar hela Nybro kommun

på inlägg om politiken i Nybro.
På debattsidan drar Christina Davidson (C) sin lans för ledarskap och öppenhet. Sam­tidigt fortsätter hon på den inslagna vägen att svartmåla och säga nej till hela Nybro kommun.

Fler nyheter från DI

DI - 1 timme sedan

Kina lånar ut 2.000 miljarder till "nya sidenvägen"

Kinas utvecklingsbank kommer att ge lån på 250 miljarder dollar, motsvarande 2 000 miljarder kronor, till nya Sidenvägen.  .

DI - 1 timme sedan

ECB kritiseras för bristande krisberedskap

Europeiska centralbankens organisation för krishantering av banker är i stort bra, men vissa brister finns. Dessa brister gäller riktlinjer för ECB-personal för dels bedömningar att ingripa tidigt och dels bedömningar när en bank går i konkurs eller håller på att gå i konkurs. Det sade EU:s revisionsrätt i en rapport som presenterades på tisdagen..

DI - 1 timme sedan

Morgan Stanley: Riksbanken dröjer längre med räntehöjning

Inflationen stiger i Sverige och inflationstrycket är nu tillbaka. I närtid väntas dock inflationen sjunka tillbaka och Riksbanken kommer inte att börja höja reporäntan så tidigt reporäntebanan antyder. Det skriver Morgan Stanley i en analys av inflationen i Sverige och Norge..

DI - 45 minuter sedan

L vill lösa polisbrist med beredskapspoliser

Liberalerna tar fasta på försvarsberedningens förslag och vill återinföra den så kallade beredskapspolisen. Men L anser att denna polisstyrka också ska kunna användas i fredstid..

DI - 30 minuter sedan

EU-räd mot pappersföretag

EU-kommissionen bekräftade på tisdagen att man har genomfört en så kallad gryningsräd mot ett företag inom kraftpapper. Det tillkännagav kommissionen i ett pressmeddelande. Vare sig företaget eller EU-landet namngavs..

DI - 15 minuter sedan

Gaming Corps genomför emission

Gaming Corps har beslutat om en kvittningsemission om cirka 845.000 kronor. Därtill har utbyte av konvertibler påkallats till ett belopp om cirka 777.

DI - 2 timmar sedan

Bannons tur att grillas av utskott

President Donald Trumps omtvistade tidigare chefsstrateg Steve Bannon ska i dag frågas ut av representanthusets underrättelseutskott. Temat för frågestunden, som sker bakom stängda dörrar, är utredningen om rysk inblandning i USA:s presidentval 2016..

DI - 1 timme sedan

Brittiska producentpriser steg mer än väntat

Brittiska producentpriser steg 0,4 procent i december, jämfört med månaden före, enligt icke säsongsjusterad statistik. Jämfört med motsvarande månad föregående år steg priserna 3,3 procent.  .

DI - 1 timme sedan

Lyft för brittiska huspriser

De brittiska huspriserna steg 5,1 procent i november jämfört med samma månad föregående år. Det rapporterar det brittiska statistikkontoret, ONS..

DI - 1 timme sedan

Storbritanniens inflation i linje med förväntan

Storbritanniens konsumentpriser steg 0,4 procent i december jämfört med föregående månad. Inflationstakten uppmättes till 3,0 procent, enligt den brittiska statistiska centralbyrån..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.