DI > Ekonomi

Monday, 18 June, 17:27

DI - 18 dec 17 kl. 07:57

Centerpartiet ser brister i förslag om ensamkommandeRegeringens förslag om att ensamkommande asylsökande som kom 2015 ska få en ny chans att stanna är "fullt av hål och brister", anser Centerledaren Annie Lööf..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Centerledaren Annie Lööf

Dela artikeln

86 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Centerpartiet, ser, bristeri , förslagom , ensamkommande
Supermiljöbloggen - 20 aug 15 kl. 08:05

Centerpartiet: ”Tio skarpa förslag för att minska användningen av antibiotika”

En av vår tids stora ödesfrågor, och regeringen har efter ett år vid makten inte fört fram några förslag på åtgärder, det skriver Kristina Yngwe, riksdagsledamot och vice ordförande i Miljö- och jordbruksutskottet, och Fredrick Federley, EU-parlamentariker. Överanvändningen av antibiotika är en av vår tids stora ödesfrågor. Bara i Europa står antibiotikaresistensen för 25 000 dödsfall och kostar cirka 13 miljarder kronor per år, enligt OECD.

Expressen - 10 nov 14 kl. 01:16

Så ser alliansens budgetförslag ut

I dag presenterar alliansen sitt gemensamma budgetalternativ. På Dagens Nyheters debattsida beskriver partiernas ekonomisk-politiska talespersoner huvuddragen i skuggbudgeten. "I dag presenterar vi ett samlat förslag, där fyra miljarder till skolan, regelförenklingar för entreprenörer och satsningar på infrastruktur ska bygga Sverige starkt", skriver talespersonerna i DN..

LV - 09 maj 17 kl. 20:30

Så ser majoritetens förslag ut till budget

En tryggad välfärd, ökad möjlighet till kollektivt resande, en kommun som människor vill leva och bo i, hållbar miljöutveckling, blomstrande näringsliv, utbildning i toppklass, en rik och varierad kultur och delaktighet, ska känneteckna majoritetens budgetförslag för 2018..

Politikerbloggen - 08 jan 13 kl. 18:00

Nytt motförslag till Centerns idéprogram


MOTFÖRSLAG. Det interna bråket om Centerns idéprogram fortsätter. I dag presenterar Centerpartiet i Östergötland ett motförslag till det omdiskuterade föreslagna programmet.

Kristianstadsbladet - 25 aug 14 kl. 22:03

Centerpartiet vill öka Sveriges matproduktion

Foto: Bosse Nilsson
I en krämfärgad soffa på Krinova tog landsbygdsminister Eskil Erlandsson (C) emot för att presentera Centerpartiets förslag till en ny livsmedelsstrategi. Sverige borde producera mer mat, på ett hållbart sätt, framhöll han.
– Det är påfallande angeläget att producera mer mat.

Supermiljöbloggen - 07 aug 15 kl. 08:57

Centerpartiet: ”Vi måste ställa om till en hållbar fordonsflotta”

Regeringen vägrar dock prata om transportsektorn i den energikommission man tillsatte efter valet. Det skriver Kristina Yngwe och Rickard Nordin, miljöpolitisk respektive energipolitisk talesperson för Centerpartiet. "Det största och viktigaste steget vi någonsin tagit för att bekämpa klimatförändringarna".

Kristianstadsbladet - 06 sep 13 kl. 08:57

Förslag om partibidrag risas


Regeringens förslag om hur partierna öppet ska redovisa bidrag och intäkter får hård kritik av remissinstanserna på flera punkter. En del ser grundlagskrockar, andra menar att det är omöjligt att genomföra redan till nästa år.JO, Statskontoret och Lunds universitet ser brister i analysen och vill se mer utredning.

Helsingborgs Dagblad - 06 sep 13 kl. 09:01

Förslag om partibidrag risas

Regeringens förslag om hur partierna öppet ska redovisa bidrag och intäkter får hård kritik av remissinstanserna på flera punkter. En del ser grundlagskrockar, andra menar att det är omöjligt att genomföra redan till nästa år. JO, Statskontoret och Lunds universitet ser brister i analysen och vill se mer utredning.

BT - 06 sep 13 kl. 08:59

Förslag om partibidrag risas

Regeringens förslag om hur partierna öppet ska redovisa bidrag och intäkter får hård kritik av remissinstanserna på flera punkter. En del ser grundlagskrockar, andra menar att det är omöjligt att genomföra redan till nästa år. JO, Statskontoret och Lunds universitet ser brister i analysen och vill se mer utredning.

Barometern - 11 jul 13 kl. 08:29

Krav på kanon avslöjar brister

Kristdemokraterna väckte för en tid sedan återigen frågan om Sverige ska skaffa sig en offentlig kulturkanon, innehållande bland annat böcker, filmer och pjäser. Kristdemokraternas förslag är inte det första av sitt slag och säkert inte det sista. Folkpartiet och Sverigedemokraterna har tidigare varit inne på samma spår.

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Taurus gör miljonförlust

Forsknings- och utvecklingsbolaget Taurus Energy, listat på Spotlight, redovisar ett koncernresultat efter skatt på -1,5 miljoner kronor (-1,3) för det brutna räkenskapsårets tredje kvartal som avslutades den sista maj 2018. .

DI - 15 minuter sedan

Handeln nedåt på viktiga H&M-marknaden

Omsättningen i den tyska beklädnadshandeln sjönk med 1 procent under förra veckan, jämfört med motsvarande vecka året innan..

DI - 15 minuter sedan

Andreas Cervenka: Farlig personkult skördar nya offer bland investerarna

Hon beskrevs som nästa Steve Jobs och hennes företag Theranos värderades till 90 miljarder kronor. Men imperiet var byggt på lögner och i fredags åtalades Elizabeth Holmes för bedrägeri.  Skandalen väcker många frågor om kulturen i Silicon Valley.

DI - 30 minuter sedan

Disciplinärende mot Cassandra Oil

Nasdaq har beslutat att överlämna ett disciplinärende rörande kritik mot Cassandra Oils informationsgivning till Nasdaq Stockholms Disciplinnämnd..

DI - 30 minuter sedan

USA-börser: Tesla klättrar uppåt

De ledande börserna på Wall Street inledde handelsveckan med negativa rörelser efter fortsatt oro kring handelskonflikten mellan USA och Kina. .

DI - 45 minuter sedan

Räntor och valutor: Global oro tynger fortfarande

Risksentimentet tyngdes på måndagen av oro för ett globalt handelskrig och euron pressades inledningsvis av fortsatt oro kopplad till den tyska regeringskoalitionen..

DI - 45 minuter sedan

Perssons bolag överväger att utöka storleken på riktade emissionen

Investmentbolaget Pegroco Invest överväger att utöka storleken på den planerade riktade nyemissionen av stamaktier till 275 miljoner kronor, jämfört med tidigare intervall på 150-200 miljoner kronor..

DI - 45 minuter sedan

Finansjätten gör stor nedskärning

Finansjätten Axas fondenhet Axa Investment Managers drar ned med totalt 210 arbetstillfällen..

DI - 1 timme sedan

JC:s revisor slår ned på årsredovisningen

När klädkedjan JC:s årsredovisning till slut kommit in till Bolagsverket står det klart att revisorn inte är nöjd. Alls. I stället avstyrker revisorn att bolagsstämman fastställer årsredovisningen.

DI - 1 timme sedan

Nischer Properties får miljonstöd för studentbostäder

Fastighetsbolaget Nischer Properties har beviljats statligt investeringsstöd på 17,6 miljoner kronor av Länsstyrelsen i Värmland för byggnation av 128 studentbostäder vid Karlstad universitet..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.