DI > Ekonomi

Thursday, 13 December, 11:29

DI - 18 dec 17 kl. 07:57

Centerpartiet ser brister i förslag om ensamkommandeRegeringens förslag om att ensamkommande asylsökande som kom 2015 ska få en ny chans att stanna är "fullt av hål och brister", anser Centerledaren Annie Lööf..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Centerledaren Annie Lööf

Dela artikeln

86 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Centerpartiet, ser, bristeri , förslagom , ensamkommande
Supermiljöbloggen - 20 aug 15 kl. 08:05

Centerpartiet: ”Tio skarpa förslag för att minska användningen av antibiotika”

En av vår tids stora ödesfrågor, och regeringen har efter ett år vid makten inte fört fram några förslag på åtgärder, det skriver Kristina Yngwe, riksdagsledamot och vice ordförande i Miljö- och jordbruksutskottet, och Fredrick Federley, EU-parlamentariker. Överanvändningen av antibiotika är en av vår tids stora ödesfrågor. Bara i Europa står antibiotikaresistensen för 25 000 dödsfall och kostar cirka 13 miljarder kronor per år, enligt OECD.

DN - 31 aug 18 kl. 13:54

Live: Centerpartiet presenterar miljöförslag

Annie Lööf (C) presenterar ett miljöförslag. Följ pressträffen live..

Expressen - 10 nov 14 kl. 01:16

Så ser alliansens budgetförslag ut

I dag presenterar alliansen sitt gemensamma budgetalternativ. På Dagens Nyheters debattsida beskriver partiernas ekonomisk-politiska talespersoner huvuddragen i skuggbudgeten. "I dag presenterar vi ett samlat förslag, där fyra miljarder till skolan, regelförenklingar för entreprenörer och satsningar på infrastruktur ska bygga Sverige starkt", skriver talespersonerna i DN..

LV - 09 maj 17 kl. 20:30

Så ser majoritetens förslag ut till budget

En tryggad välfärd, ökad möjlighet till kollektivt resande, en kommun som människor vill leva och bo i, hållbar miljöutveckling, blomstrande näringsliv, utbildning i toppklass, en rik och varierad kultur och delaktighet, ska känneteckna majoritetens budgetförslag för 2018..

Politikerbloggen - 08 jan 13 kl. 18:00

Nytt motförslag till Centerns idéprogram


MOTFÖRSLAG. Det interna bråket om Centerns idéprogram fortsätter. I dag presenterar Centerpartiet i Östergötland ett motförslag till det omdiskuterade föreslagna programmet.

Kristianstadsbladet - 25 aug 14 kl. 22:03

Centerpartiet vill öka Sveriges matproduktion

Foto: Bosse Nilsson
I en krämfärgad soffa på Krinova tog landsbygdsminister Eskil Erlandsson (C) emot för att presentera Centerpartiets förslag till en ny livsmedelsstrategi. Sverige borde producera mer mat, på ett hållbart sätt, framhöll han.
– Det är påfallande angeläget att producera mer mat.

Supermiljöbloggen - 07 aug 15 kl. 08:57

Centerpartiet: ”Vi måste ställa om till en hållbar fordonsflotta”

Regeringen vägrar dock prata om transportsektorn i den energikommission man tillsatte efter valet. Det skriver Kristina Yngwe och Rickard Nordin, miljöpolitisk respektive energipolitisk talesperson för Centerpartiet. "Det största och viktigaste steget vi någonsin tagit för att bekämpa klimatförändringarna".

Kristianstadsbladet - 06 sep 13 kl. 08:57

Förslag om partibidrag risas


Regeringens förslag om hur partierna öppet ska redovisa bidrag och intäkter får hård kritik av remissinstanserna på flera punkter. En del ser grundlagskrockar, andra menar att det är omöjligt att genomföra redan till nästa år.JO, Statskontoret och Lunds universitet ser brister i analysen och vill se mer utredning.

Helsingborgs Dagblad - 06 sep 13 kl. 09:01

Förslag om partibidrag risas

Regeringens förslag om hur partierna öppet ska redovisa bidrag och intäkter får hård kritik av remissinstanserna på flera punkter. En del ser grundlagskrockar, andra menar att det är omöjligt att genomföra redan till nästa år. JO, Statskontoret och Lunds universitet ser brister i analysen och vill se mer utredning.

BT - 06 sep 13 kl. 08:59

Förslag om partibidrag risas

Regeringens förslag om hur partierna öppet ska redovisa bidrag och intäkter får hård kritik av remissinstanserna på flera punkter. En del ser grundlagskrockar, andra menar att det är omöjligt att genomföra redan till nästa år. JO, Statskontoret och Lunds universitet ser brister i analysen och vill se mer utredning.

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Smartster accelerar och inbjuder till investerarträffar

Smartster – Smartster Group AB (publ), - inbjuder till investerarträffar, genomför en företrädesemission om 4,1 mkr och välkomnar nya investerare att ansluta sig innan sin planerade notering. Investerare är välkomna till Bolagets investerarträffar som besöker Stockholm, Göteborg, Malmö, Borås, Halmstad och Köpenhamn..

DI - 3 minuter sedan

Handelsbanken kapar hårt i Finland

Handelsbanken genomför dramatiska neddragningar av kontor i Finland. Bara sedan halvårsskiftet har antalet minskat med 20 procent..

DI - 30 minuter sedan

52-veckorslägsta för fem aktier på Stockholmsbörsen

Torsdagsbörsen är sur med breda nedgångar, och fem aktier på Stockholmsbörsens listor har noterat nya 52-veckorslägsta, rapporterar Finwire..

DI - 15 minuter sedan

Equinor backar efter Pareto-sänkning

Oljejätten Equinor, tidigare Statoil, backar på Oslobörsen sedan Pareto Securities sänkt sin rekommendation för oljeaktien till sälj från tidigare köp. Riktkursen sänks samtidigt till 170 norska kronor från tidigare 300..

DI - 45 minuter sedan

Handelsbanken: Sälj H&M inför försäljningssiffrorna

Vänta inte på försäljningssiffrorna – det är dags att sälja H&M redan nu. Det skriver Handelsbanken i en analys. Riktkursen är oförändrad på 120 kronor..

DI - 45 minuter sedan

Kinesiska avsiktsförklaringar har gått i lås för Fingerprint Cards

Fingerprint Cards har tecknat en avsiktsförklaring om samarbete med två kinesiska företag om biometriska dörrlås..

DI - 45 minuter sedan

SEB och skogsaktier tynger Stockholmsbörsen – Essity i topp

Stockholmsbörsen inledde torsdagens handel med en mindre uppgång, som dock snart förbyttes i negativa siffror..

DI - 1 timme sedan

IEA sänker prognosen för oljeproduktionen utanför Opec

Internationella energimyndigheten, IEA, sänker prognosen för oljeproduktionen utanför Opec nästa år. Men den totala produktionen väntas öka under 2019 och efterfrågeprognosen justeras ned något..

DI - 1 timme sedan

Rikemansklubbens medlemsregister utsatt för dataintrång

”Rikemansklubben” Connoisseur Clubs medlemsregister har hackats och person- och adressuppgifter på 13.000 medlemmar har läckt ut, skriver Breakit..

DI - 1 timme sedan

XXL rasar efter rekommendationssänkning

Den norska sportkedjan XXL rasar med drygt 9 procent på torsdagsförmiddagen i spåren av att Credit Suisse sänkt sin rekommendation. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.