SR > Nyheter

Saturday, 20 October, 08:03

SR - 18 dec 17 kl. 00:05

Viktigt meddelande till allmänheten i ÄngelholmDetta är sändningsledningen vid Sveriges Radio med ett viktigt meddelande till allmänheten i Ängelholm, Ängelholms kommun, i Skåne län. Det brinner i en byggnad på Verkstadsgatan, Gamla Kungsgården med kraftig rökutveckling som följd.  Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation.  För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Kristianstad..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Ängelholm, Sveriges Radio, Skåne, Verkstadsgatan, Kungsgården, Sveriges Radio P4 Kristianstad

Dela artikeln

11 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Viktigt, meddelandetill , allmänheteni , Ängelholm
Skånskan - 16 aug 16 kl. 16:44

Polisen vill ha hjälp från allmänheten

Malmö. Natten till tisdagen var återigen full av bilbränder i Malmö. Nio larm på en dryg halvtimme gjorde att räddningstjänsten inte riktigt hann med.

Polisen - 13 jun 16 kl. 14:10

VMA – viktigt meddelande till allmänheten

VMA betyder Viktigt Meddelande till Allmänheten. VMA-signalen används för att snabbt nå ut till allmänheten för att varna eller informera i samband med olyckor eller större händelser som riskerar att orsaka fara eller störningar i samhället..

GöteborgsPosten - 25 jul 18 kl. 18:03

Så fungerar Viktigt meddelande till allmänheten (VMA)

Många fick meddelande till sina mobiler i lördags med varning för brandrök i Varberg, ett så kallat Viktigt meddelande till allmänheten (VMA). Andra fick det inte. Meddelandet innehöll även felaktig information.

Polisen - 29 nov 12 kl. 16:12

I dag testas Viktigt meddelande till allmänheten ? VMA

I dag, måndag, testas signalen Viktigt meddelande till allmänheten, VMA, klockan 15.00. Det är ett livsavgörande hjälpmedel för att varna människor vid allvarliga händelser.

SVT - 30 maj 13 kl. 18:22

Viktigt meddelande till allmänheten i Norsjö

Viktigt Meddelande till Allmänheten i Norsjö i Västerbottens län..

Västerbottens Folkblad - 18 nov 13 kl. 01:20

Viktigt meddelande till allmänheten i Storuman

Viktigt meddelande till allmänheten från räddningschefen i Storumans kommun. På grund av den tidigare stormen är det stora problem i telefontrafiken, både fast och mobil trafik. Om man befinner sig i kommunens västra delar och behöver komma i kontakt med räddningstjänst, ambulans, polis ska man bege sig till sjukstugan i Tärnaby.

SR - 23 jun 15 kl. 18:16

Viktigt Meddelande till Allmänheten

VMA: Viktigt Meddelande till Allmänheten i Everöd, Östra Sönnarslöv och Huaröd i Skåne län. Kristianstad kommun meddelar att det kommunala dricksvattnet kan vara förorenat och ska kokas före förtäring. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Kristianstad samt se kristianstad.

UT - 23 mar 16 kl. 14:25

Teater på Backen ger Viktigt meddelande till allmänheten

Förra årets succéföreställning Vem älskar Yngve Frej följs upp med pjäsen Viktigt meddelande till allmänheten 2.0. I augusti öppnas teatertältet i Stureparken..

SR - 23 apr 16 kl. 11:00

Viktigt meddelande till allmänheten i Dalarna

Detta är sändningsledningen vid Sveriges Radio med ett viktigt meddelande till allmänheten i Smedjebacken, i Dalarnas län.Det brinner i en industri, Rolling Mills svervice, i Smedjebacken i Dalarnas län med kraftig rökutveckling.Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation.

SR - 01 maj 16 kl. 21:56

Viktigt meddelande till allmänheten i Huskvarna

Detta är sändningsledningen vid Sveriges Radio med ett viktigt meddelande till allmänheten i Huskvarna samt hela Jönköpings län.Det brinner i en stor flerfamiljsfastighet i Huskvarna, Jönköpings län. Räddningsledaren uppmanar alla i Huskvarna tätort att gå inomhus, stänga dörrar, fönster och om möjligt ventilation.

Fler nyheter från SR

SR - 5 minuter sedan

Stort säkerhetspådrag när valet i Afghanistan genomförs

I Afghanistan genomförs idag det mycket försenade valet till landets parlament. Det är det tredje parlamentsvalet som genomförs i landet sedan talibanernas fall 2001..

SR - 1 timme sedan

Kidnappad miljardär i Afrika släppt

Afrikas yngste miljardär, Mohammed Dewji, som kidnappades förra veckan, har kommit hem välbehållen, enligt ett uttalande..

SR - 5 timmar sedan

Makedonien ett steg närmare bli Nordmakedonien

I Skopje röstade parlamentet sent på fredagskvällen ja till ändringar i landets konstitution, som kan ändra landets namn till Nordmakedonien.

SR - 7 timmar sedan

Saudiarabien bekräftar att Khashoggi dödades på konsulatet

Journalisten Jamal Khashoggi dödades på saudiska konsulatet i Istanbul, det bekräftar nu Saudiarabien..

SR - 7 timmar sedan

Många tusen människor på väg norrut

Strömmen av migranter från Centralamerika på väg mot USA via Mexiko bara växer. Det säger Charlotte Bergendal, som arbetar för Svenska Kyrkan i Guatemala..

SR - 8 timmar sedan

P1-dokumentär om nazibomber tog hem Prix Europa

”Bombattentaten, säkerhetspolisen och nazisterna” har vunnit första pris i en av den prestigefyllda tävlingen Prix Europas kategorier..

SR - 9 timmar sedan

Drabbad efter cellprovsmiss: ”Oroande”

105 kvinnor i Stockholm och på Gotland fick fel provsvar på ett gynekologiskt cellprov. Cancerfonden anser nu att rutinerna för cellprovsanalys borde ses över..

SR - 9 timmar sedan

Tonåring erkänner: Jag misshandlade Gica

Den yngre av de två tonårspojkar som misstänks för mordet på hemlöse Gica i Huskvarna, har erkänt att han deltog i en misshandel när Gica dog. Det framgår av rättshandlingar som Aftonbladet tagit del av..

SR - 10 timmar sedan

USA åtalar ryskt nättroll

USA:s justitiedepartement väcker åtal mot en rysk kvinna som anklagas för att ha försökt påverka amerikanska val..

SR - 11 timmar sedan

Karavan av migranter har tagit sig in i Mexiko

Gränsen mellan Guatemala och Mexiko har forcerats av migranter, rapporterar flera nyhetsbyråer..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.