SR > Nyheter

Friday, 20 July, 10:41

SR - 18 dec 17 kl. 00:05

Viktigt meddelande till allmänheten i ÄngelholmDetta är sändningsledningen vid Sveriges Radio med ett viktigt meddelande till allmänheten i Ängelholm, Ängelholms kommun, i Skåne län. Det brinner i en byggnad på Verkstadsgatan, Gamla Kungsgården med kraftig rökutveckling som följd.  Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation.  För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Kristianstad..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Ängelholm, Sveriges Radio, Skåne, Verkstadsgatan, Kungsgården, Sveriges Radio P4 Kristianstad

Dela artikeln

11 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Viktigt, meddelandetill , allmänheteni , Ängelholm
Skånskan - 16 aug 16 kl. 16:44

Polisen vill ha hjälp från allmänheten

Malmö. Natten till tisdagen var återigen full av bilbränder i Malmö. Nio larm på en dryg halvtimme gjorde att räddningstjänsten inte riktigt hann med.

Polisen - 13 jun 16 kl. 14:10

VMA – viktigt meddelande till allmänheten

VMA betyder Viktigt Meddelande till Allmänheten. VMA-signalen används för att snabbt nå ut till allmänheten för att varna eller informera i samband med olyckor eller större händelser som riskerar att orsaka fara eller störningar i samhället..

Polisen - 29 nov 12 kl. 16:12

I dag testas Viktigt meddelande till allmänheten ? VMA

I dag, måndag, testas signalen Viktigt meddelande till allmänheten, VMA, klockan 15.00. Det är ett livsavgörande hjälpmedel för att varna människor vid allvarliga händelser.

SVT - 30 maj 13 kl. 18:22

Viktigt meddelande till allmänheten i Norsjö

Viktigt Meddelande till Allmänheten i Norsjö i Västerbottens län..

Västerbottens Folkblad - 18 nov 13 kl. 01:20

Viktigt meddelande till allmänheten i Storuman

Viktigt meddelande till allmänheten från räddningschefen i Storumans kommun. På grund av den tidigare stormen är det stora problem i telefontrafiken, både fast och mobil trafik. Om man befinner sig i kommunens västra delar och behöver komma i kontakt med räddningstjänst, ambulans, polis ska man bege sig till sjukstugan i Tärnaby.

SR - 23 jun 15 kl. 18:16

Viktigt Meddelande till Allmänheten

VMA: Viktigt Meddelande till Allmänheten i Everöd, Östra Sönnarslöv och Huaröd i Skåne län. Kristianstad kommun meddelar att det kommunala dricksvattnet kan vara förorenat och ska kokas före förtäring. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Kristianstad samt se kristianstad.

UT - 23 mar 16 kl. 14:25

Teater på Backen ger Viktigt meddelande till allmänheten

Förra årets succéföreställning Vem älskar Yngve Frej följs upp med pjäsen Viktigt meddelande till allmänheten 2.0. I augusti öppnas teatertältet i Stureparken..

SR - 23 apr 16 kl. 11:00

Viktigt meddelande till allmänheten i Dalarna

Detta är sändningsledningen vid Sveriges Radio med ett viktigt meddelande till allmänheten i Smedjebacken, i Dalarnas län.Det brinner i en industri, Rolling Mills svervice, i Smedjebacken i Dalarnas län med kraftig rökutveckling.Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation.

SR - 01 maj 16 kl. 21:56

Viktigt meddelande till allmänheten i Huskvarna

Detta är sändningsledningen vid Sveriges Radio med ett viktigt meddelande till allmänheten i Huskvarna samt hela Jönköpings län.Det brinner i en stor flerfamiljsfastighet i Huskvarna, Jönköpings län. Räddningsledaren uppmanar alla i Huskvarna tätort att gå inomhus, stänga dörrar, fönster och om möjligt ventilation.

SR - 07 maj 16 kl. 07:12

Viktigt meddelande till allmänheten på Gotland

Sändningsledningen vid Sveriges Radio har ett viktigt meddelande till allmänheten i Vänge/hägvalds; Gotlands kommun, i Gotlands län samt hela Gotlands län.Det brinner i skog och mark med kraftig rökutveckling som följd.Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation.

Fler nyheter från SR

SR - 45 minuter sedan

Näringsministern kritisk mot Telias köp av TV4

Näringsminister Mikael Damberg är kritisk mot att Telia köper TV4:s moderbolag. – Jag menar att sista ordet inte är sagt, säger Mikael Damberg..

SR - 1 timme sedan

IMF:s utvärderingsarbete får kritik

Internationella valutafonden, IMF, är dåligt på att ta till sig rekommendationer från sitt egna utvärderingsorgan, enligt en ny rapport från oberoende experter..

SR - 1 timme sedan

Sverige begär inte brandhjälp av Nato

Trots att Sverige är ett av försvarsalliansen Natos partnerländer har Sverige inte begärt hjälp för att bekämpa skogsbränderna via Natos krissamordningscentral..

SR - 2 timmar sedan

Minst elva döda efter båtolycka i USA

Minst elva personer har omkommit nära Branson i USA efter att en turistbåt kapsejsat på Missourifloden..

SR - 2 timmar sedan

Just nu: Tyskland skickar fem helikoptrar

Skogsbränderna fortsätter härja runt om i Sverige och sammanlagt brinner det på runt olika 50 platser.  Värst drabbat är Gävleborg, Dalarna och Jämtland. Under dagen väntas helikoptrar från Tyskland, Norge och Litauen komma till Sverige för att hjälpa till.

SR - 3 timmar sedan

Telia köper Bonnier

Telia köper Bonnier Broadcasting inklusive TV4 och CMore för 9,2 miljarder kronor, enligt ett pressmeddelande från Telia..

SR - 3 timmar sedan

Studie: Färre tonårsaborter i Norden

Ny forskning visar att tonårsaborterna minskar, samtidigt som många av tonåringarna använder långvariga preventivmedel..

SR - 4 timmar sedan

Tysk studie: Grövre antisemitism på nätet

Antisemitiska yttringar på internet har ökat kraftigt de senaste åren och också blivit allt grövre. Det visar en ny tysk långtidsstudie vid Berlins tekniska universitet..

SR - 4 timmar sedan

Rysk polis anklagas – tvingade bort romer

Enligt människorättsorganisationen European Roma Rights Center, ERRC, använde polisen tvång och hot för att få romerna att hålla sig borta från de centrala delarna av Moskva under fotbolls-VM..

SR - 4 timmar sedan

45 terrängbränder rasar i landet

Det brinner fortfarande på flera håll i landet och läget är mycket ansträngt för räddningstjänsterna. Flera europeiska länder har via EU:s samarbete skickat både personal och material för att avlasta i släckningsarbetet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.