SR > Nyheter

Friday, 20 April, 20:10

SR - 18 dec 17 kl. 00:05

Viktigt meddelande till allmänheten i ÄngelholmDetta är sändningsledningen vid Sveriges Radio med ett viktigt meddelande till allmänheten i Ängelholm, Ängelholms kommun, i Skåne län. Det brinner i en byggnad på Verkstadsgatan, Gamla Kungsgården med kraftig rökutveckling som följd.  Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation.  För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Kristianstad..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Ängelholm, Sveriges Radio, Skåne, Verkstadsgatan, Kungsgården, Sveriges Radio P4 Kristianstad

Dela artikeln

11 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Viktigt, meddelandetill , allmänheteni , Ängelholm
Skånskan - 16 aug 16 kl. 16:44

Polisen vill ha hjälp från allmänheten

Malmö. Natten till tisdagen var återigen full av bilbränder i Malmö. Nio larm på en dryg halvtimme gjorde att räddningstjänsten inte riktigt hann med.

Polisen - 13 jun 16 kl. 14:10

VMA – viktigt meddelande till allmänheten

VMA betyder Viktigt Meddelande till Allmänheten. VMA-signalen används för att snabbt nå ut till allmänheten för att varna eller informera i samband med olyckor eller större händelser som riskerar att orsaka fara eller störningar i samhället..

Polisen - 29 nov 12 kl. 16:12

I dag testas Viktigt meddelande till allmänheten ? VMA

I dag, måndag, testas signalen Viktigt meddelande till allmänheten, VMA, klockan 15.00. Det är ett livsavgörande hjälpmedel för att varna människor vid allvarliga händelser.

SVT - 30 maj 13 kl. 18:22

Viktigt meddelande till allmänheten i Norsjö

Viktigt Meddelande till Allmänheten i Norsjö i Västerbottens län..

Västerbottens Folkblad - 18 nov 13 kl. 01:20

Viktigt meddelande till allmänheten i Storuman

Viktigt meddelande till allmänheten från räddningschefen i Storumans kommun. På grund av den tidigare stormen är det stora problem i telefontrafiken, både fast och mobil trafik. Om man befinner sig i kommunens västra delar och behöver komma i kontakt med räddningstjänst, ambulans, polis ska man bege sig till sjukstugan i Tärnaby.

SR - 23 jun 15 kl. 18:16

Viktigt Meddelande till Allmänheten

VMA: Viktigt Meddelande till Allmänheten i Everöd, Östra Sönnarslöv och Huaröd i Skåne län. Kristianstad kommun meddelar att det kommunala dricksvattnet kan vara förorenat och ska kokas före förtäring. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Kristianstad samt se kristianstad.

UT - 23 mar 16 kl. 14:25

Teater på Backen ger Viktigt meddelande till allmänheten

Förra årets succéföreställning Vem älskar Yngve Frej följs upp med pjäsen Viktigt meddelande till allmänheten 2.0. I augusti öppnas teatertältet i Stureparken..

SR - 23 apr 16 kl. 11:00

Viktigt meddelande till allmänheten i Dalarna

Detta är sändningsledningen vid Sveriges Radio med ett viktigt meddelande till allmänheten i Smedjebacken, i Dalarnas län.Det brinner i en industri, Rolling Mills svervice, i Smedjebacken i Dalarnas län med kraftig rökutveckling.Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation.

SR - 01 maj 16 kl. 21:56

Viktigt meddelande till allmänheten i Huskvarna

Detta är sändningsledningen vid Sveriges Radio med ett viktigt meddelande till allmänheten i Huskvarna samt hela Jönköpings län.Det brinner i en stor flerfamiljsfastighet i Huskvarna, Jönköpings län. Räddningsledaren uppmanar alla i Huskvarna tätort att gå inomhus, stänga dörrar, fönster och om möjligt ventilation.

SR - 07 maj 16 kl. 07:12

Viktigt meddelande till allmänheten på Gotland

Sändningsledningen vid Sveriges Radio har ett viktigt meddelande till allmänheten i Vänge/hägvalds; Gotlands kommun, i Gotlands län samt hela Gotlands län.Det brinner i skog och mark med kraftig rökutveckling som följd.Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation.

Fler nyheter från SR

SR - 45 minuter sedan

Avicci är död

Artisten Tim Bergling känd som Avicci är död, uppger DN. Han blev 28 år gammal..

SR - 1 timme sedan

ÖFK:s ordförande Daniel Kindberg möter pressen

Misstankar om ekobrott, avskedsansökningar och time out. Efter de senaste dagarnas turbulens svarar ÖFK:s ordförande Daniel Kindberg nu på frågor vid en presskonferens med klubben..

SR - 2 timmar sedan

Tusentals i demonstration vid gränsen mellan Gaza och Israel – minst två döda

I Gaza har flera tusen personer demonstrerat vid gränsen mot Israel i dag, för fjärde fredagen i rad. Flera personer har skjutits, varav minst två har dödats..

SR - 3 timmar sedan

"Ring så spelar vi" fyller 50 år

I dag för exakt 50 år sedan sändes det första "Ring så spelar vi". Programmet är nu Sveriges absolut populäraste radioprogram..

SR - 4 timmar sedan

Bakgrund: Fem saker Dag Hammarskjöld gjorde i FN

Här är några av de avtryck Dag Hammarskjöld gav under sin tid som generalsekreterare i FN..

SR - 4 timmar sedan

Östersund pausar utbetalningar till ÖFK

Östersunds kommun stoppar utbetalningarna till Östersunds fotbollsklubb medan de avvaktar vad som händer runt klubben och den ekobrottsmisstänkte Daniel Kindberg. Det rapporterar P4 Jämtland..

SR - 4 timmar sedan

Video: Liberalerna behöver fler liberaler

"Det finns liberaler överallt – då borde det ju vara en lysande idé att ha ett parti som heter Liberalerna." Ekots inrikespolitiske kommentator Tomas Ramberg, om partiet som fått förmånen att verka på den mest konkurrensutsatta marknaden i svensk politik..

SR - 5 timmar sedan

SD-ordförande lämnar efter skandalfilm

Nils Sjöqvist Axelsson skriver på sin Facebooksida att han nu väljer att lämna sin position som ordförande för Sverigedemokraterna i Växjö. Han skriver att han upplever att hans förtroende hos invånarna i Växjö kommun har skadats..

SR - 5 timmar sedan

Professor i civilrätt: Akademien gör en total omsvängning

Enligt pressmeddelande har Svenska Akademien nu skickat över advokatutredningen om kulturprofilen till Ekobrottsmyndigheten. Claes Sandgren, emeritus och professor i civilrätt, anser Svenska Akademin har vänt helt om..

SR - 6 timmar sedan

Migrationsskandal i Storbritannien – May ber om ursäkt

När stats- och regeringschefer för Samväldesländerna träffas i dag i London överskuggas toppmötet av en migrationsskandal. Den brittiska premiärministern Theresa May har fått be om ursäkt för att människor som bott i Storbritannien i över 45 år nekats sjukvård och hotats med att kastas ut. Det rör sig om personer från tidigare brittiska kolonier..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.