SR > Nyheter

Friday, 19 January, 02:42

SR - 18 dec 17 kl. 00:05

Viktigt meddelande till allmänheten i ÄngelholmDetta är sändningsledningen vid Sveriges Radio med ett viktigt meddelande till allmänheten i Ängelholm, Ängelholms kommun, i Skåne län. Det brinner i en byggnad på Verkstadsgatan, Gamla Kungsgården med kraftig rökutveckling som följd.  Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation.  För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Kristianstad..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Ängelholm, Sveriges Radio, Skåne, Verkstadsgatan, Kungsgården, Sveriges Radio P4 Kristianstad

Dela artikeln

11 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Viktigt, meddelandetill , allmänheteni , Ängelholm
Skånskan - 16 aug 16 kl. 16:44

Polisen vill ha hjälp från allmänheten

Malmö. Natten till tisdagen var återigen full av bilbränder i Malmö. Nio larm på en dryg halvtimme gjorde att räddningstjänsten inte riktigt hann med.

Polisen - 13 jun 16 kl. 14:10

VMA – viktigt meddelande till allmänheten

VMA betyder Viktigt Meddelande till Allmänheten. VMA-signalen används för att snabbt nå ut till allmänheten för att varna eller informera i samband med olyckor eller större händelser som riskerar att orsaka fara eller störningar i samhället..

Polisen - 29 nov 12 kl. 16:12

I dag testas Viktigt meddelande till allmänheten ? VMA

I dag, måndag, testas signalen Viktigt meddelande till allmänheten, VMA, klockan 15.00. Det är ett livsavgörande hjälpmedel för att varna människor vid allvarliga händelser.

SVT - 30 maj 13 kl. 18:22

Viktigt meddelande till allmänheten i Norsjö

Viktigt Meddelande till Allmänheten i Norsjö i Västerbottens län..

Västerbottens Folkblad - 18 nov 13 kl. 01:20

Viktigt meddelande till allmänheten i Storuman

Viktigt meddelande till allmänheten från räddningschefen i Storumans kommun. På grund av den tidigare stormen är det stora problem i telefontrafiken, både fast och mobil trafik. Om man befinner sig i kommunens västra delar och behöver komma i kontakt med räddningstjänst, ambulans, polis ska man bege sig till sjukstugan i Tärnaby.

SR - 23 jun 15 kl. 18:16

Viktigt Meddelande till Allmänheten

VMA: Viktigt Meddelande till Allmänheten i Everöd, Östra Sönnarslöv och Huaröd i Skåne län. Kristianstad kommun meddelar att det kommunala dricksvattnet kan vara förorenat och ska kokas före förtäring. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Kristianstad samt se kristianstad.

UT - 23 mar 16 kl. 14:25

Teater på Backen ger Viktigt meddelande till allmänheten

Förra årets succéföreställning Vem älskar Yngve Frej följs upp med pjäsen Viktigt meddelande till allmänheten 2.0. I augusti öppnas teatertältet i Stureparken..

SR - 23 apr 16 kl. 11:00

Viktigt meddelande till allmänheten i Dalarna

Detta är sändningsledningen vid Sveriges Radio med ett viktigt meddelande till allmänheten i Smedjebacken, i Dalarnas län.Det brinner i en industri, Rolling Mills svervice, i Smedjebacken i Dalarnas län med kraftig rökutveckling.Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation.

SR - 01 maj 16 kl. 21:56

Viktigt meddelande till allmänheten i Huskvarna

Detta är sändningsledningen vid Sveriges Radio med ett viktigt meddelande till allmänheten i Huskvarna samt hela Jönköpings län.Det brinner i en stor flerfamiljsfastighet i Huskvarna, Jönköpings län. Räddningsledaren uppmanar alla i Huskvarna tätort att gå inomhus, stänga dörrar, fönster och om möjligt ventilation.

SR - 07 maj 16 kl. 07:12

Viktigt meddelande till allmänheten på Gotland

Sändningsledningen vid Sveriges Radio har ett viktigt meddelande till allmänheten i Vänge/hägvalds; Gotlands kommun, i Gotlands län samt hela Gotlands län.Det brinner i skog och mark med kraftig rökutveckling som följd.Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation.

Fler nyheter från SR

SR - 5 timmar sedan

Larm om smäll i Malmö — entré skadad

Polisen har fått in flera larm om en smäll i Malmö. Samtalen kom in vid klockan 21..

SR - 5 timmar sedan

Turkiet hotar att gå in i Syrien

Spänningarna ökar mellan Damaskus och Ankara efter att Turkiet meddelat att man förbereder en militär operation mot den kurdiska enklaven Afrin i norra Syrien..

SR - 6 timmar sedan

Domstolar ska bli bättre på jämställdhet

Domstolarna i Sverige behöver bli bättre på jämställdhet i rättssalarna. Det är en slutsats utifrån undersökningar som domstolar gjort i ett regeringsuppdrag..

SR - 7 timmar sedan

Svensk man död i lavin i Kashmir

En svensk 25-årig man har omkommit efter att en lavin utlöstes i Kashmir. Även en person har skadats..

SR - 8 timmar sedan

Polisförbundet: Våra farhågor har besannats

Polisförbundet är kritiska till att polishuset i Rosengård i Malmö, där det skedde en explosion igår kväll, inte har skyddats bättre..

SR - 9 timmar sedan

Åsikterna går isär om militär i förorterna

Frågan om svensk militär ska kunna sättas in för att stoppa den organiserade brottsligheten fortsätter att väcka reaktioner, även i två Stockholmsförorter som Ekot besökt..

SR - 9 timmar sedan

EU-länderna kan själva få bestämma momsen

EU-länderna ska själva få bestämma momssatserna på varor och tjänster, föreslår EU-kommisisonen. Det öppnar bland annat för sänkt moms på e-böcker, något som EU hittills sagt nej till..

SR - 9 timmar sedan

Gränsavtal på agendan när Emmanuel Macron möter Theresa May

Den franska presidenten Emmanuel Macron besöker Storbritannien för sitt första toppmöte med premiärminister Theresa May. Ledarna ska diskutera migrationsfrågan och det avtal som reglerar gränsen mellan de båda länderna..

SR - 9 timmar sedan

Regeringen och V överens om begränsade vinster i välfärden

Regeringen och Vänsterpartiet är överens om ett lagförslag för att begränsa bolagsvinster, erfar Ekot. Det gäller bolagsvinster inom skolan och äldreomsorgen..

SR - 10 timmar sedan

Åklagaren: Åtalet mot Rakhmat Akilov skjuts med all sannolikhet upp igen

Det är mycket troligt att åtalet mot Rakhmat Akilov som misstänks ha begått dådet på Drottninggatan skjuts upp. Det innebär i så fall att han åtalas först den 30 januari..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.