Kristianstadsbladet > Ekonomi

Thursday, 18 January, 01:03

Kristianstadsbladet - 17 dec 17 kl. 22:20

Ny vd för Engelska SkolanAnnette Brodin Rampe har utsetts till ny vd för Internationella Engelska Skolan. Hon efterträder Fredrik Åkerman som varit tillförordnad vd och koncernchef sedan i augusti i år, enligt ett pressmeddelande. Annette Brodin Rampe är civilingenjör och har tidigare varit bland annat vice vd för Eon Sverige AB.(TT).
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Engelska Skolan, Brodin Rampe, Internationella Engelska Skolan, Fredrik Åkerman, Eon Sverige AB

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ny vd för Engelska, Skolan
Västerbottens Folkblad - 21 aug 14 kl. 09:31

Engelska skolan etablerar sig i Umeå

Umeå ska bli ännu mer internationellt. Nästa år beräknas Engelska skolan startas på Teg i Umeå. – Vi har länge sökt efter lokaler för att etablera oss i Umeå, men först nu hittat en byggnad som stämmer med våra höga krav på undervisningslokaler, säger Jörgen Stenqvist, vice CEO på Internationella Engelska skolan.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Engelska skolan får kritik

Skolinspektionen ger Internationella Engelska skolan i Linköping kritik, efter en tillsyn, uppger SR Östergötland.Skolan bedriver undervisning på engelska och kritiken gäller att alla lärare inte kan förklara på svenska vid behov. Problem uppstår särskilt för de yngre eleverna.

BT - 13 nov 13 kl. 13:30

Brand på Engelska skolan kan ha varit anlagd

En branddetektor började brinna på Engelska skolan på måndagen. Enligt polisen kan branden ha varit anlagd. Det var vid lunchtid på måndagen som händelsen inträffade.

Nya Wermlands Tidningen - 07 dec 13 kl. 06:00

"Engelska skolan äger inga fastigheter"

Då NWT i torsdags skrev att kommunen säljer en sporthall till Engelska skolan reagerade koncernledningen. – Engelska skolan sysslar med utbildning inte fastighetsaffärer, säger rektor Jan Dahlin..

Dalarnas tidningar - 22 apr 14 kl. 17:12

Klart med Engelska skolan

Nu är det helt klart att Engelska skolan flyttar in i Diös fastighet på Trotzgatan 37 c i Falun. Internationella Engelska skolan har tecknat ett 20-årigt kontrakt med fastighetsägaren..

Västerbottens Folkblad - 11 jul 14 kl. 10:16

Klartecken för Engelska Skolan i Umeå

Den 27 juni fick Internationella Engelska skolan avslag på sin ansökan att starta en friskola i Umeå. Friskolan överklagade beslutet och nu har skolinspektionen gett klartecken för en ny grundskola och fritidshem på Teg. Umeå kommun har tidigare sagt nej till att Engelska Skolan ska få etablera sig på stadsdelen Teg i Umeå.

Sydöstran - 17 dec 16 kl. 06:00

Engelska skolan vill starta 2019

Det finns intresse från Engelska skolan att öppna i Karlskrona. – En realistisk tidpunkt är i så fall höstterminen 2019, säger Jörgen Stenquist på Engelska skolan..

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Engelska skolan är bästa skolan

Som förälder till elev på Engelska skolan känner jag att jag vill besvara din insändare då den inte alls stämmer med vår upplevelse av skolan..

Jönköpingsnytt - 01 dec 11 kl. 15:12

Spetsutbildning till Engelska skolan

Engelska skolan i Huskvarna satsar nu ännu mer på engelska. Enligt beslut från Skolverket är de en av åtta grundskolor i Sverige som får starta spetsutbildning..

Jönköpingsnytt - 01 dec 11 kl. 15:12

Spetsutbildning till Engelska skolan i Huskvarna

Engelska skolan i Huskvarna satsar nu ännu mer på engelska. Enligt beslut från Skolverket är de en av åtta grundskolor i Sverige som får starta spetsutbildning..

Helsingborgs Dagblad - 01 jul 15 kl. 18:00

Internationella Engelska Skolan startar egen grundskola

Internationella Engelska Skolan får starta en grundskola med undervisning på engelska i Helsingborg nästa år. Detta efter ett beslut från Skolinspektionen..

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 4 timmar sedan

Husrannsakan i Lundins kontor

Svensk och schweizisk polis har genomfört husrannsakningar i Lundin Petroleums kontor i respektive land, rapporterar Dagens industri. Det är första gången det görs sedan utredningen av misstänkt medhjälp till grovt folkrättsbrott inleddes för snart åtta år sedan.(TT).

Kristianstadsbladet - 13 timmar sedan

Lägre inflation i eurozonen

Inflationen i eurozonen var 1,4 procent i december, en nedgång från 1,5 procent månaden före. Lägre priser på telefontjänster, kläder och grönsaker bidrog till att dämpa prisutvecklingen, medan bränsle och cigaretter blev dyrare, visar statistik från Eurostat.(TT).

Kristianstadsbladet - 21 timmar sedan

Nedåt på börserna i Asien

Tokyobörsen sjunker medan yenen stärks, och följer därmed nedgången på Wall Street i USA. Nikkei 225-index är ned 0,8 procent, medan det bredare Topix har sjunkit 0,6 procent. Även i Hongkong är det dystra miner.

Kristianstadsbladet - Igår: 22:10

USA-börserna tappade fart

USA-börserna inledde uppåt efter storhelgen och Dow Jones industriindex passerade för första gången 26 000-strecket. Men ett sjunkande oljepris sänkte börshumöret och indexen föll tillbaka under senare delen av handelsdagen.(TT).

Kristianstadsbladet - Igår: 14:01

GE tar miljardkostnad

Den amerikanska industrijätten General Electric (GE) sätter av 6,2 miljarder dollar efter skatt, nästan 50 miljarder kronor, i resultatet för fjärde kvartalet. Avsättningen är kopplad till den pågående översynen av försäkringsportföljen i koncernens finansbolag GE Capital.(TT).

Kristianstadsbladet - Igår: 12:47

Cloetta får ny vd

Konfektyrföretaget Cloetta har utsett en ny vd i form av Katarina Tell. Hon efterträder Lars Påhlson som förra året meddelade att han tänker gå i pension under 2018. Katarina Tell som för närvarande är vd för Findus Sverige tillträder senast den 1 augusti 2018.

Kristianstadsbladet - Igår: 12:52

Protest mot ny utflyttningsskatt

Stockholms handelskammare säger nej till Skatteverkets förslag om en utflyttningsskatt. Den är tänkt att gälla dem som lämnar Sverige efter att ha bott här minst fem av de senaste tio åren och tar med sig obeskattade vinster på kapitaltillgångar över 100 000 kronor.(TT).

Kristianstadsbladet - Igår: 11:14

Oljefonden sparkar ut nio företag

Den norska oljefonden utesluter nio bolag som inte anses uppfylla dess etiska regler. Det handlar om risker för att bolagen orsakar allvarliga skador på miljön eller systematiska brott mot mänskliga rättigheter och tillverkning av produkter som används i kärnvapen.(TT).

Kristianstadsbladet - Igår: 09:39

Peab får vägorder

Byggbolaget Peab ska bygga en ny sträckning av E22 i Skåne. Kontraktet är värt 629 miljoner kronor. Projektet påbörjas i januari och ska resultera i 16 kilometer ny väg mellan Sätaröd och Vä.

Kristianstadsbladet - I förrgår: 15:06

Frankrikes rika vinnare på Macrons politik

De allra rikaste hushållen i Frankrike vinner mest på president Emmanuel Macrons ekonomiska politik, enligt en rapport från det franska konjunkturinstitutet OFCE, skriver Le Monde.(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.