Kristianstadsbladet > Ekonomi

Sunday, 18 March, 12:35

Kristianstadsbladet - 17 dec 17 kl. 22:20

Ny vd för Engelska SkolanAnnette Brodin Rampe har utsetts till ny vd för Internationella Engelska Skolan. Hon efterträder Fredrik Åkerman som varit tillförordnad vd och koncernchef sedan i augusti i år, enligt ett pressmeddelande. Annette Brodin Rampe är civilingenjör och har tidigare varit bland annat vice vd för Eon Sverige AB.(TT).
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Engelska Skolan, Brodin Rampe, Internationella Engelska Skolan, Fredrik Åkerman, Eon Sverige AB

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ny vd för Engelska, Skolan
Västerbottens Folkblad - 21 aug 14 kl. 09:31

Engelska skolan etablerar sig i Umeå

Umeå ska bli ännu mer internationellt. Nästa år beräknas Engelska skolan startas på Teg i Umeå. – Vi har länge sökt efter lokaler för att etablera oss i Umeå, men först nu hittat en byggnad som stämmer med våra höga krav på undervisningslokaler, säger Jörgen Stenqvist, vice CEO på Internationella Engelska skolan.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Engelska skolan får kritik

Skolinspektionen ger Internationella Engelska skolan i Linköping kritik, efter en tillsyn, uppger SR Östergötland.Skolan bedriver undervisning på engelska och kritiken gäller att alla lärare inte kan förklara på svenska vid behov. Problem uppstår särskilt för de yngre eleverna.

BT - 13 nov 13 kl. 13:30

Brand på Engelska skolan kan ha varit anlagd

En branddetektor började brinna på Engelska skolan på måndagen. Enligt polisen kan branden ha varit anlagd. Det var vid lunchtid på måndagen som händelsen inträffade.

Nya Wermlands Tidningen - 07 dec 13 kl. 06:00

"Engelska skolan äger inga fastigheter"

Då NWT i torsdags skrev att kommunen säljer en sporthall till Engelska skolan reagerade koncernledningen. – Engelska skolan sysslar med utbildning inte fastighetsaffärer, säger rektor Jan Dahlin..

Dalarnas tidningar - 22 apr 14 kl. 17:12

Klart med Engelska skolan

Nu är det helt klart att Engelska skolan flyttar in i Diös fastighet på Trotzgatan 37 c i Falun. Internationella Engelska skolan har tecknat ett 20-årigt kontrakt med fastighetsägaren..

Västerbottens Folkblad - 11 jul 14 kl. 10:16

Klartecken för Engelska Skolan i Umeå

Den 27 juni fick Internationella Engelska skolan avslag på sin ansökan att starta en friskola i Umeå. Friskolan överklagade beslutet och nu har skolinspektionen gett klartecken för en ny grundskola och fritidshem på Teg. Umeå kommun har tidigare sagt nej till att Engelska Skolan ska få etablera sig på stadsdelen Teg i Umeå.

Sydöstran - 17 dec 16 kl. 06:00

Engelska skolan vill starta 2019

Det finns intresse från Engelska skolan att öppna i Karlskrona. – En realistisk tidpunkt är i så fall höstterminen 2019, säger Jörgen Stenquist på Engelska skolan..

Nya Wermlands Tidningen - 06 feb 18 kl. 18:25

Engelska skolan vann länsfinalen

Det blev klass 5B på Engelska skolan som vann länsfinalen i Vi i femman. Engelska skolan vann med klara 41-16 mot Skivedsskolan 5B..

Helsingborgs Dagblad - 15 feb 18 kl. 11:33

Engelska skolan nekas läxhjälp

Internationella Engelska Skolan nekas ersättning för läxhjälp. Skolverket prioriterar den statliga ersättningen till skolor med låga studieresultat, skriver nyhetstjänsten Finwire. I fjol fick Engelska Skolan 21 miljoner kronor i läxhjälpsersättning och.

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Engelska skolan är bästa skolan

Som förälder till elev på Engelska skolan känner jag att jag vill besvara din insändare då den inte alls stämmer med vår upplevelse av skolan..

Jönköpingsnytt - 01 dec 11 kl. 15:12

Spetsutbildning till Engelska skolan

Engelska skolan i Huskvarna satsar nu ännu mer på engelska. Enligt beslut från Skolverket är de en av åtta grundskolor i Sverige som får starta spetsutbildning..

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 11 timmar sedan

Stad i Venezuela inrättar egen valuta

Venezuelas valuta bolivaren har kraschat i hyperinflation under en ekonomisk kris i landet. Nu har staden Elorza i västra Venezuela inrättat en egen valuta för att ge turister och lokalbefolkning möjlighet att handla. Priser fördubblas nästan månadsvis och basvaror är svåra att få tag på.

Kristianstadsbladet - 8 timmar sedan

Krockkuddar utreds av USA-myndighet

USA:s federala trafiksäkerhetsmyndighet har inlett en utredning om flera svåra olyckor där krockkuddar i bilar av märkena Hyundai och Kia inte har utlösts. Det rör sig om sex olyckor där bilarna kraschat rejält, och där totalt fyra personer har omkommit och sex personer har skadats.(TT).

Kristianstadsbladet - 4 timmar sedan

Dyrare studentlyor kan spä på segregation

Priset på ettor i flera studentstäder har de senaste åren mer än fördubblats. Nu varnas för utvecklingen. - Jag är rädd för, om vi inte attraherar alla grupper till våra universitet, att segregationen i samhället kommer att bli mycket större, säger Tanja Ilic, vd på Svensk Fastighetsförmedling.

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Svenska Riksbanken sätter skräck i G20-mötet

Donald Trumps ståltullar kan komma att dominera G20-mötet trots att punkten inte finns på agendan. Och svenska Riksbankens planer på en e-valuta stör världens mäktigaste ekonomer när de träffas på måndag.(TT).

Kristianstadsbladet - 14 timmar sedan

Folksam kritiseras för reklamfakturor

Folksam har skickat ut vad som ser ut att vara fakturor med betalningskrav - men som i själva verket är reklam. Efter flera anmälningar kritiseras försäkringsbolaget av Konsumentverket, rapporterar SVT Nyheter.(TT).

Kristianstadsbladet - Igår: 10:35

Producenten får betala mer för återvinning

Dyrare varor när sopkärlen ska komma närmare bostaden. Miljöminister Karolina Skog (MP) lägger ett förslag till förstärkt producentansvar för förpackningar. För mycket fokus på närhetsprincipen, tycker återvinningsbranschen.

Kristianstadsbladet - Igår: 08:04

Globala jättar lurar bakom Spotify

Trots år av förluster dominerar Spotify bland världens musiktjänster. Men kan det svenska it-undret behålla sin ledarposition med huvudrivaler i globala jättar som Google, Apple och Tencent?(TT).

Kristianstadsbladet - Igår: 21:10

Svagt uppåt på börsen i New York

Oljepriset steg - liksom börsen i New York. Allt detta i väntan på en med spänning emotsedd tv-intervju som ska sändas i USA på söndag med Saudiarabiens mäktige kronprins Mohammed bin Salman.(TT).

Kristianstadsbladet - Igår: 15:00

EU presenterar lista på möjliga USA-tullar

Listan är nu klar på de varor som EU-kommissionen kan tullbelägga om det inte blir undantag för USA:s nya tullar på stål och aluminium. EU vill dock ha in synpunkter från industrin på listan innan motåtgärderna sjösätts.(TT).

Kristianstadsbladet - Igår: 14:31

Lyft för USA:s industriproduktion

USA:s industriproduktion steg med 1,1 procent i februari, enligt statistik från USA:s centralbank Federal Reserve (Fed). Produktionsökningen var oväntat stor och den största ökningen på fyra månader. Analytiker hade i snitt räknat med en ökning på 0,3 procent, enligt en Reutersenkät.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.