DI > Ekonomi

Wednesday, 24 October, 07:19

DI - 17 dec 17 kl. 16:30

Byt spår för statsskuldenAlla bristproblem beror inte på pengar, men ibland är pengabrist det viktigaste. Krisen i ordningsmakten och sjukvården beror till exempel på att det offentliga under lång tid bedrivit rovdrift på poliser och sjuksköterskor som därför flyr sina arbetsplatser.   .
Läs mer på DI

Dela artikeln

279 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Byt, spårför , statsskulden
News55 - 15 apr 16 kl. 11:07

Stadsheradikeln till Audi om reklamflaggorna: sök tillstånd eller byt symbol!

– Jag hade ändå vägarna förbi slottsprintern så jag tänkte att jag skulle titta på det. Jag hade kameran med mig så jag tog lite bilder på miljön. Men det var sen när jag kom hem och tittade på bilderna som jag började fundera på de här flaggorna, berättar Jan-Ivar Askelin.

HBL - 19 jun 13 kl. 13:28

Finansministeriet kom med dystra siffror

Finansministeriet har skrivit ner sin tillväxtprognos.Ministeriet förutspår att helhetsproduktionen i Finland i år krymper med 0,4 procent. Under den andra halvan av året börjar ekonomin trots allt långsamt växa.

Kristianstadsbladet - 25 aug 14 kl. 06:52

Rasera inte de fördelar vi har

Foto: PONTUS LUNDAHL / TT
Om mindre än en månad har vi val och som det ser ut just när detta skrivs, är risken stor för ett regeringsskifte.
Oppositionen har sagt att de avser att ta bort de lägre arbetsgivaravgifter som i dag gäller för dem som inte fyllt 26 år. I dag betalar man endast 15,49 procent för ungdomar medan ordinarie avgift är 31,42 procent.

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Starkt resultat från Telenor

Den norska teleoperatören Telenor redovisar ett underliggande ebitda-resultat, före engångsposter, på 12.373 miljoner norska kronor för det tredje kvartalet 2018, framgår det av delårsrapporten..

DI - 3 minuter sedan

Aker Solutions upprepar årets vinstprognos

Det norska oljeservicebolaget Aker Solutions upprepar sina prognoser för helåret 2018. Bolaget räknar fortfarande med att intäkterna 2018 ökar med nära 10 procent 2018 jämfört med 2017..

DI - 5 minuter sedan

Tietos kvartal helt i linje med förväntningarna

IT-konsulten Tieto redovisar ett justerat rörelseresultat på 41,6 miljoner euro, exklusive engångsposter, för det tredje kvartalet 2018. .

DI - 15 minuter sedan

Deutsche Bank tappar intäkter, men "på väg mot lönsamhet"

Tyska storbanken Deutsche Bank minskade intäkterna med 9 procent i tredje kvartalet, till 6,2 miljarder euro. Det var också lägre än förväntningarna på 6,34 miljarder euro enligt Bloombergs sammanställning..

DI - 15 minuter sedan

Axfood storsatsar automation – investerar 400-600 miljoner om året

Dagligvarubjässen Axfood storsatsar på ett högautomatiserat lager i Stockholm. Under de kommande fyra åren kommer bolaget uppskattningsvis investeras 400-600 miljoner kronor. .

DI - 30 minuter sedan

Följ onsdagens rapporter

Di TV sänder en intensiv rapportmorgon, börsöppning och räntebeskedet. Programledare Jesper Norberg synar rapporterna från bland annat Nordea och SHB. .

DI - 30 minuter sedan

Unika kulturföremål under klubban

På onsdagen förväntas sagolika utrop på en välgörenhetsauktion till förmån för barn och unga. Det är Kungliga Operan som auktionerar ut unika dräkter och rekvisita i samarbete med söksajten Barnebys och Stockholms Auktionsverk..

DI - 30 minuter sedan

Handelsbankens rörelseresultat bättre än väntat trots skenande kostnader

Handelsbanken rapporterar ett rörelseresultat på 5.344 miljoner kronor för det tredje kvartalet, vilket var något bättre än väntat. Provisionsnettot var likaså högre än konsensus, medan räntenettot däremot underskred förväntningarna..

DI - 30 minuter sedan

Avtal om koreansk försoning har ratificerats.

Sydkoreas president Moon Jae-In säger att det försoningsavtal som upprättats med Nordkorea har ratificerats, skriver The Washington Post..

DI - 45 minuter sedan

Nordea sämre än väntat – utmanade tredje kvartal enligt vd

Nordea redovisade ett rörelseresultat på 866 miljoner euro. Analytikerna hade i snitt väntat sig ett rörelseresultat på 930 miljoner euro enligt Infront Datas sammanställning. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.