DI > Ekonomi

Thursday, 19 April, 11:45

DI - 17 dec 17 kl. 16:30

Byt spår för statsskuldenAlla bristproblem beror inte på pengar, men ibland är pengabrist det viktigaste. Krisen i ordningsmakten och sjukvården beror till exempel på att det offentliga under lång tid bedrivit rovdrift på poliser och sjuksköterskor som därför flyr sina arbetsplatser.   .
Läs mer på DI

Dela artikeln

279 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Byt, spårför , statsskulden
News55 - 15 apr 16 kl. 11:07

Stadsheradikeln till Audi om reklamflaggorna: sök tillstånd eller byt symbol!

– Jag hade ändå vägarna förbi slottsprintern så jag tänkte att jag skulle titta på det. Jag hade kameran med mig så jag tog lite bilder på miljön. Men det var sen när jag kom hem och tittade på bilderna som jag började fundera på de här flaggorna, berättar Jan-Ivar Askelin.

HBL - 19 jun 13 kl. 13:28

Finansministeriet kom med dystra siffror

Finansministeriet har skrivit ner sin tillväxtprognos.Ministeriet förutspår att helhetsproduktionen i Finland i år krymper med 0,4 procent. Under den andra halvan av året börjar ekonomin trots allt långsamt växa.

Kristianstadsbladet - 25 aug 14 kl. 06:52

Rasera inte de fördelar vi har

Foto: PONTUS LUNDAHL / TT
Om mindre än en månad har vi val och som det ser ut just när detta skrivs, är risken stor för ett regeringsskifte.
Oppositionen har sagt att de avser att ta bort de lägre arbetsgivaravgifter som i dag gäller för dem som inte fyllt 26 år. I dag betalar man endast 15,49 procent för ungdomar medan ordinarie avgift är 31,42 procent.

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Spiesshofer öppen för Power Grids-dialog

Planen att behålla ABB:s minst lönsamma men mest omdiskuterade division Power Grids kvarstår, men bolaget är öppen för konstruktiv dialog med samtliga aktieägare..

DI - 15 minuter sedan

Leovegas rusar till plus för året efter nya siffror

Spelbolaget Leovegas klättrar tvåsiffrigt efter att ha offentliggjort nya finansiella mål. Därmed är aktien tillbaka på plus för året..

DI - 15 minuter sedan

Räntor och valutor: Pundet tappar

Europaräntorna handlas på högre nivåer under torsdagsförmiddagen, medan börserna är blandade med en lätt dragning uppåt. Dollarindex visar små nettoförändringar, medan oljan fortsätter uppåt..

DI - 15 minuter sedan

Kina inleder 5G-tester

Kinesiska telekomoperatörer inleder tester av 5G i 16 större städer efter att nödvändiga godkännanden inkommit från kinesiska regulatoriska myndigheter. Det rapporterar Technode..

DI - 30 minuter sedan

Fem trender ger hälsoboom på börserna

Ett antal globala megatrender samverkar till att hälso- och sjukvårdssektorn fortsätter växa snabbare än världsekonomin. ”Sektorn ger en markant överavkastning”, säger Anders Hallberg på fondbolaget Healthinvest Partners..

DI - 30 minuter sedan

Skatteverket: Här är de vanligaste misstagen i deklarationen

Fler än hälften har ännu inte deklarerat – och än är det gott om tid. Men se upp för fallgroparna. Här är de vanligaste misstagen i deklarationen, enligt Skatteverket.

DI - 30 minuter sedan

Betsson rekryterar från Svenska Spel

STOCKHOLM (Direkt) Betsson har rekryterat Peter Zäll som strategichef och ansvarig för den svenska marknaden, med start 1 maj. Peter Zäll var fram till i höstas chef för produkter och marknader för Svenska Spel. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 30 minuter sedan

OP Equities sänker Ericsson

OP Equities sänker sin rekommendation för Ericsson till neutral från öka. Riktkursen är oförändrat 55 kronor. Det framgår av Bloomberg..

DI - 30 minuter sedan

Morgan Stanley: Nordea Europas billigaste finansaktie

Nordea-aktien ser allt attraktivare ut och sållas ut som den billigaste finansaktien i Europa. Punkten med maximal pessimism kan antas vara nära efter omkring det senaste årets stora nedrevideringar av vinstestimaten..

DI - 1 timme sedan

Investor går ur Alligator Bioscience helt

Investor har sålt av sitt resterande innehav i forskningsbolaget Alligator Bioscience..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.