LV > Nyheter

Thursday, 19 April, 11:49

Liknande nyheter

Taggar: Julfestmed , Luciaoch , underhållning
YLE - 11 jul 12 kl. 10:13

Fakta och underhållning härskar i tv:n

Det är tre typer av program som dominerar tv-utbudet - fakta, underhållning och utländsk fiktion. Mängden faktaprogram har fördubblats på några år samtidigt som gränsen mellan fakta och underhållning har blivit allt suddigare. Den klart största programtypen i fjol var fakta som stod för 40 procent av programmen på de finländska gratiskanalerna.

Kristianstadsbladet - 15 aug 13 kl. 09:47

"Doobidoo" garanterar underhållning

Musik, skratt och underhållning. Det är vad programledaren Lasse Kronér utlovar inför den nionde säsongen av "Doobidoo".
På fredag är det dags igen.

Trelleborgs Allehanda - 15 aug 13 kl. 09:47

"Doobidoo" garanterar underhållning

Musik, skratt och underhållning. Det är vad programledaren Lasse Kronér utlovar inför den nionde säsongen av "Doobidoo".
På fredag är det dags igen.

YLE - 10 jun 14 kl. 06:01

Myndighet: Fotboll är inte högklassig underhållning

Fotbolls-VM i Brasilien är inte en giltig orsak till en förlängning av utskänkningstillståndet. Det här drabbar flera sportbarer i Helsingfors som inte kan visa de matcher som startar klockan 1 till slut eftersom baren måste stänga klockan 2. Till exempel är det bara möjligt att se första halvlek av toppmatchen England-Italien på lördagnatten.

YLE - 01 feb 16 kl. 15:18

De gjorde underhållning av hennes krig

Adela Jušić var tio år när Sarajevo belägrades. Hon var fjorton när belägringen släppte. Det är fyra år av hennes liv.

Sydsvenskan - 24 apr 15 kl. 04:00

Hans opera bjuder inte på underhållning

1 Vad handlar "Kvartett" om?– Den handlar om ett par som lever i tiden precis innan franska revolutionen. Men det kan lika gärna vara idag i Västvärlden, där vi har alla våra behov tillfredsställda men ändå överproducerar en massa saker som vi inte behöver.

Uppsalanyheter.se - 13 dec 14 kl. 05:33

Stora Tabberaset - julbord och förstklassig underhållning

Det är fjärde året som det Stora Tabberaset går av stapeln. Det är UKK som står för arrangemanget, upplägget är enkelt, dignande julbord med förstklassig underhållning av Jacke Sjödin & co.Det är fjärde året som det Stora Tabberaset går av stapeln.

Kristianstadsbladet - 18 jun 12 kl. 10:30

Underhållning på allvar

Foto: HENRIK MONTGOMERY / SCANPIX
Henrik Johnsson älskar underhållning. Faktiskt så mycket att han till slut bestämde sig för att ta det på blodigt allvar.
Han är uppväxt i en akademikersläkt i Lund, men med betydligt större intresse för sport än för universitetspoäng.

Kristianstadsbladet - 28 jun 14 kl. 13:49

Terrass blir rum för underhållning

Foto: Bosse Nilsson
Restaurang Bistro har byggt ut med en inglasad terrass. Det blir under sommaren en plats för underhållning – i ett nytt projekt där miljö och musik möts.
Från och med i dag drar underhållningsprojektet ”Det svänger på Bistro i Åhus sommaren 2014” igång.

YLE - 12 feb 14 kl. 04:00

Underhållning och god mat behövs på Knipan

Det är bra att restaurang Knipan i Ekenäs är såld. Det tycker många raseborgare som Yle Västnyland har pratat med. Men priset delar folks åsikter.

Fler nyheter från LV

LV - just nu

Ekonomi, samhäll och bygg populärast

Cirka 400 personer har sökt till Västerviks gymnasium till hösten. Även i år är det ekonomiprogrammet som lockar flest elever..

LV - just nu

Fler sökande till Gamlebygymnasiet

Allt fler söker sig till Gamlebygymnasiet. Men det finns fortfarande platser kvar till hösten..

LV - just nu

En av cyklarna värd 7 000 kronor

Fyra cyklar har stulits i centrala Vimmerby på bara två dagar..

LV - 10 minuter sedan

Räddningstjänsten på väg för att sanera

En lastbil läcker diesel från en tank som rymmer 300 liter..

LV - 12 timmar sedan

HD nekar Vimmerbyföretagare prövning

En Vimmerbyföretagare förlorar en tvist med Ikano Bank och tvingas betala drygt 200 000 kronor till banken. Det slog Solna Tingsrätt fast i en dom i december. Vimmerbyföretagaren menar att han inte ens har kallats till rättegången och har krävt att domen inte får verkställas förrän han fått yttra sig.

LV - 12 timmar sedan

"Höghastighetståg till vilket pris?"

Sverker Thorén skräder inte orden efter det att regeringen tänker satsa på att införa höghastighetståg i landet. - Beslutet drar en skarp linje mellan stad och land, säger han..

LV - 15 timmar sedan

Investeringar i jÄrnvÄg och riksvÄg 40 uteblir

Det gavs inte många löften om ekonomiska medel till att bygga ut infrastrukturen i kommun när Regionförbundet och Trafikverket mötte näringsliv och politiker på onsdagen..

LV - 16 timmar sedan

Åbro bryggeri storsatsar pÅ solenergi

Åbro i Vimmerby ska bygga en av Sveriges största anläggningar för solceller på bryggeriets tak i Vimmerby. Det handlar om en mångmiljoninvestering i miljövänlig energi..

LV - Igår: 02:00

Ny centerpolitiker lämnar uppdrag efter fem månader

Det blev en kort karriär i kommunstyrelsen för nya centerpolitikern Kent Skaate. Efter drygt fem månader lämnar han sin plats som ersättare i kommunstyrelsen..

LV - 20 timmar sedan

ALMA-pristagaren kommer till Vimmerby

Årets ALMA-pristagare Jacqueline Woodson, USA, kommer till Sverige i maj för att ta emot Litteraturpriset till Astrid Lindgrens minne. Och då passar hon också på att träffa ungdomar i Vimmerby och titta in i Astrid Lindgrens barndomshem på Näs..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.