DI > Ekonomi

Saturday, 17 March, 05:32

DI - 16 dec 17 kl. 17:09

Biltest: En behaglig överraskningHyundai i30 är utan tvekan en av årets mest positiva överraskningar. Bilen känns hel­gjuten och bjuder åtminstone mig på en av de absolut bästa körställningarna under årets test. .
Läs mer på DI

Dela artikeln

7 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: BiltestEn , behaglig, överraskning
DI - 12 dec 17 kl. 18:30

Biltest: En ljuvlig körmaskin

BMW 520d Touring är en utmärkt tjänstebil, dessutom numera prissatt i samma härad som Volvo V90. Behaglig att köra, skön att åka i, bra utrymmen, praktisk – något som ett antal långfärder i somras bevisade..

DI - 06 jan 18 kl. 19:06

Biltest: Skoda backar från Yeti-känslan

Skoda Karoq är en systermodell till fjolårets positiva överraskning Seat Ateca. Båda bilarna baseras på VW-gruppens MQB-bottenplatta och delar egentligen allt utom utseendet. De tillverkas till och med sida vid sida i samma fabrik i Tjeckien..

DI - 03 nov 11 kl. 19:53

Pagrotsky: Det finns ingen behaglig väg för Grekland

Oavsett om den grekiska regeringen lyckas hänga kvar vid makten eller tvingas bort går landet en oviss framtid till mötes. ?Det finns ingen behaglig väg?

Kristianstadsbladet - 26 dec 11 kl. 11:02

"En behaglig julhelg"

I hela Skåne omhändertogs 44 personer för fylleri. Sex av de i Kristianstad. En ganska normal juldagsnatt enligt polisen Kristianstad.

BT - 07 sep 12 kl. 07:41

Behaglig körning kan ge lönebonus för bussförare

Bussförare hos Borås lokaltrafik som kör mjukt och behagligt kan i framtiden få mer i lön. Det är en av effekterna av det nya system som just nu installeras i bussarna. Huvudsyftet är dock att minska passagerarskador och ge en behagligare resa.

Expressen - 14 apr 14 kl. 21:27

Hammarbys kross: "En behaglig resa"

5-0 på resultattavlan, 29 300 åskådare på läktarna. Hammarby kunde knappast ha drömt om bättre hemmapremiär. – Det var en behaglig resa, säger Nanne Bergstrand till TV 4 Sport..

Expressen - 14 apr 15 kl. 09:30

Rohdén efter segern: "En behaglig resa"

NORRKÖPING. Elfsborgs bästa säsongsstart sedan guldåret 2006 är ett faktum. Efter målfesten mot Norrköping leder man nu allsvenskan.

YLE - 20 apr 15 kl. 15:17

Behaglig lottning för Finlands fotbollsdamer

Finlands resa till EM-2017 fick en behaglig start i Nyon där kvalgrupperna lottades på måndagen. Finland hamnade i en av de enklaste kvalgrupperna där Spanien är rankad etta. Finland undvek Europas tuffaste motståndare med Tyskland, Frankrike och Sverige i spetsen.

SR - 25 okt 17 kl. 14:09

Sjöström konserverar formen med ”behaglig träning”

Om ungefär två veckor inleds det tredje och sista tävlingsblocket i världscupen i simning. Sarah Sjöström siktar på att ta sin första totalseger och konserverar formen med ”behaglig träning”..

YLE - 07 okt 13 kl. 15:27

Strömmingsförvirring; fel person fick äran för årets strömmingsöverraskning

Det var Holger Sjögren från Kotka och inte Juhani Tamminen som vann utmärkelsen årets strömmingsöverraskning. Missförståndet berodde på att försälningsplatsen stod i Juhani Tamminens namn. På söndag körde årets Strömmingsmarknad i gång på Salutorget i Helsingfors.

Fler nyheter från DI

DI - 7 timmar sedan

Carl Icahn har gått in i Newell Brands

Ägaraktivisten Carl Icahn har skaffat sig en ägarandel på 6,9 procent i detaljhandelskedjan Newell Brands, enligt en inlaga till myndigheten SEC som Bloomberg News tagit del av..

DI - 7 timmar sedan

EU sätter press på tech-jättarna: "De kommer att lyssna"

EU måste satsa mer pengar på att förebygga cyberbrott och ta i med hårdhandskarna om techjättarna inte tar större ansvar i kampen mot terrorpropaganda och hat på nätet. Det konstaterade Julian King, EU:s kommissionär med ansvar för säkerhetsfrågor, under en pressträff i Stockholm på fredagen..

DI - 10 timmar sedan

Lotta Engzell-Larsson: Historiskt löneskifte för kvinnor

LEDARE. Ny statstik från fackförbundet Saco visar att det nu finns två akademikeryrken av 34 granskade där kvinnor tjänar mer än män. .

DI - 8 timmar sedan

Stigande oljepris lyfte amerikansk energisektor

New York-börserna avslutade veckan med försiktigt stigande index. Den politiska osäkerheten, med personalturbulens i Vita Huset, kunde inte rå på den positiva börsen..

DI - 8 timmar sedan

EU:s nya regelverk gör svenska bolag nervösa

Nya EU-regler har gjort de svenska börsbolagen mer nervösa, och tvingar fram fler vinstvarningar. Det säger Björn Kristiansson, expert på bolagsstyrning. ”Det är nattsvart.

DI - 8 timmar sedan

Johan Wendel: Teknokraterna sitter i Bryssel och laborerar med experiment

Ingen har kunnat undgå att alltfler vinstvarningar kommit ut på udda tider. Den elaka tolkningen har varit att bolag velat dölja dåliga siffror och sopa dem under mattan. Men uppenbarligen ställer de nya EU-reglerna till det för de noterade bolagen.

DI - 9 timmar sedan

Nordax vd Carl Jacob Lundblad har sålt alla sina aktier

Carl Jacob Lundblad har sålt samtliga sina 567.688 aktier i Nordax, där han är vd. Försäljningen gjordes till kursen 60 kronor, enligt Finansinspektionens insynsrapportering..

DI - 9 timmar sedan

Här är svenska fakturan Nordkorea vill glömma

Nordkoreas utrikesminister Ri Yong-Ho förlänger sitt Sverigebesök över helgen. Om mötena får någon påverkan på landets drygt 40-åriga miljardskuld till Sverige återstår att se. "Frågan är inte om vi kommer få tillbaka pengarna, utan när", säger Anna-Karin Jatko, generaldirektör på Exportkreditnämnden, till Di..

DI - 9 timmar sedan

Steve Jobs gamla jobbansökan såld

En fyra decennier gammal jobbansökan, en sida lång, har sålts på en amerikansk auktion för 174.000 dollar, motsvarande 1,4 miljoner kronor. Personen som låg bakom ansökan: Apples grundare Steve Jobs..

DI - 10 timmar sedan

Frida Wallnor: Amerikanerna kommer inte ge upp sina vapen

GEORGIA. Efter den tragiska skolskjutningen i Parkland, Florida, för en månad sedan pågår en proteströrelse för striktare vapenlagar i USA. I onsdags genomfördes organiserade ”walk-outs” från skolor runtom i landet för att hedra minnet av de drabbade och nästa helg planeras en stor manifestation i Washington, DC..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.