DI > Ekonomi

Tuesday, 16 January, 12:28

DI - 16 dec 17 kl. 17:09

Biltest: En behaglig överraskningHyundai i30 är utan tvekan en av årets mest positiva överraskningar. Bilen känns hel­gjuten och bjuder åtminstone mig på en av de absolut bästa körställningarna under årets test. .
Läs mer på DI

Dela artikeln

7 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: BiltestEn , behaglig, överraskning
DI - 12 dec 17 kl. 18:30

Biltest: En ljuvlig körmaskin

BMW 520d Touring är en utmärkt tjänstebil, dessutom numera prissatt i samma härad som Volvo V90. Behaglig att köra, skön att åka i, bra utrymmen, praktisk – något som ett antal långfärder i somras bevisade..

Expressen - 3 timmar sedan

Danny och Mollys fina överraskning till Bagge

Grattis Anders Bagge som fyller 50 år!Här är sångfåglarna Danny Saucedos och Molly Sandéns fina överraskning till födelsedagsbarnet – som i söndags firade med storslagen fest."Vilka stjärnor, älskar er!

DI - 06 jan 18 kl. 19:06

Biltest: Skoda backar från Yeti-känslan

Skoda Karoq är en systermodell till fjolårets positiva överraskning Seat Ateca. Båda bilarna baseras på VW-gruppens MQB-bottenplatta och delar egentligen allt utom utseendet. De tillverkas till och med sida vid sida i samma fabrik i Tjeckien..

DI - 03 nov 11 kl. 19:53

Pagrotsky: Det finns ingen behaglig väg för Grekland

Oavsett om den grekiska regeringen lyckas hänga kvar vid makten eller tvingas bort går landet en oviss framtid till mötes. ?Det finns ingen behaglig väg?

Kristianstadsbladet - 26 dec 11 kl. 11:02

"En behaglig julhelg"

I hela Skåne omhändertogs 44 personer för fylleri. Sex av de i Kristianstad. En ganska normal juldagsnatt enligt polisen Kristianstad.

BT - 07 sep 12 kl. 07:41

Behaglig körning kan ge lönebonus för bussförare

Bussförare hos Borås lokaltrafik som kör mjukt och behagligt kan i framtiden få mer i lön. Det är en av effekterna av det nya system som just nu installeras i bussarna. Huvudsyftet är dock att minska passagerarskador och ge en behagligare resa.

Expressen - 14 apr 14 kl. 21:27

Hammarbys kross: "En behaglig resa"

5-0 på resultattavlan, 29 300 åskådare på läktarna. Hammarby kunde knappast ha drömt om bättre hemmapremiär. – Det var en behaglig resa, säger Nanne Bergstrand till TV 4 Sport..

Expressen - 14 apr 15 kl. 09:30

Rohdén efter segern: "En behaglig resa"

NORRKÖPING. Elfsborgs bästa säsongsstart sedan guldåret 2006 är ett faktum. Efter målfesten mot Norrköping leder man nu allsvenskan.

YLE - 20 apr 15 kl. 15:17

Behaglig lottning för Finlands fotbollsdamer

Finlands resa till EM-2017 fick en behaglig start i Nyon där kvalgrupperna lottades på måndagen. Finland hamnade i en av de enklaste kvalgrupperna där Spanien är rankad etta. Finland undvek Europas tuffaste motståndare med Tyskland, Frankrike och Sverige i spetsen.

SR - 25 okt 17 kl. 14:09

Sjöström konserverar formen med ”behaglig träning”

Om ungefär två veckor inleds det tredje och sista tävlingsblocket i världscupen i simning. Sarah Sjöström siktar på att ta sin första totalseger och konserverar formen med ”behaglig träning”..

Fler nyheter från DI

DI - 1 timme sedan

Kina lånar ut 2.000 miljarder till "nya sidenvägen"

Kinas utvecklingsbank kommer att ge lån på 250 miljarder dollar, motsvarande 2 000 miljarder kronor, till nya Sidenvägen.  .

DI - 1 timme sedan

ECB kritiseras för bristande krisberedskap

Europeiska centralbankens organisation för krishantering av banker är i stort bra, men vissa brister finns. Dessa brister gäller riktlinjer för ECB-personal för dels bedömningar att ingripa tidigt och dels bedömningar när en bank går i konkurs eller håller på att gå i konkurs. Det sade EU:s revisionsrätt i en rapport som presenterades på tisdagen..

DI - 45 minuter sedan

Morgan Stanley: Riksbanken dröjer längre med räntehöjning

Inflationen stiger i Sverige och inflationstrycket är nu tillbaka. I närtid väntas dock inflationen sjunka tillbaka och Riksbanken kommer inte att börja höja reporäntan så tidigt reporäntebanan antyder. Det skriver Morgan Stanley i en analys av inflationen i Sverige och Norge..

DI - 45 minuter sedan

L vill lösa polisbrist med beredskapspoliser

Liberalerna tar fasta på försvarsberedningens förslag och vill återinföra den så kallade beredskapspolisen. Men L anser att denna polisstyrka också ska kunna användas i fredstid..

DI - 30 minuter sedan

EU-räd mot pappersföretag

EU-kommissionen bekräftade på tisdagen att man har genomfört en så kallad gryningsräd mot ett företag inom kraftpapper. Det tillkännagav kommissionen i ett pressmeddelande. Vare sig företaget eller EU-landet namngavs..

DI - 15 minuter sedan

Gaming Corps genomför emission

Gaming Corps har beslutat om en kvittningsemission om cirka 845.000 kronor. Därtill har utbyte av konvertibler påkallats till ett belopp om cirka 777.

DI - 2 timmar sedan

Bannons tur att grillas av utskott

President Donald Trumps omtvistade tidigare chefsstrateg Steve Bannon ska i dag frågas ut av representanthusets underrättelseutskott. Temat för frågestunden, som sker bakom stängda dörrar, är utredningen om rysk inblandning i USA:s presidentval 2016..

DI - 1 timme sedan

Brittiska producentpriser steg mer än väntat

Brittiska producentpriser steg 0,4 procent i december, jämfört med månaden före, enligt icke säsongsjusterad statistik. Jämfört med motsvarande månad föregående år steg priserna 3,3 procent.  .

DI - 1 timme sedan

Lyft för brittiska huspriser

De brittiska huspriserna steg 5,1 procent i november jämfört med samma månad föregående år. Det rapporterar det brittiska statistikkontoret, ONS..

DI - 1 timme sedan

Storbritanniens inflation i linje med förväntan

Storbritanniens konsumentpriser steg 0,4 procent i december jämfört med föregående månad. Inflationstakten uppmättes till 3,0 procent, enligt den brittiska statistiska centralbyrån..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.