DI > Ekonomi

Monday, 24 September, 03:28

DI - 16 dec 17 kl. 17:09

Biltest: En behaglig överraskningHyundai i30 är utan tvekan en av årets mest positiva överraskningar. Bilen känns hel­gjuten och bjuder åtminstone mig på en av de absolut bästa körställningarna under årets test. .
Läs mer på DI

Dela artikeln

7 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: BiltestEn , behaglig, överraskning
DI - 12 dec 17 kl. 18:30

Biltest: En ljuvlig körmaskin

BMW 520d Touring är en utmärkt tjänstebil, dessutom numera prissatt i samma härad som Volvo V90. Behaglig att köra, skön att åka i, bra utrymmen, praktisk – något som ett antal långfärder i somras bevisade..

DI - 06 jan 18 kl. 19:06

Biltest: Skoda backar från Yeti-känslan

Skoda Karoq är en systermodell till fjolårets positiva överraskning Seat Ateca. Båda bilarna baseras på VW-gruppens MQB-bottenplatta och delar egentligen allt utom utseendet. De tillverkas till och med sida vid sida i samma fabrik i Tjeckien..

DI - 03 nov 11 kl. 19:53

Pagrotsky: Det finns ingen behaglig väg för Grekland

Oavsett om den grekiska regeringen lyckas hänga kvar vid makten eller tvingas bort går landet en oviss framtid till mötes. ?Det finns ingen behaglig väg?

Kristianstadsbladet - 26 dec 11 kl. 11:02

"En behaglig julhelg"

I hela Skåne omhändertogs 44 personer för fylleri. Sex av de i Kristianstad. En ganska normal juldagsnatt enligt polisen Kristianstad.

BT - 07 sep 12 kl. 07:41

Behaglig körning kan ge lönebonus för bussförare

Bussförare hos Borås lokaltrafik som kör mjukt och behagligt kan i framtiden få mer i lön. Det är en av effekterna av det nya system som just nu installeras i bussarna. Huvudsyftet är dock att minska passagerarskador och ge en behagligare resa.

Expressen - 14 apr 14 kl. 21:27

Hammarbys kross: "En behaglig resa"

5-0 på resultattavlan, 29 300 åskådare på läktarna. Hammarby kunde knappast ha drömt om bättre hemmapremiär. – Det var en behaglig resa, säger Nanne Bergstrand till TV 4 Sport..

Expressen - 14 apr 15 kl. 09:30

Rohdén efter segern: "En behaglig resa"

NORRKÖPING. Elfsborgs bästa säsongsstart sedan guldåret 2006 är ett faktum. Efter målfesten mot Norrköping leder man nu allsvenskan.

YLE - 20 apr 15 kl. 15:17

Behaglig lottning för Finlands fotbollsdamer

Finlands resa till EM-2017 fick en behaglig start i Nyon där kvalgrupperna lottades på måndagen. Finland hamnade i en av de enklaste kvalgrupperna där Spanien är rankad etta. Finland undvek Europas tuffaste motståndare med Tyskland, Frankrike och Sverige i spetsen.

SR - 25 okt 17 kl. 14:09

Sjöström konserverar formen med ”behaglig träning”

Om ungefär två veckor inleds det tredje och sista tävlingsblocket i världscupen i simning. Sarah Sjöström siktar på att ta sin första totalseger och konserverar formen med ”behaglig träning”..

YLE - 07 okt 13 kl. 15:27

Strömmingsförvirring; fel person fick äran för årets strömmingsöverraskning

Det var Holger Sjögren från Kotka och inte Juhani Tamminen som vann utmärkelsen årets strömmingsöverraskning. Missförståndet berodde på att försälningsplatsen stod i Juhani Tamminens namn. På söndag körde årets Strömmingsmarknad i gång på Salutorget i Helsingfors.

Fler nyheter från DI

DI - 5 timmar sedan

Yster framtidstro för 800-årig ostkultur

800 års historia och mjölk från gårdens egna kor har skapat en ost som ska bli Almnäs framtid. ”Vi ville inte bygga ett jättestall med kor och försörja industrin med mängder av mjölk. Vi ville höja förädlingsgraden i stället”, säger Thomas Berglund, vd och delägare av Almnäs bruk..

DI - 6 timmar sedan

Fyra toppchefer ger sin syn på hållbarhetsarbete: “Vi står inför en brytpunkt”

Branscher kommer att dö och nya komma till, men för att klara världens utmaningar måste vi investera nu – och lyssna till yngre generationer.  Det säger fyra tungviktare inom finans och investeringar som Di har samlat till den första delen i den nya serien Hållbara samtal..

DI - 7 timmar sedan

På måndag börjar striden om regeringsmakten

Striden om regeringsmakten börjar efter måndagens val av riksdagens talman. Statsminister Stefan Löfven (S) kan komma att avsättas redan på tisdag..

DI - 7 timmar sedan

Debatt: Apotek Hjärtat borde inte få äga Min Doktor

DEBATT. Nyligen investerade Apoteket Hjärtat, som ägs av Ica-Gruppen, 335 miljoner kronor i nätläkartjänsten Min Doktor. Det innebär en risk för ökade kostnader samtidigt som det varken är samhällsekonomiskt eller etiskt försvarbart, skriver Elin Karlsson på Sveriges läkarförbund..

DI - 8 timmar sedan

Debatt: SD har röstat mest med de rödgröna

DEBATT. Riksdagsvalet ledde otvetydigt till att nuvarande regering bestående av Socialdemokraterna och Miljöpartiet tappade 22 mandat, från 138 mandat 2014 till 116 mandat i årets val. Alliansen fick i år 143 mandat att jämföra med 141 mandat 2014..

DI - 8 timmar sedan

Näringslivsnestor till hårt angrepp SD-utspel: "Oerhört naivt"

Antonia Ax:son Johnssons uppmaning till alliansen att ta makten med SD:s stöd får nu hårt mothugg av en av hennes tidigare närmsta förtrogna i näringslivet, Marcus Storch.  ”Jag är besviken och tycker det är oerhört naivt att tro att SD:s stöd är gratis”, säger han.  .

DI - 8 timmar sedan

Elpriserna svänger vilt - så ska du göra med ditt elavtal

2018 har varit ovanligt turbulent på elmarknaden och efter en historiskt dyr sommar har priserna plötsligt fallit. Di har frågat experterna om hur de ser på utvecklingen och hur man ska göra med sina elavtal. .

DI - 9 timmar sedan

Infranode Energis bud på Skånska Energi: erbjudandehandling offentliggjord

ERBJUDANDET SOM HÄNVISAS TILL I DETTA PRESSMEDDELANDE LÄMNAS INTE, VARE SIG, DIREKT ELLER INDIREKT, I AUSTRALIEN, HONGKONG, JAPAN, KANADA, NYA ZEELAND, SYDAFRIKA, USA, ELLER I NÅGON ANNAN JURISDIKTION DÄR ERBJUDANDET ENLIGT TILLÄMPLIGA LAGAR OCH REGLER SKULLE VARA FÖRBJUDET. ERBJUDANDET LÄMNAS INTE TILL (OCH ACCEPTER GODKÄNNS INTE FRÅN) PERSONER I DESSA LÄNDER ELLER PERSONER I NÅGON ANNAN JURISDIKTION DÄR ACCEPT AV ERBJUDANDET SKULLE KRÄVA YTTERLIGARE DOKUMENTATION, REGISTRERING ELLER ANDRA ÅTGÄRDER UTÖVER VAD SOM FÖLJER AV SVENSK RÄTT..

DI - 9 timmar sedan

Hedgefonder minskar kortpositioner i koppar

Hedgefonder minskar sina kortpositioner i koppar. Det rapporterar Bloomberg News. .

DI - 10 timmar sedan

AB Volvos vd: Så blir vi vinnare i paradigmskiftet

BERLIN. Tack vare att rörelsemarginalen har skjutit i höjden under Martin Lundstedts tid som vd bygger fordonsjätten Volvo nu upp en historiskt stor nettokassa. För Di förklarar han hur lönsamheten ska öka ytterligare – och hur den växande kassan ska användas.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.