DI > Ekonomi

Monday, 18 June, 17:25

DI - 16 dec 17 kl. 17:09

Biltest: En behaglig överraskningHyundai i30 är utan tvekan en av årets mest positiva överraskningar. Bilen känns hel­gjuten och bjuder åtminstone mig på en av de absolut bästa körställningarna under årets test. .
Läs mer på DI

Dela artikeln

7 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: BiltestEn , behaglig, överraskning
DI - 12 dec 17 kl. 18:30

Biltest: En ljuvlig körmaskin

BMW 520d Touring är en utmärkt tjänstebil, dessutom numera prissatt i samma härad som Volvo V90. Behaglig att köra, skön att åka i, bra utrymmen, praktisk – något som ett antal långfärder i somras bevisade..

DI - 06 jan 18 kl. 19:06

Biltest: Skoda backar från Yeti-känslan

Skoda Karoq är en systermodell till fjolårets positiva överraskning Seat Ateca. Båda bilarna baseras på VW-gruppens MQB-bottenplatta och delar egentligen allt utom utseendet. De tillverkas till och med sida vid sida i samma fabrik i Tjeckien..

DI - 03 nov 11 kl. 19:53

Pagrotsky: Det finns ingen behaglig väg för Grekland

Oavsett om den grekiska regeringen lyckas hänga kvar vid makten eller tvingas bort går landet en oviss framtid till mötes. ?Det finns ingen behaglig väg?

Kristianstadsbladet - 26 dec 11 kl. 11:02

"En behaglig julhelg"

I hela Skåne omhändertogs 44 personer för fylleri. Sex av de i Kristianstad. En ganska normal juldagsnatt enligt polisen Kristianstad.

BT - 07 sep 12 kl. 07:41

Behaglig körning kan ge lönebonus för bussförare

Bussförare hos Borås lokaltrafik som kör mjukt och behagligt kan i framtiden få mer i lön. Det är en av effekterna av det nya system som just nu installeras i bussarna. Huvudsyftet är dock att minska passagerarskador och ge en behagligare resa.

Expressen - 14 apr 14 kl. 21:27

Hammarbys kross: "En behaglig resa"

5-0 på resultattavlan, 29 300 åskådare på läktarna. Hammarby kunde knappast ha drömt om bättre hemmapremiär. – Det var en behaglig resa, säger Nanne Bergstrand till TV 4 Sport..

Expressen - 14 apr 15 kl. 09:30

Rohdén efter segern: "En behaglig resa"

NORRKÖPING. Elfsborgs bästa säsongsstart sedan guldåret 2006 är ett faktum. Efter målfesten mot Norrköping leder man nu allsvenskan.

YLE - 20 apr 15 kl. 15:17

Behaglig lottning för Finlands fotbollsdamer

Finlands resa till EM-2017 fick en behaglig start i Nyon där kvalgrupperna lottades på måndagen. Finland hamnade i en av de enklaste kvalgrupperna där Spanien är rankad etta. Finland undvek Europas tuffaste motståndare med Tyskland, Frankrike och Sverige i spetsen.

SR - 25 okt 17 kl. 14:09

Sjöström konserverar formen med ”behaglig träning”

Om ungefär två veckor inleds det tredje och sista tävlingsblocket i världscupen i simning. Sarah Sjöström siktar på att ta sin första totalseger och konserverar formen med ”behaglig träning”..

YLE - 07 okt 13 kl. 15:27

Strömmingsförvirring; fel person fick äran för årets strömmingsöverraskning

Det var Holger Sjögren från Kotka och inte Juhani Tamminen som vann utmärkelsen årets strömmingsöverraskning. Missförståndet berodde på att försälningsplatsen stod i Juhani Tamminens namn. På söndag körde årets Strömmingsmarknad i gång på Salutorget i Helsingfors.

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Taurus gör miljonförlust

Forsknings- och utvecklingsbolaget Taurus Energy, listat på Spotlight, redovisar ett koncernresultat efter skatt på -1,5 miljoner kronor (-1,3) för det brutna räkenskapsårets tredje kvartal som avslutades den sista maj 2018. .

DI - 15 minuter sedan

Handeln nedåt på viktiga H&M-marknaden

Omsättningen i den tyska beklädnadshandeln sjönk med 1 procent under förra veckan, jämfört med motsvarande vecka året innan..

DI - 15 minuter sedan

Andreas Cervenka: Farlig personkult skördar nya offer bland investerarna

Hon beskrevs som nästa Steve Jobs och hennes företag Theranos värderades till 90 miljarder kronor. Men imperiet var byggt på lögner och i fredags åtalades Elizabeth Holmes för bedrägeri.  Skandalen väcker många frågor om kulturen i Silicon Valley.

DI - 30 minuter sedan

Disciplinärende mot Cassandra Oil

Nasdaq har beslutat att överlämna ett disciplinärende rörande kritik mot Cassandra Oils informationsgivning till Nasdaq Stockholms Disciplinnämnd..

DI - 30 minuter sedan

USA-börser: Tesla klättrar uppåt

De ledande börserna på Wall Street inledde handelsveckan med negativa rörelser efter fortsatt oro kring handelskonflikten mellan USA och Kina. .

DI - 45 minuter sedan

Räntor och valutor: Global oro tynger fortfarande

Risksentimentet tyngdes på måndagen av oro för ett globalt handelskrig och euron pressades inledningsvis av fortsatt oro kopplad till den tyska regeringskoalitionen..

DI - 45 minuter sedan

Perssons bolag överväger att utöka storleken på riktade emissionen

Investmentbolaget Pegroco Invest överväger att utöka storleken på den planerade riktade nyemissionen av stamaktier till 275 miljoner kronor, jämfört med tidigare intervall på 150-200 miljoner kronor..

DI - 45 minuter sedan

Finansjätten gör stor nedskärning

Finansjätten Axas fondenhet Axa Investment Managers drar ned med totalt 210 arbetstillfällen..

DI - 1 timme sedan

JC:s revisor slår ned på årsredovisningen

När klädkedjan JC:s årsredovisning till slut kommit in till Bolagsverket står det klart att revisorn inte är nöjd. Alls. I stället avstyrker revisorn att bolagsstämman fastställer årsredovisningen.

DI - 1 timme sedan

Nischer Properties får miljonstöd för studentbostäder

Fastighetsbolaget Nischer Properties har beviljats statligt investeringsstöd på 17,6 miljoner kronor av Länsstyrelsen i Värmland för byggnation av 128 studentbostäder vid Karlstad universitet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.