DI > Ekonomi

Saturday, 20 October, 03:48

DI - 16 dec 17 kl. 16:50

Lista: De är bäst och sämst på kommunikationFordonsbjässen Volvo, med vd Martin Lundstedt, är det storbolag som är bäst på värdeskapande kommunikation. Det anser finansmarknadens aktörer, enligt en färsk undersökning från Box IR. Sämst är Ericsson.  .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Volvo, Martin Lundstedt, Box IR, Ericsson

Dela artikeln

50 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: ListaDe är , bästoch , sämst, kommunikation
Västerbottens Folkblad - 08 feb 18 kl. 12:30

Lista: De är sämst på att betala

Den vanligaste skulden till Kronofogden är tv-avgiften. Hem och hyra har tagit fram en lista på hur det ser ut i länet. I Kronofogdens register finns över 90 000 personer registrerade med betalningsanmärkningar till Radiotjänst.

YLE - 20 nov 16 kl. 19:50

Kortspel, sång och mat kan ge Svenskfinland en plats på Unesco-lista

Kortspel, körsång och matlagning är tre vitt skilda finlandssvenska traditioner, som lever starkt i Svenskfinland och har förutsättningar att leva vidare länge ännu. Det är spelkväll i Nämpnäs by i Närpes. Varje tisdag kväll samlas herrar i olika åldrar i ungdomsföreningslokalen för att utmana varandra i pidro.

Affärsvärlden - 29 nov 17 kl. 17:30

Lista: Här är bolagen som är bäst på finansiell kommunikation

Volvo, SAS och Thule Group är bäst i Sverige på finansiell kommunikation. Det visar en studie från forskningsföretaget Regi..

Kristianstadsbladet - 24 maj 14 kl. 07:30

Inte jämställt på vallistorna

Jämställdheten är långt borta i Östra Göinge om man ser till partiernas listor till kommunvalet i höst. Bara var tredje är kvinna.
121 kommuninvånare fördelat på åtta partier ställer upp i valet till kommunfullmäktige i Östra Göinge.

UT - 25 feb 14 kl. 06:57

Moderater spikade lista

Jämställt, förnyat och föryngrat var målen när Moderaterna i helgen spikade sin kandidatlista till höstens val till kommunfullmäktige. Roger Wilhelmsson är Moderaternas gruppledare och han är nöjd med hur de har nått målen.
– Vi har sänkt medelåldern med drygt sex år jämfört med listan 2010 och har kandidater från arton år och uppåt.

Nyan - 29 dec 15 kl. 19:00

Färre kandidater och jämställdhetsbonus

Arbetsgruppen arbetsgruppen som granskat vallagstiftningen föreslår flera åtgärder för att öka jämställdheten i lagting och kommunfullmäktige.

Jämställdhetsarbetet börjar med kandidatnomineringen, skriver arbetsgruppen.

Ett förslag är att begränsa antalet kandidater som får ställas upp på en lista till en och en halv gånger det antal personer som ska väljas.

SmålandsPosten - 08 mar 16 kl. 18:00

En lista för ett mer jämställt Växjö

S-kvinnor lämnade under tisdagen in en lista på åtta förslag för ett mer jämställt Växjö till kommunhuset. Detta för att uppmärksamma den internationella kvinnodagen..

Dagens PS - 05 sep 17 kl. 11:21

LISTA: Yrkena med bäst betalt i Sverige

Är lönen din största morot är det hit du ska söka dig. Lönegapet mellan olika yrken är enormt och fortsätter öka i Sverige, visar ny statistik från SCB som Dagens Industri tagit del av. Högst upp på listan hittar man toppchefer inom bank, finans och försäkring som i snitt tjänar 120.

Alliansfritt Sverige - 12 feb 14 kl. 17:33

Blondinbella är resultatet av moderat jämställdhetspolitik

Och så var vi här igen. Denna gång är det Isabella Löwengrip, eller Blondinbella som hon är mer känd som, som skriver ett verklighetsfrånvänt inlägg om feminism, hen och pojkar i klänning. Lika tröttsamt varje gång, men också en påminnelse om att feminismen behövs mer än någonsin.

Fler nyheter från DI

DI - 4 timmar sedan

Italien får sänkt kreditbetyg

Kreditvärderingsinstitutet Moody's sänker Italiens kreditbetyg till Baa3, från tidigare Baa2. Utsikterna för betyget är stabila. .

DI - 5 timmar sedan

Entusiasterna som odlar sitt eget snus

Det är en växande gräsrotsrörelse där resultatet läggs under läppen. Di Weekend lyfter på locket till tobaks­odlarna som suktar efter att bli ­självförsörjande på snus..

DI - 5 timmar sedan

Efter fiaskona – Vattenfall tar sikte på ny marknad

Frankrike står näst på tur när Vattenfall expanderar vidare i Europa. Energikoncernen går in på privatmarknaden och tävlar om att få bygga vindkraft för miljardbelopp..

DI - 5 timmar sedan

Nervös New York-vecka slutade på plus

USA-börserna avslutade veckan med en liten uppgång, till skillnad från motsvarigheten i Stockholm. Starka delårsrapporter bidrog till att dämpa oron för risker i Europa och Saudiarabien. .

DI - 5 timmar sedan

Ager-Hanssen till attack mot brittiska mediebolagets styrelse

Den norske finansmannen och Qvibergfienden Christen Ager-Hanssen gick förra veckan till attack i Fokus mot Kinnevik för att ha friserat siffrorna i Metro inför Custos förvärv. På fredagen var det dags för styrelsen i Johnston Press, där Custos är storägare och nu har ökat sitt innehav, att känna av den norska vreden..

DI - 6 timmar sedan

Akelius rustar för kärvare tider – vill säkra tillgång till kapital

Akelius försöker höja sitt kreditbetyg genom att sänka belåningsgraden och öka räntetäckningsgraden.  Skälet är att säkra tillgången till kapital, enligt vd..

DI - 6 timmar sedan

Ränteproffsets känga: Fed-chefen beter sig som en cheerleader

Nyckeln till nästa kapitel i börsdramat hittar man på räntemarknaden i USA. Det tror Rajiv Setia, chef för ränteanalys på Barclays.  ”Om räntorna ska upp ytterligare 50 punkter måste man uppenbarligen tänka om kring multiplarna”, säger han till Di..

DI - 6 timmar sedan

Mekonomens finansiering av danska storköpet bärgad

Företrädesemissionen på 1,65 miljarder som ska delfinansiera ett dansk/polskt förvärv övertecknades..

DI - 6 timmar sedan

USA åtalar ryska för försök till valpåverkan

En kvinnlig rysk medborgare har åtalats av USA för att ha försökt påverka det amerikanska mellanårsvalet i år och presidentvalet 2016. En oligark ska ha finansierat den operation vars ekonomi hon misstänks ha skött..

DI - 7 timmar sedan

Här är kungabarnens senaste aktieklipp – ”vi är inte stressade”

Kungabarnen gjorde en riktigt vältajmad aktieförsäljning i september.   Det visar nya siffror från Holdings som också avslöjar hur Kronprinsessan Victorias, Prins Carl Philips och Prinsessan Madeleines portfölj stuvats om den senaste tiden. "Vi är inte stressade av de nedgångar vi sett den senaste tiden”, säger förvaltaren och hovets ekonomidirektör Jan Lindman..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.