DI > Ekonomi

Saturday, 20 January, 04:37

DI - 16 dec 17 kl. 16:50

Lista: De är bäst och sämst på kommunikationFordonsbjässen Volvo, med vd Martin Lundstedt, är det storbolag som är bäst på värdeskapande kommunikation. Det anser finansmarknadens aktörer, enligt en färsk undersökning från Box IR. Sämst är Ericsson.  .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Volvo, Martin Lundstedt, Box IR, Ericsson

Dela artikeln

50 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: ListaDe är , bästoch , sämst, kommunikation
YLE - 20 nov 16 kl. 19:50

Kortspel, sång och mat kan ge Svenskfinland en plats på Unesco-lista

Kortspel, körsång och matlagning är tre vitt skilda finlandssvenska traditioner, som lever starkt i Svenskfinland och har förutsättningar att leva vidare länge ännu. Det är spelkväll i Nämpnäs by i Närpes. Varje tisdag kväll samlas herrar i olika åldrar i ungdomsföreningslokalen för att utmana varandra i pidro.

Affärsvärlden - 29 nov 17 kl. 17:30

Lista: Här är bolagen som är bäst på finansiell kommunikation

Volvo, SAS och Thule Group är bäst i Sverige på finansiell kommunikation. Det visar en studie från forskningsföretaget Regi..

UT - 25 feb 14 kl. 06:57

Moderater spikade lista

Jämställt, förnyat och föryngrat var målen när Moderaterna i helgen spikade sin kandidatlista till höstens val till kommunfullmäktige. Roger Wilhelmsson är Moderaternas gruppledare och han är nöjd med hur de har nått målen.
– Vi har sänkt medelåldern med drygt sex år jämfört med listan 2010 och har kandidater från arton år och uppåt.

Kristianstadsbladet - 24 maj 14 kl. 07:30

Inte jämställt på vallistorna

Jämställdheten är långt borta i Östra Göinge om man ser till partiernas listor till kommunvalet i höst. Bara var tredje är kvinna.
121 kommuninvånare fördelat på åtta partier ställer upp i valet till kommunfullmäktige i Östra Göinge.

SmålandsPosten - 08 mar 16 kl. 18:00

En lista för ett mer jämställt Växjö

S-kvinnor lämnade under tisdagen in en lista på åtta förslag för ett mer jämställt Växjö till kommunhuset. Detta för att uppmärksamma den internationella kvinnodagen..

Dagens PS - 05 sep 17 kl. 11:21

LISTA: Yrkena med bäst betalt i Sverige

Är lönen din största morot är det hit du ska söka dig. Lönegapet mellan olika yrken är enormt och fortsätter öka i Sverige, visar ny statistik från SCB som Dagens Industri tagit del av. Högst upp på listan hittar man toppchefer inom bank, finans och försäkring som i snitt tjänar 120.

Nyan - 29 dec 15 kl. 19:00

Färre kandidater och jämställdhetsbonus

Arbetsgruppen arbetsgruppen som granskat vallagstiftningen föreslår flera åtgärder för att öka jämställdheten i lagting och kommunfullmäktige.

Jämställdhetsarbetet börjar med kandidatnomineringen, skriver arbetsgruppen.

Ett förslag är att begränsa antalet kandidater som får ställas upp på en lista till en och en halv gånger det antal personer som ska väljas.

Alliansfritt Sverige - 12 feb 14 kl. 17:33

Blondinbella är resultatet av moderat jämställdhetspolitik

Och så var vi här igen. Denna gång är det Isabella Löwengrip, eller Blondinbella som hon är mer känd som, som skriver ett verklighetsfrånvänt inlägg om feminism, hen och pojkar i klänning. Lika tröttsamt varje gång, men också en påminnelse om att feminismen behövs mer än någonsin.

Uppsalanyheter.se - 22 jul 14 kl. 02:22

Uppsalas sjukvård näst sämst i landet

Uppsalas sjukvård är näst sämst i landet enligt en rapport uppger SVTs regionala nyheter och hänvisar till en rapport från SKL.Uppsalas sjukvård är näst sämst i landet enligt en rapport uppger SVTs regionala nyheter och hänvisar till en rapport från SKL.   Enligt Sveriges Kommuner och Landsting (SKL) är Uppsala näst sämst i landet när det gäller sjukvården.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Vill göra styrelserna jämställda – listar 800 kvinnor som platsar

SVERIGE. Camilla Wagner har sedan år 2000 jobbat med och varit intresserad av jämställdheten i näringslivet. Hon har varit chef för Veckans ledarskap och var ansvarig för Veckans Affärers lista VA kvinna, som ges ut varje år, där de bland annat listar näringslivets 125 mäktigaste kvinnor varje år.

Fler nyheter från DI

DI - 5 timmar sedan

Varningen: Fängelse för rökning på stränder i Thailand

Thailand inför rökförbud på ett drygt dussintal välbesökta stränder. Överträdelser kan ge upp till ett års fängelsestraff.  .

DI - 6 timmar sedan

Grekland får höjt kreditbetyg

Kreditvärderingsinstitutet Standard & Poors höjer Greklands kreditbetyg till B, med positiva utsikter, från tidigare B-.  Det rapporterar Bloomberg News..

DI - 6 timmar sedan

Högsta domstolen ska granska Trumps inreseförbud

USA:s högsta domstol ska granska huruvida president Donald Trump överskred sin befogenhet när han hindrade personer från sex i huvudsak muslimska länder från att resa till USA. Det rapporterar Bloomberg News..

DI - 6 timmar sedan

Forskningsministern vill öka innovationstakten i vården

Sverige förlorade kampen om Europeiska läkemedelsmyndigheten, EMA, till Nederländerna – en blytung myndighet för att locka till sig life science-industrin. Nu vill regeringen ta revansch..

DI - 6 timmar sedan

Hope tar hem priset som Årets designer på Elle-galan

Hope har hyllats för sin könsöverskridande design och samtidigt lyckats skapa en ekonomisk framgång. På fredagskvällen tog chefsdesignern Frida Bard hem det prestigefyllda priset som Årets designer på Elle-galan – en smygstart på Fashion Week Stockholm som inleds på söndag..

DI - 6 timmar sedan

USA-börser: GE backade - sämsta veckan sedan 2009

Amerikanska börser stängde i positivt territorium på fredagen med fokus på utvecklingen i Washington DC och arbetet för att undvika en nedstängning av all federal verksamhet..

DI - 6 timmar sedan

Spanien får höjt kreditbetyg

Kreditvärderingsinstitutet Fitch höjer Spaniens kreditbetyg till A- från BBB+. Det rapporterar Bloomberg News..

DI - 7 timmar sedan

Elle-galan: Shekarabi och Bah Kuhnke bäst klädda

Två ministrar kammar hem utmärkelserna som årets bäst klädda enligt modemagasinet Elle.  Civilminister Ardalan Shekarabi och kultur- och demokratiministern Alice Bah Kuhnke..

DI - 7 timmar sedan

Jättens giv retar konkurrenterna

Lansering av nätkasino och tre separata resultatområden som ingår under storbolaget Svenska Spel. Så förbereder sig vd:n Lennart Käll inför kommande omreglering. Men planerna får konkurrenterna att se rött..

DI - 7 timmar sedan

Spelbolagens investeringar rusar

Marknadsföringen av spel och lotterier i Sverige når nya rekordnivåer. Det visar siffror av Sifo som Di har tagit del av. ”Det är vilda västern just nu”, säger Lennart Käll, vd på Svenska Spel..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.