DI > Ekonomi

Thursday, 26 April, 07:41

DI - 16 dec 17 kl. 16:50

Lista: De är bäst och sämst på kommunikationFordonsbjässen Volvo, med vd Martin Lundstedt, är det storbolag som är bäst på värdeskapande kommunikation. Det anser finansmarknadens aktörer, enligt en färsk undersökning från Box IR. Sämst är Ericsson.  .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Volvo, Martin Lundstedt, Box IR, Ericsson

Dela artikeln

50 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: ListaDe är , bästoch , sämst, kommunikation
Västerbottens Folkblad - 08 feb 18 kl. 12:30

Lista: De är sämst på att betala

Den vanligaste skulden till Kronofogden är tv-avgiften. Hem och hyra har tagit fram en lista på hur det ser ut i länet. I Kronofogdens register finns över 90 000 personer registrerade med betalningsanmärkningar till Radiotjänst.

YLE - 20 nov 16 kl. 19:50

Kortspel, sång och mat kan ge Svenskfinland en plats på Unesco-lista

Kortspel, körsång och matlagning är tre vitt skilda finlandssvenska traditioner, som lever starkt i Svenskfinland och har förutsättningar att leva vidare länge ännu. Det är spelkväll i Nämpnäs by i Närpes. Varje tisdag kväll samlas herrar i olika åldrar i ungdomsföreningslokalen för att utmana varandra i pidro.

Affärsvärlden - 29 nov 17 kl. 17:30

Lista: Här är bolagen som är bäst på finansiell kommunikation

Volvo, SAS och Thule Group är bäst i Sverige på finansiell kommunikation. Det visar en studie från forskningsföretaget Regi..

UT - 25 feb 14 kl. 06:57

Moderater spikade lista

Jämställt, förnyat och föryngrat var målen när Moderaterna i helgen spikade sin kandidatlista till höstens val till kommunfullmäktige. Roger Wilhelmsson är Moderaternas gruppledare och han är nöjd med hur de har nått målen.
– Vi har sänkt medelåldern med drygt sex år jämfört med listan 2010 och har kandidater från arton år och uppåt.

Kristianstadsbladet - 24 maj 14 kl. 07:30

Inte jämställt på vallistorna

Jämställdheten är långt borta i Östra Göinge om man ser till partiernas listor till kommunvalet i höst. Bara var tredje är kvinna.
121 kommuninvånare fördelat på åtta partier ställer upp i valet till kommunfullmäktige i Östra Göinge.

SmålandsPosten - 08 mar 16 kl. 18:00

En lista för ett mer jämställt Växjö

S-kvinnor lämnade under tisdagen in en lista på åtta förslag för ett mer jämställt Växjö till kommunhuset. Detta för att uppmärksamma den internationella kvinnodagen..

Dagens PS - 05 sep 17 kl. 11:21

LISTA: Yrkena med bäst betalt i Sverige

Är lönen din största morot är det hit du ska söka dig. Lönegapet mellan olika yrken är enormt och fortsätter öka i Sverige, visar ny statistik från SCB som Dagens Industri tagit del av. Högst upp på listan hittar man toppchefer inom bank, finans och försäkring som i snitt tjänar 120.

Nyan - 29 dec 15 kl. 19:00

Färre kandidater och jämställdhetsbonus

Arbetsgruppen arbetsgruppen som granskat vallagstiftningen föreslår flera åtgärder för att öka jämställdheten i lagting och kommunfullmäktige.

Jämställdhetsarbetet börjar med kandidatnomineringen, skriver arbetsgruppen.

Ett förslag är att begränsa antalet kandidater som får ställas upp på en lista till en och en halv gånger det antal personer som ska väljas.

Alliansfritt Sverige - 12 feb 14 kl. 17:33

Blondinbella är resultatet av moderat jämställdhetspolitik

Och så var vi här igen. Denna gång är det Isabella Löwengrip, eller Blondinbella som hon är mer känd som, som skriver ett verklighetsfrånvänt inlägg om feminism, hen och pojkar i klänning. Lika tröttsamt varje gång, men också en påminnelse om att feminismen behövs mer än någonsin.

Uppsalanyheter.se - 22 jul 14 kl. 02:22

Uppsalas sjukvård näst sämst i landet

Uppsalas sjukvård är näst sämst i landet enligt en rapport uppger SVTs regionala nyheter och hänvisar till en rapport från SKL.Uppsalas sjukvård är näst sämst i landet enligt en rapport uppger SVTs regionala nyheter och hänvisar till en rapport från SKL.   Enligt Sveriges Kommuner och Landsting (SKL) är Uppsala näst sämst i landet när det gäller sjukvården.

Fler nyheter från DI

DI - 4 minuter sedan

Rezidor minskar förlusten

Hotellgruppen Rezidor redovisar ett resultat efter skatt på -5 miljoner euro för det första kvartalet 2018 (-7,6). Resultatet per aktie uppgick till -0:03 euro (-0:04)..

DI - 4 minuter sedan

Engångsposter tynger Gränges

STOCKHOLM (Direkt) Gränges rörelseresultat exklusive engångsposter uppgick till 282 miljoner kronor (237) och den justerade rörelsemarginalen till 9,2 procent (8,2).  Det framgår av kvartalsrapporten..

DI - 4 minuter sedan

Norska storbanken DNB klår förväntningarna

Den norska banken DNB redovisar ett resultat före skatt på 7.066 miljoner norska kronor för det första kvartalet. Väntat var 6.

DI - 3 minuter sedan

Mycket bra start på året för Atea Sverige – tillväxten drivs av fortsatt hög förändringstakt

Atea Sveriges omsättning under det första kvartalet blev 3 430 miljoner kronor och resultatet (EBIT) 99 miljoner kronor, vilket är en resultatökning med 32,3 procent jämfört med samma period 2017.

DI - 3 minuter sedan

Danske Banks vinst bättre än väntat

Danske Banks resultat före skatt blev 6.202 miljoner danska kronor i det första kvartalet 2018. Väntat var 6.

DI - 5 minuter sedan

Saab redovisar klart sämre än väntat

Försvarskoncernen Saabs rörelseresultat blev 447 miljoner kronor för det första kvartalet 2018 (539)..

DI - 5 minuter sedan

Scandic Hotels omsättning högre än väntat

Hotellbolaget Scandic redovisar ett justerat ebitda-resultat på 115 miljoner kronor för det första kvartalet 2018, att ställa mot SME-förväntan om 100 miljoner kronor. Resultatet per aktie uppgick till -1:39 kronor i det gångna kvartalet, väntat var -1:32 kronor..

DI - 15 minuter sedan

Deutsche Bank minskar resultatet – utökar besparingar

Deutsche Bank redovisar ett resultat efter skatt för det första kvartalet 2018 på 120 miljoner euro (575)..

DI - 15 minuter sedan

Halverad vinst för Hyundai Motor

Hyundai Motor nära på halverade nettovinsten under första kvartalet jämfört med samma period förra året. Resultatet var också betydligt sämre än vad analytikerna väntat sig..

DI - 15 minuter sedan

Efter rapporten: Ledamot miljontankar i NCC

Mats Jönsson, styrelseledamot för NCC, köpte på onsdagen 10.000 A-aktier i byggbolaget för snittkurs om 162,92 kronor. Sammantaget således en investering på drygt 1,6 miljoner kronor.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.