DI > Ekonomi

Thursday, 26 April, 07:38

DI - 16 dec 17 kl. 10:08

Pandox vd: ”Dåliga chefer är som otränade människor”Dåliga chefer är som otränade människor på en handbollsplan. Det tycker Anders Nissen som tagit inspiration från sporten när han byggt upp hotellfastighetsbolaget Pandox. Nu berättar vd:n om sitt ledarskap i podden Förnuft & Känsla..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Anders Nissen, Pandox, Förnuft

Dela artikeln

5 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Pandoxvd , Dåliga, cheferär som , otränademänniskor

Fler nyheter från DI

DI - 4 minuter sedan

Saab redovisar klart sämre än väntat

Försvarskoncernen Saabs rörelseresultat blev 447 miljoner kronor för det första kvartalet 2018 (539)..

DI - 2 minuter sedan

Scandic Hotels omsättning högre än väntat

Hotellbolaget Scandic redovisar ett justerat ebitda-resultat på 115 miljoner kronor för det första kvartalet 2018, att ställa mot SME-förväntan om 100 miljoner kronor. Resultatet per aktie uppgick till -1:39 kronor i det gångna kvartalet, väntat var -1:32 kronor..

DI - 10 minuter sedan

Deutsche Bank minskar resultatet – utökar besparingar

Deutsche Bank redovisar ett resultat efter skatt för det första kvartalet 2018 på 120 miljoner euro (575)..

DI - 10 minuter sedan

Halverad vinst för Hyundai Motor

Hyundai Motor nära på halverade nettovinsten under första kvartalet jämfört med samma period förra året. Resultatet var också betydligt sämre än vad analytikerna väntat sig..

DI - 15 minuter sedan

Efter rapporten: Ledamot miljontankar i NCC

Mats Jönsson, styrelseledamot för NCC, köpte på onsdagen 10.000 A-aktier i byggbolaget för snittkurs om 162,92 kronor. Sammantaget således en investering på drygt 1,6 miljoner kronor.

DI - 15 minuter sedan

Volkswagen i förlikning med delstaten Maryland

Volkswagen har nått en förlikning på 33,5 miljoner dollar, motsvarande 286 miljoner kronor, med delstaten Maryland för dieselutsläppen. Det rapporterar Reuters med hänvisning till domstolsdokument..

DI - 15 minuter sedan

Sonos ansöker om börsnotering – värderas till 25 miljarder

Sonos, som var tidigt ute med trådlösa högtalare, har ansökt om en börsnotering som skulle värdera bolaget till upp till 3 miljarder dollar, motsvarande drygt 25 miljarder kronor. Det rapporterar källor med insyn enligt Financial Times. .

DI - 15 minuter sedan

Moody's: Positiva utsikter för Castellum

Fastighetsbolaget Castellum har erhållit en investment grade-rating från kreditvärderingsinstitutet Moody's i form av betyget Baa3 med positiva utsikter.  Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 15 minuter sedan

Följ torsdagens rapportflod

Di TV sänder extra med senaste nytt om morgonens rapporter..

DI - 30 minuter sedan

Kraftigt ökad förlust för Norwegian

Det norska flygbolaget Norwegian redovisar ett justerat ebitda-resultat på -1.850 miljoner norska kronor för det första kvartalet (-1.233)..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.