LV > Nyheter

Saturday, 20 January, 04:34

LV - 16 dec 17 kl. 11:00

VIDEOEXTRA: Muntergökarna övar på Hemgården



Delad glädje är som bekant dubbel glädje. Så när Muntergökarna över, gör de det med jämna mellanrum på Hemgården – där de sprider stor glädje bland de boende med sitt besök och sin sång. Samtidigt som de själva tycker det är roligare att sjunga inför publik..
Läs mer på LV
Läs mer om:
Videoextra, Hemgården, Muntergökarna

Dela artikeln

22 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: VIDEOEXTRA, Muntergökarna, övar, Hemgården
Sydsvenskan - 22 dec 13 kl. 06:30

Var mormor förtjust över något nytt?

FRÅGA: En riksdagsledamot anser apropå att placera invandrare från Mellanöstern och Nordafrika i norra Sverige att de ”är inte spantade för gång i is och snö under starka minusgrader”. Vad menas med ordet ”spantad”?UndrandeSVAR: Spantad är en participform av verbet spanta ’förse fartyg med spant, balkar som förbinder köl och sidor i skrovet’.

Nyheter 24 - 05 jul 12 kl. 10:22

VIDEOEXTRA: Luleå-Boden på åtta minuter ? nu talar nya "Ghost rider" ut


I hastigheter upp till 300 kilometer i timmen åker nya "Ghost rider" från Luleå till Boden på åtta minuter. "Jag har alltid gjort dumma grejer". LULEÅ.

Fler nyheter från LV

LV - 5 timmar sedan

Ny rysare när Vimmerby förlorade

Ni vet hur det brukar vara. Och inget undantag i afton. Vimmerbys match mot Karlskrona blev en rysare.

LV - 6 timmar sedan

Oj vilken pärs Västerviks IK!

Västerviks IK fortsätter att fira triumfer mot Björklöven. Men den var på vippen att man tappade en 4-1-ledning i tredje perioden i kväll. Till slut vann man dock med 5-3 efter avgörande i tom kasse..

LV - 10 timmar sedan

Klottrade på väggen

Polisen har fått in en anmälan om skadegörelse sedan någon roat sig med att klottra på väggen i luftslussen vid Coop i Hultsfred..

LV - 10 timmar sedan

Bekräftat: Han blir ny damtränare i Vimmerby

Under fredagseftermiddagen presenterades Dragan Zivic som ny damtränare i Vimmerby IF..

LV - 12 timmar sedan

Avdelning måste stänga

Medicin- och geriatrikkliniken i Eksjö har under en tid haft problem att bemanna tjänsterna och det handlar då främst om sjuksköterskor. Under våren blir situationen akut och man har helt enkelt inte lyckats rekrytera någon personal för att lösa föräldraledigheter med mera..

LV - 12 timmar sedan

Rosa tåg trafikerar länet

Billigare resor under veckosluten. Det är konceptet som nystartade Saga Rail satsar på när de, under början av året, börjar trafikera länet med en ny linje mellan destinationerna Linköping och Stockholm..

LV - 13 timmar sedan

Nu har VH-fostrade SHL-stjärnan fått sin dom

Avstängning och böter. Det är vad som väntar Linus Hultström efter händelsen i matchen mellan Djurgården och Brynäs..

LV - 16 timmar sedan

Brister på blodcentral anmäls

Två patienter tappades på för mycket blod. I två andra fall var det fel identitet på patienterna som lämnat blodet som kom in till blodcentralen. Landstinget anmäler nu fyra händelser vid blodcentralerna i Västervik och Kalmar..

LV - 16 timmar sedan

Letade bostad i över ett halvår

Paret ville lämna Linköping för att istället flytta till Vimmerby. Men jakten på en bostad blev svårare än de trott. - Rätt snart insåg vi att det kan ta tid innan vårt drömhus dyker upp och vi började leta alternativ..

LV - 18 timmar sedan

Han blir ny huvudtränare i Vimmerby IF

Det händer mycket i Vimmerby IF just nu. Förutom ytterligare en spelarförlängning kommer klubben att presentera en ny huvudtränare under fredagen..



Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.