Dagens PS > Ekonomi

Friday, 20 April, 20:16

Dagens PS - 16 dec 17 kl. 09:05

Sålde sin raritet – nu stäms han av biljättenDet här tilltaget föll inte i god jord hos Ford. Wrestlingstjärnan John Cena hade inte ägt sin Ford GT i en månad ens när han sålde dyrgripen och gjorde ett snabbt klipp på 75.000 dollar, motsvarande omkring 629.000 kronor, berättar Teknikens Värld med hänvisning till CBS News. Det faktum att han inte hade den exklusiva sportbilen – som beskrivs som den amerikanska biltillverkarens ”Fords juvel” – längre gör att Ford nu stämmer Cena för kontraktsbrott.
Läs mer på Dagens PS
Läs mer om:
Ford, John Cena, Ford GT, Teknikens Värld, CBS News, Fords, Cena, GT, Sålde, Dagensps

Dela artikeln

3 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Såldesin , raritetnu , stämshan av , biljätten
Sydöstran - 08 feb 17 kl. 15:02

Volvo sålde rekordmånga bilar

Volvo Cars gick med 11 miljoner i vinst förra året. Samtidigt slog biljätten nytt försäljningsrekord..

Opinionen.se - 28 jan 13 kl. 06:45

Toyota störst igen

Toyota har återtagit positionen som världsledande. Förra året sålde Toyota 9,75 miljoner bilar i världen, meddelade den japanska biljätten på måndagen. Det är rekord och en ökning med 22,6 procent jämfört med året innan, då produktionen drabbades av effekterna av jordbävningen och tsunamin.

PrivataAffärer - 04 apr 17 kl. 11:51

Tesla nu värt mer än Ford

Börsvärdet för elbilstillverkaren Tesla har gått förbi börsvärdet för den klassiska biljätten Ford, trots att Tesla i fjol bara sålde 76.000 bilar medan Ford sålde 6,6 miljoner bilar....

DN - 04 apr 17 kl. 12:30

Tesla kör om Ford på börsen

Börsvärdet för elbilstillverkaren Tesla har gått förbi börsvärdet för den klassiska biljätten Ford, trots att Tesla i fjol bara sålde 76.000 bilar medan Ford sålde 6,6 miljoner bilar..

Affärsvärlden - 04 apr 17 kl. 11:52

Tesla förbi Ford i börsvärde

Börsvärdet för elbilstillverkaren Tesla har gått förbi börsvärdet för den klassiska biljätten Ford, trots att Tesla i fjol bara sålde 76.000 bilar medan Ford sålde 6,6 miljoner bilar..

Dagens PS - 04 sep 17 kl. 09:51

Volvo Cars växlade upp i augusti

Så mycket ökade biljätten försäljningen. Geely-ägda Volvo Cars ökade sin försäljning på årsbasis med 15,5 procent i augusti, enligt ett pressmeddelande. Ackumulerat för perioden januari till augusti har Volvo Cars sålt 359 798 bilar.

Expressen - 02 jun 17 kl. 08:46

Volvo går starkt – tror på ett rekordår

Det fortsätter att rulla på för Volvo.I maj sålde Volvo cars 47 247 bilar runtom i världen – en ökning med 12,2 procent jämfört med samma månad i fjol.Och biljätten går även starkt på svensk hemmaplan..

Dagens PS - 17 aug 17 kl. 14:28

Volvo Cars storsatsar i Sydkorea

Så mycket investerar biljätten i landet. Volvo Car Korea ska investera 100 miljarder won, cirka 700 miljoner kronor, för att utöka sitt återförsäljarnätverk och stärka kundservicen i Sydkorea. Det är den största investeringen sedan biltillverkaren gick in på den sydkoreanska marknaden 1997, skriver Korea Herald.

DI - 01 sep 17 kl. 15:42

General Motors slår förväntningarna

Amerikanska biljätten General Motors sålde mer bilar än väntat i USA under augusti. .

Fler nyheter från Dagens PS

Dagens PS - 7 timmar sedan

Barn behöver en vuxen att lita på

SPONSRAD AV IQ. ”Snälla, alla andra får ta sista bussen hem!” eller ”Hur kul tror du det är att vara den som ALLTID måste åka hem först?

Dagens PS - 10 timmar sedan

Pengasmäll för bank–vd som lekte detektiv

Barclays vd Jes Staley riskerar böter av tillsynsmyndigheter för regelbrott då han försökte identifiera en visselblåsare hos banken. Det rapporterar BBC. (Foto: TT) Barclays vd Jes Staley riskerar böter av tillsynsmyndigheter för regelbrott då han försökte identifiera en visselblåsare hos banken.

Dagens PS - 9 timmar sedan

Stjärnornas fullträff: Har 30 miljarder skäl att jubla

Premier League-klubbarnas intäkter steg kraftigt till 4,5 miljarder pund under fjolårets fotbollssäsong, samt redovisade en vinst på aggregerad nivå. Det rapporterar BBC med hänvisning till en rapport från Deloitte. Den samlade vinsten uppgick till 500 miljoner pund i den föregående fotbollssäsongen, från en mindre förlust året innan.

Dagens PS - 10 timmar sedan

Huaweis AI vet när du är ledsen – eller glad

Kinas största smartphone-tillverkare Huawei arbetar på artificiell intelligens som läser av känslor. Det rapporterar CNBC. Huawei har för avsikt att lansera en känslobaserad AI-mjukvara i närtid.

Dagens PS - 8 timmar sedan

Världens finanscentrum – men inte länge till

London kommer inte längre vara världens finanscentrum inom fem år enligt en undersökning från Duff & Phelps. Det rapporterar Business Insider. Undersökningen som besvaras av yrkesaktiva i finansbranschen delger att London har återtagit sin plats som världens ledande finanscentrum från New York, men att mer än hälften av de tillfrågade tror att London kommer ha förlorat samma status till 2023.

Dagens PS - 7 timmar sedan

Nyhetsveckan: Brexit, Borg, stress och vila

Värmen vänner. Äntligen. De gamla torra grenarna på trädet ute på gården darrar.

Dagens PS - 8 timmar sedan

Samsung öppnar butik i tvillingtornen

Kampen om oss mobilkunder hårdnar. Nu öppnar företaget Samsung en stor butik i ett av de välkända tvillingtornen på Kungsgatan i centrala Stockholm. Tornen är ett landmärke i Stockholm och byggdes på 1920-talet och var då Sveriges första skyskrapor.

Dagens PS - 8 timmar sedan

Här är mest sålda sportbilen – igen

Det är tredje året i rad som fartvidundret tar hem titeln, enligt ett pressmeddelande. Ford Mustang är den mest sålda sportbilen världen över. Ford Mustang toppar listan över världens mest sålda sportbil för tredje året i följd, enligt Ford.

Dagens PS - 8 timmar sedan

M vill fortsätta förbjuda tiggeri

För några dagar sedan kom en undersökning som visade att det nu finns fler i Sverige som vill förbjuda tiggeri än det finns folk som inte vill det. Moderaterna håller fast vid att det behövs ett nationellt förbud mot tiggeri. Partiet vill att det ska finnas utrymme att döma tiggare för brott.

Dagens PS - 8 timmar sedan

Brexit skakar svenska storbolag: ”Inte positivt”

Vittnar om sina farhågor i rapporten som Dagens PS tagit del av. ”Brexit är en utmaning”, säger en av tungviktarna.
Stockholms handelskammare har analyserat vad en så kallad hård brexit får för Sverige.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.