Dagens PS > Ekonomi

Tuesday, 17 July, 07:23

Dagens PS - 16 dec 17 kl. 08:58

Rea på rockikonens terrassvåning i New YorkKeith Richards lyxiga takvåning svårsåld – trots bedårande utsikt över metropolen. Den fashionabla lyxbostadens läge har tre terrasser, men ändå har den firade gitarrvirtuosen och rocklegendaren inte fått våningen såld. Därför är priset nu nedsatt. Leva & Bo i Expressen berättar att det är svenska ESNY, Eklund Stockholm New York, och toppmäklaren Niklas Berntzon som fått i uppdrag att sälja den 73-årige Rolling Stones-stjärnans exklusiva takvåning i The Big Apple. Keith och hans fru Patti Hansen, 61, köpte enligt artikeln våningen 2014 i Greenwich Village på Femte Avenyn.
Läs mer på Dagens PS
Läs mer om:
New York, Richards, Expressen, ESNY, Stockholm New York, Niklas Berntzon, Rolling Stones, The Big Apple, Patti Hansen, Greenwich Village, Femte Avenyn, Leva, Rea, Dagensps

Dela artikeln

3 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rea, rockikonens, terrassvåningi , New, York
Skånskan - 28 apr 18 kl. 04:00

Nytt hopp för Ko­rea

Topp­mö­tet mel­lan Nord­ko­re­as le­da­re Kim Jong-un och Syd­ko­reas pres­i­dent Moon Jae-in blev nära nog en suc­cé. De båda enades om både att for­mellt av­sluta Ko­rea­kri­get ge­nom ett freds­av­tal – vid krigs­slutet slöts bara av­tal om va­pen­vi­la, så for­mellt är de båda länderna fort­fa­ran­de i krig med varandra – och att sträva ef­ter en to­tal kärn­va­pen­ned­rust­ning på Ko­rea­halv­ön.
Efter­som vapenstillståndsavtalet un­der­teck­nades ock­så av Kina och FN, som var krig­fö­ran­de på var sin sida, krävs yt­ter­li­ga­re för­hand­lingar med ock­så des­sa parter in­nan ett freds­av­tal kan un­der­tecknas.

Skånskan - 17 mar 18 kl. 01:00

För­tro­en­de för Sve­ri­ge kan hjälpa Nord­ko­rea

ERWP.fif(1)Nord­ko­re­as ut­ri­kes­mi­nis­ter Ri Yong-ho är på be­sök i Stockholm för att träffa sin svenska kol­le­ga Mar­got Wallström.
Det är nå­got av en sen­sa­ti­on efter­som den nord­ko­re­anske mi­nis­tern inte har för vana att åka utom­lands, trots sin ti­tel.

DI - 27 jun 11 kl. 18:19

Rea på Madoffs lyxjakt

Storsvindlaren Bernard Madoffs båt har visat sig svårsåld. Nu har priset halverats på den supersnabba lyxjakten ?Bull?

Affärsvärlden - 27 jul 11 kl. 13:18

Rea på Manhattan - Så fixar du lyan i NY

Manhattanromantiker och fastighetsspekulanter - se hit! En lägenhet i New York har inte varit så billig på sju år - i kronor räknat. Men dollarkursen är på väg uppåt och amerikanska skatteregler är notoriskt oförutsägbara..

DN - 10 aug 12 kl. 15:20

Manchester United tvingades rea aktien

Den brittiska fotbollsklubben Manchester United börsintroducerades på fredagen på New York-börsen ? för ett lägre pris än förväntat..

SvD - 11 sep 13 kl. 15:34

Just nu: Fynda hotell i dyra New York

Stor rea på rum startar idag..

Expressen - 18 jan 16 kl. 15:33

Räkna med rea på din drömdiamant

Drömmen om en diamant kanske inte är så avlägsen som du tror. Ny teknik utmanar en extremt traditionsbunden bransch – och kan sänka priserna med så mycket som 30 procent. – Vi kommer att nå punkten där diamanter är en billig produkt, säger ädelstensexperten Ben Janowski till New York Times..

Affärsvärlden - 16 feb 16 kl. 10:42

Köpte lyxbostad av George Soros exfru - tvingas rea ut den

Investeraren Chris Cole köpte 2014 ett townhouse i New York av Susan Weber Soros, exfru till miljardären George Soros. När Chris Cole sedan försökte sälja bostaden var ingen villig att betala den begärda summan..

NSD - 28 jul 17 kl. 15:50

Fler som handlar när det är löning och rea

Löningshelg och sommarrea – då fylls butikerna i stan på kunder..

Skånskan - 07 jan 16 kl. 16:48

Provsprängningar oroar

Ut­ri­kes Nord­ko­rea häv­da­de på ons­da­gen att de ge­nom­fört en lyc­kad prov­spräng­ning av en vä­te­bomb, nå­got ex­per­ter ifrå­ga­sät­ter, skri­ver BBC. Bland an­nat har Ja­pan inte kun­nat mäta nå­gon ökad ra­dio­ak­ti­vi­tet över Nord­ko­rea.
Ändå rea­ge­rar många av värl­dens län­der starkt på ny­he­ten att Nord­ko­rea fort­sät­ter sitt kärn­va­pen­pro­gram.

Fler nyheter från Dagens PS

Dagens PS - 23 timmar sedan

Wall Streets mäktigaste lämnar efter 12 år

Goldman Sachs väntas den här veckan formellt utse David Solomon som bankens nästa vd, enligt uppgifter till New York Times. Han kommer att ta över efter Lloyd Blankfein som varit en av de mäktigaste cheferna på Wall Street under 12 år. I mars utsågs David Solomon till rollen som president och har därför pekats ut som den mest sannolika efterträdaren till Blankfein.

Dagens PS - 22 timmar sedan

Nya siffror: Här sjunker bostadspriserna mest

Prisindex för privatägda bostäder i Sverige, HOXSWE, föll mellan maj och juni med 0,6 procent enligt den senaste månadsstatistiken från Valueguard. Bostadsrättsindex går ned med 0,4 procent och villaindex med 0,6 procent, efter att ha backat med 0,1 respektive stigit med 0,2 procent i maj. Bostadsrättsindex står still i Stockholm men faller i både Göteborg och Malmö, med 1,1 respektive 0,4 procent.

Dagens PS - 21 timmar sedan

Kedja stänger 80 butiker – 1.000 jobb försvinner

Den brittiska lågpriskedjan Poundworld stänger ytterligare 80 butiker vilket medför att strax över 1 000 jobb försvinner. Det rapporterar Sky News. Det är andra gången på kort tid som administratorn Deloitte har varit tvungna att ta till drastiska åtgärder för att komma till bukt med problemen hos kedjan.

Dagens PS - 20 timmar sedan

Storbank “varnar” för supervinst

Deutsche Bank har på måndagen lämnat en omvänd vinstvarning då resultatet i andra kvartalet väntas bli betydligt högre än marknadens prognos. Den tyska storbankens resultat före och efter skatt väntas uppgå till 700 respektive 400 miljoner kronor i andra kvartalet, enligt preliminära siffror. Siffrorna uppges vara betydligt högre än analytikernas genomsnittliga prognos på 321 respektive 159 miljoner euro.

Dagens PS - 20 timmar sedan

JUST NU: Rapportrally – tre aktier glädjerusar

Stockholmsbörsen visar upp små rörelser under måndagshandeln. Bland dagens rapportbolag ses Inwido, Note och Tradedoubler bland vinnarna medan Byggmax tappar 9,9 procent efter morgonens rapport. Efter cirka 90 minuters handel var OMXS30-indexet ned 0,07 procent, medan Stockholm All-Share index (SAX) hade ökat 0,15 procent.

Dagens PS - 21 timmar sedan

Trött på mygg? Här är tricken som biter

Kliande myggbett och irriterande surr – de blodsugande insekterna är måttligt populära under sommarhalvåret. Trots att myggan fyller en viktig funktion i ekosystemet, är det inget vi vill ha under utomhusmiddagen. Måbra har tipsat om hur du kan slippa myggen med enkla knep.

Dagens PS - 22 timmar sedan

Ledarkollen: Finns det rättvis sjukvård?

Idag handlar ledarkollen om Trump och Putin, om ordning i skolan, om personalen i förskolan och om det finns rättvis sjukvård. PS Ledarkollen – Varje dag läser, sammanfattar och serverar Dagens PS de viktigaste och mest intressanta ledarsidorna – både i Sverige och internationellt.  Putin och Trump har kvinnohatet gemensamt DN anser att världens två största ledare driver en politik som innebär att de har “kvinnohatet gemensamt”: “Både Trump och Putin har anklagats för att bedriva ett slags”war on women”.

Dagens PS - Igår: 14:35

Rolls-Royce ruvar på teknik för flygande bilar

Brittiska motortillverkaren Rolls-Royce, som är stora inom sjöfart och flyg, har utvecklat ett framdrivningssystem för en flygande taxi. Bolaget börjar nu att leta efter partners och förhoppningen är att tekniken skall kunna vara på plats för konsumenter redan i nästa decennium. Det rapporterar Reuters.

Dagens PS - Igår: 06:30

Di: Svensk-succé kan säljas för halv miljard

Lågprisaktören Fyndiq, som har bland annat H&M-chefen Karl-Johan Persson och Bonnier som ägare, kan komma att säljas till riskkapitalbolag. Det rapporterar Dagens industri och hänvisar till källor. Fyndiq skall ha gett uppdraget att hantera en försäljningsprocess till ABG Sundal Collier.

Dagens PS - Igår: 06:41

Google hotas av den största smällen någonsin

Tech-bolaget Google kommer att åka på rekordböter från EU för att man använt sitt Android-system för att förstärka sin sökmotor. Boten kommer att presenteras på tisdag eller onsdag i nästa vecka. Det rapporterar The Telegraph och hänvisar till källor.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.