Dagens PS > Ekonomi

Friday, 19 January, 02:46

Dagens PS - 16 dec 17 kl. 08:58

Rea på rockikonens terrassvåning i New YorkKeith Richards lyxiga takvåning svårsåld – trots bedårande utsikt över metropolen. Den fashionabla lyxbostadens läge har tre terrasser, men ändå har den firade gitarrvirtuosen och rocklegendaren inte fått våningen såld. Därför är priset nu nedsatt. Leva & Bo i Expressen berättar att det är svenska ESNY, Eklund Stockholm New York, och toppmäklaren Niklas Berntzon som fått i uppdrag att sälja den 73-årige Rolling Stones-stjärnans exklusiva takvåning i The Big Apple. Keith och hans fru Patti Hansen, 61, köpte enligt artikeln våningen 2014 i Greenwich Village på Femte Avenyn.
Läs mer på Dagens PS
Läs mer om:
New York, Richards, Expressen, ESNY, Stockholm New York, Niklas Berntzon, Rolling Stones, The Big Apple, Patti Hansen, Greenwich Village, Femte Avenyn, Leva, Rea, Dagensps

Dela artikeln

3 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rea, rockikonens, terrassvåningi , New, York
DI - 27 jun 11 kl. 18:19

Rea på Madoffs lyxjakt

Storsvindlaren Bernard Madoffs båt har visat sig svårsåld. Nu har priset halverats på den supersnabba lyxjakten ?Bull?

Affärsvärlden - 27 jul 11 kl. 13:18

Rea på Manhattan - Så fixar du lyan i NY

Manhattanromantiker och fastighetsspekulanter - se hit! En lägenhet i New York har inte varit så billig på sju år - i kronor räknat. Men dollarkursen är på väg uppåt och amerikanska skatteregler är notoriskt oförutsägbara..

DN - 10 aug 12 kl. 15:20

Manchester United tvingades rea aktien

Den brittiska fotbollsklubben Manchester United börsintroducerades på fredagen på New York-börsen ? för ett lägre pris än förväntat..

SvD - 11 sep 13 kl. 15:34

Just nu: Fynda hotell i dyra New York

Stor rea på rum startar idag..

Expressen - 18 jan 16 kl. 15:33

Räkna med rea på din drömdiamant

Drömmen om en diamant kanske inte är så avlägsen som du tror. Ny teknik utmanar en extremt traditionsbunden bransch – och kan sänka priserna med så mycket som 30 procent. – Vi kommer att nå punkten där diamanter är en billig produkt, säger ädelstensexperten Ben Janowski till New York Times..

Affärsvärlden - 16 feb 16 kl. 10:42

Köpte lyxbostad av George Soros exfru - tvingas rea ut den

Investeraren Chris Cole köpte 2014 ett townhouse i New York av Susan Weber Soros, exfru till miljardären George Soros. När Chris Cole sedan försökte sälja bostaden var ingen villig att betala den begärda summan..

NSD - 28 jul 17 kl. 15:50

Fler som handlar när det är löning och rea

Löningshelg och sommarrea – då fylls butikerna i stan på kunder..

Skånskan - 07 jan 16 kl. 16:48

Provsprängningar oroar

Ut­ri­kes Nord­ko­rea häv­da­de på ons­da­gen att de ge­nom­fört en lyc­kad prov­spräng­ning av en vä­te­bomb, nå­got ex­per­ter ifrå­ga­sät­ter, skri­ver BBC. Bland an­nat har Ja­pan inte kun­nat mäta nå­gon ökad ra­dio­ak­ti­vi­tet över Nord­ko­rea.
Ändå rea­ge­rar många av värl­dens län­der starkt på ny­he­ten att Nord­ko­rea fort­sät­ter sitt kärn­va­pen­pro­gram.

Skånskan - 09 feb 16 kl. 04:00

Björk­lund tryg­ga­re än Sjö­stedt

Krönika För gans­ka ex­akt 15 år se­dan rå­ka­de jag stö­ta ihop med Väns­ter­par­ti­ets Jo­nas Sjö­stedt på väg in i ett flyg­plan. Jag var då So­ci­al­de­mo­kra­ter­nas par­ti­sek­re­te­ra­re och han var EU-par­la­men­ta­ri­ker. Det blev ett lad­dat möte och en lad­dad dis­kus­sion som (o) ro­a­de öv­ri­ga pas­sa­ge­ra­re un­der res­ten av re­san.

Skånskan - 11 okt 16 kl. 04:00

Het­sig, rö­rig de­batt med få svar

Par­ti­le­dar­de­batten i SVT:s Agenda gav näs­tan inga svar på de frå­gor som både de­batt­le­da­rna och par­ti­le­da­rna själva ställde. En or­sak var att par­ti­le­da­rna hade då­lig re­spekt för var­and­ra och hela tiden av­bröt och pratade i munnen på var­ann. Nå­gra re­gler för re­pliker verkade inte finnas, utan den som skrek högst el­ler mest ihär­digt fick re­plik, an­dra inte.

Fler nyheter från Dagens PS

Dagens PS - 16 timmar sedan

Västerås närmare superaffär – 40 miljarder ska investeras

Batteritillverkaren Northvolt har fått bygglov för sin planerade testanläggning i Västerås, avslöjar Breakit. Beslutet klubbades under onsdagen och nästa vecka på torsdag väntas Northvolt även få tummen upp för att köpa tomten från Västerås stad. Tomten ägs i dag av ABB som ska sälja den till Västerås stad och därefter alltså vidare till Northvolt.

Dagens PS - 14 timmar sedan

Hotellkungen hyr ut företagsbostäder

Hotellmagnaten Petter Stordalens investeringsbolag Strawberry Living har tecknat ett tioårigt hyresavtal med ALM Equity och dess dotterbolag Svenska Nyttobostäder om 487 nyproducerade lägenheter i Solna. Det nya lägenhetsbeståndet kommer att förmedlas genom Företagsbostäder. Det framgår av ett pressmeddelande.

Dagens PS - 16 timmar sedan

Visa ratar bitcoin: Inte ”riktiga” pengar

Visa tänker inte hantera bitcoin-transaktioner enligt vd:n Alfred Kelly. Det eftersom han bedömer att det inte riktigt är pengar. Det säger han i en intervju med CNBC.

Dagens PS - 14 timmar sedan

SvD: Doldis Sveriges nästa techmiljardär

”Vi började från noll”, säger svensken. Niklas Östberg, som han heter, beskrivs i Svenska Dagbladet som en ”hämtmatspionjär med tio år i branschen”. Niklas Östberg spås bli nästa svenska techmiljardär; han är en ”pionjär” inom hämtmatsbranschen, skriver SvD.

Dagens PS - 15 timmar sedan

Apple kapitulerar – nu får du själv välja snabbhet

Nästa uppdatering till iOS 11 tillåter inaktivering av en omdiskuterad batteriförlängning som kan göra Iphone långsamma, enligt bolagets vd Tim Cook. Det rapporterar The Verge. I en intervju med ABC News säger Cook att uppdateringen kommer släppas nästa månad i en beta-release, för att vid ett senare tillfälle rullas ut till allmänheten.

Dagens PS - 15 timmar sedan

27-årig svensk spränger miljardvallen – i dollar

Kinesiska OnePlus, medgrundat av svensken Carl Pei, passerade en miljard dollar i intäkter under 2017 och vände även till vinst under året. Bolaget som säljer mobiler på nätet lyckades uppnå goda marginaler med hjälp av att man fokuserade på de mer dyrare produkterna. Det uppgav vd Pete Lau, som grundade One Plus tillsammans med svensken Carl Pei, till The Telegraph.

Dagens PS - 15 timmar sedan

Hantverkare på listan över flest klagomål

”Det är inte särskilt förvånande”. Konsumentverket fick in nästan 119.000 klagomål 2017.

Dagens PS - 17 timmar sedan

Rekord för sydkoreanska bilar i Europa

Sydkoreanska Hyundai och dess dotterbolag Kia gick riktigt starkt i Europa under 2017. Nybilsregistreringen av de två varumärkena uppgick till 995.383 enheter, vilket är ett nytt rekord, skriver Korea Herald.

Dagens PS - 17 timmar sedan

Proffsen: Högriskaktier som är värda en chans

Börsexperterna Jonas Olavi och Mattias Eriksson tipsar om högriskaktier i Dagens industri. Olavi som är nordisk allokeringschef på Alfred Berg lyfter inledningsvis fram Ericsson där potentialen ligger i den pågående omställningen till att fokusera på hårdvaran. Den andra aktien Olavi väljer att lyfta fram är Cherry.

Dagens PS - 17 timmar sedan

BÖRSEXTRA: Avanza rusar 8 procent i morgonhandeln

”Jag känner mig nöjd”, säger vd:n. Nischbanken har släppt en stark rapport nu på torsdagsmorgonen. Det ger aktien eld i baken.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.