Dagens PS > Ekonomi

Wednesday, 25 April, 20:15

Dagens PS - 16 dec 17 kl. 08:58

Rea på rockikonens terrassvåning i New YorkKeith Richards lyxiga takvåning svårsåld – trots bedårande utsikt över metropolen. Den fashionabla lyxbostadens läge har tre terrasser, men ändå har den firade gitarrvirtuosen och rocklegendaren inte fått våningen såld. Därför är priset nu nedsatt. Leva & Bo i Expressen berättar att det är svenska ESNY, Eklund Stockholm New York, och toppmäklaren Niklas Berntzon som fått i uppdrag att sälja den 73-årige Rolling Stones-stjärnans exklusiva takvåning i The Big Apple. Keith och hans fru Patti Hansen, 61, köpte enligt artikeln våningen 2014 i Greenwich Village på Femte Avenyn.
Läs mer på Dagens PS
Läs mer om:
New York, Richards, Expressen, ESNY, Stockholm New York, Niklas Berntzon, Rolling Stones, The Big Apple, Patti Hansen, Greenwich Village, Femte Avenyn, Leva, Rea, Dagensps

Dela artikeln

3 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rea, rockikonens, terrassvåningi , New, York
Skånskan - 17 mar 18 kl. 01:00

För­tro­en­de för Sve­ri­ge kan hjälpa Nord­ko­rea

ERWP.fif(1)Nord­ko­re­as ut­ri­kes­mi­nis­ter Ri Yong-ho är på be­sök i Stockholm för att träffa sin svenska kol­le­ga Mar­got Wallström.
Det är nå­got av en sen­sa­ti­on efter­som den nord­ko­re­anske mi­nis­tern inte har för vana att åka utom­lands, trots sin ti­tel.

DI - 27 jun 11 kl. 18:19

Rea på Madoffs lyxjakt

Storsvindlaren Bernard Madoffs båt har visat sig svårsåld. Nu har priset halverats på den supersnabba lyxjakten ?Bull?

Affärsvärlden - 27 jul 11 kl. 13:18

Rea på Manhattan - Så fixar du lyan i NY

Manhattanromantiker och fastighetsspekulanter - se hit! En lägenhet i New York har inte varit så billig på sju år - i kronor räknat. Men dollarkursen är på väg uppåt och amerikanska skatteregler är notoriskt oförutsägbara..

DN - 10 aug 12 kl. 15:20

Manchester United tvingades rea aktien

Den brittiska fotbollsklubben Manchester United börsintroducerades på fredagen på New York-börsen ? för ett lägre pris än förväntat..

SvD - 11 sep 13 kl. 15:34

Just nu: Fynda hotell i dyra New York

Stor rea på rum startar idag..

Expressen - 18 jan 16 kl. 15:33

Räkna med rea på din drömdiamant

Drömmen om en diamant kanske inte är så avlägsen som du tror. Ny teknik utmanar en extremt traditionsbunden bransch – och kan sänka priserna med så mycket som 30 procent. – Vi kommer att nå punkten där diamanter är en billig produkt, säger ädelstensexperten Ben Janowski till New York Times..

Affärsvärlden - 16 feb 16 kl. 10:42

Köpte lyxbostad av George Soros exfru - tvingas rea ut den

Investeraren Chris Cole köpte 2014 ett townhouse i New York av Susan Weber Soros, exfru till miljardären George Soros. När Chris Cole sedan försökte sälja bostaden var ingen villig att betala den begärda summan..

NSD - 28 jul 17 kl. 15:50

Fler som handlar när det är löning och rea

Löningshelg och sommarrea – då fylls butikerna i stan på kunder..

Skånskan - 07 jan 16 kl. 16:48

Provsprängningar oroar

Ut­ri­kes Nord­ko­rea häv­da­de på ons­da­gen att de ge­nom­fört en lyc­kad prov­spräng­ning av en vä­te­bomb, nå­got ex­per­ter ifrå­ga­sät­ter, skri­ver BBC. Bland an­nat har Ja­pan inte kun­nat mäta nå­gon ökad ra­dio­ak­ti­vi­tet över Nord­ko­rea.
Ändå rea­ge­rar många av värl­dens län­der starkt på ny­he­ten att Nord­ko­rea fort­sät­ter sitt kärn­va­pen­pro­gram.

Skånskan - 09 feb 16 kl. 04:00

Björk­lund tryg­ga­re än Sjö­stedt

Krönika För gans­ka ex­akt 15 år se­dan rå­ka­de jag stö­ta ihop med Väns­ter­par­ti­ets Jo­nas Sjö­stedt på väg in i ett flyg­plan. Jag var då So­ci­al­de­mo­kra­ter­nas par­ti­sek­re­te­ra­re och han var EU-par­la­men­ta­ri­ker. Det blev ett lad­dat möte och en lad­dad dis­kus­sion som (o) ro­a­de öv­ri­ga pas­sa­ge­ra­re un­der res­ten av re­san.

Fler nyheter från Dagens PS

Dagens PS - 9 timmar sedan

Apples vd träffar Trump i dag

Apples vd Tim Cook kommer att träffa president Donald Trump under onsdagen, enligt ett publicerat schema från Vita huset. Det rapporterar CNBC. Träffen ska hållas under eftermiddagen och vad som kommer att diskuteras framgår inte.

Dagens PS - 9 timmar sedan

VD storköper aktier – tänker du ta rygg?

Fredrik Karlsson har den 25 april köpt 50 000 aktier i Lifco där han är vd. Aktierna köptes till kursen 320 kronor per aktie, till ett totalt pris av 16 miljoner kronor. Affären gjordes på Nasdaq Stockholm.

Dagens PS - 8 timmar sedan

Prislappen klar för Volvos hybridbil

Volvo Cars har offentliggjort priset för sin första bil från prestandamärket Polestar. Under bilmässan i Peking sades priset för Polestar 1 bli 1,45 miljoner yuan i Kina och 155.000 euro i Europa respektive 155.

Dagens PS - 8 timmar sedan

Centerns asylpolitik upprör Ulf Kristersson

I går kom beskedet som splittrar Alliansen.Centerpartiet beslutade då att säga ja till regeringens lagförslag om att ensamkommande som en gång redan nekats asyl ändå ska få stanna i Sverige. Redan första gången som förslaget lades fram möttes det av stenhård kritik från bland andra lagrådet.

Dagens PS - 8 timmar sedan

Ikea ska spara 3,5 miljarder: ”Extremt tufft”

300 av Ikeas tusen leverantörer runt om i världen samlas denna vecka i småländska Älmhult som ju också är Ikeas hemort på jorden. Samlingen är till för att utbyta erfarenheter och diskutera framtida utmaningar och lösningar.  Inköpschef Henrik Elm säger så här om vilka de viktigaste beskeden från mötet är: ”Att ha så låga kostnader som möjligt för bland annat inköp och logistik har historiskt varit en av de viktigaste framgångsfaktorerna för Ikea.

Dagens PS - 9 timmar sedan

Raderar ut vinsten och vinstvarnar

Tobin Properties sålde tre bostäder under första kvartalet i år. Under detta kvartal tecknade bolaget bindande avtal om försäljning av lägenheter värda 13 miljoner kronor. Samtidigt sänker företaget sin prognos för rörelsevinsten under 2018 till 150-200 miljoner kronor, rapporterar Nyhetsbyrån Direkt.

Dagens PS - 10 timmar sedan

Facebook byter ut sin lobbychef i USA

Facebook har bytt ut sin lobbychef Erin Egan efter två år på tjänsten, skriver The New York Times. Erin Egan, som också är Facebooks chief privacy officer, är ersatt av Kevin Martin. Han är en tidigare ordförande för Federal Communications Commission, FCC, och vice president för mobile and global access policy på Facebook.

Dagens PS - 10 timmar sedan

Nu höjs farhågor om sjunkande exporttillväxt

Business Sweden räknar med att den svenska exporttillväxten mattas av under kommande år. Europa, som är den i särklass viktigaste marknaden, väntas växa med 5,1 procent i år och 3,9 procent nästa år. Globalt väntas exporten öka 5,2 procent i år och 4 procent nästa år.

Dagens PS - 11 timmar sedan

Ledarkollen: C-debaclet, välfärdsvinster och mobbare

Dagens PS skribent Marcus Birro blandar och ger från morgontidningarnas opinionsbildande sidor. I dag står Centerns märkliga asylpolitik och arbetsplatsmobbare i skottgluggen. Olika villkor för privat och offentlig sjukvård
Begreppet vinster i välfärden lär bli en flagga i valrörelsen.

Dagens PS - 13 timmar sedan

Handelsbankens rapport sämre än väntat

Storbanken Handelsbanken redovisar en något lägre än väntad rörelsevinst i första kvartalet. Totala intäkter uppgick till 10 324 miljoner kronor (10 036) i första kvartalet, vilket låg i linje med analytikerkonsensus från Bloomberg. Räntenettot uppgick till 7 648 miljoner kronor (7 081), väntat 7 657 miljoner kronor.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.