Dagens PS > Ekonomi

Tuesday, 16 October, 13:56

Dagens PS - 16 dec 17 kl. 08:58

Rea på rockikonens terrassvåning i New YorkKeith Richards lyxiga takvåning svårsåld – trots bedårande utsikt över metropolen. Den fashionabla lyxbostadens läge har tre terrasser, men ändå har den firade gitarrvirtuosen och rocklegendaren inte fått våningen såld. Därför är priset nu nedsatt. Leva & Bo i Expressen berättar att det är svenska ESNY, Eklund Stockholm New York, och toppmäklaren Niklas Berntzon som fått i uppdrag att sälja den 73-årige Rolling Stones-stjärnans exklusiva takvåning i The Big Apple. Keith och hans fru Patti Hansen, 61, köpte enligt artikeln våningen 2014 i Greenwich Village på Femte Avenyn.
Läs mer på Dagens PS
Läs mer om:
New York, Richards, Expressen, ESNY, Stockholm New York, Niklas Berntzon, Rolling Stones, The Big Apple, Patti Hansen, Greenwich Village, Femte Avenyn, Leva, Rea, Dagensps

Dela artikeln

3 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rea, rockikonens, terrassvåningi , New, York
Skånskan - 28 apr 18 kl. 04:00

Nytt hopp för Ko­rea

Topp­mö­tet mel­lan Nord­ko­re­as le­da­re Kim Jong-un och Syd­ko­reas pres­i­dent Moon Jae-in blev nära nog en suc­cé. De båda enades om både att for­mellt av­sluta Ko­rea­kri­get ge­nom ett freds­av­tal – vid krigs­slutet slöts bara av­tal om va­pen­vi­la, så for­mellt är de båda länderna fort­fa­ran­de i krig med varandra – och att sträva ef­ter en to­tal kärn­va­pen­ned­rust­ning på Ko­rea­halv­ön.
Efter­som vapenstillståndsavtalet un­der­teck­nades ock­så av Kina och FN, som var krig­fö­ran­de på var sin sida, krävs yt­ter­li­ga­re för­hand­lingar med ock­så des­sa parter in­nan ett freds­av­tal kan un­der­tecknas.

Skånskan - 09 okt 18 kl. 01:00

Fort­satt väg­sats­ning ore­a­lis­tisk

Re­plik till Ulf Per­bo.
Den när­ings­po­li­tiske chefen för Trans­port­fö­re­tagen Ulf Per­bo skriver i en de­batt­ar­ti­kel den 5/10 att trans­port­po­li­tiken måste utgå från verk­lig­heten, och att där­för mer måste satsas på vägen.
Det är knappast rea­lis­tiskt, och ger inte den lång­sik­tigt håll­bara tra­fik­för­sörj­ning, som Per­bo på­står.

Skånskan - 17 mar 18 kl. 01:00

För­tro­en­de för Sve­ri­ge kan hjälpa Nord­ko­rea

ERWP.fif(1)Nord­ko­re­as ut­ri­kes­mi­nis­ter Ri Yong-ho är på be­sök i Stockholm för att träffa sin svenska kol­le­ga Mar­got Wallström.
Det är nå­got av en sen­sa­ti­on efter­som den nord­ko­re­anske mi­nis­tern inte har för vana att åka utom­lands, trots sin ti­tel.

DI - 27 jun 11 kl. 18:19

Rea på Madoffs lyxjakt

Storsvindlaren Bernard Madoffs båt har visat sig svårsåld. Nu har priset halverats på den supersnabba lyxjakten ?Bull?

Affärsvärlden - 27 jul 11 kl. 13:18

Rea på Manhattan - Så fixar du lyan i NY

Manhattanromantiker och fastighetsspekulanter - se hit! En lägenhet i New York har inte varit så billig på sju år - i kronor räknat. Men dollarkursen är på väg uppåt och amerikanska skatteregler är notoriskt oförutsägbara..

DN - 10 aug 12 kl. 15:20

Manchester United tvingades rea aktien

Den brittiska fotbollsklubben Manchester United börsintroducerades på fredagen på New York-börsen ? för ett lägre pris än förväntat..

SvD - 11 sep 13 kl. 15:34

Just nu: Fynda hotell i dyra New York

Stor rea på rum startar idag..

Expressen - 18 jan 16 kl. 15:33

Räkna med rea på din drömdiamant

Drömmen om en diamant kanske inte är så avlägsen som du tror. Ny teknik utmanar en extremt traditionsbunden bransch – och kan sänka priserna med så mycket som 30 procent. – Vi kommer att nå punkten där diamanter är en billig produkt, säger ädelstensexperten Ben Janowski till New York Times..

Affärsvärlden - 16 feb 16 kl. 10:42

Köpte lyxbostad av George Soros exfru - tvingas rea ut den

Investeraren Chris Cole köpte 2014 ett townhouse i New York av Susan Weber Soros, exfru till miljardären George Soros. När Chris Cole sedan försökte sälja bostaden var ingen villig att betala den begärda summan..

NSD - 28 jul 17 kl. 15:50

Fler som handlar när det är löning och rea

Löningshelg och sommarrea – då fylls butikerna i stan på kunder..

Fler nyheter från Dagens PS

Dagens PS - 2 timmar sedan

Di: Volvos besked kan bli våt filt

Volvos besked om att man har hittat fel i sitt avgasefterbehandlingssystem kan få långsiktiga konsekvenser eftersom felet inte är överblickbart. Det skriver Di som tillägger att oklarheten i omfattningen av problemet har ökat risken i Volvo dramatiskt. ”Volvos aktie handlades i slutet på september för nära 160 kronor, på tisdagsförmiddagen stod den i drygt 134 kronor.

Dagens PS - 3 timmar sedan

Audi åker på mångmiljonsmäll

Audi, som ägs av tyska fordonsjätten Volkswagen, åker på 800 miljoner euro i böter kopplat till avvikelser från regulatoriska krav gällande vissa V6 och V8 dieselmotorer. Det framgår av ett pressmeddelande. Det är åklagare i München som utfärdar böterna mot Audi som accepterar beloppet och tar på sig ansvaret.

Dagens PS - 2 timmar sedan

Ledarkollen: Tyskland beviset

I dag handlar ledarkollen om Tyskland, ensamstående föräldrar, om att jobba fyra dagar i veckan, inrikespolitik och om polisen. PS Ledarkollen – Varje dag läser, sammanfattar och serverar Dagens PS de viktigaste och mest intressanta ledarsidorna – både i Sverige och internationellt. Tyskland bevisar svårigheterna DI skriver om det tyska delstatsvalet och drar paralleller till Sverige: ”CSU backade mer än 10 procentenheter och förlorade sin absoluta majoritet för första gången sedan 1962.

Dagens PS - 2 timmar sedan

JUST NU: Börsen straffar Volvo-tabbe

Aktien rasar med 7 procent inledningsvis på Stockholmsbörsen. AB Volvo har gjort en miss i avgasbehandlingssystemet, det är en komponent som åldras snabbare än väntat och det här gör att utsläppsgränserna för kväveoxider överskrids. Volvo vill inte springa händelserna i förväg men säger att de finansiella följderna kan bli betydande, enligt Di.

Dagens PS - 5 timmar sedan

H&M kliver in i brittisk klädstartup

H&M har genom riskkapitalbolaget H&M CO:Lab gjort en investering på 13 miljoner dollar i brittiska Thread, som med hjälp av artificiell intelligens och stylister driver på försäljningen av herrkläder på nätet. Det skriver Business of Fashion. Placeringen gjordes under en Series-B finansieringsrunda på 22 miljoner dollar i Thread och är CO:Labs totalt tolfte sedan starten 2014.

Dagens PS - 4 timmar sedan

Byggjätte faller tungt på vinstvarning

Byggbolaget rasar cirka 12 procent i börsinledningen efter vinstvarningen. NCC:s preliminära rörelseresultat i tredje kvartalet är väldigt nedslående. Det säger byggbolagets vd Tomas Carlsson på  tisdagens kapitalmarknadsdag.

Dagens PS - 4 timmar sedan

SEB:s sparbarometer: Hushållen rekordrika

Hushållens förmögenhet är på en ny rekordnivå enligt SEB:s sparbarometer för det andra kvartalet. Det framgår av ett pressmeddelande. Hushållens nettoförmögenhet steg under det andra kvartalet med 309 miljarder kronor, en ökning med 2,1 procent, och uppgick vid utgången av kvartalet till 14 211 miljarder kronor.

Dagens PS - 5 timmar sedan

Svensk bank-vd lämnar sin stol

Bluestep Banks vd Öyvind Thomassen har efter en tids diskussion med styrelsen beslutat att avgå från vd-posten han haft sedan 2016. Det framgår av ett pressmeddelande. Styrelsen inleder omgående sökandet efter en ny vd.

Dagens PS - 12 okt 18 kl. 09:42

BMW:s försäljning backar

BMW:s försäljning var på årsbasis ned 0,8 procent till 237 781 bilar under september. Det svaga utfallet förklaras bero på marknadsstörningar där man fått testa bilarna under den nya standardproceduren WLTP i början av månaden. BMW uppger att alla dess bilar i princip är WLTP-bilar och utöver detta ha bolaget mött en ökad konkurrens i Europa, heter det.

Dagens PS - 5 timmar sedan

Småföretagare om sin skräck i förorten

Blir utpressade och tvingas betala för beskydd. Aftonbladet sätter strålkastarna på hoten mot flera företagare i Järvafältet i Stockholm. Ingen av de utsatta näringsidkarna vågar prata öppet om sin hårda verklighet.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.