Dagens PS > Ekonomi

Saturday, 19 January, 00:51

Dagens PS - 16 dec 17 kl. 08:58

Rea på rockikonens terrassvåning i New YorkKeith Richards lyxiga takvåning svårsåld – trots bedårande utsikt över metropolen. Den fashionabla lyxbostadens läge har tre terrasser, men ändå har den firade gitarrvirtuosen och rocklegendaren inte fått våningen såld. Därför är priset nu nedsatt. Leva & Bo i Expressen berättar att det är svenska ESNY, Eklund Stockholm New York, och toppmäklaren Niklas Berntzon som fått i uppdrag att sälja den 73-årige Rolling Stones-stjärnans exklusiva takvåning i The Big Apple. Keith och hans fru Patti Hansen, 61, köpte enligt artikeln våningen 2014 i Greenwich Village på Femte Avenyn.
Läs mer på Dagens PS
Läs mer om:
New York, Richards, Expressen, ESNY, Stockholm New York, Niklas Berntzon, Rolling Stones, The Big Apple, Patti Hansen, Greenwich Village, Femte Avenyn, Leva, Rea, Dagensps

Dela artikeln

3 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rea, rockikonens, terrassvåningi , New, York
Skånskan - 28 apr 18 kl. 04:00

Nytt hopp för Ko­rea

Topp­mö­tet mel­lan Nord­ko­re­as le­da­re Kim Jong-un och Syd­ko­reas pres­i­dent Moon Jae-in blev nära nog en suc­cé. De båda enades om både att for­mellt av­sluta Ko­rea­kri­get ge­nom ett freds­av­tal – vid krigs­slutet slöts bara av­tal om va­pen­vi­la, så for­mellt är de båda länderna fort­fa­ran­de i krig med varandra – och att sträva ef­ter en to­tal kärn­va­pen­ned­rust­ning på Ko­rea­halv­ön.
Efter­som vapenstillståndsavtalet un­der­teck­nades ock­så av Kina och FN, som var krig­fö­ran­de på var sin sida, krävs yt­ter­li­ga­re för­hand­lingar med ock­så des­sa parter in­nan ett freds­av­tal kan un­der­tecknas.

Skånskan - 09 okt 18 kl. 01:00

Fort­satt väg­sats­ning ore­a­lis­tisk

Re­plik till Ulf Per­bo.
Den när­ings­po­li­tiske chefen för Trans­port­fö­re­tagen Ulf Per­bo skriver i en de­batt­ar­ti­kel den 5/10 att trans­port­po­li­tiken måste utgå från verk­lig­heten, och att där­för mer måste satsas på vägen.
Det är knappast rea­lis­tiskt, och ger inte den lång­sik­tigt håll­bara tra­fik­för­sörj­ning, som Per­bo på­står.

Skånskan - 17 mar 18 kl. 01:00

För­tro­en­de för Sve­ri­ge kan hjälpa Nord­ko­rea

ERWP.fif(1)Nord­ko­re­as ut­ri­kes­mi­nis­ter Ri Yong-ho är på be­sök i Stockholm för att träffa sin svenska kol­le­ga Mar­got Wallström.
Det är nå­got av en sen­sa­ti­on efter­som den nord­ko­re­anske mi­nis­tern inte har för vana att åka utom­lands, trots sin ti­tel.

DI - 27 jun 11 kl. 18:19

Rea på Madoffs lyxjakt

Storsvindlaren Bernard Madoffs båt har visat sig svårsåld. Nu har priset halverats på den supersnabba lyxjakten ?Bull?

Affärsvärlden - 27 jul 11 kl. 13:18

Rea på Manhattan - Så fixar du lyan i NY

Manhattanromantiker och fastighetsspekulanter - se hit! En lägenhet i New York har inte varit så billig på sju år - i kronor räknat. Men dollarkursen är på väg uppåt och amerikanska skatteregler är notoriskt oförutsägbara..

DN - 10 aug 12 kl. 15:20

Manchester United tvingades rea aktien

Den brittiska fotbollsklubben Manchester United börsintroducerades på fredagen på New York-börsen ? för ett lägre pris än förväntat..

SvD - 11 sep 13 kl. 15:34

Just nu: Fynda hotell i dyra New York

Stor rea på rum startar idag..

Expressen - 18 jan 16 kl. 15:33

Räkna med rea på din drömdiamant

Drömmen om en diamant kanske inte är så avlägsen som du tror. Ny teknik utmanar en extremt traditionsbunden bransch – och kan sänka priserna med så mycket som 30 procent. – Vi kommer att nå punkten där diamanter är en billig produkt, säger ädelstensexperten Ben Janowski till New York Times..

Affärsvärlden - 16 feb 16 kl. 10:42

Köpte lyxbostad av George Soros exfru - tvingas rea ut den

Investeraren Chris Cole köpte 2014 ett townhouse i New York av Susan Weber Soros, exfru till miljardären George Soros. När Chris Cole sedan försökte sälja bostaden var ingen villig att betala den begärda summan..

NSD - 28 jul 17 kl. 15:50

Fler som handlar när det är löning och rea

Löningshelg och sommarrea – då fylls butikerna i stan på kunder..

Fler nyheter från Dagens PS

Dagens PS - 3 timmar sedan

Rytande monster på över 700 hästkrafter

Se fartvidundret i videoklipp. Njut av vrålet från den starkaste motorn någonsin i en Ford Mustang. Ford Mustang Shelby GT500 har en kompressormatad 5,2-liters V8 under huven.

Dagens PS - 11 timmar sedan

Skatten sänks med flera tusenlappar

Blir det jackpot i din plånbok med Sveriges nya regeringskonstellation? I dag blev Stefan Löfven på nytt statsminister i Sverige. Det var högst väntat då Centern, Liberalerna och Vänsterpartiet deklarerat att Löfven skulle släppas fram.

Dagens PS - 12 timmar sedan

Fem häftiga vinterresor för kicksökare

Här kan du få sköna adrenalinkickar, utan att behöva ställa dig i skidbacken. Vinter och snö är för många synonymt med skidsemester. Men för den som inte gillar skidor finns andra alternativ, alltjämt förknippade med äventyr.

Dagens PS - 12 timmar sedan

Dejting lockar H&M:s toppchef

Klädjättens vd vill vara med och bygga meningsfulla relationer för singlar. Tillsammans med Kivras grundare Stefan Krook investerar H&M-bossen Karl-Johan Persson nu i dejtingtjänsten Relate vars ambition är att göra det lättare för singlar att hitta en matchning i dejtingdjungeln, ”någon med liknande värderingar”, skriver Di Digital. ”Vi vill skapa ett mer hälsosamt dejtingalternativ för folk som är ute efter en meningsfull, långsiktig relation”, säger vd Philip Jonzon Jarl i artikeln.

Dagens PS - 13 timmar sedan

Ikea öppnar varuhus i Vietnam

Svenska möbeljätten Ikea ska öppna ett varuhus med lager i Vietnams huvudstad Hanoi, rapporterar Vietnam News. Den nya anläggningen kommer att kosta 450 miljoner dollar och vara främsta försörjningskedjan för Ikeas övriga butiker i Sydostasien. Ikea har tidigare pekat ut regionen som en tillväxtmotor och plats för vidareetablering.

Dagens PS - 14 timmar sedan

Nissan säger upp 700 anställda

Japanska Nissan ska säga upp närmare 700 kontraktsanställda vid sin Mississippi-fabrik, rapporterar CNBC. Det är svag försäljning av Titan-pickups och skåpbilar som ligger bakom beslutet. Bolaget har totalt 6 400 kontraktsanställda vid fabriken i Canton i delstaten.

Dagens PS - 14 timmar sedan

Stefan Löfven vald till statsminister

Sveriges riksdag har i fredagens omröstning valt Socialdemokraternas partiledare Stefan Löfven till statsminister, som nu kommer att regera tillsammans med Miljöpartiet. Beskedet var väntat då Centerpartiet, Liberalerna och Vänsterpartiet i onsdags meddelade att de skulle skulle släppa fram honom. Regeringsbildningen går i mål som den trögaste i svensk politisk historia med 131 dagar mellan riksdagsval och framröstad statsminister..

Dagens PS - 16 timmar sedan

Källor: Apple släpper budget-Ipads

Teknikjätten Apple planerar att lansera två billigare Ipads under första halvåret 2019. Det uppger källor för Digitimes. Apple lanserade i mars 2018 en billigare Ipad med en prislapp på 329 dollar för konsumenter och 299 dollar för skolor och det är denna Ipad tillsammans med Ipad mini 4 som nu förväntas uppdateras.

Dagens PS - 15 timmar sedan

VD fick sparken – aktiekursen lyfte direkt

När styrelsen meddelade att den tagit det drastiska beslutet fick aktiekursen fart. I går på eftermiddagen kom beskedet att Scandic Hotels vd och koncernchef Even Frydenberg får kicken. ”Styrelsen har kommit fram till att Scandic behöver ett nytt ledarskap, och då är det naturligt att gå skilda vägar.

Dagens PS - 17 timmar sedan

Muntert på Wall Street – igen

De amerikanska börserna steg för tredje dagen i rad på torsdagen. Sentimentet fick i slutskedet av handeln stöd av uppgifter om att USA kan komma att lätta på importtullar från Kina under pågående förhandlingar. Uppgiften, som kom från Wall Street Journal, dementerades dock senare.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.