Expressen > Nyheter

Wednesday, 25 April, 20:02

Liknande nyheter

Taggar: Träpallslager, brinner, norrom , Stockholm
GT - 05 aug 15 kl. 13:01

En lastbil brinner norr om Tingstadstunneln

En lastbil brinner norr om Tingstadstunneln i riktning mot Hisingen. Räddningstjänsten räknar med att vägen är avstängd åt det hållet fram till tidigast kvart i ett..

Expressen - 01 maj 17 kl. 00:15

En moské brinner norr om Stockholm

En moské i Järfälla norr om Stockholm har börjat brinna natten till måndagen.– Räddningstjänsten är där och släcker just nu. Vi är där för att utreda vad som har hänt.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Känd krog brinner i Stockholm

En brand utbröt på restaurangbåten Gerda vid Norr Mälarstrand i Stockholm, tidigt på fredagsmorgonen.Polis och räddningstjänst larmades om branden vid 05.17.

Nya Wermlands Tidningen - 23 jan 12 kl. 17:19

Villa brinner norr om Högboda

En villa brinner i norra Boda, vid sjön Säveln. Räddningstjänst är just nu på plats..

Expressen - 12 jul 13 kl. 04:39

Naturskola brinner i Stockholm

En naturskola i Eggebygård på Järvafältet i Stockholm brinner. Tre brandstationer bekämpar branden vid halv fem-tiden..

Kristianstadsbladet - 03 jul 14 kl. 06:21

Berg av sopor brinner i Stockholm


Ett berg av sopsäckar, så kallade big bags, brinner i ett industriområde i Rågsved i södra Stockholm. Totalt är det ett cirka tio meter högt och 1 200 kvadratmeter stort sopberg. - Det är som en stor majbrasa, säger Roger Sverndal, ledningsoperatör vid Storstockholms brandförsvar.

UNT - 03 jul 14 kl. 06:21

Berg av sopor brinner i Stockholm

Ett tio meter högt berg av sopsäckar, så kallade big bags, brinner i ett industriområde i Rågsved i södra Stockholm..

BT - 03 jul 14 kl. 06:21

Berg av sopor brinner i Stockholm

Ett berg av sopsäckar, så kallade big bags, brinner i ett industriområde i Rågsved i södra Stockholm. Totalt är det ett cirka tio meter högt och 1 200 kvadratmeter stort sopberg. - Det är som en stor majbrasa, säger Roger Sverndal, ledningsoperatör vid Storstockholms brandförsvar.

ÖstersundsPosten - 03 jul 14 kl. 06:21

Berg av sopor brinner i Stockholm

Ett berg av sopsäckar, så kallade big bags, brinner i ett industriområde i Rågsved i södra Stockholm. Totalt är det ett cirka tio meter högt och 1 200 kvadratmeter stort sopberg..

DalaDemokraten - 03 jul 14 kl. 06:21

Berg av sopor brinner i Stockholm

Ett berg av sopsäckar, så kallade big bags, brinner i ett industriområde i Rågsved i södra Stockholm. Totalt är det ett cirka tio meter högt och 1 200 kvadratmeter stort sopberg..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 5 minuter sedan

Sport och politik i KvP:s monter på Seniormässan

I går kunde Seniormässans besökare i Malmö träffa Kvällspostens sportmedarbetare. Många var det som ville komma förbi och få sig en pratstund med krönikörerna Jan Peter Andersson, Mattias Larsson och sportsamordnare Johan Dolck Wall. I dag avslutas mässan – och då blir det politik i Kvällspostens monter.

Expressen - 5 minuter sedan

Andreas rasar – efter bilistens dödsmanöver

Andreas Papagiannis var under lördagen ute och tränade i Lindomeområdet med sin cykelförening. Solen sken och stämningen var på topp. Men plötsligt ändrades allt.

Expressen - 15 minuter sedan

Här kan Madsen spärras in bland Danmarks farligaste

Efter domen fördes Peter Madsen, 47, tillbaka till Vestre fængsel där han suttit häktad i drygt åtta månader.Om domen står fast ska livstidsstraffet troligen avtjänas i Herstedvester-fängelset.Här sitter många av Danmarks farligaste fångar som Peter Lundin, dömd för fyra mord, trippelmördaren Elisabeth Wæver och sexmördaren John Knudsen..

Expressen - 15 minuter sedan

Okända kaoset innan Madeleines bröllop

I en ny SVT-dokumentär avslöjar prinsessan Madeleine att hennes brudklänning inte passade.Upptäckten gjordes när pappa kungen stod redo att föra henne till altaret – och kyrkklockorna ringde.– De sprang runt som små möss och sydde ihop hela klänningen, säger Madeleine i "Kungliga brudklänningar" som sänds den 13 maj i SVT1..

Expressen - 15 minuter sedan

Personbil i olycka – vägen helt avstängd

En personbil har kört in i mitträcket på länsväg 108, mellan Lund och Vallkärra i norrgående riktning.
Föraren uppges vara chockad.Vägen är helt avstängd vid olycksplatsen.

Expressen - 1 timme sedan

Två personbilar i krock – ena bilen har voltat

Två personbilar är inblandade i en trafikolycka på länsväg 126, vid Vislanda.
Olyckan ska ha skett i en korsning, varav ena bilen ska ha voltat.Alla vägar vid korsningen är avspärrade.

Expressen - 1 timme sedan

Äldre kvinna död – blev påkörd av lastbil

En kvinna i 85-årsåldern som gick med rullator blev på onsdagen påkörd av en lastbil på Hisingen i Göteborg. Hon avled av sina skador – anhöriga har underrättats. .

Expressen - 1 timme sedan

Ygeman om LO-filmen: ”M är ovana att bli granskade”

Förra inrikesministern Anders Ygeman försvarar i kväll den kritiserade valfilmen från LO där Moderaternas arbetsmarknadspolitik sågas. – Jag tycker det är bra att vanliga löntagares perspektiv kommer till tals i samhällsdebatten, säger han inför kvällens utfrågning i Expressens politikmagasin "Bara Politik". .

Expressen - 1 timme sedan

Näringslivets hjälp – från kungaparet

TOKYO. Kungaparets officiella besök i Japan är över – och de är själva nöjda.Men nöjdast är näringslivet där tunga företrädare som Jacob Wallenberg, Carl-Henric Svanberg och Gunilla von Platen använder kungligheterna i sitt PR-maskineri.

Expressen - 1 timme sedan

Fattiga pensionärer begår brott för att bo i fängelset

Allt fler kvinnliga pensionärer i Japan begår medvetet brott och söker sig till fängelselivet.Det för att fly från vardagen eller hitta en fast plats i samhället, eller i värsta fall få tak över huvudet.– Att be om hjälp av fängelset var det enda alternativet, säger en 80-årig kvinna till tidningen Bloomberg..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.