Expressen > Nyheter

Saturday, 20 October, 06:39

Liknande nyheter

Taggar: Träpallslager, brinner, norrom , Stockholm
GT - 05 aug 15 kl. 13:01

En lastbil brinner norr om Tingstadstunneln

En lastbil brinner norr om Tingstadstunneln i riktning mot Hisingen. Räddningstjänsten räknar med att vägen är avstängd åt det hållet fram till tidigast kvart i ett..

Expressen - 01 maj 17 kl. 00:15

En moské brinner norr om Stockholm

En moské i Järfälla norr om Stockholm har börjat brinna natten till måndagen.– Räddningstjänsten är där och släcker just nu. Vi är där för att utreda vad som har hänt.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Känd krog brinner i Stockholm

En brand utbröt på restaurangbåten Gerda vid Norr Mälarstrand i Stockholm, tidigt på fredagsmorgonen.Polis och räddningstjänst larmades om branden vid 05.17.

Nya Wermlands Tidningen - 23 jan 12 kl. 17:19

Villa brinner norr om Högboda

En villa brinner i norra Boda, vid sjön Säveln. Räddningstjänst är just nu på plats..

BT - 19 mar 12 kl. 15:24

Villa brinner norr om Borgstena

En villa har fattat eld på en gård strax norr om Borgstena. Räddningstjänsten fick larmet 13.18.

Expressen - 12 jul 13 kl. 04:39

Naturskola brinner i Stockholm

En naturskola i Eggebygård på Järvafältet i Stockholm brinner. Tre brandstationer bekämpar branden vid halv fem-tiden..

GöteborgsPosten - 18 apr 14 kl. 21:59

Ambulans brinner norr om Uddevalla

En ambulans uppges brinna norr om Uddevalla..

Kristianstadsbladet - 03 jul 14 kl. 06:21

Berg av sopor brinner i Stockholm


Ett berg av sopsäckar, så kallade big bags, brinner i ett industriområde i Rågsved i södra Stockholm. Totalt är det ett cirka tio meter högt och 1 200 kvadratmeter stort sopberg. - Det är som en stor majbrasa, säger Roger Sverndal, ledningsoperatör vid Storstockholms brandförsvar.

UNT - 03 jul 14 kl. 06:21

Berg av sopor brinner i Stockholm

Ett tio meter högt berg av sopsäckar, så kallade big bags, brinner i ett industriområde i Rågsved i södra Stockholm..

BT - 03 jul 14 kl. 06:21

Berg av sopor brinner i Stockholm

Ett berg av sopsäckar, så kallade big bags, brinner i ett industriområde i Rågsved i södra Stockholm. Totalt är det ett cirka tio meter högt och 1 200 kvadratmeter stort sopberg. - Det är som en stor majbrasa, säger Roger Sverndal, ledningsoperatör vid Storstockholms brandförsvar.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Syskonen Rachel och Albert är templets sista väktare

DAMASKUS. Albert Comé vänder ansiktet mot söder – mot Jerusalem – och ber en bön för fred och hälsa. Fred för världen, hälsa för sig själv och systern Rachel.

Expressen - 2 timmar sedan

Kvinna dömd för våldtäkt mot barn

En kvinna från Uppland får sänkt straff i Svea hovrätt. Hon dömdes i somras för två fall av våldtäkt mot sitt tioåriga barn, och att hon även fotograferat och filmat barnet i sexuellt syfte, skriver Upsala Nya Tidning..

Expressen - 4 timmar sedan

Kvinna gripen efter knivhuggning

En man har knivhuggits i bålen och en kvinna har gripits, skriver Aftonbladet.Händelsen ägde rum i en lägenhet i Vällingby i västra Stockholm sent på fredagskvällen.Kvinnan är misstänkt för mordförsök..

Expressen - 5 timmar sedan

Förälder förskingrade 43 000 kronor från barnens klaskassa

En skolklass i Gävleborg samlade in 43 350 kronor till en klassresa. Men en förälder som tog på sig ansvar som kassör misstänks ha förskingrat pengarna som nu saknas.– Föräldern har erkänt brott och förklaringen är privata problem.

Expressen - 6 timmar sedan

Storbankernas skattesvindel – det skulle 70 miljarder räcka till

Flera storbanker i Europa, däribland SEB anklagas för delaktighet i ett miljardbedrägeri på minst 70 miljarder kronor i skattemedel.En summa som skulle räcka till hela den svenska barnomsorgen, eller till statens förvarsanslag i 16 månader, skriver SVT. .

Expressen - 6 timmar sedan

Misstänks för våldtäktsförsök – nu går polisen ut med bilder

En 29-årig kvinna i Stockholm tog en taxi hem när en för henne okänd man plötsligt hoppade in i bilen. När hon lämnade taxin i närheten av sitt hem följde mannen efter och ska ha försökt ha våldtagit henne.Polisen släpper nu bilder från en övervakningsfilm på den misstänkta gärningsmannen..

Expressen - 6 timmar sedan

Bil krockade med älg – två till sjukhus

Sent på fredagskvällen krockade en personbil med en älg på Orust.– Föraren och passageraren är avförda med ambulans till sjukhus med oklara skador, säger Morten Gunneng, vakthavande befäl vid polisen i region Väst..

Expressen - 7 timmar sedan

Larm om brand i flerfamiljshus

Sent på fredagskvällen kom ett larm om en brand i ett flerfamiljshus i Landskrona.Polis, ambulans och räddningstjänst skickades till platsen..

Expressen - 7 timmar sedan

Uppgift: Rådström är inte längre aktuell för en stol i Akademien

Niklas Rådström har under fredagen bekräftat att han erbjudits en stol i Svenska Akademien.Något han kunde tänka sig, men bara ”under rätt förutsättningar”. Nu erfar SVT:s ”Kulturnyheterna” att Rådström inte längre är aktuell för Svenska Akademien..

Expressen - 7 timmar sedan

Migranter tog sig in i Mexiko – har utlöst diplomatisk kris

En karavan med tusentals migranter har tagit sig in i Mexiko från gränsen mot Guatemala, rapporterar Sveriges Radio.  På sin väg in lyckades de riva ner polisens blockader. Migranterna som vill ta sig till USA har de senaste dagarna orsakat en diplomatisk kris mellan USA och flera centralamerikanska länder, skriver SR..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.