Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Sunday, 24 June, 11:00

Liknande nyheter

Taggar: Helsingborgare, bakom, proteserna, viral-hunden, Colafrån , Thailand
Kristianstadsbladet - 28 aug 14 kl. 06:30

Hund sprang blodig bakom bil

På onsdagsmorgonen fick Marcus Tillman en chock när han mötte en bil med en hund som satt fast och sprang för sitt liv bakom fordonet.
Marcus Tillman körde från Stora Torg i Kristianstad vid niotiden på morgonen när han såg att det kom flera människor springandes bakom en bil som körde mot honom ifrån Kvarnens parkering.– Jag såg folket springa efter bilen och försökte se vad de höll på med.

Nyheter 24 - 27 mar 12 kl. 13:04

Ny kamphundsattack: "Straffa den enskilda hunden - inte rasen"


En 11-årig pojke anfölls av en amstaff i Malmö och nu väcks kamphundsdebatten till liv igen. MALMÖ. Är det hunden, specifika raser eller djurets ägare det är fel på?

BT - 04 okt 12 kl. 08:10

Kvinnan bakom rondellhunden: "En kommentar till allt tjafs"

? Jag har planerat ett tag att ställa ut hunden inför Kulturnämndens möte i kväll. Det säger Maria som ligger bakom hunden som placerades i den nya rondellen vid korsningen Sven Eriksonsgatan/Lilla Brogatan sent i går kväll.

YLE - 14 jul 17 kl. 05:11

Tragiskt slut för treåriga hunden Maxi - "Svårt att få tag på veterinär när läget är akut"

Det finns bara en jourhavande veterinär i Vasaområdet som är skyldig att ta emot patienter säger veterinär Tiina Anttila vid Vasa Stad. Det här kan vid större helger leda till svårigheter vilket Sofia Kitinoja med familj fick uppleva då hunden Maxi behövde akut hjälp. Tyvärr blev det ett tragiskt slut.

Nyheter 24 - 04 feb 12 kl. 18:00

VIDEO: Möt hunden som blir kompis med en pingvin


Hunden Bryn gör allt han kan för att bli kompis med en pingvin på akvariet. Det må vara ett glas mellan hunden Bryn och pingvinen Barney, men det hindrar inte Bryn från att försöka umgås med Barney. Hunden försöker till varje pris ta sig in bakom glaset för att få hänga med Barney, men det går inte så där jättebra.

Aftonbladet - 03 nov 15 kl. 13:59

Kallades ”ledsnaste hunden i världen” – räddas av internet

Lämnades tillbaka av familjen, blev deprimerad och viral.

Corren - 29 aug 17 kl. 15:00

Hund skaffade mat efter stormen – blev viral succé

Hunden Otis är en stark och självständig hund..

NT - 29 aug 17 kl. 15:00

Hund skaffade mat efter stormen – blev viral succé

Hunden Otis är en stark och självständig hund..

Helsingborgs Dagblad - 25 feb 11 kl. 07:28

Hund bakom dödsattack funnen

Polisen har hittat den hund som bet ihjäl en dvärgcollie i centrala Broby i veckan. Enligt colliens ägare var det en rottweiler som angrep den tretton år gamla hunden. Efteråt försvann både hunden och ägaren.

UT - 14 dec 13 kl. 11:11

Jakt med hunden i centrum

Visst visade haren upp sig på Stövarjaktens dag. Men den valde att göra det för någon som inte bar gevär Det är fel att säga att det var de sista entusiasterna som samlades på Rådde i Länghem i lördags. Men de tillhör i alla fall en krympande skara, de som sätter jakten med stövare framför all annan jakt och som sammanstrålade i Länghem för att uppmärksamma Stövarjaktens dag.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 10 minuter sedan

Kvist återvänder till VM

William Kvist bröt ett revben i Danmarks första VM-match mot Peru och flögs sedan hem för läkarundersökning. Nu återvänder mittfältaren till VM i Ryssland och kommer att ansluta till den danska truppen. – Han har blivit undersökt och kan träna.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Ytterligare dödsfall efter Etiopienattack

Ett andra dödsfall har bekräftats efter lördagens granatdåd i Etiopiens huvudstad Addis Abeba. "Det är med sorg jag fått reda på att vi förlorat ytterligare ett etiopiskt offer för gårdagens attack, som befann sig på Black Lion Hospitals intensivvårdsav.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Snart åker hela cykelstället – parkera inte här!

Cyklarna vid Ica ska flyttas på tisdag – eller skrotas..

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Rot- och rututbetalningarna vänder uppåt

Det har skett ett trendbrott i rot- och rutavdrag genomförda i utlandet. Efter några års tapp ökar återigen Skatteverkets utbetalningar till utländska utförare, visar statistik från myndigheten. Att välja den spanska solkusten före ett sommarhus på land.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Sjöström försvarar spelreklam: "Kul"

Sarah Sjöström är en av alla svenska idrottsstjärnor som syns flitigt i reklam för privata spelbolag. Hon känner för människor som faller in i ett spelmissbruk – men ser inga problem i sin egen roll. – Jag tycker det är kul att spela, säger simstjärnan..

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Rattonykter förare krockade – en till sjukhus

En 24-årig man krockade under natten med en annan personbil i Helsingborg. – En man i 50-årsåldern fick föras med ambulans till sjukhus. Hans skadeläge är okänt, säger Anna Göransson, presstalesperson polisen region Syd.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Trumps pressekreterare utslängd från krog

Vita husets pressekreterare Sarah Sanders besökte under lördagen en restaurang i Lexington i Virginia – men ägaren vägrade betjäna henne, med hänvisning till att hon jobbar för landets president Donald Trump. "Jag gick artigt därifrån. Hennes handlingar.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Sommarcaféet i Lerbergets kyrka är tillbaka

Prova på körsång och avsluta med konsert..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Nu kastar hon loss och satsar på eget skapande

Nu ska hon ägna sig åt eget skapande..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Kriminologen om våldet: ”Det finns ingen respekt för människoliv”

Unga män håller i vapnet. Bagateller leder till skjutningar. HD granskar våldet i stan..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.