Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Wednesday, 17 January, 16:05

Liknande nyheter

Taggar: Helsingborgare, bakom, proteserna, viral-hunden, Colafrån , Thailand
Kristianstadsbladet - 28 aug 14 kl. 06:30

Hund sprang blodig bakom bil

På onsdagsmorgonen fick Marcus Tillman en chock när han mötte en bil med en hund som satt fast och sprang för sitt liv bakom fordonet.
Marcus Tillman körde från Stora Torg i Kristianstad vid niotiden på morgonen när han såg att det kom flera människor springandes bakom en bil som körde mot honom ifrån Kvarnens parkering.– Jag såg folket springa efter bilen och försökte se vad de höll på med.

Nyheter 24 - 27 mar 12 kl. 13:04

Ny kamphundsattack: "Straffa den enskilda hunden - inte rasen"


En 11-årig pojke anfölls av en amstaff i Malmö och nu väcks kamphundsdebatten till liv igen. MALMÖ. Är det hunden, specifika raser eller djurets ägare det är fel på?

BT - 04 okt 12 kl. 08:10

Kvinnan bakom rondellhunden: "En kommentar till allt tjafs"

? Jag har planerat ett tag att ställa ut hunden inför Kulturnämndens möte i kväll. Det säger Maria som ligger bakom hunden som placerades i den nya rondellen vid korsningen Sven Eriksonsgatan/Lilla Brogatan sent i går kväll.

YLE - 14 jul 17 kl. 05:11

Tragiskt slut för treåriga hunden Maxi - "Svårt att få tag på veterinär när läget är akut"

Det finns bara en jourhavande veterinär i Vasaområdet som är skyldig att ta emot patienter säger veterinär Tiina Anttila vid Vasa Stad. Det här kan vid större helger leda till svårigheter vilket Sofia Kitinoja med familj fick uppleva då hunden Maxi behövde akut hjälp. Tyvärr blev det ett tragiskt slut.

Nyheter 24 - 04 feb 12 kl. 18:00

VIDEO: Möt hunden som blir kompis med en pingvin


Hunden Bryn gör allt han kan för att bli kompis med en pingvin på akvariet. Det må vara ett glas mellan hunden Bryn och pingvinen Barney, men det hindrar inte Bryn från att försöka umgås med Barney. Hunden försöker till varje pris ta sig in bakom glaset för att få hänga med Barney, men det går inte så där jättebra.

Aftonbladet - 03 nov 15 kl. 13:59

Kallades ”ledsnaste hunden i världen” – räddas av internet

Lämnades tillbaka av familjen, blev deprimerad och viral.

Corren - 29 aug 17 kl. 15:00

Hund skaffade mat efter stormen – blev viral succé

Hunden Otis är en stark och självständig hund..

NT - 29 aug 17 kl. 15:00

Hund skaffade mat efter stormen – blev viral succé

Hunden Otis är en stark och självständig hund..

Helsingborgs Dagblad - 25 feb 11 kl. 07:28

Hund bakom dödsattack funnen

Polisen har hittat den hund som bet ihjäl en dvärgcollie i centrala Broby i veckan. Enligt colliens ägare var det en rottweiler som angrep den tretton år gamla hunden. Efteråt försvann både hunden och ägaren.

UT - 14 dec 13 kl. 11:11

Jakt med hunden i centrum

Visst visade haren upp sig på Stövarjaktens dag. Men den valde att göra det för någon som inte bar gevär Det är fel att säga att det var de sista entusiasterna som samlades på Rådde i Länghem i lördags. Men de tillhör i alla fall en krympande skara, de som sätter jakten med stövare framför all annan jakt och som sammanstrålade i Länghem för att uppmärksamma Stövarjaktens dag.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Korea i enad OS-entré: "Behövs mer"

Nordkorea och Sydkorea gör gemensam entré på OS i Pyeongchang – och ska dessutom spela ishockey i samma lag. Men frågetecken består. – Det behövs mer än ett OS-deltagande för att det ska bli någon form av trendbrott i relationen, säger Gabriel Jonsson, d.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

MP markerar mot S i asylpolitiken

Ju närmare valet kommer, desto större kan klyftan mellan S och MP bli i asylpolitiken. – Vi är två partier och vi måste för väljarnas skull tala om vad vi står för, säger språkröret Isabella Lövin (MP). Isabella Lövin, som också är vice statsminister, v.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Här ska KDFF spela i år

Drog sig ur – nu har KDFF fått en ny serietillhörighet..

Helsingborgs Dagblad - 10 minuter sedan

Frigivningen av etiopiska fångar inledd

Den framstående etiopiske oppositionsledaren Merera Gudina har släppts från fängelset efter att regeringen dragit tillbaka anklagelserna mot honom. Merera Gudina är en av de totalt 528 etiopiska politiker som premiärminister Hailemariam Desalegn för t.

Helsingborgs Dagblad - 5 minuter sedan

Nej, Löfven lär inte att skicka militär mot Malmös kriminella gäng

Minnet av Ådalen -31 lever i arbetarrörelsen..

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Militär mot kriminella gäng ifrågasätts

Tanken på att sätta in svensk militär mot kriminella gäng är kontraproduktiv, anser Jerzy Sarnecki, professor i kriminologi. – Utifrån mina kunskaper om den här problematiken kan jag inte föreställa mig hur man skulle kunna använda militären, säger han t.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Eyvind Johnsons Krilonsvit blir teater

Eyvind Johnsons romansvit om mäklaren Johannes Krilon: "Grupp Krilon", "Krilons resa" och "Krilon själv" ska sättas upp som teater på Kulturhuset Stadsteatern i Stockholm. Joakim Sten ("Ansvaret är vårt/Tingsten") står för bearbetningen av romanerna och.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Stephen Perfetto: ”Jag vill producera mer offensivt”

Centern om sin nya miljö och tankarna om sin form i Rögle..

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Man med trasig penis fick ingen ambulans

En man med bruten penis vägrades ambulans till sjukhus, skriver blt.se. Amulanspersonalen tyckte att mannen kunde ta en taxi i stället, en uppmaning som nu får kritik från Inspektionen för vård och omsorg (Ivo).

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

BoIS ringde – men målvakten stannar i Hittarp

"Jag var inställd på att jag skulle vidare"..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.