Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Monday, 24 September, 08:02

Helsingborgs Dagblad - 15 dec 17 kl. 19:58

Helsingborgare bakom proteserna på viral-hunden Cola från ThailandHunden vars ben höggs av med ett svärd har nu fått nya..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Cola, Thailand

Dela artikeln

199 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Helsingborgare, bakom, proteserna, viral-hunden, Colafrån , Thailand
Kristianstadsbladet - 28 aug 14 kl. 06:30

Hund sprang blodig bakom bil

På onsdagsmorgonen fick Marcus Tillman en chock när han mötte en bil med en hund som satt fast och sprang för sitt liv bakom fordonet.
Marcus Tillman körde från Stora Torg i Kristianstad vid niotiden på morgonen när han såg att det kom flera människor springandes bakom en bil som körde mot honom ifrån Kvarnens parkering.– Jag såg folket springa efter bilen och försökte se vad de höll på med.

Nyheter 24 - 27 mar 12 kl. 13:04

Ny kamphundsattack: "Straffa den enskilda hunden - inte rasen"


En 11-årig pojke anfölls av en amstaff i Malmö och nu väcks kamphundsdebatten till liv igen. MALMÖ. Är det hunden, specifika raser eller djurets ägare det är fel på?

BT - 04 okt 12 kl. 08:10

Kvinnan bakom rondellhunden: "En kommentar till allt tjafs"

? Jag har planerat ett tag att ställa ut hunden inför Kulturnämndens möte i kväll. Det säger Maria som ligger bakom hunden som placerades i den nya rondellen vid korsningen Sven Eriksonsgatan/Lilla Brogatan sent i går kväll.

YLE - 14 jul 17 kl. 05:11

Tragiskt slut för treåriga hunden Maxi - "Svårt att få tag på veterinär när läget är akut"

Det finns bara en jourhavande veterinär i Vasaområdet som är skyldig att ta emot patienter säger veterinär Tiina Anttila vid Vasa Stad. Det här kan vid större helger leda till svårigheter vilket Sofia Kitinoja med familj fick uppleva då hunden Maxi behövde akut hjälp. Tyvärr blev det ett tragiskt slut.

Nyheter 24 - 04 feb 12 kl. 18:00

VIDEO: Möt hunden som blir kompis med en pingvin


Hunden Bryn gör allt han kan för att bli kompis med en pingvin på akvariet. Det må vara ett glas mellan hunden Bryn och pingvinen Barney, men det hindrar inte Bryn från att försöka umgås med Barney. Hunden försöker till varje pris ta sig in bakom glaset för att få hänga med Barney, men det går inte så där jättebra.

Aftonbladet - 03 nov 15 kl. 13:59

Kallades ”ledsnaste hunden i världen” – räddas av internet

Lämnades tillbaka av familjen, blev deprimerad och viral.

Corren - 29 aug 17 kl. 15:00

Hund skaffade mat efter stormen – blev viral succé

Hunden Otis är en stark och självständig hund..

NT - 29 aug 17 kl. 15:00

Hund skaffade mat efter stormen – blev viral succé

Hunden Otis är en stark och självständig hund..

Helsingborgs Dagblad - 25 feb 11 kl. 07:28

Hund bakom dödsattack funnen

Polisen har hittat den hund som bet ihjäl en dvärgcollie i centrala Broby i veckan. Enligt colliens ägare var det en rottweiler som angrep den tretton år gamla hunden. Efteråt försvann både hunden och ägaren.

UT - 14 dec 13 kl. 11:11

Jakt med hunden i centrum

Visst visade haren upp sig på Stövarjaktens dag. Men den valde att göra det för någon som inte bar gevär Det är fel att säga att det var de sista entusiasterna som samlades på Rådde i Länghem i lördags. Men de tillhör i alla fall en krympande skara, de som sätter jakten med stövare framför all annan jakt och som sammanstrålade i Länghem för att uppmärksamma Stövarjaktens dag.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Topsning i jakten på cyklande våldtäktsman

Polisen i Malmö har dna-topsat ett 30-tal personer med förhoppningen att hitta gärningsmannen bakom två brutala våldtäkter och nu kallas ytterligare 30 män till topsning. Båda våldtäkterna föregicks av att gärningsmannen förföljde sina offer med cykel..

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Trustormannen tillbaka i rätten

På tisdag är han tillbaka i rätten – Trustormannen Thomas Jisander. Den här gången åtalad för försök till grovt bedrägeri. 1997 fylldes svenska medier med stora rubriker om den så kallade Trustorhärvan.

Helsingborgs Dagblad - 5 minuter sedan

Uppgifter: Danske Bank nära vd-rekrytering

Skandaldrabbade Danske Bank är nära att tillsätta en ny vd, enligt uppgifter till den danska tidningen Finans. Enligt källor till tidningen väntas en intern kandidat, Jacob Aarup-Andersen att efterträda den tidigare bankchefen Thomas Borgen. Aarup-Ander.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

60-talskedjehus i Landskrona har sålts

Så mycket fick köparen betala för Symfonivägen 28..

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

WHO-praktikanter ska få betalt

Knappt var fjärde person som gör praktik på världshälsoorganisationen WHO kommer från ett utvecklingsland. Nu vill organisationen få den andelen att öka genom att betala praktikanterna, skriver BBC. – Det här kan ge över 500 unga personer från utvecklin.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

10.30: Direktrapportering när Riksdagen väljer talman

Den nyvalda riksdagen samlas för att välja talman, en politiskt het potatis där SD förklarat att man kommer att rösta för Alliansens kandidat. Det väntas även bli strid om posten som andre vice, där SD:s och Vänsterpartiets kandidater ställs mot varandra. Följ direktrapporteringen här!.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Kvinna dog i tyskt oväder

Höstovädret Fabienne har skördat sitt första dödsoffer i Tyskland. En 78-årig kvinna omkom i söndags i norra Bayern då hon fick ett fallande träd över sig, rapporterar Der Spiegel. Fabienne drog i helgen in över södra och mellersta Tyskland, med stora s.

Helsingborgs Dagblad - 4 timmar sedan

Kavanaugh anklagas för fler övergrepp

Vindstyrkan tilltar i det blåsväder av övergreppsmisstankar som omger president Donald Trumps kandidat till Högsta domstolen i USA. Brett Kavanaugh anklagas nu öppet för sexuella övergrepp av ännu en kvinna. De nya anklagelserna kommer från en kvinna so.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Talmannen avgörande för ny regering

Vad gör egentligen en talman? Vem bestämmer lagarna? Och får man rösta som man vill när man sitter i riksdagen?

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Bakgrund: Här är turerna i regeringskaoset

Snart två veckor har gått sedan riksdagsvalet – men vi vet fortfarande inte vem som ska styra Sverige. I stället fick vi en långdragen valbaksmälla med seg rösträkning, hemliga förhandlingar och en hård dragkamp mellan blocken. Har du hängt med i alla t.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.