SR > Nyheter

Monday, 23 July, 01:58

SR - 15 dec 17 kl. 18:28

Oljeanalytiker om Venezuelas skuldberg: Maduro har begått politiskt självmordVenezuela får allt svårare att betala sina skulder, och den venzolanska statskassan sinar. Internationella långivare börjar nu diskutera hur de ska få tillbaka sina pengar, ifall landet ställer in betalningarna helt..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Venezuelas

Dela artikeln

191 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Oljeanalytikerom , Venezuelas, skuldberg, Madurohar , begått, politiskt, självmord
DN - 24 apr 17 kl. 15:39

Venezuelas president Maduro säger ja till lokala val

Venezuelas president Nicolas Maduro säger att han är redo för att återuppta förhandlingar med oppositionen och går med på att hålla lokala val..

SR - 29 jul 17 kl. 11:00

Venezuelas president Maduro spelar högt

Venezuelas president Nicolas Maduro spelar ett högt spel just nu. En konstitutionell församling ska skriva om grundlagen, vilket ökar spänningen i det redan kristyngda landet. Mer våld väntas - och finansieringsproblem..

SR - 06 aug 17 kl. 16:25

Uppror mot Venezuelas president Maduro slogs ner

Venezuelas president Nicolas Maduro sa alldeles nyss att lojala styrkor slagit ner en terroristattack mot en militärförläggning i staden Valencia, i det inre av landet. Men i en video som cirkulerar i sociala medier, hävdar en grupp uniformklädda militärer att det inte rör sig om ett kuppförsök, utan om ett legitimt upprör för att återupprätta demokratin..

SR - 24 nov 13 kl. 11:01

Växande protester mot Venezuelas president Maduro

I Venezuela hölls igår demonstrationer mot sittande president Nicolas Maduro, som de senaste veckorna börjat driva en alltmer hårdför ekonomisk politik..

Expressen - 02 aug 17 kl. 07:44

FN och USA fördömer Maduro efter valet

Både FN och USA riktar skarp kritik mot Venezuelas president Maduro efter att två kända oppositionsledare anhållits.Samtidigt tar Maduros familj plats i den nyvalda regeringen. Det rapporterar AFP..

SVT - 19 aug 17 kl. 03:40

Venezuelas avsatta statsåklagare har flytt till Colombia

Vill utreda Venezuelas president Maduro för valfusk – stoppades av HD.

BT - 07 apr 13 kl. 16:55

Maduro hävdar mordkomplott

Hugo Chávez efterträdare, Venezuelas tillfällige president Nicolas Maduro, anklagade under ett valmöte i helgen två högt uppsatta amerikanska utrikestjänstemän, Otto Reich och Roger Noriega, för planer på att mörda honom. Syftet ska enligt Maduro ha varit att förhindra hans seger i presidentvalet i Venezuela på söndag 14 april. Även "högerkrafter" från El Salvador ska ha varit inblandade.

Kristianstadsbladet - 08 apr 14 kl. 01:43

Maduro i möte med oppositionen


Venezuelas president Nicolás Maduro har efter diplomatiska påtryckningar gått med på att träffa oppositionen på tisdagen. - De föreslog ett möte i morgon med en delegation från oppositionen och jag accepterade, sade Maduro på måndagen efter ett möte med åtta sydamerikanska utrikesministrar.Ett problem är att bara delar av oppositionen som motsätter sig Maduros styre och politik gått med på överläggningar.

BT - 08 apr 14 kl. 01:43

Maduro i möte med oppositionen

Venezuelas president Nicolás Maduro har efter diplomatiska påtryckningar gått med på att träffa oppositionen på tisdagen. - De föreslog ett möte i morgon med en delegation från oppositionen och jag accepterade, sade Maduro på måndagen efter ett möte med åtta sydamerikanska utrikesministrar.Ett problem är att bara delar av oppositionen som motsätter sig Maduros styre och politik gått med på överläggningar.

Kristianstadsbladet - 03 sep 14 kl. 04:45

Maduro får ursäkt för nervgasintrig


Venezuelas president Nicolás Maduro grälar gärna med USA. Men när Hollywood bråkar tillbaka blir han upprörd. Och nu ber tv-bolaget Fox 21 om ursäkt.

Fler nyheter från SR

SR - 1 timme sedan

Ekots direktrapportering om skogsbränderna 22 juli

Skogsbränderna fortsätter härja runt om i Sverige och sammanlagt brinner det på närmare 50 platser. Värst drabbat är Gävleborg, Dalarna, Jämtland och Västernorrland. Konvojen från Polen med ett 40-tal brandbekämpningsfordon har nu kommit fram till Sveg Detta är en avslutad direktrapport.

SR - 5 timmar sedan

Spänt läge inför valet i Pakistan

Inför de allmänna valen i Pakistan som ska hållas på onsdag är situationen i landet spänd. Ingen av partierna väntas få egen majoritet och flera attentat har ägt rum mot politiker..

SR - 6 timmar sedan

Ingen blåval – isländska valfångare fick upp ovanlig korsning

Djurrättsorganisationer trodde att valfångarna fått upp en blåval, som är utrotningshotad och fridlyst, men tester visade det sig vara en ovanlig korsning mellan en blåval och en sillval..

SR - 7 timmar sedan

Nyfunnet intresse hos Morgan Johansson för EU-samarbete

I början av året föreslogs att EU skulle ha gemensamma utrustning för att bekämpa stora bränder och andra naturkatastrofer. Då var Inrikes- och justitieministern Morgan Johansson kritisk till förslaget, men nu säger han att det är en förhandlingsfråga och att man närmar sig en lösning..

SR - 10 timmar sedan

Viktigt meddelande till allmänheten i Trängslet i Älvdalens kommun, Dalarnas Län

Det brinner vid skjutfältet i Trängslet. Räddningsledaren uppmanar allmänheten att inte befinna sig inom skjutfältsområdet. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Dalarna..

SR - 12 timmar sedan

Skola i flyktingläger ser till att barn inte mister skolgång

Längs gränsen mellan Thailand och Myanmar har Rädda Barnen med stöd från bland annat EU byggt upp enkla men väl fungerande skolor i flyktingläger för att barn på flykt inte ska gå miste om sin skolgång..

SR - 14 timmar sedan

Många nyfikna stör släckningsarbetet

Många nyfikna tar bilen till områden i närheten av skogsbranden i Trängslet i Dalarna och stör släckningsarbetet enligt räddningstjänsten, som nu uppmanar alla att hålla sig därifrån..

SR - 16 timmar sedan

800 räddningsarbetare evakuerade från Syrien

I Syrien har israelisk armé evakuerat 800 räddningsarbetare från organisationen Vita Hjälmarna och deras familjer till Jordanien efter en begäran från USA och flera europeiska länder..

SR - 19 timmar sedan

Skogbränderna kan leda till revirkrig bland björnarna

Flera av bränderna som rasar just nu i våra skogar är i rovdjurstäta områden. Enligt rovdjursexperten Benny Gäfvert innebär det en ökad risk för revirkonflikter mellan björnar..

SR - 20 timmar sedan

EU håller koll på de svenska skogsbränderna

Skogsbränderna i Sverige följs mycket nära av EU:s krisledningscentral som också samverkar med svenska myndigheter, det säger ansvarig kommissionär Christos Stylianides..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.