SR > Nyheter

Thursday, 19 April, 11:43

SR - 15 dec 17 kl. 18:28

Oljeanalytiker om Venezuelas skuldberg: Maduro har begått politiskt självmordVenezuela får allt svårare att betala sina skulder, och den venzolanska statskassan sinar. Internationella långivare börjar nu diskutera hur de ska få tillbaka sina pengar, ifall landet ställer in betalningarna helt..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Venezuelas

Dela artikeln

191 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Oljeanalytikerom , Venezuelas, skuldberg, Madurohar , begått, politiskt, självmord
DN - 24 apr 17 kl. 15:39

Venezuelas president Maduro säger ja till lokala val

Venezuelas president Nicolas Maduro säger att han är redo för att återuppta förhandlingar med oppositionen och går med på att hålla lokala val..

SR - 29 jul 17 kl. 11:00

Venezuelas president Maduro spelar högt

Venezuelas president Nicolas Maduro spelar ett högt spel just nu. En konstitutionell församling ska skriva om grundlagen, vilket ökar spänningen i det redan kristyngda landet. Mer våld väntas - och finansieringsproblem..

SR - 06 aug 17 kl. 16:25

Uppror mot Venezuelas president Maduro slogs ner

Venezuelas president Nicolas Maduro sa alldeles nyss att lojala styrkor slagit ner en terroristattack mot en militärförläggning i staden Valencia, i det inre av landet. Men i en video som cirkulerar i sociala medier, hävdar en grupp uniformklädda militärer att det inte rör sig om ett kuppförsök, utan om ett legitimt upprör för att återupprätta demokratin..

SR - 24 nov 13 kl. 11:01

Växande protester mot Venezuelas president Maduro

I Venezuela hölls igår demonstrationer mot sittande president Nicolas Maduro, som de senaste veckorna börjat driva en alltmer hårdför ekonomisk politik..

Expressen - 02 aug 17 kl. 07:44

FN och USA fördömer Maduro efter valet

Både FN och USA riktar skarp kritik mot Venezuelas president Maduro efter att två kända oppositionsledare anhållits.Samtidigt tar Maduros familj plats i den nyvalda regeringen. Det rapporterar AFP..

SVT - 19 aug 17 kl. 03:40

Venezuelas avsatta statsåklagare har flytt till Colombia

Vill utreda Venezuelas president Maduro för valfusk – stoppades av HD.

BT - 07 apr 13 kl. 16:55

Maduro hävdar mordkomplott

Hugo Chávez efterträdare, Venezuelas tillfällige president Nicolas Maduro, anklagade under ett valmöte i helgen två högt uppsatta amerikanska utrikestjänstemän, Otto Reich och Roger Noriega, för planer på att mörda honom. Syftet ska enligt Maduro ha varit att förhindra hans seger i presidentvalet i Venezuela på söndag 14 april. Även "högerkrafter" från El Salvador ska ha varit inblandade.

Kristianstadsbladet - 08 apr 14 kl. 01:43

Maduro i möte med oppositionen


Venezuelas president Nicolás Maduro har efter diplomatiska påtryckningar gått med på att träffa oppositionen på tisdagen. - De föreslog ett möte i morgon med en delegation från oppositionen och jag accepterade, sade Maduro på måndagen efter ett möte med åtta sydamerikanska utrikesministrar.Ett problem är att bara delar av oppositionen som motsätter sig Maduros styre och politik gått med på överläggningar.

BT - 08 apr 14 kl. 01:43

Maduro i möte med oppositionen

Venezuelas president Nicolás Maduro har efter diplomatiska påtryckningar gått med på att träffa oppositionen på tisdagen. - De föreslog ett möte i morgon med en delegation från oppositionen och jag accepterade, sade Maduro på måndagen efter ett möte med åtta sydamerikanska utrikesministrar.Ett problem är att bara delar av oppositionen som motsätter sig Maduros styre och politik gått med på överläggningar.

Kristianstadsbladet - 03 sep 14 kl. 04:45

Maduro får ursäkt för nervgasintrig


Venezuelas president Nicolás Maduro grälar gärna med USA. Men när Hollywood bråkar tillbaka blir han upprörd. Och nu ber tv-bolaget Fox 21 om ursäkt.

Fler nyheter från SR

SR - 30 minuter sedan

Syriensändebud till skånskt FN-möte

Syrien blir en viktig fråga på mötet i Sverige i helgen med FN:s säkerhetsråd. Planen är nu att FN:s särskilda sändebud Staffan de Mistura också ska komma eftersom läget är så infekterat, enligt uppgifter till Ekot..

SR - 1 timme sedan

Kamp mot socker retar upp lobbyorganisationer

Från och med i sommar måste amerikanska livsmedelsförpackningar redovisa hur mycket socker som tillsatts till varje produkt. Anledningen är att myndigheterna vill få amerikaner att äta hälsosammare. Men kampen mot sockret har retat upp sockerproducenternas lobbyorganisation..

SR - 13 timmar sedan

Både högt och lågt betyg till förslag om arbetskraftsinvandring

S-förslaget om att skärpa reglerna för arbetskraftsinvandring skapar både oro och förhoppningar bland personer i Sundbyberg, norr om Stockholm..

SR - 2 timmar sedan

Risk för kraftig vårflod - blir värre än vanligt

Takdropp och smältande is i solsken. Snön smälter nu rejält i stora delar av mellersta delarna av Sverige och översvämningar hotar på många håll..

SR - 2 timmar sedan

Kristersson: Bra förskolor är helt omistligt

Ekot har bett våra åtta partiledare i riksdagen välja en plats som säger något om deras respektive partis politik. Vi kallar serien Mitt Sverige. Partiledarna motiverar sina val och resonerar kring sina drivkrafter i det politiska arbetet.

SR - 4 timmar sedan

Grekisk minister: Pågår "outtalat krig" med Turkiet

Greklands vice försvarsminister sade nyligen att landet i praktiken befinner sig i ett outtalat krig med Turkiet i Egeiska havet – och nu växer oron för vad en oavsiktlig incident skulle kunna leda till..

SR - 5 timmar sedan

Experter varnar för att falsk information "tvättas" för att se äkta ut

Inför valet i Sverige i höst varnar amerikanska säkerhetsexperter för det de beskriver som en informationstvätt – att "tvätta" falsk information genom att låta den passera genom olika webbsidor och nyhetssidor..

SR - 5 timmar sedan

Nytt miljökrav kan leda till brist på värmepumpar

Nu varnas det för att det kan bli brist på värmepumpar. I dagarna väntas ett första besked om hur det går med det uppskov som tillverkarna har begärt från EU-kravet att byta till ett mer miljövänligt köldmedium..

SR - 5 timmar sedan

Förhör med dödsoffrens anhöriga inleds i Drottninggatan-rättegången

I dag inleds förhör med anhöriga till de personer som dödades i attentatet på Drottninggatan i fjol. Förhören kommer fokusera på hur de anhöriga har drabbats..

SR - 5 timmar sedan

Diaz Canel blir Kubas näste president

Miguel Díaz Canel tillhör den yngre generationen ledare på Kuba och hans utnämning väcker ett visst hopp om förändring, rapporterar vår korrespondent..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.