SR > Nyheter

Monday, 22 January, 15:19

SR - 15 dec 17 kl. 18:28

Oljeanalytiker om Venezuelas skuldberg: Maduro har begått politiskt självmordVenezuela får allt svårare att betala sina skulder, och den venzolanska statskassan sinar. Internationella långivare börjar nu diskutera hur de ska få tillbaka sina pengar, ifall landet ställer in betalningarna helt..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Venezuelas

Dela artikeln

191 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Oljeanalytikerom , Venezuelas, skuldberg, Madurohar , begått, politiskt, självmord
DN - 24 apr 17 kl. 15:39

Venezuelas president Maduro säger ja till lokala val

Venezuelas president Nicolas Maduro säger att han är redo för att återuppta förhandlingar med oppositionen och går med på att hålla lokala val..

SR - 29 jul 17 kl. 11:00

Venezuelas president Maduro spelar högt

Venezuelas president Nicolas Maduro spelar ett högt spel just nu. En konstitutionell församling ska skriva om grundlagen, vilket ökar spänningen i det redan kristyngda landet. Mer våld väntas - och finansieringsproblem..

SR - 06 aug 17 kl. 16:25

Uppror mot Venezuelas president Maduro slogs ner

Venezuelas president Nicolas Maduro sa alldeles nyss att lojala styrkor slagit ner en terroristattack mot en militärförläggning i staden Valencia, i det inre av landet. Men i en video som cirkulerar i sociala medier, hävdar en grupp uniformklädda militärer att det inte rör sig om ett kuppförsök, utan om ett legitimt upprör för att återupprätta demokratin..

SR - 24 nov 13 kl. 11:01

Växande protester mot Venezuelas president Maduro

I Venezuela hölls igår demonstrationer mot sittande president Nicolas Maduro, som de senaste veckorna börjat driva en alltmer hårdför ekonomisk politik..

Expressen - 02 aug 17 kl. 07:44

FN och USA fördömer Maduro efter valet

Både FN och USA riktar skarp kritik mot Venezuelas president Maduro efter att två kända oppositionsledare anhållits.Samtidigt tar Maduros familj plats i den nyvalda regeringen. Det rapporterar AFP..

SVT - 19 aug 17 kl. 03:40

Venezuelas avsatta statsåklagare har flytt till Colombia

Vill utreda Venezuelas president Maduro för valfusk – stoppades av HD.

BT - 07 apr 13 kl. 16:55

Maduro hävdar mordkomplott

Hugo Chávez efterträdare, Venezuelas tillfällige president Nicolas Maduro, anklagade under ett valmöte i helgen två högt uppsatta amerikanska utrikestjänstemän, Otto Reich och Roger Noriega, för planer på att mörda honom. Syftet ska enligt Maduro ha varit att förhindra hans seger i presidentvalet i Venezuela på söndag 14 april. Även "högerkrafter" från El Salvador ska ha varit inblandade.

Kristianstadsbladet - 08 apr 14 kl. 01:43

Maduro i möte med oppositionen


Venezuelas president Nicolás Maduro har efter diplomatiska påtryckningar gått med på att träffa oppositionen på tisdagen. - De föreslog ett möte i morgon med en delegation från oppositionen och jag accepterade, sade Maduro på måndagen efter ett möte med åtta sydamerikanska utrikesministrar.Ett problem är att bara delar av oppositionen som motsätter sig Maduros styre och politik gått med på överläggningar.

BT - 08 apr 14 kl. 01:43

Maduro i möte med oppositionen

Venezuelas president Nicolás Maduro har efter diplomatiska påtryckningar gått med på att träffa oppositionen på tisdagen. - De föreslog ett möte i morgon med en delegation från oppositionen och jag accepterade, sade Maduro på måndagen efter ett möte med åtta sydamerikanska utrikesministrar.Ett problem är att bara delar av oppositionen som motsätter sig Maduros styre och politik gått med på överläggningar.

Kristianstadsbladet - 03 sep 14 kl. 04:45

Maduro får ursäkt för nervgasintrig


Venezuelas president Nicolás Maduro grälar gärna med USA. Men när Hollywood bråkar tillbaka blir han upprörd. Och nu ber tv-bolaget Fox 21 om ursäkt.

Fler nyheter från SR

SR - 1 timme sedan

Fredssamtal på agendan när Abbas träffar EU:s utrikesministrar

Den palestinske presidenten Mahmoud Abbas träffar i dag EU:s utrikesministrar i Bryssel. EU:s utrikeschef Frederica Mogherini vill ta tillfället i akt att försöka kunna göra en nystart av fredsförhandlingarna med direkta samtal mellan israeler och palestinier, där ju Jerusalems status är en av de svårlösta frågorna..

SR - 3 timmar sedan

Dottern: Svenske förläggaren gripen på nytt i Kina

Den svensk-kinesiske bokförläggaren Gui Minhai har återigen gripits i Kina, säger hans dotter Angela Gui till The New York Times..

SR - 3 timmar sedan

Just nu: Regeringen presenterar myndighetsflytt

Pressträffen hålls klockan 12 på Tullverket i Malmö. Statsminister Stefan Löfven (S) och civilminister Ardalan Shekarabi (S) presenterar nyheten..

SR - 3 timmar sedan

Protesterar mot Nordkoreas deltagande i OS

Efter det sport-diplomatiska genombrott med Nordkorea får Sydkoreas president kritik..

SR - 6 timmar sedan

Budgetkaoset i USA: Ett sätt att plocka politiska poänger

Flera hundra tusen amerikaner tvingas i dag vara hemma utan lön då partierna ännu inte enats i kongressen. Men konflikten handlar inte bara om olika åsikter – det är kan också vara sätt att plocka enkla politiska poänger, menar Dag Blanck, professor i nordamerikastudier..

SR - 5 timmar sedan

500 Sida-tjänster flyttas till Botkyrka

Regeringen höll i dag en pressträff där Isabella Lövin presenterade ytterligare en myndighetsflytt, som innebär att 500 tjänster på Sida flyttas från Stockholms innerstad till Botkyrka utanför Stockholm..

SR - 5 timmar sedan

Spanien vill se Puigdemont gripen i Danmark

Spanska åklagare har lämnat in en begäran om att återaktivera den europeiska arresteringsordern mot den katalanske exledaren Carles Puigdemont, rapporterar spanska medier. Detta just som han landat i Danmark..

SR - 6 timmar sedan

Tiotusentals unga sparare tar stora risker

Det är högkonjunktur och full fart på bolag och börsen och det märks på ett oväntat sätt. De som tar stora risker med sitt sparande blir fler, upp emot 100 000, enligt nätmäklare..

SR - 7 timmar sedan

Uppgifter: Ytterligare 900 myndighetstjänster flyttas

Ytterligare 900 statliga tjänster ska utlokaliseras från Stockholm, erfar SVT Nyheter. Det gäller bland annat 500 tjänster vid biståndsmyndigheten Sida som ska flytta till Botkyrka kommun i Stockholms län..

SR - 8 timmar sedan

Läkare utreds för sexövergrepp mot barn

En barnläkare som jobbat på flera ställen i Sverige har häktats misstänkt för flera fall av sexualbrott mot barn. En del av brotten ska ha begåtts i samband med att läkaren undersökt barn på en läkarmottagning i Stockholm..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.