SR > Nyheter

Wednesday, 24 October, 06:37

SR - 15 dec 17 kl. 18:28

Oljeanalytiker om Venezuelas skuldberg: Maduro har begått politiskt självmordVenezuela får allt svårare att betala sina skulder, och den venzolanska statskassan sinar. Internationella långivare börjar nu diskutera hur de ska få tillbaka sina pengar, ifall landet ställer in betalningarna helt..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Venezuelas

Dela artikeln

191 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Oljeanalytikerom , Venezuelas, skuldberg, Madurohar , begått, politiskt, självmord
DN - 24 apr 17 kl. 15:39

Venezuelas president Maduro säger ja till lokala val

Venezuelas president Nicolas Maduro säger att han är redo för att återuppta förhandlingar med oppositionen och går med på att hålla lokala val..

SR - 29 jul 17 kl. 11:00

Venezuelas president Maduro spelar högt

Venezuelas president Nicolas Maduro spelar ett högt spel just nu. En konstitutionell församling ska skriva om grundlagen, vilket ökar spänningen i det redan kristyngda landet. Mer våld väntas - och finansieringsproblem..

SR - 06 aug 17 kl. 16:25

Uppror mot Venezuelas president Maduro slogs ner

Venezuelas president Nicolas Maduro sa alldeles nyss att lojala styrkor slagit ner en terroristattack mot en militärförläggning i staden Valencia, i det inre av landet. Men i en video som cirkulerar i sociala medier, hävdar en grupp uniformklädda militärer att det inte rör sig om ett kuppförsök, utan om ett legitimt upprör för att återupprätta demokratin..

SR - 24 nov 13 kl. 11:01

Växande protester mot Venezuelas president Maduro

I Venezuela hölls igår demonstrationer mot sittande president Nicolas Maduro, som de senaste veckorna börjat driva en alltmer hårdför ekonomisk politik..

Expressen - 02 aug 17 kl. 07:44

FN och USA fördömer Maduro efter valet

Både FN och USA riktar skarp kritik mot Venezuelas president Maduro efter att två kända oppositionsledare anhållits.Samtidigt tar Maduros familj plats i den nyvalda regeringen. Det rapporterar AFP..

SVT - 19 aug 17 kl. 03:40

Venezuelas avsatta statsåklagare har flytt till Colombia

Vill utreda Venezuelas president Maduro för valfusk – stoppades av HD.

BT - 07 apr 13 kl. 16:55

Maduro hävdar mordkomplott

Hugo Chávez efterträdare, Venezuelas tillfällige president Nicolas Maduro, anklagade under ett valmöte i helgen två högt uppsatta amerikanska utrikestjänstemän, Otto Reich och Roger Noriega, för planer på att mörda honom. Syftet ska enligt Maduro ha varit att förhindra hans seger i presidentvalet i Venezuela på söndag 14 april. Även "högerkrafter" från El Salvador ska ha varit inblandade.

Kristianstadsbladet - 08 apr 14 kl. 01:43

Maduro i möte med oppositionen


Venezuelas president Nicolás Maduro har efter diplomatiska påtryckningar gått med på att träffa oppositionen på tisdagen. - De föreslog ett möte i morgon med en delegation från oppositionen och jag accepterade, sade Maduro på måndagen efter ett möte med åtta sydamerikanska utrikesministrar.Ett problem är att bara delar av oppositionen som motsätter sig Maduros styre och politik gått med på överläggningar.

BT - 08 apr 14 kl. 01:43

Maduro i möte med oppositionen

Venezuelas president Nicolás Maduro har efter diplomatiska påtryckningar gått med på att träffa oppositionen på tisdagen. - De föreslog ett möte i morgon med en delegation från oppositionen och jag accepterade, sade Maduro på måndagen efter ett möte med åtta sydamerikanska utrikesministrar.Ett problem är att bara delar av oppositionen som motsätter sig Maduros styre och politik gått med på överläggningar.

Kristianstadsbladet - 03 sep 14 kl. 04:45

Maduro får ursäkt för nervgasintrig


Venezuelas president Nicolás Maduro grälar gärna med USA. Men när Hollywood bråkar tillbaka blir han upprörd. Och nu ber tv-bolaget Fox 21 om ursäkt.

Fler nyheter från SR

SR - 15 minuter sedan

Israel hoppas Khashoggi inte fäller Saudiarabiens kronprins

Mordet på den saudiske journalisten Jamal Khashoggi kan få stora återverkningar för Israel som satt stort hopp till kronprins Mohamed Bin Salman..

SR - 30 minuter sedan

Ett lass grus gjorde FN-mötet på Backåkra dyrare

Sveriges nota för att arrangera FN-mötet på Dag Hammarskjölds gård i Skåne slutade på 4,4 miljoner. Mest udda utgift var ett lass grus i Lund för 130 000 kronor, för att ambassadörernas skor inte skulle bli leriga..

SR - 30 minuter sedan

Handelskrig oroar Hollywood

Relationerna mellan USA och Kina må vara frostiga på det officiella planet men i Hollywood fortsätter amerikanska företag att söka samarbetspartners i Kina. Samtidigt finns en rädsla för att underhållningsindustrin ska drabbas mer specifikt av handelskonflikten mellan länderna..

SR - 30 minuter sedan

"Risk att illegala skogsskövlare gör som de vill"

Inför söndagens presidentval i Brasilien växer oron över den ledande presidentkandidaten Jair Bolsonaros klimatpolitik. Han har lovat att lämna Parisavtalet och vill öka skogsskövlingen i Amazonas. Vår Latinamerikakorrespondent har träffat Brasiliens nuvarande miljöminister, som hoppas att Bolsonaro ändrar sig..

SR - 30 minuter sedan

Få kontroller efter illegal arbetskraft i somras

Polisen gjorde bara ett fåtal kontroller efter illegal arbetskraft under sommaren. Det saknades resurser, uppger polis i Stockholm, Göteborg och Malmö som Ekot pratat med..

SR - 2 timmar sedan

RFSU: Även äldre bör screenas för livmoderhalscancer

Nu höjs röster för att även äldre kvinnor, över 64 års ålder, borde kallas till cellprovskontroller, som görs för att hitta tidiga tecken på livmoderhalscancer..

SR - 3 timmar sedan

EU-omröstning kan påverka ballongernas framtid

Är ballongens framtid hotad i EU? Det är frågan när Europaparlamentet i dag röstar om att begränsa förbrukning av plastprodukter..

SR - 5 timmar sedan

Trump om mordet på Khashoggi: Sämsta mörkläggningen någonsin

USA:s president Donald Trump säger att den saudiske journalisten Jamal Khashoggi aldrig borde ha dödats och kallar Saudiarabiens agerande därefter för ett fiasko och för en av de sämsta mörkläggningarna någonsin..

SR - 8 timmar sedan

Folkhälsomyndigheten: Fel på studie om vaccinskepsis

Svenskarna har lägst förtroende för vaccinet mot mässling, påssjuka och röda hund, enligt en EU-studie. Men studien går inte att lita på, enligt Folkhälsomyndigheten..

SR - 9 timmar sedan

Vrak från 400-talet före Kristus hittat

Ett rekordgammalt skeppsvrak har hittats på botten av Svarta havet, utanför Bulgariens kust. – Man ska ju veta att när det här äldsta skeppet sjönk då levde Sokrates, säger Johan Rönnby, professor i marinarkeologi och en av dem som var med när vraket hittades..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.