DI > Ekonomi

Tuesday, 19 June, 10:43

Liknande nyheter

Taggar: Myndighetfår annat , uppdragi , nytt, namn
Skånskan - 16 mar 18 kl. 14:00

Förskola får nytt namn

Örtofta/väggarp När förskolan i Väggarp flyttar in i nya moduler i april är det med ett nytt namn på verksamheten. Kultur- och fritidsnämnden har i uppdrag att besluta vilket. ERWP.

Kristianstadsbladet - 12 aug 13 kl. 15:21

Österlen airport nytt namn på flygplatsen

Foto: Annica Jönsson
Nya flygplan och nytt namn. Kristianstad Österlen airport nyinvigdes under måndagen med pompa, ståt och nytt jetplan som förkortar restiden.
Genom att döpa om flygplatsen till Kristianstad Österlen Airport hoppas de ansvariga att fler stockholmare ska tänka på Kristianstad som den primära flygplatsen för den som ska till östra Skåne.

YLE - 07 sep 15 kl. 11:19

Stenman nytt namn i spekulationer om direktör i Jakobstad

En konsult skall vaska fram en ny stadsdirektör i Jakobstad. Namn som nämnts i stadsdirektörsspekulationerna är Niklas Talling, Mats Brandt och Kristina Stenman. Talling är inte intresserad, Brandt vill inte kommentera och Stenman söker inte aktivt nya jobb.

YLE - 25 apr 17 kl. 20:41

Ajax hedrar Cruijff – hemmaarenan får nytt namn

Ajax kommer att byta namn på sin hemmaarena. Klubbikonen Johan Cruijff som avled förr året kommer i framtiden att ge namn åt arenan. Ajax har spelat sina hemmamatcher på Amsterdam Arena sedan 1996 då arenan stod färdig.

Sydsvenskan - 04 apr 15 kl. 11:57

Nytt namn lockar många

I fjol valde mängder av svenskar att förnya sig och ta ett helt nytt namn.
Några som gjorde slag i saken var familjen Lyckerev från Östersund.
Men det kan ta ett tag att vänja sig vid ett nytt namn..

Helsingborgs Dagblad - 04 apr 15 kl. 11:57

Nytt namn lockar många

I fjol valde mängder av svenskar att förnya sig och ta ett helt nytt namn.
Några som gjorde slag i saken var familjen Lyckerev från Östersund.
Men det kan ta ett tag att vänja sig vid ett nytt namn..

GöteborgsPosten - 04 apr 15 kl. 11:57

Nytt namn lockar många

I fjol valde mängder av svenskar att förnya sig och ta ett helt nytt namn.Några som gjorde slag i saken var familjen Lyckerev från Östersund.Men det kan ta ett tag att vänja sig vid ett nytt namn..

YLE - 02 jun 17 kl. 17:43

Nytt namn med i kampen om stadsdirektörsposten i Raseborg

Tre personer går vidare i kampen om jobbet som stadsdirektör i Raseborg. Ett nytt namn har dykt upp: Christian Sjöstrand från Helsingfors. De övriga som intervjuas för stadsdirektörsposten är Otto Ilmonen och Ragnar Lundqvist.

Dagen - 13 maj 11 kl. 09:48

Broderskap får nytt namn

Broderskapsrörelsen får snart nytt namn. Förbundsstyrelsen förslår att organisationen ska heta Socialdemokrater för tro och solidaritet. Avgörande beslut tas vid kongressen i Uppsala i juni månad.

Sydsvenskan - 17 jul 14 kl. 05:30

Ska Parken få ett nytt namn?

Fotbollslaget FC København har Parken i Köpenhamn som hemarena. Nu vill klubben ge fotbollsarenan ett nytt namn. Detta meddelade de i ett pressmeddelande.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Negerbyn i Mjällby får nytt namn

Ett villaområde i Mjällby i Blekinge har i över 40 år haft namnet Negerbyn, men på fredagen fick området ett helt nytt namn - Österbo.Sölvesborgshem hade utlyst en tävling där deltagarna fick komma med förlag på nya namn, och ett 30-tal förslag har kommit in, rapporterar SR Blekinge.Det finns redan ett område i anslutning till forna Negerbyn som heter just Österbo, och då blev det naturligt att även Negerbyn skulle omfattas av namnet, uppger Sölvesborgshems vd..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Draghi: ECB "tålmodiga" om första räntehöjning

ECB kommer att vara tålmodiga när de bestämmer timingen för den första räntehöjningen, och ha ett gradvist tillvägagångssätt därefter. Marknaden prissättning ligger i stort i linje med ECB:s intentioner. .

DI - 15 minuter sedan

EU-smocka mot Le Pen – tvingas betala miljoner

Ledaren för det EU-kritiska och främlingsfientliga franska partiet Nationell samling, Marine Le Pen, ska betala tillbaka 300.000 euro, motsvarande drygt 3 miljoner kronor, till EU-parlamentet. Det beslutar EU-domstolen..

DI - 15 minuter sedan

Stort sug efter ekologiskt – försäljningen klättrar

Omställningen till ekologisk odling och försäljningen av ekologiska produkter ökar stadigt. "Ekonomiska kalkyler visar att det är lönsamt att odla ekologiskt", säger Johan Ascard, samordnare och rådgivare på Jordbruksverket..

DI - 15 minuter sedan

Napoleons hatt såld på auktion

En av Napoleons ikoniska hattar har under måndagen klubbats på auktion för 400.000 dollar, motsvarande drygt 3,5 miljoner kronor. Hatten sägs ha blivit hämtad från slagfältet efter nederlaget vid Waterloo för 203 år sedan, skriver New York Times..

DI - 30 minuter sedan

Stockholmsbörsen: Bred nedgång på tullskraj börs

Stockholmsbörsen backade när handeln drogs igång på tisdagen. Det tilltagande globala ordkriget om nya importtullar bidrog till nedgångar världen över. .

DI - 30 minuter sedan

Boverket: Byggandet bromsar ytterligare

Boverket sänker sin prognos för bostadsbyggandet i år.  Det framgår av en ny prognos från Boverket..

DI - 30 minuter sedan

Ökat handelsöverskott i euroområdet

Bytesbalansen i euroområdet uppvisade ett överskott på 28,4 miljarder euro i april. Det visar säsongsjusterad statistik från ECB..

DI - 45 minuter sedan

Kina ryter till mot USA

USA bör upphöra med sina skadliga ord och handlingar. Kina vill inte ha ett handelskrig men är heller inte rädda för ett sådant. Det sade Geng Shuang, talesperson för Kinas utrikesdepartement, på tisdagen enligt Reuters..

DI - 45 minuter sedan

Nya favoriter in på Handelsbankens småbolagslista

Leo Vegas, Lifco och Scandic Hotels letar sig in på Handelsbankens småbolagslista, som består av åtta små och medelstora favoritbolag, på bekostnad av Kindred, Addtech och Bravida som alla petas..

DI - 1 timme sedan

Riksgälden spår högre överskott för statens betalningar

Riksgälden spår att statens betalningar kommer att visa ett överskott på 90 miljarder kronor 2018 och ett överskott på 69 miljarder kronor för 2019.  Det skriver Riksgäldskontoret i ett pressmeddelande på tisdagen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.