DI > Ekonomi

Tuesday, 18 September, 23:02

Liknande nyheter

Taggar: Myndighetfår annat , uppdragi , nytt, namn
Skånskan - 16 mar 18 kl. 14:00

Förskola får nytt namn

Örtofta/väggarp När förskolan i Väggarp flyttar in i nya moduler i april är det med ett nytt namn på verksamheten. Kultur- och fritidsnämnden har i uppdrag att besluta vilket. ERWP.

Kristianstadsbladet - 12 aug 13 kl. 15:21

Österlen airport nytt namn på flygplatsen

Foto: Annica Jönsson
Nya flygplan och nytt namn. Kristianstad Österlen airport nyinvigdes under måndagen med pompa, ståt och nytt jetplan som förkortar restiden.
Genom att döpa om flygplatsen till Kristianstad Österlen Airport hoppas de ansvariga att fler stockholmare ska tänka på Kristianstad som den primära flygplatsen för den som ska till östra Skåne.

YLE - 07 sep 15 kl. 11:19

Stenman nytt namn i spekulationer om direktör i Jakobstad

En konsult skall vaska fram en ny stadsdirektör i Jakobstad. Namn som nämnts i stadsdirektörsspekulationerna är Niklas Talling, Mats Brandt och Kristina Stenman. Talling är inte intresserad, Brandt vill inte kommentera och Stenman söker inte aktivt nya jobb.

YLE - 25 apr 17 kl. 20:41

Ajax hedrar Cruijff – hemmaarenan får nytt namn

Ajax kommer att byta namn på sin hemmaarena. Klubbikonen Johan Cruijff som avled förr året kommer i framtiden att ge namn åt arenan. Ajax har spelat sina hemmamatcher på Amsterdam Arena sedan 1996 då arenan stod färdig.

Sydsvenskan - 04 apr 15 kl. 11:57

Nytt namn lockar många

I fjol valde mängder av svenskar att förnya sig och ta ett helt nytt namn.
Några som gjorde slag i saken var familjen Lyckerev från Östersund.
Men det kan ta ett tag att vänja sig vid ett nytt namn..

Helsingborgs Dagblad - 04 apr 15 kl. 11:57

Nytt namn lockar många

I fjol valde mängder av svenskar att förnya sig och ta ett helt nytt namn.
Några som gjorde slag i saken var familjen Lyckerev från Östersund.
Men det kan ta ett tag att vänja sig vid ett nytt namn..

GöteborgsPosten - 04 apr 15 kl. 11:57

Nytt namn lockar många

I fjol valde mängder av svenskar att förnya sig och ta ett helt nytt namn.Några som gjorde slag i saken var familjen Lyckerev från Östersund.Men det kan ta ett tag att vänja sig vid ett nytt namn..

YLE - 02 jun 17 kl. 17:43

Nytt namn med i kampen om stadsdirektörsposten i Raseborg

Tre personer går vidare i kampen om jobbet som stadsdirektör i Raseborg. Ett nytt namn har dykt upp: Christian Sjöstrand från Helsingfors. De övriga som intervjuas för stadsdirektörsposten är Otto Ilmonen och Ragnar Lundqvist.

Dagen - 13 maj 11 kl. 09:48

Broderskap får nytt namn

Broderskapsrörelsen får snart nytt namn. Förbundsstyrelsen förslår att organisationen ska heta Socialdemokrater för tro och solidaritet. Avgörande beslut tas vid kongressen i Uppsala i juni månad.

Sydsvenskan - 17 jul 14 kl. 05:30

Ska Parken få ett nytt namn?

Fotbollslaget FC København har Parken i Köpenhamn som hemarena. Nu vill klubben ge fotbollsarenan ett nytt namn. Detta meddelade de i ett pressmeddelande.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Negerbyn i Mjällby får nytt namn

Ett villaområde i Mjällby i Blekinge har i över 40 år haft namnet Negerbyn, men på fredagen fick området ett helt nytt namn - Österbo.Sölvesborgshem hade utlyst en tävling där deltagarna fick komma med förlag på nya namn, och ett 30-tal förslag har kommit in, rapporterar SR Blekinge.Det finns redan ett område i anslutning till forna Negerbyn som heter just Österbo, och då blev det naturligt att även Negerbyn skulle omfattas av namnet, uppger Sölvesborgshems vd..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

EU har nytt förslag till britterna om gränsen

EU är beredd att lägga fram ett nytt förslag för att lösa den svåraste frågan i brexitförhandligarna: hur gränskontroller undviks vid gränsen mellan Irland och Nordirland..

DI - 1 timme sedan

Matchning gav riktiga hamburgerjobb

Krisen bland Arbetsförmedlingens underleverantörer är dåliga nyheter för hamburgerkedjan Max, som har haft stor hjälp av företagen i jakten på personal. .

DI - 1 timme sedan

Varselvåg i jobbfixarbranschen

Flera företag som hjälper till med att få folk i jobb och som har Arbetsförmedlingen som sin viktigaste kund säger upp och varslar en stor del av sina anställda. Men branschkritik mot att regeringens resursslukande satsning på extratjänster ligger bakom tillbakavisas av både arbetsmarknadsministern och Arbetsförmedlingen. .

DI - 1 timme sedan

USA-börser: Lättnadsrally på bred front

Ledande amerikanska index steg i rekyl på tisdagen, då investerare bedömer att tullstriden mellan USA och Kina är mindre skadlig än befarat..

DI - 1 timme sedan

DNB sänker fyra fastighetsbolag

DNB Markets sänker fyra fastighetsbolag på tisdagen. Tre av aktierna får säljrekommendationer, enligt Bloomberg..

DI - 1 timme sedan

Så hög blir stormnotan för USA

Orkanen Florences vindar orsakade mellan 15 och 41 miljarder kronor i försäkrade förluster längsmed den amerikanska sydostkusten, enligt Verisk Analytics. Det skriver Bloomberg..

DI - 1 timme sedan

Apple har betalat sin gigantiska skatteskuld till Irland

Irlands regering har inkasserat nästan 150 miljarder kronor i omtvistade skatteskulder och ränta från teknikbjässen Apple, skriver The Guardian..

DI - 2 timmar sedan

Omskakat Kopparbergs lockar

Kopparbergs har varit en kanonplacering, men aktien har fått stryk då brexit skickade ned pundkursen i källaren. Men även om det finns orosmoln hittar Di argument för att köpa aktien..

DI - 2 timmar sedan

Törstiga asiater ska få fart på stabila ölaktier

Bryggeribranschens jättar gnetar i motvind i Europa och blickar mot Asien där tillväxten finns. Ölaktier lockar med stabilitet och god direktavkastning, men värderingarna är i vissa fall något överförfriskade. .

DI - 2 timmar sedan

Hemfosa: Höjd riktkurs, sänkt rekommendation

DNB Markets sänker sin rekommendation för fastighetsbolaget Hemfosa till behåll från köp. Riktkursen höjs till 130 från 124 kronor..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.