DI > Ekonomi

Monday, 17 December, 01:00

DI - 15 dec 17 kl. 17:29

Myndighet får annat uppdrag i nytt namnNu är det slut med Datainspektionen. Inte för att myndigheten läggs ner utan för att den byter namn till Integritetsskyddsmyndigheten — samtidigt som den får ändrat uppdrag och mer pengar..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Datainspektionen, Integritetsskyddsmyndigheten

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Myndighetfår annat , uppdragi , nytt, namn
Skånskan - 16 mar 18 kl. 14:00

Förskola får nytt namn

Örtofta/väggarp När förskolan i Väggarp flyttar in i nya moduler i april är det med ett nytt namn på verksamheten. Kultur- och fritidsnämnden har i uppdrag att besluta vilket. ERWP.

Kristianstadsbladet - 12 aug 13 kl. 15:21

Österlen airport nytt namn på flygplatsen

Foto: Annica Jönsson
Nya flygplan och nytt namn. Kristianstad Österlen airport nyinvigdes under måndagen med pompa, ståt och nytt jetplan som förkortar restiden.
Genom att döpa om flygplatsen till Kristianstad Österlen Airport hoppas de ansvariga att fler stockholmare ska tänka på Kristianstad som den primära flygplatsen för den som ska till östra Skåne.

YLE - 07 sep 15 kl. 11:19

Stenman nytt namn i spekulationer om direktör i Jakobstad

En konsult skall vaska fram en ny stadsdirektör i Jakobstad. Namn som nämnts i stadsdirektörsspekulationerna är Niklas Talling, Mats Brandt och Kristina Stenman. Talling är inte intresserad, Brandt vill inte kommentera och Stenman söker inte aktivt nya jobb.

YLE - 25 apr 17 kl. 20:41

Ajax hedrar Cruijff – hemmaarenan får nytt namn

Ajax kommer att byta namn på sin hemmaarena. Klubbikonen Johan Cruijff som avled förr året kommer i framtiden att ge namn åt arenan. Ajax har spelat sina hemmamatcher på Amsterdam Arena sedan 1996 då arenan stod färdig.

Sydsvenskan - 04 apr 15 kl. 11:57

Nytt namn lockar många

I fjol valde mängder av svenskar att förnya sig och ta ett helt nytt namn.
Några som gjorde slag i saken var familjen Lyckerev från Östersund.
Men det kan ta ett tag att vänja sig vid ett nytt namn..

Helsingborgs Dagblad - 04 apr 15 kl. 11:57

Nytt namn lockar många

I fjol valde mängder av svenskar att förnya sig och ta ett helt nytt namn.
Några som gjorde slag i saken var familjen Lyckerev från Östersund.
Men det kan ta ett tag att vänja sig vid ett nytt namn..

GöteborgsPosten - 04 apr 15 kl. 11:57

Nytt namn lockar många

I fjol valde mängder av svenskar att förnya sig och ta ett helt nytt namn.Några som gjorde slag i saken var familjen Lyckerev från Östersund.Men det kan ta ett tag att vänja sig vid ett nytt namn..

YLE - 02 jun 17 kl. 17:43

Nytt namn med i kampen om stadsdirektörsposten i Raseborg

Tre personer går vidare i kampen om jobbet som stadsdirektör i Raseborg. Ett nytt namn har dykt upp: Christian Sjöstrand från Helsingfors. De övriga som intervjuas för stadsdirektörsposten är Otto Ilmonen och Ragnar Lundqvist.

Dagen - 13 maj 11 kl. 09:48

Broderskap får nytt namn

Broderskapsrörelsen får snart nytt namn. Förbundsstyrelsen förslår att organisationen ska heta Socialdemokrater för tro och solidaritet. Avgörande beslut tas vid kongressen i Uppsala i juni månad.

Sydsvenskan - 17 jul 14 kl. 05:30

Ska Parken få ett nytt namn?

Fotbollslaget FC København har Parken i Köpenhamn som hemarena. Nu vill klubben ge fotbollsarenan ett nytt namn. Detta meddelade de i ett pressmeddelande.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Negerbyn i Mjällby får nytt namn

Ett villaområde i Mjällby i Blekinge har i över 40 år haft namnet Negerbyn, men på fredagen fick området ett helt nytt namn - Österbo.Sölvesborgshem hade utlyst en tävling där deltagarna fick komma med förlag på nya namn, och ett 30-tal förslag har kommit in, rapporterar SR Blekinge.Det finns redan ett område i anslutning till forna Negerbyn som heter just Österbo, och då blev det naturligt att även Negerbyn skulle omfattas av namnet, uppger Sölvesborgshems vd..

Fler nyheter från DI

DI - 2 timmar sedan

Spacex slog rekord igen

Elon Musks Spacex har slagit rekord i flest antal kommersiella uppskjutningar under ett år, vilket landade på 20 stycken under 2018. Det rapporterar Business Insider Nordic.

DI - 2 timmar sedan

Demonstration i Ungern mot Orbáns regering

Omkring 10.000 människor demonstrerade på söndagen i Ungerns huvudstad Budapest mot en ny lag som ger arbetsgivarna rätt att kräva 400 övertidstimmar per år av anställda..

DI - 2 timmar sedan

Vd:n om H&M-prognosen: Låter optimistiskt

På måndagen presenterar H&M nya försäljningssiffror, ett år efter mardrömsdagen då klädjätten rasade på börsen efter missad prognos. 6,5 procent väntas ökningen bli för kvartalet.  ”Det låter optimistiskt”, säger Andreas Jonason på Simon Kucher.

DI - 3 timmar sedan

Fjärrvärmeverk redovisade för låga utsläpp

Straffavgifter på flera miljoner kronor – det kan Värtaverket i Stockholm, landets största koleldade fjärrvärmeverk, ha att vänta efter att ha lämnat felaktiga siffror rörande utsläpp av växthusgaser till Naturvårdsverket..

DI - 3 timmar sedan

Gaming Corps petar vd:n

Den krisande spelutvecklaren Gaming Corps vd får gå på dagen. .

DI - 3 timmar sedan

Gabriel Forss sjunger lönsamhetens lov

Få människor kan leva på sin sång. Gabriel Forss lever på att leda andras.  Omsättningen i hans bolag Piece of Me ökar varje år med fantastiska marginaler: "På sikt skulle jag vilja exportera konceptet utomlands.

DI - 4 timmar sedan

Minskat förtroende för USA:s ekonomi

Inte sedan 2013 har så många amerikaner trott att det kommande året blir sämre.  Det visar en opinionsundersökning som tidningen Wall Street Journal och tv-kanalen NBC låtit göra..

DI - 4 timmar sedan

Det gör ont när skuldbubblor brister

Nytt år, nya möjligheter. Hurtigt i överkant? Kanske det, men världen brukar växa och trotsa politiker, väder och vind.

DI - 5 timmar sedan

Uppgifter: 5.000 jobb bort på Jaguar Land Rover

Brittiska biltillverkaren Jaguar Land Rover kommer skära bort tusentals jobb under nästa år. Det skriver The Guardian..

DI - 5 timmar sedan

Kärnkraften är olönsam

DEBATT. Nyligen skrev tre kristdemokrater, bland andra Ebba Busch Thor, på Di Debatt att Sverige bör nyinvestera i modern kärnkraft. Att föreslå moderna kärnkraftverk är ungefär som att kräva att Volvo skulle skapa en modern Volvo Amazon, skriver författaren Åsa Moberg..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.