DI > Ekonomi

Tuesday, 16 January, 18:27

Liknande nyheter

Taggar: Myndighetfår annat , uppdragi , nytt, namn
Kristianstadsbladet - 12 aug 13 kl. 15:21

Österlen airport nytt namn på flygplatsen

Foto: Annica Jönsson
Nya flygplan och nytt namn. Kristianstad Österlen airport nyinvigdes under måndagen med pompa, ståt och nytt jetplan som förkortar restiden.
Genom att döpa om flygplatsen till Kristianstad Österlen Airport hoppas de ansvariga att fler stockholmare ska tänka på Kristianstad som den primära flygplatsen för den som ska till östra Skåne.

YLE - 07 sep 15 kl. 11:19

Stenman nytt namn i spekulationer om direktör i Jakobstad

En konsult skall vaska fram en ny stadsdirektör i Jakobstad. Namn som nämnts i stadsdirektörsspekulationerna är Niklas Talling, Mats Brandt och Kristina Stenman. Talling är inte intresserad, Brandt vill inte kommentera och Stenman söker inte aktivt nya jobb.

YLE - 25 apr 17 kl. 20:41

Ajax hedrar Cruijff – hemmaarenan får nytt namn

Ajax kommer att byta namn på sin hemmaarena. Klubbikonen Johan Cruijff som avled förr året kommer i framtiden att ge namn åt arenan. Ajax har spelat sina hemmamatcher på Amsterdam Arena sedan 1996 då arenan stod färdig.

Sydsvenskan - 04 apr 15 kl. 11:57

Nytt namn lockar många

I fjol valde mängder av svenskar att förnya sig och ta ett helt nytt namn.
Några som gjorde slag i saken var familjen Lyckerev från Östersund.
Men det kan ta ett tag att vänja sig vid ett nytt namn..

Helsingborgs Dagblad - 04 apr 15 kl. 11:57

Nytt namn lockar många

I fjol valde mängder av svenskar att förnya sig och ta ett helt nytt namn.
Några som gjorde slag i saken var familjen Lyckerev från Östersund.
Men det kan ta ett tag att vänja sig vid ett nytt namn..

GöteborgsPosten - 04 apr 15 kl. 11:57

Nytt namn lockar många

I fjol valde mängder av svenskar att förnya sig och ta ett helt nytt namn.Några som gjorde slag i saken var familjen Lyckerev från Östersund.Men det kan ta ett tag att vänja sig vid ett nytt namn..

YLE - 02 jun 17 kl. 17:43

Nytt namn med i kampen om stadsdirektörsposten i Raseborg

Tre personer går vidare i kampen om jobbet som stadsdirektör i Raseborg. Ett nytt namn har dykt upp: Christian Sjöstrand från Helsingfors. De övriga som intervjuas för stadsdirektörsposten är Otto Ilmonen och Ragnar Lundqvist.

Dagen - 13 maj 11 kl. 09:48

Broderskap får nytt namn

Broderskapsrörelsen får snart nytt namn. Förbundsstyrelsen förslår att organisationen ska heta Socialdemokrater för tro och solidaritet. Avgörande beslut tas vid kongressen i Uppsala i juni månad.

Sydsvenskan - 17 jul 14 kl. 05:30

Ska Parken få ett nytt namn?

Fotbollslaget FC København har Parken i Köpenhamn som hemarena. Nu vill klubben ge fotbollsarenan ett nytt namn. Detta meddelade de i ett pressmeddelande.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Negerbyn i Mjällby får nytt namn

Ett villaområde i Mjällby i Blekinge har i över 40 år haft namnet Negerbyn, men på fredagen fick området ett helt nytt namn - Österbo.Sölvesborgshem hade utlyst en tävling där deltagarna fick komma med förlag på nya namn, och ett 30-tal förslag har kommit in, rapporterar SR Blekinge.Det finns redan ett område i anslutning till forna Negerbyn som heter just Österbo, och då blev det naturligt att även Negerbyn skulle omfattas av namnet, uppger Sölvesborgshems vd..

Kristianstadsbladet - 13 nov 13 kl. 08:30

Campbells sålt - får nytt namn

Foto: Tommy Svensson
Försäljningen av Campbells Soup i Karpalund är nu genomförd. Innan nyåret kommer det nya företaget att ha bytt namn.
I mitten av augusti fick facket och övriga anställda vid Campbells i Karpalund besked om att samtliga Campbell Soup Companys i Europa skulle säljas av amerikanska Campbell till CPC Capital Partners, ett riskkapitalbolag med säte i London.

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

USA-börser: Läkemedelsjätten Merck tar täten

De ledande amerikanska aktieindexen inledde tisdagen högre, även om de backade från sina öppningsnivåer, efter att har varit stängda på måndagen..

DI - 30 minuter sedan

Stockholmsbörsen: Tredje dagen på minus

Stockholmsbörsen utvecklades svagt på tisdagen för tredje handelsdagen i rad, där ett antal vinstvarningar från olika sektorer ingav viss oro inför den annalkande rapportperioden. Net Ent och Scandic pressades kraftigt av sina, medan reaktionen i Billerud Korsnäs-aktien tydde på ett luttrat ägarkollektiv..

DI - 45 minuter sedan

Dubbelsmäll för Carl-Henric Svanberg

Det blev ingen toppentisdag för Carl-Henric Svanberg.  Samma morgon skrev telekomkoncernen Ericsson och oljejätten BP ned vardera 14 miljarder - kopplade till svenskens misslyckanden..

DI - 1 timme sedan

Nordenbörser: Pandorarekyl gav dansk ledartröja

De nordiska grannbörserna utvecklades positivt på tisdagen, med undantag för Helsingfors som sjönk något. Det regionala samlingsindexet Vinx 30 var upp 0,3 procent till 992 strax före stängning..

DI - 1 timme sedan

Europabörser: Frankfurt klättrade

De större europeiska börserna uppvisade en blandad utveckling under tisdagen. Det regionala samlingsindexet Stoxx Europe 600 hade vid 17-tiden stigit beskedliga 0,1 procent..

DI - 1 timme sedan

Tennislegendarens miljontvist överklagas

Tennislegendaren Stefan Edberg och hans affärskompanjon Fredrik Svensson anklagades för brott mot aktiebolagslagen. De segrade i Västmanlands tingsrätt, men nu överklagas domen till hovrätten..

DI - 1 timme sedan

EU: Senast då ska alla plastförpackningar återvinnas

Alla plastförpackningar i EU ska kunna återvinnas senast 2030. Företags återvinning av plastavfall ska bli lönsam. Vidare ska kvalitetsstandarder för återvunnen plast införas i EU för att underlätta handel med plast som råvara..

DI - 1 timme sedan

Räntor och valutor: ECB fick euron att vända ner

Euron vände något nedåt mot dollarn i tisdagens handel efter tre dagar med markanta uppgångar. Europeiska statspappersräntor handlades samtidigt något lägre i längre löptider än på måndagen..

DI - 1 timme sedan

Fler pappor tar ut föräldraledighet

Männen fortsätter att vara hemma med barnen i allt större utsträckning. Förra året tog papporna ut i snitt 27,9 procent av föräldraledigheten, en ökning med nästan en procentenhet jämfört med året innan..

DI - 2 timmar sedan

Peter Fellman: Trump nära stupet

NEW YORK Spelet kring budgetstupet och muren mot Mexiko når nya höjder. Donald Trump använder alla knep för att få demokraterna att godkänna bygget i utbyte mot uppehållstillstånd för 680.000 barn till illegala invandrare..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.