DI > Ekonomi

Saturday, 17 March, 05:25

DI - 15 dec 17 kl. 17:29

Myndighet får annat uppdrag i nytt namnNu är det slut med Datainspektionen. Inte för att myndigheten läggs ner utan för att den byter namn till Integritetsskyddsmyndigheten — samtidigt som den får ändrat uppdrag och mer pengar..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Datainspektionen, Integritetsskyddsmyndigheten

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Myndighetfår annat , uppdragi , nytt, namn
Skånskan - 15 timmar sedan

Förskola får nytt namn

Örtofta/väggarp När förskolan i Väggarp flyttar in i nya moduler i april är det med ett nytt namn på verksamheten. Kultur- och fritidsnämnden har i uppdrag att besluta vilket. ERWP.

Kristianstadsbladet - 12 aug 13 kl. 15:21

Österlen airport nytt namn på flygplatsen

Foto: Annica Jönsson
Nya flygplan och nytt namn. Kristianstad Österlen airport nyinvigdes under måndagen med pompa, ståt och nytt jetplan som förkortar restiden.
Genom att döpa om flygplatsen till Kristianstad Österlen Airport hoppas de ansvariga att fler stockholmare ska tänka på Kristianstad som den primära flygplatsen för den som ska till östra Skåne.

YLE - 07 sep 15 kl. 11:19

Stenman nytt namn i spekulationer om direktör i Jakobstad

En konsult skall vaska fram en ny stadsdirektör i Jakobstad. Namn som nämnts i stadsdirektörsspekulationerna är Niklas Talling, Mats Brandt och Kristina Stenman. Talling är inte intresserad, Brandt vill inte kommentera och Stenman söker inte aktivt nya jobb.

YLE - 25 apr 17 kl. 20:41

Ajax hedrar Cruijff – hemmaarenan får nytt namn

Ajax kommer att byta namn på sin hemmaarena. Klubbikonen Johan Cruijff som avled förr året kommer i framtiden att ge namn åt arenan. Ajax har spelat sina hemmamatcher på Amsterdam Arena sedan 1996 då arenan stod färdig.

Sydsvenskan - 04 apr 15 kl. 11:57

Nytt namn lockar många

I fjol valde mängder av svenskar att förnya sig och ta ett helt nytt namn.
Några som gjorde slag i saken var familjen Lyckerev från Östersund.
Men det kan ta ett tag att vänja sig vid ett nytt namn..

Helsingborgs Dagblad - 04 apr 15 kl. 11:57

Nytt namn lockar många

I fjol valde mängder av svenskar att förnya sig och ta ett helt nytt namn.
Några som gjorde slag i saken var familjen Lyckerev från Östersund.
Men det kan ta ett tag att vänja sig vid ett nytt namn..

GöteborgsPosten - 04 apr 15 kl. 11:57

Nytt namn lockar många

I fjol valde mängder av svenskar att förnya sig och ta ett helt nytt namn.Några som gjorde slag i saken var familjen Lyckerev från Östersund.Men det kan ta ett tag att vänja sig vid ett nytt namn..

YLE - 02 jun 17 kl. 17:43

Nytt namn med i kampen om stadsdirektörsposten i Raseborg

Tre personer går vidare i kampen om jobbet som stadsdirektör i Raseborg. Ett nytt namn har dykt upp: Christian Sjöstrand från Helsingfors. De övriga som intervjuas för stadsdirektörsposten är Otto Ilmonen och Ragnar Lundqvist.

Dagen - 13 maj 11 kl. 09:48

Broderskap får nytt namn

Broderskapsrörelsen får snart nytt namn. Förbundsstyrelsen förslår att organisationen ska heta Socialdemokrater för tro och solidaritet. Avgörande beslut tas vid kongressen i Uppsala i juni månad.

Sydsvenskan - 17 jul 14 kl. 05:30

Ska Parken få ett nytt namn?

Fotbollslaget FC København har Parken i Köpenhamn som hemarena. Nu vill klubben ge fotbollsarenan ett nytt namn. Detta meddelade de i ett pressmeddelande.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Negerbyn i Mjällby får nytt namn

Ett villaområde i Mjällby i Blekinge har i över 40 år haft namnet Negerbyn, men på fredagen fick området ett helt nytt namn - Österbo.Sölvesborgshem hade utlyst en tävling där deltagarna fick komma med förlag på nya namn, och ett 30-tal förslag har kommit in, rapporterar SR Blekinge.Det finns redan ett område i anslutning till forna Negerbyn som heter just Österbo, och då blev det naturligt att även Negerbyn skulle omfattas av namnet, uppger Sölvesborgshems vd..

Fler nyheter från DI

DI - 7 timmar sedan

Carl Icahn har gått in i Newell Brands

Ägaraktivisten Carl Icahn har skaffat sig en ägarandel på 6,9 procent i detaljhandelskedjan Newell Brands, enligt en inlaga till myndigheten SEC som Bloomberg News tagit del av..

DI - 7 timmar sedan

EU sätter press på tech-jättarna: "De kommer att lyssna"

EU måste satsa mer pengar på att förebygga cyberbrott och ta i med hårdhandskarna om techjättarna inte tar större ansvar i kampen mot terrorpropaganda och hat på nätet. Det konstaterade Julian King, EU:s kommissionär med ansvar för säkerhetsfrågor, under en pressträff i Stockholm på fredagen..

DI - 9 timmar sedan

Lotta Engzell-Larsson: Historiskt löneskifte för kvinnor

LEDARE. Ny statstik från fackförbundet Saco visar att det nu finns två akademikeryrken av 34 granskade där kvinnor tjänar mer än män. .

DI - 8 timmar sedan

Stigande oljepris lyfte amerikansk energisektor

New York-börserna avslutade veckan med försiktigt stigande index. Den politiska osäkerheten, med personalturbulens i Vita Huset, kunde inte rå på den positiva börsen..

DI - 8 timmar sedan

EU:s nya regelverk gör svenska bolag nervösa

Nya EU-regler har gjort de svenska börsbolagen mer nervösa, och tvingar fram fler vinstvarningar. Det säger Björn Kristiansson, expert på bolagsstyrning. ”Det är nattsvart.

DI - 8 timmar sedan

Johan Wendel: Teknokraterna sitter i Bryssel och laborerar med experiment

Ingen har kunnat undgå att alltfler vinstvarningar kommit ut på udda tider. Den elaka tolkningen har varit att bolag velat dölja dåliga siffror och sopa dem under mattan. Men uppenbarligen ställer de nya EU-reglerna till det för de noterade bolagen.

DI - 9 timmar sedan

Nordax vd Carl Jacob Lundblad har sålt alla sina aktier

Carl Jacob Lundblad har sålt samtliga sina 567.688 aktier i Nordax, där han är vd. Försäljningen gjordes till kursen 60 kronor, enligt Finansinspektionens insynsrapportering..

DI - 9 timmar sedan

Här är svenska fakturan Nordkorea vill glömma

Nordkoreas utrikesminister Ri Yong-Ho förlänger sitt Sverigebesök över helgen. Om mötena får någon påverkan på landets drygt 40-åriga miljardskuld till Sverige återstår att se. "Frågan är inte om vi kommer få tillbaka pengarna, utan när", säger Anna-Karin Jatko, generaldirektör på Exportkreditnämnden, till Di..

DI - 9 timmar sedan

Steve Jobs gamla jobbansökan såld

En fyra decennier gammal jobbansökan, en sida lång, har sålts på en amerikansk auktion för 174.000 dollar, motsvarande 1,4 miljoner kronor. Personen som låg bakom ansökan: Apples grundare Steve Jobs..

DI - 9 timmar sedan

Frida Wallnor: Amerikanerna kommer inte ge upp sina vapen

GEORGIA. Efter den tragiska skolskjutningen i Parkland, Florida, för en månad sedan pågår en proteströrelse för striktare vapenlagar i USA. I onsdags genomfördes organiserade ”walk-outs” från skolor runtom i landet för att hedra minnet av de drabbade och nästa helg planeras en stor manifestation i Washington, DC..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.