DI > Ekonomi

Monday, 23 July, 02:14

DI - 15 dec 17 kl. 17:19

Väljarbarometer: Nedgång för SD verkar ha stannat avSverigedemokraternas nedgång i opinionen under hösten ser ut att ha stannat av..
Läs mer på DI
Läs mer om:
SD

Dela artikeln

5 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Väljarbarometer, Nedgångför SD , verkarha , stannatav
DN - 12 jul 16 kl. 23:14

Minskningen av hiv har stannat av

Smittspridningen av hiv har minskat med 40 procent sedan 1997 då den härjade som värst. Men nu varnar FN-organet Unaids för att nedgången har stannat av och att världen måste agera för att undvika att epidemin slår tillbaka..

Politikerbloggen - 01 mar 13 kl. 10:33

Alliansen backar i Novus väljarbarometer


NOVUS VÄLJARBAROMETER. Samtliga allianspartier backar i den senaste väljarbarometern från Novus som presenteras av TV4. Mätningen, som gjordes före alliansmötet i Maramö, visar även att Sverigedemokraterna når nya rekordnivåer.

Dagens PS - 30 nov 17 kl. 08:27

Kristersson-effekten har stannat av

Moderaterna backar i ny mätning. Moderaternas partiledarbyte från Anna Kinberg Batra till Ulf Kristersson gav partiet en skjuts uppåt. Men nu visar en ny mätning att Moderaterna backar igen.

Politologerna - 27 jul 16 kl. 09:36

Ledde ID-kontrollerna till färre bostadsinbrott? Det verkar inte så.

Den fjärde januari 2016 infördes ID-kontroller för resande till Sverige på Kastrup i Danmark. Utan giltig ID-handling får man inte resa till Sverige. Syftet var att minska antalet asylsökande som kom till Sverige.

Skånskan - 26 feb 16 kl. 07:20

Nedåt för SD i väljarbarometer

Inrikes Stödet för Sverigedemokraterna verkar ha planat ut eller minskat något.
Det visar DN/Ipsos väljarbarometer för februari.Enligt väljarbarometern får Sverigedemokraterna 16,2 procent.

Affärsvärlden - 30 nov 17 kl. 07:27

Moderaterna backar i ny väljarbarometer

Moderaternas lyft efter partiledarbytet ser ut att ha stannat av och partiet backar med 0,7 procentenheter..

SR - 24 dec 14 kl. 03:04

Norsk oljeindustri på nedgång

Rika Norge börjar nu känna effekterna av nedgången för oljeindustrin. Rennesøy kommun utanför Stavanger har i flera år legat i Norge-topp vad gäller befolkningsökning, men kommunalrådet Dagny Sunnanå Hausken säger att tillväxten nu helt har stannat av..

YLE - 14 apr 16 kl. 04:31

HU:s klasslärarutbildning verkar inte äta av Peffans studerande

Över hälften av de sökande till den nya klasslärarutbildningen vid Helsingfors universitet kommer från huvudstadsregionen. Bara en handfull österbottningar finns med. Det ser ut som att den nya klasslärarutbildningen vid HU har helt andra sökande än de som söker till klasslärarutbildningen vid Åbo Akademi i Vasa, i folkmun kallad Peffan.

YLE - 06 dec 16 kl. 11:01

Finland på Pisa-topp trots märkbar nedgång - och flickorna allt bättre

Finland är fortfarande ett ledande land i fråga om utbildning men det ser ut som om studier i naturvetenskap inte inspirerar eleverna i lika hög grad som förr. Finland ligger på femte plats i den nya internationella Pisa-undersökningen. Bland OECD-länderna placerar sig Finland på tredje plats.

TA - 14 nov 13 kl. 10:31

Oväntad nedgång i arbetslöshet

Foto: Linda Axelsson/Sydsvenskan/TT
Oktobersiffrorna över den svenska arbetslösheten visar oväntat på en stor nedgång. Stärkt krona och mindre tryck på Riksbanken att sänka räntan är några omedelbara effekter.
I oktober var 374 000 personer, 7,3 procent av arbetskraften, arbetslösa, enligt Statistiska centralbyrån.

Fler nyheter från DI

DI - 3 timmar sedan

Bryggeribröder redo för nästa steg

Kvarnagårdens Bryggeri har gått från dröm till hobby till ett vinstdrivande företag. Nu gör sig bröderna bakom bolaget redo att skala upp..

DI - 4 timmar sedan

Hos småländska Urshultsbagarn är surdeg ingen fluga

När surdeg blev brödtrenden på allas läppar hade Urshultsbagarn redan använt sig av tekniken i fyra generationer.  I bageriet i Urshult möter gamla traditioner modern industri..

DI - 6 timmar sedan

"Diktator i styrelsen" – här bostadsrättsägarnas värsta huvudvärk

Stopp i avloppet, fel temperatur på elementet eller dålig ventilation är några av de vanligaste felanmälningarna bostadsrättsägare gör till fastighetsförvaltaren enligt ny statistik från Sveriges bostadsrättscentrum. Men ibland är ärenden knepigare än så. Vad gör man till exempel åt en diktatorisk styrelseordförande eller en löpande katt?

DI - 6 timmar sedan

Xi på Afrikaturné – lägger grunden för ny sidenväg

Kinas Xi Jinping fördjupar kontakterna med Senegal där presidenten är på besök för att skriva under flera handelsavtal. Visiten utgör inledningen på en längre Afrikaturné – i en tid då afrikanska länder översköljs med billiga kinesiska lån i utbyte mot mineraler och byggkontrakt..

DI - 7 timmar sedan

Erdogan på täta Afrikabesök

Turkiets president Recep Tayyip Erdogan upprätthåller stadig kontakt med flera afrikanska länder – att expandera Turkiets närvaro på kontinenten ligger högt på prioritetslistan. .

DI - 7 timmar sedan

Glasklart efter finanskrisen – två starka år i rad för överlevaren Skruf

Skruv. Skrufs Glasbruk stod på ruinens brant under finanskrisen, men klarade sig. Nu har det lilla glasbruket precis gjort sina två starkaste år hittills och finns med i hemliga planer när Nationalmuseum slår upp portarna igen efter tre års renovering.

DI - 8 timmar sedan

Fika som på film i Härjedalen

Filmfantasten Pär-Anton Ångman har tillbringat tio år med att bygga upp en filmisk värld i Sveg i Härjedalen. Här fikar gästerna på en westernsaloon, i en fängelsecell eller med mardrömsfiguren Freddie Krueger hängande över axeln..

DI - 9 timmar sedan

Vinsttapp för den folkkära stjärnan

Lars Winnerbäcks bolag Novemberregn saktar ned och omsättningen såväl som resultatet har minskat. Artisten nöjer sig med att plocka ut 570.000 kronor i utdelningen 2017, jämfört med de 1,2 miljoner han tog ut året innan..

DI - 9 timmar sedan

Ministern: Då är brexitavtalet i hamn

Storbritannien och EU är ännu inte överens om termerna för britternas utträde ur EU. Premiärminister Theresa Mays senaste förslag sågades av EU:s förhandlare – trots det menar brexitministern Dominic Raab att ett avtal kan nås redan i oktober, enligt BBC..

DI - 10 timmar sedan

Karriärcoachen: "Det handlar om känslan att man gör ett bra jobb"

Sommaren till är det sällsynt många som grunnar på ett karriärbyte. "Det är vanligt att folk kommer tillbaka och säger upp sig efter semestern", säger rekryteringskonsulten Hannah Plogell..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.