DI > Ekonomi

Monday, 10 December, 17:24

DI - 15 dec 17 kl. 16:30

Finansräven ser köpläge i H&M – och tankar 200.000 aktierFinansmannen Sven-Olof Johansson är fortsatt optimistisk till modekedjan H&M och passar på att shoppa ytterligare 200.000 aktier på fredagen. Det säger han till Dagens Industri..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Sven-Olof Johansson, Dagens Industri

Dela artikeln

16 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Finansräven, ser, köplägei , H&Moch , tankar, 200.000, aktier
Dagens PS - 23 aug 18 kl. 11:01

Finansräven: Här ska du köpa aktier

Christer Gardell hissar särskilt två sektorer i en intervju med Di-TV. ”Jag tror man ska titta på industrisektorerna. Gamla fina bolag som Volvo exempelvis ser rätt bra ut.

DI - 02 feb 18 kl. 15:26

Finansräven vägrar ge upp fiaskoplaceringen – köper mer i H&M

Finansmannen Sven-Olof Johansson ångrar inte vad som hittills ser ut som en fiaskoinvestering i H&M. Istället har han handlat fler aktier. "På sikt kommer det säkert bli en hygglig affär", säger han till Di..

DI - 21 mar 14 kl. 16:23

Finansrävens tips för oroliga tider

Krimkrisen öppnar en Pandoras ask av upptrappade geopolitiska konflikter globalt. Det varnar finansräven Charles Gave och manar till köp i oljederivat och försvarsaktier..

Affärsvärlden - 16 okt 12 kl. 10:59

Finansräven: Micke Norell lever

Hans-Olov Öberg, du började på Affärsvärlden och blev känd som Red Valör och blev sedan finansanalytiker på Deutsche Morgan Grenfell, kapitalförvaltare på Folksam och senare HQ Bank.  Men egentligen är du författare, bokförläggare och musiker. Eller?.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Regeringen ser över finansrådgivning

Regeringen har tillsatt en utredning som ska föreslå åtgärder för att stärka konsumentskyddet vid finansrådgivning. "Finansiell 'rådgivning' är alltför ofta inget annat än rent aggressiv marknadsföring", skriver konsumentminister Birgitta Ohlsson (FP) på Svenska Dagbladets debattsida. Hon anser att rådgivare som får provision frestas att sälja dyra och krångliga produkter i stället för att, som lagen kräver, fokusera på kundens bästa..

Helsingborgs Dagblad - 01 okt 12 kl. 07:15

Regeringen ser över finansrådgivning

Regeringen har tillsatt en utredning som ska föreslå åtgärder för att stärka konsumentskyddet vid finansrådgivning. "Finansiell 'rådgivning' är alltför ofta inget annat än rent aggressiv marknadsföring", skriver konsumentminister Birgitta Ohlsson (FP) på Svenska Dagbladets debattsida..

Affärsvärlden - 26 apr 13 kl. 15:29

Därför lämnar Abrahamson toppjobbet

- Det är en bra tid att göra strukturaffärer. Det är inte billigt, men heller inte dyrt, säger finansräven John Abrahamson. Efter 14 år som chef för SEB:s corporate finance får han äntligen göra det han gillar mest..

PrivataAffärer - 08 dec 16 kl. 08:47

Podden: Börsens psykologi – ta makten över dina hjärnspöken

Aktiemarknaden är inte alltid rationell och logisk där kurserna bestäms av ekonomiska fakta. Finansräven Lars-Erik Boström är expert på börsens psykologi och lär dig knepen att ta makten över dina hjärnspöken och göra bättre aktieaffärer. Han....

DI - 12 jul 18 kl. 14:15

Finanstoppen: USA är på väg att förlora handelskriget

Handelskriget mellan USA och Kina rasar vidare. Nu varnar finansräven Stephen Roach för att USA är på väg att förlora kampen. Det skriver CNBC..

Dagens PS - 28 aug 18 kl. 08:58

Nya, heta finansduon: Borg och Gardell

De kända profilerna investerar nu stort i en svensk fondrobot. Enligt Breakit pumpar den tidigare moderata finansministern Anders Borg och aktivistfonden Cevians grundare, Christer Gardell, in pengar i den svenska fondroboten Lisa, som enligt sajten  tar in 40 miljoner kronor totalt i nytt kapital. ”Jag har träffat många fintechbolag.

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Storbritannien kan tillåta snus efter brexit – Swedish Match lyfter

Den brittiska regeringen bör göra en evidensbaserad översyn för att eventuellt häva snus-förbudet i spåren av brexit..

DI - 15 minuter sedan

Den ekonomiska politiken bör styra regeringsfrågan

LEDARE. Annie Lööfs presskonferens på måndagen var klargörande. Det finns inga politiska förutsättningar att Centerpartiet och Socialdemokraterna ska komma överens.

DI - 30 minuter sedan

Lägre kurser på Wall Street trots teknikåterhämtning

New York-börsen fortsatte ned i den inledande måndagshandeln med finans och energi som svaga sektorer, men på den tekniktunga Nasdaq-börsen syntes periodvis en viss återhämtning efter fredagens ras i sektorn..

DI - 45 minuter sedan

Nya Opec-avtalet ska skrivas under ”om tre månader”

Överenskommelsen mellan oljekartellen Opec och bland andra Ryssland om att kapa den dagliga oljeproduktionen med 1,2 miljoner fat kommer att skrivas under ”om tre månader”..

DI - 45 minuter sedan

Nobelpristagaren tar sikte på svenska techföretag

När den kongolesiska läkaren och människorättsaktivisten Denis Mukwege kommer till Skandinavien för att ta emot Nobels fredspris ska han även träffa toppnamn på flera svenska tech-företag. .

DI - 45 minuter sedan

Telia och Tele2 vann "5G-auktion" – Tre deltog men fick ingen frekvens

Telia Sverige och Net4Mobility, ett samriskbolag mellan Tele2 och Telenor, har köpt frekvensutrymme i 700 MHz-bandet, enligt Post- och telestyrelsen. Mobiloperatören Tre:s ägare deltog men vann inget frekvenstillstånd i auktionen..

DI - 1 timme sedan

Krisen runt Huawei eskalerar - Kina hotar med "allvarliga konsekvenser"

Insatserna blir allt högre i konflikten mellan Kina och Kanada om Huaweis fängslade kronprinsessa. Kina hotar med ”allvarliga konsekvenser” om hon inte friges, samtidigt som uppgifter om att även Japan bannlyser Huaweis telekomutrustning blir allt mer konkreta..

DI - 1 timme sedan

USA: Antalet lediga jobb ökade i oktober

Antalet lediga platser i USA steg till 7,079 miljoner i oktober från reviderade 6,960 miljoner månaden före (7,009). .

DI - 1 timme sedan

Stenocare har lämnat in ansökan om kapselprodukter till danska läkemedelsverket

Medicinska cannabisbolaget Stenocare har lämnat in sin formella ansökan för godkännande av tre nya produkter till det danska läkemedelsverket..

DI - 1 timme sedan

Investor har storköpt aktier i Electrolux under november

Nya siffror visar att Wallenbergs maktbolag Investor har miljardköpt aktier i vitvarubolaget Electrolux under november månad..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.