DI > Ekonomi

Monday, 24 September, 04:35

DI - 15 dec 17 kl. 16:30

Finansräven ser köpläge i H&M – och tankar 200.000 aktierFinansmannen Sven-Olof Johansson är fortsatt optimistisk till modekedjan H&M och passar på att shoppa ytterligare 200.000 aktier på fredagen. Det säger han till Dagens Industri..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Sven-Olof Johansson, Dagens Industri

Dela artikeln

16 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Finansräven, ser, köplägei , H&Moch , tankar, 200.000, aktier
Dagens PS - 23 aug 18 kl. 11:01

Finansräven: Här ska du köpa aktier

Christer Gardell hissar särskilt två sektorer i en intervju med Di-TV. ”Jag tror man ska titta på industrisektorerna. Gamla fina bolag som Volvo exempelvis ser rätt bra ut.

DI - 02 feb 18 kl. 15:26

Finansräven vägrar ge upp fiaskoplaceringen – köper mer i H&M

Finansmannen Sven-Olof Johansson ångrar inte vad som hittills ser ut som en fiaskoinvestering i H&M. Istället har han handlat fler aktier. "På sikt kommer det säkert bli en hygglig affär", säger han till Di..

DI - 21 mar 14 kl. 16:23

Finansrävens tips för oroliga tider

Krimkrisen öppnar en Pandoras ask av upptrappade geopolitiska konflikter globalt. Det varnar finansräven Charles Gave och manar till köp i oljederivat och försvarsaktier..

Affärsvärlden - 16 okt 12 kl. 10:59

Finansräven: Micke Norell lever

Hans-Olov Öberg, du började på Affärsvärlden och blev känd som Red Valör och blev sedan finansanalytiker på Deutsche Morgan Grenfell, kapitalförvaltare på Folksam och senare HQ Bank.  Men egentligen är du författare, bokförläggare och musiker. Eller?.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Regeringen ser över finansrådgivning

Regeringen har tillsatt en utredning som ska föreslå åtgärder för att stärka konsumentskyddet vid finansrådgivning. "Finansiell 'rådgivning' är alltför ofta inget annat än rent aggressiv marknadsföring", skriver konsumentminister Birgitta Ohlsson (FP) på Svenska Dagbladets debattsida. Hon anser att rådgivare som får provision frestas att sälja dyra och krångliga produkter i stället för att, som lagen kräver, fokusera på kundens bästa..

Helsingborgs Dagblad - 01 okt 12 kl. 07:15

Regeringen ser över finansrådgivning

Regeringen har tillsatt en utredning som ska föreslå åtgärder för att stärka konsumentskyddet vid finansrådgivning. "Finansiell 'rådgivning' är alltför ofta inget annat än rent aggressiv marknadsföring", skriver konsumentminister Birgitta Ohlsson (FP) på Svenska Dagbladets debattsida..

Affärsvärlden - 26 apr 13 kl. 15:29

Därför lämnar Abrahamson toppjobbet

- Det är en bra tid att göra strukturaffärer. Det är inte billigt, men heller inte dyrt, säger finansräven John Abrahamson. Efter 14 år som chef för SEB:s corporate finance får han äntligen göra det han gillar mest..

PrivataAffärer - 08 dec 16 kl. 08:47

Podden: Börsens psykologi – ta makten över dina hjärnspöken

Aktiemarknaden är inte alltid rationell och logisk där kurserna bestäms av ekonomiska fakta. Finansräven Lars-Erik Boström är expert på börsens psykologi och lär dig knepen att ta makten över dina hjärnspöken och göra bättre aktieaffärer. Han....

DI - 12 jul 18 kl. 14:15

Finanstoppen: USA är på väg att förlora handelskriget

Handelskriget mellan USA och Kina rasar vidare. Nu varnar finansräven Stephen Roach för att USA är på väg att förlora kampen. Det skriver CNBC..

Dagens PS - 28 aug 18 kl. 08:58

Nya, heta finansduon: Borg och Gardell

De kända profilerna investerar nu stort i en svensk fondrobot. Enligt Breakit pumpar den tidigare moderata finansministern Anders Borg och aktivistfonden Cevians grundare, Christer Gardell, in pengar i den svenska fondroboten Lisa, som enligt sajten  tar in 40 miljoner kronor totalt i nytt kapital. ”Jag har träffat många fintechbolag.

Fler nyheter från DI

DI - 6 timmar sedan

Yster framtidstro för 800-årig ostkultur

800 års historia och mjölk från gårdens egna kor har skapat en ost som ska bli Almnäs framtid. ”Vi ville inte bygga ett jättestall med kor och försörja industrin med mängder av mjölk. Vi ville höja förädlingsgraden i stället”, säger Thomas Berglund, vd och delägare av Almnäs bruk..

DI - 7 timmar sedan

Fyra toppchefer ger sin syn på hållbarhetsarbete: “Vi står inför en brytpunkt”

Branscher kommer att dö och nya komma till, men för att klara världens utmaningar måste vi investera nu – och lyssna till yngre generationer.  Det säger fyra tungviktare inom finans och investeringar som Di har samlat till den första delen i den nya serien Hållbara samtal..

DI - 8 timmar sedan

På måndag börjar striden om regeringsmakten

Striden om regeringsmakten börjar efter måndagens val av riksdagens talman. Statsminister Stefan Löfven (S) kan komma att avsättas redan på tisdag..

DI - 9 timmar sedan

Debatt: Apotek Hjärtat borde inte få äga Min Doktor

DEBATT. Nyligen investerade Apoteket Hjärtat, som ägs av Ica-Gruppen, 335 miljoner kronor i nätläkartjänsten Min Doktor. Det innebär en risk för ökade kostnader samtidigt som det varken är samhällsekonomiskt eller etiskt försvarbart, skriver Elin Karlsson på Sveriges läkarförbund..

DI - 9 timmar sedan

Debatt: SD har röstat mest med de rödgröna

DEBATT. Riksdagsvalet ledde otvetydigt till att nuvarande regering bestående av Socialdemokraterna och Miljöpartiet tappade 22 mandat, från 138 mandat 2014 till 116 mandat i årets val. Alliansen fick i år 143 mandat att jämföra med 141 mandat 2014..

DI - 9 timmar sedan

Näringslivsnestor till hårt angrepp SD-utspel: "Oerhört naivt"

Antonia Ax:son Johnssons uppmaning till alliansen att ta makten med SD:s stöd får nu hårt mothugg av en av hennes tidigare närmsta förtrogna i näringslivet, Marcus Storch.  ”Jag är besviken och tycker det är oerhört naivt att tro att SD:s stöd är gratis”, säger han.  .

DI - 10 timmar sedan

Elpriserna svänger vilt - så ska du göra med ditt elavtal

2018 har varit ovanligt turbulent på elmarknaden och efter en historiskt dyr sommar har priserna plötsligt fallit. Di har frågat experterna om hur de ser på utvecklingen och hur man ska göra med sina elavtal. .

DI - 10 timmar sedan

Infranode Energis bud på Skånska Energi: erbjudandehandling offentliggjord

ERBJUDANDET SOM HÄNVISAS TILL I DETTA PRESSMEDDELANDE LÄMNAS INTE, VARE SIG, DIREKT ELLER INDIREKT, I AUSTRALIEN, HONGKONG, JAPAN, KANADA, NYA ZEELAND, SYDAFRIKA, USA, ELLER I NÅGON ANNAN JURISDIKTION DÄR ERBJUDANDET ENLIGT TILLÄMPLIGA LAGAR OCH REGLER SKULLE VARA FÖRBJUDET. ERBJUDANDET LÄMNAS INTE TILL (OCH ACCEPTER GODKÄNNS INTE FRÅN) PERSONER I DESSA LÄNDER ELLER PERSONER I NÅGON ANNAN JURISDIKTION DÄR ACCEPT AV ERBJUDANDET SKULLE KRÄVA YTTERLIGARE DOKUMENTATION, REGISTRERING ELLER ANDRA ÅTGÄRDER UTÖVER VAD SOM FÖLJER AV SVENSK RÄTT..

DI - 10 timmar sedan

Hedgefonder minskar kortpositioner i koppar

Hedgefonder minskar sina kortpositioner i koppar. Det rapporterar Bloomberg News. .

DI - 11 timmar sedan

AB Volvos vd: Så blir vi vinnare i paradigmskiftet

BERLIN. Tack vare att rörelsemarginalen har skjutit i höjden under Martin Lundstedts tid som vd bygger fordonsjätten Volvo nu upp en historiskt stor nettokassa. För Di förklarar han hur lönsamheten ska öka ytterligare – och hur den växande kassan ska användas.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.