Realtid > Ekonomi

Monday, 18 June, 17:45

Realtid - 15 dec 17 kl. 14:20

”Det var ett misstag att ge sig på Pernilla och Carolina”Pernilla Ström och Carolina Dybeck-Happe är två av styrelseledamöterna som är lättade efter gårdagens dom i efterdyningarna av HQ-kraschen. Duons ombud Jonas Benedictsson är nöjd med att domstolen rentvår hans två klienter till skillnad mot den massiva kritik som riktats mot bankens styrelseledamöter..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Pernilla, Carolina, Ström, Carolina Dybeck-Happe, HQ, Jonas Benedictsson

Dela artikeln

9 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Det var ett misstagatt ge sig på , Pernilla och Carolina
Realtid - 12 jun 17 kl. 07:00

"Pernilla och Carolina togs som gisslan"

Carolina Dybeck-Happe och Pernilla Ströms ombud, Jonas Benedictsson, är rejält upprörd under fredagens förhandlingsdag vilket speglar hela pläderingen. "Det är domstolens uppgift att skydda medborgarna mot övergrepp och ställa saker och ting till rätta", avslutar han och kräver upprättelse..

Barometern - 18 jun 13 kl. 12:44

Tankar och toaletter placeras ut efter vattenläcka

3 000 hushåll i Nybro saknade vid 22-tiden fortfarande vatten efter en stor vattenläcka vid lunchtid på tisdagen. I väntan på att man skulle hitta läckan körde kommunen ut tankar med dricksvatten på flera platser. Även toaletter är på väg, eftersom det inte går att spola.

YLE - 11 aug 16 kl. 19:38

Vainios tankar under OS-debuten: ”Någon poäng tack, gör ens ett misstag”

Nanna Vainio är 63:a på världsrankningen, Carolina Marin är etta. Den nivåskillnaden kom tydligt fram och Finlands badmintonetta kunde aldrig njuta av OS-debuten. – Det var inget fagert spel.

YLE - 29 jul 16 kl. 13:09

Göran Stubb om juniorflykten: De har inget tålamod och begår ett misstag

Många lovande finska juniorspelare väljer nordamerikansk juniorhockey framom att i Finland utvecklas till NHL-spelare. Göran Stubb tycker att hockeyjuniorerna saknar tålamod. – De som åker dit begår ett misstag.

Expressen - 30 nov 12 kl. 09:02

Kändisars föremål och kläder auktioneras ut

Vill du ha på dig Jennifer Lopez hotpants, hänga Carolina Gynnings konstverk på väggen eller äta middag på tu man hand med Carola? Då är det dags att öppna plånboken och börja bjuda - Musikhjälpen i P3 är tillbaka. - I år samlar vi in pengar för att barn i slummen ska få rent vatten.

Sydsvenskan - 01 feb 11 kl. 00:50

Nordbecks skatt avgörs i rätten

Arkiv: Thomas Löfqvist
Skatteverket vidhåller att folkpartisten Carolina Nordbeck ska betala skattetillägg för sina odeklarerade hyresinkomster.
LUND Carolina Nordbeck och hennes bror har sedan 2008 hyrt ut rum i det forna föräldrahemmet till studenter. Men Carolina Nordbeck har, ?

YLE - 25 jan 14 kl. 20:03

Dicken krossade sannolika semifinalisten SIF

Dicken körde över ett försvagat SIF i damernas FM-serie i handboll. Lagen möts högst sannolikt i vårens semifinaler och då förväntas utgången vara mera öppen. Då nästan hela backbesättningen i SIF drabbats av influensa blev uppgiften omöjlig mot Dicken som dessutom var oerhört laddade.

Trelleborgs Allehanda - 16 feb 12 kl. 00:03

Nilsson laddade med svenskt rekord

Arkiv: Tomas Nyberg
På söndag ska Pernilla Nilsson försvara sin SM-titel. Hon laddade upp med att slå svenskt rekord på sin födelsedag och hyllades av Carolina Klüft och de övriga i det svenska friidrottslandslaget.
?

HBL - 20 maj 14 kl. 09:04

Här är vårens studenter 2014

Vi publicerar namnen på vårens studenter i Svenskfinland. Saknas ditt gymnasium? Skicka oss uppgifterna till studenter@hbl.

YLE - 30 okt 15 kl. 16:18

Sockerbagare har knådat liv i ÅIFK – ”Det är okej att misslyckas igen”

Åbo IFK:s handbollsdamer har inte på ett bra tag haft något att göra i FM-seriens toppstrid. Den här säsongen startade däremot med en segersvit – bland annat tack vare en lugnare tränarstil. Efter FM-bronset 2007 har ÅIFK för det mesta harvat på nere i bottenskiktet.

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 2 timmar sedan

Ny mäklarchef på ABG Sundal Collier 

Per Flostrand tar över rollen som ny mäklarchef för ABG Sundal Collier i Sverige. Samtidigt rekryteras två sektoransvariga till Investment bank-verksamheten..

Realtid - 3 timmar sedan

IK Investment Partners förvärvar av KPMG

Tillsammans med det tidigare förvärvet från PwC skapar IK VIII-fonden en redovisningsaffär värd mer än 1,25 miljarder kronor i omsättning. För KPMG:s del blir det en renodling mot rådgivning och revision. .

Realtid - 3 timmar sedan

KPMG säljer verksamhet till IK Investment Partners

Som ett led i KPMG:s strategiska satsning, att öka fokus på rådgivning och revision, säljer revisonsbyrån redovisnings- och löneverksamheten till IK VIII-fonden..

Realtid - 4 timmar sedan

Filip Weintraub lämnar Skagen Fonder

Skagen fonder tappar två huvudförvaltare. Filip Weintraub som förvaltar Skagen Focus och Knut Harald Nilsson som förvaltar Skagen Kon-Tiki lämnar Skagen..

Realtid - 5 timmar sedan

 Fyra döms för grovt insiderbrott i Axis-härvan

Svea hovrätt går på EBM:s linje och dömer fyra, i den så kallade Axis-härvan, för grovt insiderbrott. Påföljderna mildras dock i överinstansen..

Realtid - 5 timmar sedan

Lönebonanza sprider sig från New York till London

Amerikanska advokatbyråer bjuder över varandra i kampen om talangerna. Budkriget har redan spritt sig till London. .

Realtid - 5 timmar sedan

Triton köper Unident

Private equity-bolaget Triton köper Unident.  .

Realtid - 7 timmar sedan

Petter Stordalen köper in sig i Stureplansgruppen

Petter Stordalen blir storägare i Stureplansgruppen när investeringsbolaget Strawberry Equities köper 10 procent av bolaget..

Realtid - 9 timmar sedan

Mats Gabrielsson ökar i Trention efter budpliktsbud

Totalt 119 aktieägare accepterade Mats Gabrielssons bud på Trention..

Realtid - 8 timmar sedan

Riksgäldens krav på tio finansinstitut

Principen om efterställda skulder ska även gälla sex mellanstora institut utöver de fyra storbankerna..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.