Realtid > Ekonomi

Tuesday, 16 January, 12:27

Realtid - 15 dec 17 kl. 14:20

”Det var ett misstag att ge sig på Pernilla och Carolina”Pernilla Ström och Carolina Dybeck-Happe är två av styrelseledamöterna som är lättade efter gårdagens dom i efterdyningarna av HQ-kraschen. Duons ombud Jonas Benedictsson är nöjd med att domstolen rentvår hans två klienter till skillnad mot den massiva kritik som riktats mot bankens styrelseledamöter..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Pernilla, Carolina, Ström, Carolina Dybeck-Happe, HQ, Jonas Benedictsson

Dela artikeln

9 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Det var ett misstagatt ge sig på , Pernilla och Carolina
Realtid - 12 jun 17 kl. 07:00

"Pernilla och Carolina togs som gisslan"

Carolina Dybeck-Happe och Pernilla Ströms ombud, Jonas Benedictsson, är rejält upprörd under fredagens förhandlingsdag vilket speglar hela pläderingen. "Det är domstolens uppgift att skydda medborgarna mot övergrepp och ställa saker och ting till rätta", avslutar han och kräver upprättelse..

Barometern - 18 jun 13 kl. 12:44

Tankar och toaletter placeras ut efter vattenläcka

3 000 hushåll i Nybro saknade vid 22-tiden fortfarande vatten efter en stor vattenläcka vid lunchtid på tisdagen. I väntan på att man skulle hitta läckan körde kommunen ut tankar med dricksvatten på flera platser. Även toaletter är på väg, eftersom det inte går att spola.

YLE - 11 aug 16 kl. 19:38

Vainios tankar under OS-debuten: ”Någon poäng tack, gör ens ett misstag”

Nanna Vainio är 63:a på världsrankningen, Carolina Marin är etta. Den nivåskillnaden kom tydligt fram och Finlands badmintonetta kunde aldrig njuta av OS-debuten. – Det var inget fagert spel.

YLE - 29 jul 16 kl. 13:09

Göran Stubb om juniorflykten: De har inget tålamod och begår ett misstag

Många lovande finska juniorspelare väljer nordamerikansk juniorhockey framom att i Finland utvecklas till NHL-spelare. Göran Stubb tycker att hockeyjuniorerna saknar tålamod. – De som åker dit begår ett misstag.

Expressen - 30 nov 12 kl. 09:02

Kändisars föremål och kläder auktioneras ut

Vill du ha på dig Jennifer Lopez hotpants, hänga Carolina Gynnings konstverk på väggen eller äta middag på tu man hand med Carola? Då är det dags att öppna plånboken och börja bjuda - Musikhjälpen i P3 är tillbaka. - I år samlar vi in pengar för att barn i slummen ska få rent vatten.

Sydsvenskan - 01 feb 11 kl. 00:50

Nordbecks skatt avgörs i rätten

Arkiv: Thomas Löfqvist
Skatteverket vidhåller att folkpartisten Carolina Nordbeck ska betala skattetillägg för sina odeklarerade hyresinkomster.
LUND Carolina Nordbeck och hennes bror har sedan 2008 hyrt ut rum i det forna föräldrahemmet till studenter. Men Carolina Nordbeck har, ?

YLE - 25 jan 14 kl. 20:03

Dicken krossade sannolika semifinalisten SIF

Dicken körde över ett försvagat SIF i damernas FM-serie i handboll. Lagen möts högst sannolikt i vårens semifinaler och då förväntas utgången vara mera öppen. Då nästan hela backbesättningen i SIF drabbats av influensa blev uppgiften omöjlig mot Dicken som dessutom var oerhört laddade.

Trelleborgs Allehanda - 16 feb 12 kl. 00:03

Nilsson laddade med svenskt rekord

Arkiv: Tomas Nyberg
På söndag ska Pernilla Nilsson försvara sin SM-titel. Hon laddade upp med att slå svenskt rekord på sin födelsedag och hyllades av Carolina Klüft och de övriga i det svenska friidrottslandslaget.
?

HBL - 20 maj 14 kl. 09:04

Här är vårens studenter 2014

Vi publicerar namnen på vårens studenter i Svenskfinland. Saknas ditt gymnasium? Skicka oss uppgifterna till studenter@hbl.

YLE - 30 okt 15 kl. 16:18

Sockerbagare har knådat liv i ÅIFK – ”Det är okej att misslyckas igen”

Åbo IFK:s handbollsdamer har inte på ett bra tag haft något att göra i FM-seriens toppstrid. Den här säsongen startade däremot med en segersvit – bland annat tack vare en lugnare tränarstil. Efter FM-bronset 2007 har ÅIFK för det mesta harvat på nere i bottenskiktet.

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 1 timme sedan

Swedbank Robur lanserar ny företagsobligationsfond

Swedbanks fondbolag och kapitalförvaltare Robur lanserar en ny räntefond förvaltad av samma team som Företagsobligationsfonden..

Realtid - 30 minuter sedan

Bitcoin rasar – igen

Bitcoin fortsatte att falla på tisdagen och har nu nästan tappat hälften av sin uppgång sedan toppen i december. Samtidigt börjar kryptovalutan godtas som betalningsmedel i fastighetsaffärer..

Realtid - 2 timmar sedan

Per Johansson blir Nordenchef för danska it-jätten KMD

Svensken Per Johansson har utsetts till Nordenchef för danska it-koncernen KMD med uppdraget att öka KMD:s fokus på finanssektorn..

Realtid - 2 timmar sedan

Ericsson gör nedskrivning på 14 miljarder kronor

Ericsson har det tufft och gör en massiv nedskrivning på 14,2 miljarder konor. Men bolaget är ändå optmistiskt. "Bruttokassa och nettokassa är fortsatt stark.

Realtid - 4 timmar sedan

Skrämmande okunskap hos FI och Riksbanken

Ibland kan man bli mörkrädd mitt på ljusa dagen. Läsningen av Finansinspektionens och Riksbankens rapporter över stabiliteten i det svenska banksystemet är ett tillfälle då man vill hålla någon hårt i handen, som den brittiske ekonomen och förre chefen för den brittiska finansinspektionen, Adair Turner, skriver Per Lindvall i en analys..

Realtid - 4 timmar sedan

Miltton-konsult blir chef på Coca-Cola

Diana Van går från kommunikationsbyrån Miltton Labs går till Coca-Cola där hon blir public affairs-chef. .

Realtid - 4 timmar sedan

Coeli startar fjärde emissionen

Coeli tar in 20 miljoner kronor i en fjärde emission..

Realtid - 3 timmar sedan

SAS ordförande lämnar posten

SAS styrelseordförande Fritz Schur lämnar sin post vid SAS AB:s årsstämma 2018. .

Realtid - 3 timmar sedan

Joacim Sjöberg blir chef för JLL Capital Markets 

Joacim Sjöberg tar över ansvaret för JLL Capital Markets Sverige efter Tom Lindahl..

Realtid - 3 timmar sedan

"Vi räknar med att fortsätta expandera"

PR-byrån Kreab fortsätter att expandera  i Sydamerika och i Asien. I Sverige fortsätter fokuseringen på rådgivning. "Vi måste kunna hantera hela processen från strategisk rådgivning till kreativ implementering".Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.