Realtid > Ekonomi

Saturday, 17 March, 05:30

Realtid - 15 dec 17 kl. 14:20

”Det var ett misstag att ge sig på Pernilla och Carolina”Pernilla Ström och Carolina Dybeck-Happe är två av styrelseledamöterna som är lättade efter gårdagens dom i efterdyningarna av HQ-kraschen. Duons ombud Jonas Benedictsson är nöjd med att domstolen rentvår hans två klienter till skillnad mot den massiva kritik som riktats mot bankens styrelseledamöter..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Pernilla, Carolina, Ström, Carolina Dybeck-Happe, HQ, Jonas Benedictsson

Dela artikeln

9 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Det var ett misstagatt ge sig på , Pernilla och Carolina
Realtid - 12 jun 17 kl. 07:00

"Pernilla och Carolina togs som gisslan"

Carolina Dybeck-Happe och Pernilla Ströms ombud, Jonas Benedictsson, är rejält upprörd under fredagens förhandlingsdag vilket speglar hela pläderingen. "Det är domstolens uppgift att skydda medborgarna mot övergrepp och ställa saker och ting till rätta", avslutar han och kräver upprättelse..

Barometern - 18 jun 13 kl. 12:44

Tankar och toaletter placeras ut efter vattenläcka

3 000 hushåll i Nybro saknade vid 22-tiden fortfarande vatten efter en stor vattenläcka vid lunchtid på tisdagen. I väntan på att man skulle hitta läckan körde kommunen ut tankar med dricksvatten på flera platser. Även toaletter är på väg, eftersom det inte går att spola.

YLE - 11 aug 16 kl. 19:38

Vainios tankar under OS-debuten: ”Någon poäng tack, gör ens ett misstag”

Nanna Vainio är 63:a på världsrankningen, Carolina Marin är etta. Den nivåskillnaden kom tydligt fram och Finlands badmintonetta kunde aldrig njuta av OS-debuten. – Det var inget fagert spel.

YLE - 29 jul 16 kl. 13:09

Göran Stubb om juniorflykten: De har inget tålamod och begår ett misstag

Många lovande finska juniorspelare väljer nordamerikansk juniorhockey framom att i Finland utvecklas till NHL-spelare. Göran Stubb tycker att hockeyjuniorerna saknar tålamod. – De som åker dit begår ett misstag.

Expressen - 30 nov 12 kl. 09:02

Kändisars föremål och kläder auktioneras ut

Vill du ha på dig Jennifer Lopez hotpants, hänga Carolina Gynnings konstverk på väggen eller äta middag på tu man hand med Carola? Då är det dags att öppna plånboken och börja bjuda - Musikhjälpen i P3 är tillbaka. - I år samlar vi in pengar för att barn i slummen ska få rent vatten.

Sydsvenskan - 01 feb 11 kl. 00:50

Nordbecks skatt avgörs i rätten

Arkiv: Thomas Löfqvist
Skatteverket vidhåller att folkpartisten Carolina Nordbeck ska betala skattetillägg för sina odeklarerade hyresinkomster.
LUND Carolina Nordbeck och hennes bror har sedan 2008 hyrt ut rum i det forna föräldrahemmet till studenter. Men Carolina Nordbeck har, ?

YLE - 25 jan 14 kl. 20:03

Dicken krossade sannolika semifinalisten SIF

Dicken körde över ett försvagat SIF i damernas FM-serie i handboll. Lagen möts högst sannolikt i vårens semifinaler och då förväntas utgången vara mera öppen. Då nästan hela backbesättningen i SIF drabbats av influensa blev uppgiften omöjlig mot Dicken som dessutom var oerhört laddade.

Trelleborgs Allehanda - 16 feb 12 kl. 00:03

Nilsson laddade med svenskt rekord

Arkiv: Tomas Nyberg
På söndag ska Pernilla Nilsson försvara sin SM-titel. Hon laddade upp med att slå svenskt rekord på sin födelsedag och hyllades av Carolina Klüft och de övriga i det svenska friidrottslandslaget.
?

HBL - 20 maj 14 kl. 09:04

Här är vårens studenter 2014

Vi publicerar namnen på vårens studenter i Svenskfinland. Saknas ditt gymnasium? Skicka oss uppgifterna till studenter@hbl.

YLE - 30 okt 15 kl. 16:18

Sockerbagare har knådat liv i ÅIFK – ”Det är okej att misslyckas igen”

Åbo IFK:s handbollsdamer har inte på ett bra tag haft något att göra i FM-seriens toppstrid. Den här säsongen startade däremot med en segersvit – bland annat tack vare en lugnare tränarstil. Efter FM-bronset 2007 har ÅIFK för det mesta harvat på nere i bottenskiktet.

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 18 timmar sedan

FI öppnar fintech-center: "Vi måste samverka med branschen"

På fredagen invigde regeringen och Finansinspektionen ett nytt innovationscenter för svensk fintech. "Sverige ska vara en plats för ny teknik och då måste regelverk och myndigheter hänga med", sa innovations- och näringsminister Mikael Damberg (S)..

Realtid - 13 timmar sedan

MIT-forskare: Algoritmer diskriminerar svarta

Stjärnforskaren Joy Buolamwini har studerat algoritmer för ansiktsigenkänning från techjättar. Hennes studie visar att systemen är anpassade för vita. De har särskilt svårt att identifiera mörkhyade kvinnor.

Realtid - 14 timmar sedan

Klarnas vd: "Finns mycket att lära av Singapore"

Realtid.se bad Klarnas vd Sebastian Siemiatkowski och Lysas medgrundare och COO Emilie Andersson att kommentera FI:s nya innovationscentrum för fintech. Båda är odelat positiva.

Realtid - 13 timmar sedan

SPP Fonder lanserar klimatsmart Europafond

För snart två år sedan lanserade SPP Fonder ett koncept med fossilfria fonder. Sedan start har fonderna attraherat över 13 miljarder kronor. Nu utökas familjen med SPP Europa Plus..

Realtid - 15 timmar sedan

Creades halverar innehavet i Note

Investmentbolaget Credades har sålt 4,4 miljoner aktier i elektroniktillverkaren Note för 117 miljoner kronor. Efter försäljningen äger Creades 11 procent av bolaget..

Realtid - 17 timmar sedan

“Sverige bör sitta med vid bordet”

Sverige är inte med i EMU, men det betyder inte att Bankunionen inte har någonting att erbjuda. Det sa John Berringer, biträdande generaldirektör vid EU-kommissionen, vid sitt besök i Stockholm på fredagsmorgonen..

Realtid - 18 timmar sedan

FI öppnar fintech-center: "Vi behöver samverka med branschen"

På fredagen invigde regeringen och Finansinspektionen (FI) ett nytt innovationscenter för svensk fintechsektor. "Sverige ska vara platsen på jorden där man testar ny teknik och då måste regelverk och myndigheter hänga med", sa innovations- och näringsminister Mikael Damberg (S) under sitt invigningstal.

Realtid - 20 timmar sedan

Hoist förvärvar lån i Storbritannien

Hoist Finance förvärvar lån med säkerhet i Storbritannien. Värdet på lånen uppgår till 38 miljoner pund..

Realtid - 20 timmar sedan

Budet på Nordax fullföljs

NDX Intressenter har fått de myndighetstillstånd som krävs och kommer därmed fullfölja budet på nischbanken Nordax..

Realtid - 22 timmar sedan

Torben Munch blir koncernchef i Itiviti

Itivitis sammanslagning med Ullink är nu slutförd. Itivitis vd Torben Munch har utnämnts till koncernchef för det Nordic Capital-ägda finansteknologibolaget..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.