Dagensanalys.se > Ekonomi

Saturday, 20 January, 15:58

Dagensanalys.se - 15 dec 17 kl. 11:01

Nytt verktyg identifierar subliminala ansiktsuttryckFöretaget Human, som utvecklar teknik för att tolka undermedvetna känslomässiga egenskaper och förutspår mänskligt beteende, har lanserat ett verktyg som kan läsa konsumenternas subliminala ansiktsuttryck och reaktioner på produkter och kampanjer i realtid. Med termen subliminal perception avses fenomenet att en individs tankar, beteenden eller känslor påverkas av stimuli som inte uppfattas på en medveten nivå. Den omedvetna registreringen av stimuli kallas för subliminal perception. Verktyget använder ”artificiell känslomässig intelligens” och ansiktsigenkänning och är utformad för att stödja marknadsföringskampanjer, kundnöjdhetstudier och feedback. Enligt företaget upptäcker mjukvaran i verktyget i realtid emotioner och karaktäristiska drag – som pas
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Human, Yi Xu

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nytt, verktyg, identifierar, subliminala, ansiktsuttryck
YLE - 12 mar 14 kl. 19:58

Nytt verktyg underlättar avloppsplanering

Ett nytt verktyg på webben ska underlätta planerandet av avloppssystem utanför det kommunala avloppsnätet i Raseborg.
Spela upp klipp på ArenanSpela upp klipp på Arenan
En grupp vid yrkeshögskolan Novia i Ekenäs har tagit fram verktyget på begäran av Raseborgs stad. Med på ett hörn har också bland annat Närings-, trafik- och miljöcentralen och stadens miljöavdelning varit.

Dagensanalys.se - 28 feb 17 kl. 10:49

Nytt verktyg ska underlätta användandet av flera data- och analysplattformar

Ett nytt verktyg lanseras nu av Go2Group, med löftet om att kunna integrera insikter och analysdata från flera olika plattformar. Tanken är att lätta på förvirringen som annars kan uppstå när man använder sig av flera olika datatjänster. Verktyget, ConnectAll Insights, får åtkomst till de olika systemens API:s, gör tillgänglig och presenteras på ett standardiserat vis.

IDG - 11 aug 11 kl. 07:03

Testa nätverksförhållanden med nytt verktyg i Lion

Utvecklar du appar eller hemsidor? Då kan ett nytt verktyg som kommer med Xcode 4.1 hjälpa dig testa hur dessa fungerar under olika förhållanden..

Polisen - 06 maj 14 kl. 10:37

Polisen får nytt verktyg mot drograttfylleri

Polisen ska få ett nytt verktyg att arbeta med i kampen mot drograttfylleri. Flera sållningsinstrument testas just nu ute i Polismyndigheterna..

Dagens Medicin - 02 sep 15 kl. 07:57

Med nytt verktyg mot bättre fortbildning

Läkare ska lättare hitta rätt vidare­utbildning med hjälp av ett nytt verktyg. Sfam:s satsning på en fort­bildnings­katalog på nätet är nu ute på test..

Dagensanalys.se - 09 feb 17 kl. 13:50

Nytt verktyg från Nielsen ska underlätta datadrivna medieallokeringar

Mät- och analysföretaget Nielsen lanserar nu ett nytt verktyg, kallat Benchmark Media Optimizer, som ska göra det möjligt för företag att köpa medieplats utan att först ha gjort specifika markandsmix-studier. Detta kan hjälpa företag som saknar tiden eller budgeten för dylika studier. Nielsen påpekar dock att det nya verktyget inte helt kan ersätta ”marketing-mix” modeller, då tjänsten inte erbjuder samma djup och bredd.

Dagensanalys.se - 02 okt 17 kl. 12:31

Nytt verktyg mäter internetanvändares känslor i realtid

Företaget CoolTool som jobbar med neuromarknadsföring har nu tagit fram ett nytt verktug som kan mäta användares känslor i realtid. Allt som behövs är en webbkamera, sedan är det bara att sätta igång. CoolTools nya verktyg finns redan tillgängligt för deras kunder, och eftersom mätningen sker direkt i användarens webbläsare krävs ingen extra utrustning.

UNT - 07 apr 11 kl. 08:02

Falska mediciner upptäcks med nytt verktyg

Nya verktyg att analysera uppgifter i databasen vid Världshälsoorganisationens internationella biverkningscentrum i Uppsala, UMC, kan fånga upp varningssignaler om förfalskade läkemedel och spridning av resistenta bakterier..

Nya Wermlands Tidningen - 02 nov 11 kl. 14:22

Nytt verktyg för onda ryggar

Inga-Lill Tjus, Karlstad, drabbades som ung av skolios. Värken i ryggen har stundtals varit oerhört besvärande, men nu har hon funnit ett verktyg som gett henne bättring. Det handlar om en unik värmebädd som tagits fram av sydkoreanska tekniker.

DN - 17 okt 13 kl. 10:58

Nytt verktyg visar om din utbildning lönar sig

Nu kan du ta reda på om du tjänar på att utbilda dig och om din utbildning har lönat sig. Akademikerfacket Saco har gjort ett verktyg som visar livslönen för olika yrken..

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 17 timmar sedan

Facebook ska låta användarna betygsätta nyhetsmedierna

Nu ska alla användare på Facebook hjälpa till att städa upp bland fejkade nyheter och opålitliga nyhetskällor. Facebook har för bara någon vecka sedan meddelat att ”meningsfulla” interaktioner kommer få större genomslag. Exempelvis ska inlägg från vänner och familj prioriteras över nyheter.

Dagensanalys.se - 23 timmar sedan

Smakprov på Snapchats kommande nedskärningar

Snap Inc, företaget bakom meddelandetjänsten Snapchat, har nyligen sparkat 24 personer. Detta är bara ett litet smakprov på de enorma nedskärningar appen kommer att tvingas till under 2018. Lönsamhet, potential, tillväxt, kostnadsbesparingar, effektivitet är några ledord för Snap under 2018.

Dagensanalys.se - 23 timmar sedan

Whatsapp tar fram en företagsversion av sin kommunikationsapp

Whatsapp är inte tokstora i Sverige men utomlands ‘äger’ appen flera marknader. Nu är tanken att man ska locka in företagen. Att kommunicera med kunder kräver någon form av telekommunikationslösning.

Dagensanalys.se - Igår: 14:30

Roku lanserar en helt egen mätning för sin TV-tjänst

Tv-tjänsten Roku tänker göra som Facebook med sin förstapartsdata och lanserar därför en egen mättjänst. Mättjänsten kallas Ad Insights och ska ge annonsörer insikter i hur det går för deras reklam både i det strömmande och linjära innehållet. Annonsörer får demografi för linjär-tv, OTT, tv-nätverk och innehållsägare kan även mäta effektiviteten för sin marknadsföring, targeting och kampanjmätningar.

Dagensanalys.se - Igår: 12:22

Nu kan du se vem som är aktiv på Instagram

Precis som i Facebook Messenger aktiverar nu Instagram möjligheten att se när en användare som du skickat ett direktmeddelande till senast var aktiv. Det betyder givetvis även att andra kan se när du senast var aktiv. Funktionen som låter dig se om en användare är aktiv är mycket uppskattad i Facebook Messenger, eftersom det gör att du vet om personen sett ditt meddelande eller inte, något som inte går att göra för exempelvis mail eller sms (om du inte begär mottagarkvittens).

Dagensanalys.se - Igår: 12:01

Vilken kändis vill svenskarna helst tillbringa semestern med?

Här är listan som avslöjar vilken kändis som vi helst skulle vilja tillbringa semestern med. Är din favorit med på listan? I en SIFO-undersökning som gjordes i slutet av förra året ställde Resia frågan om vilken svensk kändis man helst tar med sig på en semesterresa utomlands.

Dagensanalys.se - Igår: 11:00

En bok för alla marknadsförare

Ledande experter inom marknadsföring/kommunikation gillar när Olle F. Ringenson förklarar hur det blev som det blev och hur det kan gå framöver om inte marknadsförarna skärper både kunskaper och insikt. ”Marknadsföring inifrån är en unik, mångfacetterad resa genom decennierna med hjälp av Olles insikter inom företagande marknadsföring, kommunikation.

Dagensanalys.se - Igår: 11:01

Analytiker med digitalt fokus till Inizio

Inizio ska bli fler och vi söker nu en analytiker med digitalt fokus till vårt team. Tillsammans med dina kollegor kommer du att driva bolaget framåt där kvalitet och kreativitet står i fokus. Inizio är ett analys- och undersökningsföretag med digitalt fokus.

Dagensanalys.se - Igår: 11:01

Vill du hänga med i nyhetsflödet ska du undvika sociala medier

En ny studie från JMG på Göteborgs universitet visar att personer som följer nyheter via sociala medier har lägre kunskap om vad som händer än de som följer traditionella nyhetsmedier. Samtidigt har antalet personer som vänder sig till just sociala medier för nyheter ökat de senaste åren. Studien har framför allt fokuserat på politiska händelser, där de som får till sig sina nyheter via TV, dagstidningar, radio eller nyhetssajter har bättre kunskaper än de som får sina nyheter via sociala medier.

Dagensanalys.se - Igår: 11:17

7 steg hur du lyckas med social selling på LinkedIn

Sociala medier används mer av svenska folket än telefonen och är snart ifatt e-postkommunikationen. Att negligera sociala medier i sin marknadsföring eller om man arbetar med försäljning är ett fatalt misstag om man vill komma i kontakt med sina kunder och prospekts där de befinner sig. Man måste idag integrera sociala medier i sitt säljarbete och sin kommunikation om man vill nå unga digitala marknadsförare, kalla samtal och bannerannonser är inte vägen fram idag om man vill nå fram man måste integrera flera kanaler.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.