Dagensanalys.se > Ekonomi

Friday, 20 July, 18:31

Dagensanalys.se - 15 dec 17 kl. 11:01

Nytt verktyg identifierar subliminala ansiktsuttryckFöretaget Human, som utvecklar teknik för att tolka undermedvetna känslomässiga egenskaper och förutspår mänskligt beteende, har lanserat ett verktyg som kan läsa konsumenternas subliminala ansiktsuttryck och reaktioner på produkter och kampanjer i realtid. Med termen subliminal perception avses fenomenet att en individs tankar, beteenden eller känslor påverkas av stimuli som inte uppfattas på en medveten nivå. Den omedvetna registreringen av stimuli kallas för subliminal perception. Verktyget använder ”artificiell känslomässig intelligens” och ansiktsigenkänning och är utformad för att stödja marknadsföringskampanjer, kundnöjdhetstudier och feedback. Enligt företaget upptäcker mjukvaran i verktyget i realtid emotioner och karaktäristiska drag – som pas
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Human, Yi Xu

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nytt, verktyg, identifierar, subliminala, ansiktsuttryck
YLE - 12 mar 14 kl. 19:58

Nytt verktyg underlättar avloppsplanering

Ett nytt verktyg på webben ska underlätta planerandet av avloppssystem utanför det kommunala avloppsnätet i Raseborg.
Spela upp klipp på ArenanSpela upp klipp på Arenan
En grupp vid yrkeshögskolan Novia i Ekenäs har tagit fram verktyget på begäran av Raseborgs stad. Med på ett hörn har också bland annat Närings-, trafik- och miljöcentralen och stadens miljöavdelning varit.

Dagensanalys.se - 28 feb 17 kl. 10:49

Nytt verktyg ska underlätta användandet av flera data- och analysplattformar

Ett nytt verktyg lanseras nu av Go2Group, med löftet om att kunna integrera insikter och analysdata från flera olika plattformar. Tanken är att lätta på förvirringen som annars kan uppstå när man använder sig av flera olika datatjänster. Verktyget, ConnectAll Insights, får åtkomst till de olika systemens API:s, gör tillgänglig och presenteras på ett standardiserat vis.

Dagensanalys.se - 07 maj 18 kl. 12:01

Nytt verktyg för Facebook gör det möjligt att följa användare över olika enheter

I takt med att människor använder flera olika enheter för att använda internet blir det svårare att veta vem som gör vad och när. För marknadsförare innebär det att det blivit svårare att ”träffa rätt” med sin annonser. Därför lanserar Facebook nu ett nytt verktyg som kan följa användare över multipla enheter, utan att hantera personliga uppgifter.

IDG - 11 aug 11 kl. 07:03

Testa nätverksförhållanden med nytt verktyg i Lion

Utvecklar du appar eller hemsidor? Då kan ett nytt verktyg som kommer med Xcode 4.1 hjälpa dig testa hur dessa fungerar under olika förhållanden..

Polisen - 06 maj 14 kl. 10:37

Polisen får nytt verktyg mot drograttfylleri

Polisen ska få ett nytt verktyg att arbeta med i kampen mot drograttfylleri. Flera sållningsinstrument testas just nu ute i Polismyndigheterna..

Dagens Medicin - 02 sep 15 kl. 07:57

Med nytt verktyg mot bättre fortbildning

Läkare ska lättare hitta rätt vidare­utbildning med hjälp av ett nytt verktyg. Sfam:s satsning på en fort­bildnings­katalog på nätet är nu ute på test..

Dagensanalys.se - 09 feb 17 kl. 13:50

Nytt verktyg från Nielsen ska underlätta datadrivna medieallokeringar

Mät- och analysföretaget Nielsen lanserar nu ett nytt verktyg, kallat Benchmark Media Optimizer, som ska göra det möjligt för företag att köpa medieplats utan att först ha gjort specifika markandsmix-studier. Detta kan hjälpa företag som saknar tiden eller budgeten för dylika studier. Nielsen påpekar dock att det nya verktyget inte helt kan ersätta ”marketing-mix” modeller, då tjänsten inte erbjuder samma djup och bredd.

Västerbottens Folkblad - 20 feb 18 kl. 21:00

Nytt verktyg stöder våldsutsatta

Vården ska bli bättre i sitt arbete mot våld i nära relationer. På torsdagen lanserades ett nytt verktyg under en seminariedag i Umeå. – Man måste förstå hur vanligt förekommande det här är, säger Åsa Söderberg, psykolog.

Dagensanalys.se - 02 okt 17 kl. 12:31

Nytt verktyg mäter internetanvändares känslor i realtid

Företaget CoolTool som jobbar med neuromarknadsföring har nu tagit fram ett nytt verktug som kan mäta användares känslor i realtid. Allt som behövs är en webbkamera, sedan är det bara att sätta igång. CoolTools nya verktyg finns redan tillgängligt för deras kunder, och eftersom mätningen sker direkt i användarens webbläsare krävs ingen extra utrustning.

UNT - 07 apr 11 kl. 08:02

Falska mediciner upptäcks med nytt verktyg

Nya verktyg att analysera uppgifter i databasen vid Världshälsoorganisationens internationella biverkningscentrum i Uppsala, UMC, kan fånga upp varningssignaler om förfalskade läkemedel och spridning av resistenta bakterier..

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 10 timmar sedan

Tiden med onlinevideo ökar till 67 minuter per dag

Konsumenter världen över har ökat sin tid med onlinevideo till 67 minuter per dag. Upp från 56 minuter förra året. Bakom siffrorna finner vi analysföretaget Zenith.

Dagensanalys.se - 10 timmar sedan

Netflix börjar med streamingradio

Netflix ska börja sända radio och därmed bredda sin verksamhet inom nöje. Sändningarna kommer att vara på Sirius XM med kanalen ”Netflix Is a Joke Radio” för att driva in lyssnare och tittare till sitt egenproducerade komediinnehåll med stand-ups. Lansering sker i januari 2019..

Dagensanalys.se - 10 timmar sedan

Affären är klar – Telia köper Bonnier Broadcasting

Telia har förvärvat Bonnier Broadcasting, med varumärkena TV4, C More och finländska MTV. Bonnier Broadcastings omsättning var förra året 7497 miljoner kronor med ett resultat om 423 miljoner (EBITA). Telia Company bildar ett nytt affärsområde, där både Telias befintliga tv-verksamheter och verksamheterna inom Bonnier Broadcasting ingår.

Dagensanalys.se - 17 timmar sedan

Disney köper 21st Century Fox för 71 miljarder dollar

Efter en lång budgivningskamp med bland andra Comcast har Disney lyckats buda hem 21st Century Fox för 71 miljarder dollar. Walt Disney Company har köpt 21st Century Fox för 71 miljarder dollar framför ögonen på Comcast som stoppade sin budgivning efter 65 miljarder dollar. Comcast är istället helt fokuserade på att köpa Sky, vilken Fox äger 39 procent av, för 34 miljarder dollar.

Dagensanalys.se - Igår: 12:09

När du behöver text till ett pressmeddelande eller content marketing

Vi heter Karlssons Textbyrå och vi skapar effektiv kommunikation med text. Här kan du läsa mer om vad vi kan göra för ert företag. Och ja, vi skriver även artiklarna här på Dagensanalys.

Dagensanalys.se - Igår: 11:12

KFC lockar med kattungar i långformat

Fyra timmar med kattungar som klättrar omkring i ett rum som har en rörlig Colonel Sanders i mjukismaterial. Japp, det lockar flera hundra tusen tittare i nära 4 timmar. Kommentatorn lyckades nästan prata på oavbrutet under hela sändningen som fått över 10.

Dagensanalys.se - Igår: 11:02

MTG och nybildade Nent ökar

MTG har gjort sitt åttonde kvartal i rad med över 5 procent organisk försäljnings- och lönsam tillväxt, skriver koncernens vd Jørgen Madsen Lindemann i ett pressmeddelande. Försäljningstillväxten landade på 9 procent, och den digitala försäljningen ökade med 76 procent. Rörelseresultatet höjdes med 12 procent, inklusive transaktionskostnader om 32 miljoner kronor i samband med TDC-fusionen som inte ble av, samt den pågående uppdelningen av MTG.

Dagensanalys.se - Igår: 09:23

Lifeplus använder 15 000 översättare för att förbättra sin onlinetjänst

Globala näringstillskotts- och vårdproduktsföretaget Lifeplus har valt en SDL när Lifeplus.com gjorts om helt i en större digital utrullning, bekräftar de till MKSE. Det är specifikt SDL Managed Translation for Small Medium Businesses (SMBs) och SDL Translation Management System (TMS) som köpts in.

Dagensanalys.se - Igår: 07:49

För att kännas mer seriösa lanserar BuzzFeed en ‘seriös’ nyhetssajt

Nyhetssajten BuzzFeed vill kännas som en mer seriös sajt för den seriösa nyhetsläsaren så de lanserar BuzzFeed News. Sajten Buzzfeednews har fått en mer klassisk design och innehållet är mindre klickbete och mer ‘allvarliga’ nyheter. Känns mer som Huffington Post än som Aftonbladet.

Dagensanalys.se - Igår: 07:36

Salesforce köper AI- och marknadsanalysföretaget Datorama

Salesforce har i dagarna lagt vantarna på AI- och marknadsanalysföretaget Datorama från Israel. Med Datorama kan deras kunder som PepsiCo, Unilever och Pernod automatisera rapportering av marknadsdata och med det optimera kampanjer. Med Datorama ska Salesforce förbättra Marketing Cloud och sin AI.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.