PrivataAffärer > Ekonomi

Wednesday, 26 September, 12:25

Liknande nyheter

Taggar: Misstagetsom , kostar, pensionssparare, skjortan
Expressen - 13 okt 13 kl. 20:10

Maddes gravidkläder kostar inte skjortan

Vi ser henne ofta i riktigt exklusiva kläder. Men Madeleines mammaskjorta kostar inte skjortan..

YLE - 22 okt 15 kl. 15:42

Avstjälpningen i Koverhar kostar Hangö skjortan

Stålverkets gamla avstjälpningsplats blir en dyr affär för Hangö stad. Staden föreslås reservera över 600 000 euro för arbeten som krävs under kommande år när avstjälpningen ska stängas. Det handlar om en deponi för avfallsmassor och tegelavfall på det konkursdrabbade stålverkets område som Hangö stad har köpt.

Aftonbladet - 01 jun 16 kl. 11:11

Misstaget på nätet kostar dig skjortan

Sydsvenskan - 08 apr 13 kl. 06:30

?Det kostar redan att köra i Malmö?

I huvudledaren den 5 april skriver Sydsvenskan angående trängselskatter att det bör förbli gratis att köra på Malmös gator.Bör förbli!? När har det varit gratis att köra på Malmös gator?

YLE - 15 apr 15 kl. 11:00

Herrgård på landet kostar som etta i Helsingfors

Över en halv miljon får man betala för en av landets dyraste ettor som är till salu i Helsingfors just nu. Vi jämför vad man kan få för samma pris i övriga delar av landet. I Helsingin Arietta, som byggs strax intill järnvägen nära Tölöviken, Musikhuset och Centrumbiblioteket torde kvadratmeterpriset vara bland det högsta i landet.

BT - 16 jun 16 kl. 13:51

Klä barnen som Zlatan – då kostar det skjortan

Fotbollsfans i alla åldrar hejar på den svenska EM-truppen. Men den som vill klä sina barn i de officiella blågula matchkläderna får lägga ut en rejäl slant..

Dagens PS - 15 mar 17 kl. 16:32

Värsta lyan mitt i city kostar skjortan

Åtta av lyxlägenheterna mittemot Stockholms centralstation, i nybyggda fastigheten Stockholm Continental, är fortfarande osålda. Det här berättar Affärsvärlden på nätet och med tanke på priset kanske det inte är så konstigt. Den billigaste lägenheten som är till salu kostar nämligen 19,9 miljoner kronor, vilket är närmare 176.

GöteborgsPosten - 19 feb 15 kl. 08:03

Lyckans väg kostar skjortan

Det kostar skjortan att bo på fina gatan. Lyckans väg vid Näckrosdammen och Hovåsvägen kvalar in på listan över de tio dyraste adresserna i landet..

GöteborgsPosten - 19 feb 15 kl. 08:03

Lyckans väg kostar skjortan

Det kostar skjortan att bo på fina gatan. Lyckans väg vid Näckrosdammen och Hovåsvägen kvalar in på listan över de tio dyraste adresserna i landet..

YLE - 10 aug 15 kl. 04:16

Läromedel måste inte kosta skjortan

Grundskolorna sliter för att erbjuda eleverna en bra utbildning med konstant krympande tillgångar, men tack vare internet kan aktiva och engagerade lärare hjälpa skolorna på traven. Många grundskolor kan i dagens läge erbjuda eleverna tillgång till både bärbara datorer och surfplattor, men utbudet på digitala läromedelsplattformer är fortfarande bristfällig och de digitala läromedel som finns ute på marknaden är så dyra att långt ifrån alla kommuner har råd att köpa in materialet. William Barman och Sebastian Laxell fick nog av de bristfälliga läroböckerna och skapade en egen digital läroplattform vid namn Matematik.

Fler nyheter från PrivataAffärer

PrivataAffärer - 45 minuter sedan

Analys: Flera års försprång mot konkurrenterna

Vid en lungcancerkonferens i Kanada har preparatet Imfinzi visat på positiva resultat i fas 3-studier där långtidseffekten på överlevnad har utvärderats mot inoperabel lungcancer. Dessa resultat har även publicerats i den vetenskapliga tidskriften New England Journal of Medicine. SHB menar att det är lätt att motivera Imfinzi som ny standardbehandling då studier visat att risken för dödsfall minskat med en tredjedel med Imfinzi jämfört med nuvarande standardbehandling.

PrivataAffärer - 1 timme sedan

ABG varnar för Getinges tredje kvartal

”Vi förväntar oss att Getinge kommer att rapportera svaga marginaler igen i det tredje kvartalet och en avmattning i organisk försäljning och i ordertillväxten i förhållande till de senaste kvartalen”, skriver ABG i en kommentar som släpptes på tisdagskvällen. ABG har sänkt sin prognos för Getinges vinst per aktie 2018 med nästan 19 procent och med cirka 5 procent för de två nästkommande åren. ”Men tanke på omfattningen av de operativa utmaningarna, den svaga resultatutvecklingen och den höga finansiella risken, menar vi att den nuvarande premiumvärderingen är omotiverad”, sammanfattar ABG.

PrivataAffärer - 1 timme sedan

Scandic stiger efter höjd rekommendation

Det skriver Morgan Stanley som förklaring till att rekommendationen för Scandic Hotels dras upp till jämvikt (undervikt) kombinerat med en riktkurshöjning till 105 kr (86). ”Revpar-tillväxten på svensk respektive norsk marknad har i juli och augusti varit 4,5 respektive 4,9 procent i genomsnitt. De är Scandics största marknader och står för 64 procent av ebitda och förbättringen var tydlig från det första halvårets 2,5 respektive 3,6 procent”, skriver investmentbanken.

PrivataAffärer - 3 timmar sedan

I kväll höjer Fed räntan

Andreas Johnson, USA-ekonom och Fedbevakare på SEB, konstaterar att Feds guidning har visat sig vara framgångsrik, och ”som vanligt råder nästan ingen osäkerhet om det faktiska räntebeslutet”. ”Marknaderna kommer att fokusera på uppdaterade ekonomiska prognoser och deras påverkan på penningpolitiken 2019. Men det finns inte mycket utrymme för Fed att revidera de aktuella prognoserna, och centralbankens medianprognos för räntebanan kommer troligen inte ändras”, skriver han i ett kundbrev.

PrivataAffärer - 3 timmar sedan

Här är onsdagens färska analyser

Danske Markets sänker sin rekommendation för Betsson till sälj från behåll. Riktkursen sänks till 62 från 75 kr. Det framgår av en analys.

PrivataAffärer - 3 timmar sedan

Danske: Sälj Betsson

Det framgår av en analys där riktkursen även sänks till 62 kr från 75 kr. ”Aktiepriset har varit slagigt under det tredje kvartalet och aktien tillhör för närvarande vinnarna i sektorn med en uppgång på 23 procent hittills i kvartalet. Men en osäkerhet i de långsiktiga vinstutsikterna har uppstått relaterat till den nederländska marknaden”, skriver banken och lyfter fram tre huvudskäl till sin negativa hållning till speloperatörsaktien: För det första Holland, där upp till 35 procent av Betsson-koncernens rörelsevinst står på spel om bolaget skulle bli helt utan licens i landet.

PrivataAffärer - 3 timmar sedan

Fler H&M-varumärken säljs genom externa återförsäljare

Av artikeln framgår inte vilken eller vilka återförsäljare det handlar om. I ett mejl till Nyhetsbyrån Direkt uppger H&M:s pressavdelning att diskussioner pågår kring att lansera flera av H&M-gruppens varumärken, varav & Other Stories är ett, på olika plattformar som Tmall, Zalando och Asos. ”Samarbeten med externa partners är ett av flera exempel på hur vi fortsätter vår digitala expansion med våra befintliga varumärken och hur vi gör våra varumärken ännu mer tillgängliga för en ännu bredare publik.

PrivataAffärer - 4 timmar sedan

DI: Därför är Nokia ett bättre val än Ericsson

”I det relativspel börsen är framstår dock Nokia som ett betydligt mer intressant val. Rådet blir därför att avvakta med Ericsson och att i stället köpa Nokia”, skriver DI:s analytiker Richard Bråse. I analysen konstateras att diskussionen kring Ericsson har svängt de senaste månaderna och nu snarare handlar om att försöka uppskatta med hur mycket Ericsson kommer överträffa sina finansiella mål för 2020.

PrivataAffärer - 5 timmar sedan

Notering: Hög risk med chans på en riktig rökare i Stenocare

Stenocare kan odla, tillverka och importera medicinsk cannabis. Nu i september inleddes importen av medicinsk cannabisolja från Canntrust i Kanada. I Kanada har marknaden för medicinsk cannabis gått från 50 miljoner DKK till 6 miljarder DKK på fyra år.

PrivataAffärer - Igår: 11:58

Trendbrott: Nu stiger sparräntorna

Enligt statistik från Compricer som Privata Affärer tagit del av har till exempel Aros Kapital höjt den rörliga sparräntan. Höjningen skedde så sent som i går och var från 0,70 till 0,80 procent. Men Aros är bara en i raden av aktörer som nyligen höjt obundna sparräntor.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.