Vimmerby Tidning > Nyheter

Thursday, 22 March, 13:11

Vimmerby Tidning - 15 dec 17 kl. 11:30

Kronståhl (S) om granskningenI onsdags beslutade kommunalråd Tomas Kronståhl om att låta en oberoende jurist granska kommunens sätt att hantera den granskning som nu SVT:s Uppdrag granskning gör. - Vi måste vara transparenta och öppna och se till att Uppdrag granskning får all information de begär ut, säger Tomas Kronståhl..
Läs mer på Vimmerby Tidning
Läs mer om:
Tomas Kronståhl, SVT, Uppdrag

Dela artikeln

17 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: KronståhlS om , granskningen
LV - I förrgår: 22:50

Kritik mot priset för kommunens granskning

Beslutet att beställa en egen, opartisk granskning av Slottsholmen togs av kommunstyrelsens ordförande Tomas Kronståhl (S), på delegation. Granskningen kostade över 100 000 kronor. - Hur dyrt kan ett ordförandebeslut bli?

Fler nyheter från Vimmerby Tidning

Vimmerby Tidning - 15 minuter sedan

Festival för personer inom LSS i höst

I höst kommer Linköpings kommun att arrangera en deltävling i den så kallade Funkisfestivalen. Planen är att genomföra deltävlingen i Linköping under oktober samt november och Riksfinalen avgörs i april 2019..

Vimmerby Tidning - 15 minuter sedan

Kommer kommunens stränder att städas?

Sverker Thorén (L) ställer en fråga till kommunstyrelsens ordförande Tomas Kronståhl (S) om kommunens havsstränder kommer att städas i vår. - Haven håller på att förvandlas till soptippar. Det marina skräpet är skadligt på olika sätt, skriver Sverker Thorén..

Vimmerby Tidning - 30 minuter sedan

60-åring åtalas för våldtäkt mot barn

En man i 60-årsåldern åtalas för våldtäkt mot barn. Som ett resultat av övergreppen blev en 13-årig flicka gravid..

Vimmerby Tidning - 45 minuter sedan

Företagarna laddar för företagsmässa

Företagarna Kinda-Ydre ligger just nu i startgroparna för att arrangera en företagarmässa i början av september. Men först ska Kindas åtta politiska partier frågas ut den 19 april i församlingsgården i Kisa..

Vimmerby Tidning - 45 minuter sedan

"En ekologisk katastrof"

Antalet fåglar på den franska landsbygden har minskat kraftigt de senaste 15 åren - så kraftigt att biologer talar om en ekologisk katastrof. Det visar två oberoende studier. Hur ser läget ut i Sverige och i Kalmar län frågar vi ornitologer vid Ottenby Fågelstation..

Vimmerby Tidning - 1 timme sedan

Ordningsvakt kallades till gymnasiet

Under måndagen kallades en ordningsvakt till Västerviks gymnasium efter att det uppkommit rykten om att det skulle bli bråk på skolan. - Det är en förebyggande åtgärd, säger gymnasiechef Jörgen Jonsson..

Vimmerby Tidning - 1 timme sedan

Stulna maskiner återfanns i Stockholm

Maskinerna är återfunna. Dolda spårsändare ombord på maskinerna som helgen stals i helgen vid saneringen av Vartafabriken i Hultsfred gjorde att Larmtjänst kunde hitta dem på ett industriområde i Stockholm. – Det känns jättebra, säger Magnus Eriksson, som med sin firma Bal och Bobcat äger den stulna maskinen..

Vimmerby Tidning - 2 timmar sedan

Krav på policy för alkohol droger och jämställdhet

Kultur- och fritid i Hultsfreds kommun vill strama upp regelverket för föreningsbidragen..

Vimmerby Tidning - 2 timmar sedan

Just nu: Samir & Viktor till Storebro

I dag presenterade Storebro IF de första artisterna till sommarens Allsång. Och fylls inte parken denna kväll kommer den aldrig göra det. På scen kommer nämligen Samir & Viktor att stå..

Vimmerby Tidning - 5 timmar sedan

Grov misshandel i kinda kommun

Vid 21-tiden på onsdagskvällen greps en person misstänkt för grov misshandel efter ett intensivt polisarbete i Kinda..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.