Vimmerby Tidning > Nyheter

Saturday, 20 January, 15:58

Liknande nyheter

Taggar: Miljonboti , Åtvidabergska , förhindra, lagtrots
BT - 05 nov 12 kl. 07:47

Jan Hansson: Här bekräftas att SM-guldet hamnat rätt

Med färskt helikopterperspektiv är omdömet givet. Landets bästa fotbollslag heter IF Elfsborg. Några minuter över klockan 17 i går kväll på Borås Arena plockades Lennart Johanssons pokal fram.

Fler nyheter från Vimmerby Tidning

Vimmerby Tidning - 1 timme sedan

Nje till sänkt fart genom två byar

Länsstyrelsen i Kalmar län avslår en ansökan om sänkt hastighet i norra delen av kommunen..

Vimmerby Tidning - 2 timmar sedan

Hela landstinget ska ut och cykla

Tillsvidareanställda i Landstinget i Kalmar län ska erbjudas möjlighet att hyra bland annat elcyklar genom löneavdrag. Syftet är att skapa ett mervärde för personalen och samtidigt bidra till en bättre miljö. - Det är ett steg i rätt riktning.

Vimmerby Tidning - 3 timmar sedan

Polisen: Knarket flödar i Västervik

Under veckan har polisen gjort flera insatser mot narkotika. Tre personer har gripits misstänkta för narkotikabrott. I ett av fallen fann man även en vapengömma, varpå en man häktades för grovt vapenbrott..

Vimmerby Tidning - 4 timmar sedan

Tjuvar stal mat vid inbrott på soptippen

Tjuvar slog natten mot fredagen till mot avfallsanläggningen och stal en mängd utrustning. Bland annat kaffemaskiner, mikrovågsugn och all mat! De ställde också till med skadegörelse och stal en bil..

Vimmerby Tidning - 4 timmar sedan

Inbrott på begravningsbyrån kistlager

En begravningsbyrå utsattes för inbrott natten till fredagen. Tjuvarna tog sig in i lagret bland kistorna. De stal bland annat en bil som brukar användas för att transportera kistor....

Vimmerby Tidning - 4 timmar sedan

Fängslades av ett klipp på Youtube

Ett klipp på youtube inspirerade 13-årige Svante Lundin att börja kuba. Idag går han ingenstans utan sin kub och det karakteristiska ljudet avslöjar hans iver att krympa tiden det tar att få de färgade rutorna på rätt plats – något han gjort på 9.52 sekunder som bäst..

Vimmerby Tidning - 5 timmar sedan

Centerlagets mål - ta tillbaka makten i plenisalen

Med ett starkt lagbygge som lyssnar mer än pratar ska centern ta tillbaka och förnya ledarskapet i Vimmerby kommun. Om kommunalrådskandidaten Ingela Nilsson Nachtweij blir riksdagsledamot finns en plan B för hur laget ska ställas om..

Vimmerby Tidning - 6 timmar sedan

40-åring häktad för knivdåd i Södra vi

En av de två Vimmerbybor som suttit häktad sen före jul för flera våldsbrott mot en man och hans mor har försatts på fri fot. Hans 40-årige kompanjon sitter kvar på häktet - men för en annan knivskärning i Södra Vi några veckor tidigare..

Vimmerby Tidning - 20 timmar sedan

Oklart vem leasingbilen tillhör

Polisen stannade vid halv tolv på natten till torsdagen en bil. Bakom ratten satt en 14-årig pojke..

Vimmerby Tidning - 22 timmar sedan

Räddningstjänsten larmad till villa

Räddningstjänsten har precis larmats till en villa..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.