DalaDemokraten > Nyheter

Thursday, 18 April, 16:34

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:22

Nu öppnar Ludvikahem nya parkeringen – och bjuder på julklappI dag fredag har Ludvikahem äntligen öppnat nya centrumparkeringen på "Trädgården-tomten". Dessutom bjuder man på en julklapp under de första veckorna..
Läs mer på DalaDemokraten
Läs mer om:
Ludvikahem, Trädgården

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nu öppnar Ludvikahemnya , parkeringenoch , bjuder, julklapp
Dalarnas tidningar - 15 dec 17 kl. 09:22

Nu öppnar Ludvikahem nya parkeringen – och bjuder på julklapp

I dag fredag har Ludvikahem äntligen öppnat nya centrumparkeringen på "Trädgården-tomten". Dessutom bjuder man på en julklapp under de första veckorna..

DalaDemokraten - 11 jan 17 kl. 09:33

"Säkraste investeringen" – här vill Ludvikahem bygga nytt

Här i kvarteret Svanen kan Ludvikahem tänka sig att bygga bostäder nu när man släpper Folkets hus-parkeringen på andra sidan Carlavägen till privata byggföretag.
Ludvikahem funderar även på utbyggnad av Plutokvarteret samt att bygga på Hammarbacken och Laggarudden..

DalaDemokraten - 10 jan 17 kl. 08:45

Ludvikahem avvaktar – privata bolag vill bygga i centrum

Ludvikahem har tills vidare släppt planerna på byggnation av bostäder och affärslokaler på Folkets hus-parkeringen.
– Orsaken är att det nu finns ett antal externa intressenter som vill exploatera området. Därför väljer vi att avvakta, säger Ludvikahems vd Ulf Rosenqvist..

Dalarnas tidningar - 10 jan 17 kl. 08:45

Ludvikahem avvaktar – privata bolag vill bygga i centrum

Ludvikahem har tills vidare släppt planerna på byggnation av bostäder och affärslokaler på Folkets hus-parkeringen.
– Orsaken är att det nu finns ett antal externa intressenter som vill exploatera området. Därför väljer vi att avvakta, säger Ludvikahems vd Ulf Rosenqvist..

Kristianstadsbladet - 19 nov 13 kl. 19:01

Årets julklapp följer hälsotrend

Foto: Tom Wall
Årets julklapp är en råsaftscentrifug. Handelns Utredningsinstitut (HUI) Research har tagit fasta på den rådande hälsotrenden. Julklappen finns i olika modeller från femhundralappen och uppåt.

Dalarnas tidningar - 29 dec 15 kl. 10:14

Ludvikahem betalar 3,7 miljoner – river huset om några månader

Ludvikahems vd Ulf Rosenqvist berättar att bolaget betalar 3,7 miljoner kronor för fastigheten som ligger granne med parkeringen nedanför Systembolaget..

Alingsås tidning - 22 dec 15 kl. 08:30

”En 28 år lång resa med årets julklapp”

AT-redaktionens tomteblogg är tillbaka. Tänkvärda inlägg i juletid från sju av våra medarbetare. Ett avsnitt varje dag hela julveckan.

Nyan - 13 sep 17 kl. 11:38

Bolstaholm bjuder till fullmatad skördefest

Teater, konst, hantverk, rodeotält, trampbilsrally, hamburgare och många andra matprodukter – Bolstaholms gård bjuder på något för alla smaker på årets skördefest.
Ann och Henrik Sundberg på Bolstaholms gård bjuder även i år in till gårdens egen skördefest 22–24 september. – För oss delas året in i före och efter skördefesten, skrattar Henrik Sundberg.

Dalarnas tidningar - 26 feb 14 kl. 04:55

Ludvikahem gör
test med solceller

I juni ska Ludvikahem placera solceller på huset vid Köpmansgatan 3. – Kostnaden för solcellerna är beräknad till 500 000 kronor varav staten står för 260 000 i energibidrag, säger Vesa Panula, förvaltningschef vid Ludvikahem..

SmålandsPosten - 09 dec 14 kl. 06:13

Joe Labero ? en tidig julklapp till resenärerna

Plötsligt stod det där, som en tidig julklapp till alla tågresenärer. Det första nyrenoverade Krösatåget vid namn Joe Labero har börjat rulla i Kronoberg efter mer än sex månaders försening. Fem till sex miljoner kronor kostar varje tågsätt att renovera och nu är det första av sex helt nyrenoverade Krösatåg som ska rulla mellan Växjö och Hässleholm klart.

Fler nyheter från DalaDemokraten

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 10:07

Tre Moratjejer uttagna till Dalarnas ryttarutveckling nivå 2

I tisdags kväll hölls första träffen i Borlänge på Fornby Folkhögskola för de ryttare som blivit uttagna till ”Dalarnas ryttarutveckling nivå 2”..

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 10:00

Trygghetsdebatt i fullmäktige: "Vi bör kräva en lokalt stationerad ambulans"

– Vårt krav bör vara att landstinget ska ställa upp med en ambulans i Gagnef tills frågan om räddningstjänstens första hjälpen-insatser är utredd och löst. Det sa förre kommunalrådet och riksdagsmannen Anders Ahlgren (C) när Gagnefs kommunfullmäktige diskuterade första hjälpen. Han fick stöd av bland andra kommunalrådet Irene Homman och tidigare landstingsrådet Alf Johansson, båda (S)..

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 10:03

Lisa Pehrsdotter: Vad betyder en lokalredaktion?

Omslaget till Institutets för mediestudiers årsbok, som kom härom veckan, pryds av en Sverigekarta där stiliserade bilder av en person framför en dator är överkryssade. Det ska symbolisera orter där det inte längre finns lokalredaktioner. Det handlar om var fjärde kommun, enligt institutet.

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:42

Insändare: Ska Sverige fortsätta kriget i Afghanisan?

Riksdagen ska idag ta ställning till om att fortsätta Sveriges insats i Afghanistan. Det finns bara ett rimligt beslut. Sverige ska inte sända soldater till Afghanistan.

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:26

Test: Från budgetfyndet till bästa lyxchampagnen – här är godaste bubblet till nyår

Nyårsfestligheterna stundar och då vill de flesta ha något bubblande i glaset. Vår dryckesexpert Sune Liljevall har likt tidigare år tagit sig an en stor mängd, cirka 300, mousserande torra viner och champagner i såväl ordinarie- som beställningssortimentet – och sorterat ut guldkornen åt dig..

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:22

Följ med in i mytomspunna frimurarnas hemliga rum: ”Det sägs att vi dricker blod och äter barn”

Tills för bara några år sedan fick inga – som inte var frimurare – sätta sin fot i logens lokaler i Gävle. – Det finns saker vi inte kan berätta, säger Edvard Nordlander som är ordförandemästare i frimurarlogen Gevalia där vi har tittat in..

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:01

Ny ägare till hus i Skattungbyn

Sara Signa Kristina Thalberg, 40, har köpt huset på adressen Grusvägen 7 i Skattungbyn av säljaren Sten Oscar Eriksson. Köpesumman blev 1 000 000 kronor och den nya ägaren tog över huset i decembe....

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:01

Nya ägare till tomt i Smedjebacken

Olof Tommy och Berit Caroline Johannesson, 50 och 53 år, har tagit över fastigheten på Flottarvägen 19 i Smedjebacken från Barkaräng Entreprenad AB. Ägarskiftet blev klart i november 2017 och köpe....

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:01

70-talshus i Avesta sålt för 995 000 kronor

Nu är det klart vem som köpt huset på Mandelblomsgränd 8 i Avesta av Jan Åke Lennart Bergvall. Nya ägare är Sara Josefine Thelin, 22, och Mats Tony Eriksson, 24. Priset blev 995 000 kronor och de ....

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.