DalaDemokraten > Nyheter

Saturday, 08 August, 01:40

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:22

Följ med in i mytomspunna frimurarnas hemliga rum: ”Det sägs att vi dricker blod och äter barn”Tills för bara några år sedan fick inga – som inte var frimurare – sätta sin fot i logens lokaler i Gävle. – Det finns saker vi inte kan berätta, säger Edvard Nordlander som är ordförandemästare i frimurarlogen Gevalia där vi har tittat in..
Läs mer på DalaDemokraten
Läs mer om:
Gävle, Edvard Nordlander, Gevalia

Dela artikeln

8 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Följmed in i , mytomspunna, frimurarnas, hemliga, rumDet , sägs att vi dricker blod och äter barn
Dalarnas tidningar - 15 dec 17 kl. 09:22

Följ med in i mytomspunna frimurarnas hemliga rum: ”Det sägs att vi dricker blod och äter barn”

Tills för bara några år sedan fick inga – som inte var frimurare – sätta sin fot i logens lokaler i Gävle. – Det finns saker vi inte kan berätta, säger Edvard Nordlander som är ordförandemästare i frimurarlogen Gevalia där vi har tittat in..

Dalarnas tidningar - 23 nov 14 kl. 11:25

Öppnade hemliga rum

Det säger Peter Sjölund som guidar runt i Frimurarnas allra heligaste..

YLE - 29 maj 16 kl. 08:32

Hotellbranden startade i frimurarnas kök

Branden på ett hotell i centrum av Björneborg natten mot lördagen fick sin början i frimurarnas köksavdelning, visar polisens utredning. Från köksavdelningen spreds elden sannolikt vidare upp i takkonstruktionerna, som totalförstördes i eldsvådan. Den tekniska utredningen pågår fortfarande och polisen fortsätter att höra personer som eventuellt kan ge viktig information om brandförloppet.

Nyan - 10 feb 18 kl. 15:33

Dags för frimurarnas barmhärtighetskonsert

Inkommande söndag, den 11 februari klockan 19.00, är det dags för frimurarnas traditionella barmhärtighetskonsert i S:t Görans kyrka i Mariehamn. Konserten hålls till förmån för hjälpbehövande på Åland.

Expressen - 16 nov 15 kl. 04:13

Så är Apple bakom hemliga fasaden

Apple är världens högst värderade företag. Och ett av de mest mytomspunna. Nu vittnar tidigare anställda om vad egentligen pågår bakom den slutna fasaden.

Expressen - 09 jan 18 kl. 02:41

Nu kan du jobba – på hemliga basen

Är du nyfiken på den mytomspunna militärbasen Area 51? Då är den här jobbannonsen något för dig. Flygbolaget som trafikerar militärbasen söker nu flygvärdinnor.

DN - 02 jan 11 kl. 16:48

Mytomspunna Mossad får ny chef

I slutet av nästa vecka får den mytomspunna och kontroversiella israeliska säkerhetstjänsten Mossad ny chef. Avgående chefen, 65-årige Meir Dagan, lämnar efter åtta år över till 57-årige Tamir Pardo, som i dag är ställföreträdande chef..

SvD - 28 maj 11 kl. 11:45

Mytomspunna piratskeppets ankare hittat ? efter 300 år

Ett ankare från vad som tros vara piratskeppet Queen Annes Revenge firades upp ut havet utanför delstaten North Carolina i veckan. Fartyget ska ha tillhört den mytomspunna piraten Blackbeard..

SVT - 31 maj 11 kl. 16:18

Klippdykning på mytomspunna Påskön

Klippdykningens världscup gör sin tredje säsong och kickade i år igång tävlandet på mytomspunna Påskön..

IDG - 11 dec 13 kl. 11:22

Nokias mytomspunna Androidmobil kallas Normandy - kanske aldrig släpps

Ryktena om att Nokia tänker lansera en Androidmobil har tagit ny fart i och med en läcka som visar hur Normandy, den mytomspunna telefonen, ser ut..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.