GT > Nyheter

Thursday, 22 March, 06:52

GT - 15 dec 17 kl. 09:19

Just nu: Upploppsutredningar läggs nerÅklagare lägger ned förundersökningarna avseende våldsamt upplopp mot 23 nazister i Nordiska motståndsrörelsen.Detta efter oroligheter i samband med att organisationen demonstrerade i Göteborg i september.Det framgår av ett pressmeddelande..
Läs mer på GT
Läs mer om:
Nordiska, Göteborg

Dela artikeln

426 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Justnu , Upploppsutredningar, läggs, ner
YLE - 04 feb 16 kl. 14:56

Färre potatisåkrar i Östnyland om chipsfabriken läggs ner

Om chipsfabriken läggs ner på Åland skulle följderna i Östnyland bli ödesdigra för potatisodlarna. - Det skulle nog vara en stor stöt och ett enormt bakslag för potatisodlarna i Östnyland om scenariot blir verklighet, säger Staffan Björkell - ekonomirådgivare på Nylands Svenska Lantbrukssällskap och odlarrepresentant för de Nyländska potatisodlarna på Orkla Confectionery & Snacks Finland - företaget som driver chipsfabriken på Åland. Företaget kommer att inleda samarbetsförhandlingar.

YLE - 16 okt 13 kl. 14:01

Harjulinna läggs ner i Sjundeå

Enheten för asylsökanden i Sjundeå, Harjulinna, läggs ner från och med maj nästa år. Enheten stängs eftersom det kommit färre asylsökanden till Finland de senaste åren. Migrationsverket har ett grupphem och ett stödboende i Sjundeå.

Barometern - 31 jul 13 kl. 17:56

Sista Quick-åtalet läggs ner

Det sista åtalet i Quick-fallet har lagts ned och Sture Bergwall anses nu oskyldig till alla de åtta mord han dömts för. - Det här är unikt i svensk rättshistoria. Det måste bedömas som ett stort misslyckande för svenskt rättsväsen, säger riksåklagare Anders Perklev.

YLE - 18 nov 14 kl. 09:44

Förslag: Hiiden koulu i Lojo läggs ner

En skola ska läggas ner i Lojo. Det förslaget ska fullmäktige nu ta ställning till. Stadsstyrelsen i Lojo beslöt i går kväll (17.

YLE - 11 mar 16 kl. 11:14

Luonas asylboende läggs ner - brister är en av orsakerna

Migrationsverket medger att bristerna i Luonas verksamhet har inverkat på beslutet att lägga ner flyktingförläggningen i Sockenbacka. Flera flyktingförläggningar läggs ner i år eftersom kapaciteten ska anpassas efter antalet asylsökande. Migrationsverket stänger fyra enheter i hela landet, en av dem är flyktingförläggningen på Väverivägen i Sockenbacka.

Skånskan - 16 nov 16 kl. 06:00

Brandutredningarna läggs ner

Eslöv Polisen lägger ned samtliga utredningar om de bränder som härjade i Eslöv under september. Bevisen som finns räcker inte för att döma någon. ERWP.

Alingsås tidning - 25 maj 16 kl. 08:01

Flora Dekors gymnasieutbildning läggs ner

Flora Dekor i Hol tvingas lägga ner sin gymnasieutbildning efter den här terminen.
Det sedan Skolinspektionen meddelat att man återkallar sitt godkännande.
– Jag känner mycket med våra elever.

Nya Wermlands Tidningen - 23 jun 13 kl. 07:30

Så slipper barnen fara illa när skolan läggs ner

Skolor läggs ner på löpande band runt om i landet. I Värmland berörs just nu Sunne, Årjäng och Munkfors. NWT har talat med en skolpsykolog med 35 års erfarenhet om hur barnen påverkas - och hur man som förälder kan agera..

SmålandsPosten - 24 okt 14 kl. 07:08

Teaterpjäsen läggs ner

STÄLLS IN. Urpremiären av föreställningen Helt enkelt på Regionteatern Blekinge Kronoberg ställdes i?går kväll in och pjäsen läggs ner.

ÖstersundsPosten - 04 jun 15 kl. 15:39

JUST NU: Förskoleköken läggs ner

Åre kommuns förskolekök läggs ner. Det beslutade kommunstyrelsen som därmed gick på socialnämndens linje. Det här innebär att förskolorna inte längre kommer att ha kökspersonal som lagar mat åt barnen.

Fler nyheter från GT

GT - 45 minuter sedan

Josephines och Idas döttrar antastades – utanför skolan

Flickorna var på väg hem från skolan när de blev ofredade av en ung man.– Han tog tag i min dotter och försökte pussa henne i ansiktet. På något sätt lyckades hon rycka sig loss.

GT - 7 timmar sedan

Tränarna i ordkrig: ”Typiskt Frölunda”

Frölunda svarade för en stark vändning och besegrade Malmö med 5–4 i den andra kvartsfinalen.Efteråt uppstod ett ordkrig mellan lagens huvudtränare Roger Rönnberg och Peter Andersson.– Roger är duktig på att sätta press på domarna under periodpauserna, säger Peter Andersson..

GT - 10 timmar sedan

De utmanar om Gustav Engvall

Djurgården och IFK Göteborg har visat intresse för Gustav Engvall, 21. Nu bekräftar även BK Häcken att man vill låna anfallaren. – Han är nog med på mångas önskelistor, säger sportchefen Sonny Karlsson..

GT - 10 timmar sedan

Talade ut – om stora konflikten

Gustav Engvall och IFK Göteborgs sportchef Mats Gren hamnade i en öppen konflikt.Nu är den 21-årige anfallaren aktuell för en återkomst i Blåvitt – och enligt GT:s uppgifter har parterna pratat ut.– Det är utrett, säger Mats Gren som samtidigt bekräftar kontakt med Bristol City..

GT - 11 timmar sedan

Sven-Erik, 80, rånades och bakbands: "Så förbannad"

När Sven-Erik Mattsson, 80, vaknade i soffan möttes han av två pistolmän som tvingade ner honom och sambon på golvet där de bands fast för att sedan rånas.Gärningsmännen är fortfarande på fri fot, men Sven-Erik låter sig inte skrämmas.– Jag var så förbannad.

GT - 12 timmar sedan

Sätt p för den rödgröna parkeringspolitiken

Trots avstängda gator, höjda parkeringsavgifter och borttagna parkeringsplatser ökar biltrafiken i Göteborg i snitt med 2 procent per år. Vi är inte mot att flytta P-platser, men de ska ersättas så att Göteborgs handel och innerstad inte utarmas, skriver Göteborgsmoderaterna inför torsdagens fullmäktige..

GT - 12 timmar sedan

Stjärnkockens hårda kamp – för farfar Rolfs äldrevård

Rolf Lemke, 97, lever ett gott liv på äldreboendet – men nu menar de anhöriga att han måste lämna sin lägenhet mot sin vilja.Stjärnkocken Lisa Lemke, Rolfs barnbarn, är uppriven.– Vad är livsvärdet med att bo så som han kommer att bo?

GT - 13 timmar sedan

Osäker framtid för Sebastian Eriksson

STOCKHOLM. I sommar går Sebastian Erikssons kontrakt med IFK Göteborg ut.Än är det osäkert om Blåvitts lagkapten blir kvar i klubben.

GT - 13 timmar sedan

Döende Ebbes föräldrar får rätt mot kommunen

Svårt sjuke Ebbe behöver hjälp dygnet runt och familjen har nekats avlastning från kommunen.På onsdagen kom det efterlängtade beskedet från förvaltningsrätten: Familjen får rätt mot kommunen.– Det känns jätteskönt.

GT - 16 timmar sedan

Ungdomsledare döms för våldtäkt i kyrka

Den unge man som åtalades för att bland annat ha våldtagit flickor i en västsvensk frikyrka fick sin dom under onsdagen.Mannen döms för våldtäkt mot en av flickorna och för bland annat sexuellt utnyttjande av barn i två fall.Domen blir skyddstillsyn med särskild behandlingsplan.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.