GT > Nyheter

Saturday, 15 December, 18:14

GT - 15 dec 17 kl. 09:19

Just nu: Upploppsutredningar läggs nerÅklagare lägger ned förundersökningarna avseende våldsamt upplopp mot 23 nazister i Nordiska motståndsrörelsen.Detta efter oroligheter i samband med att organisationen demonstrerade i Göteborg i september.Det framgår av ett pressmeddelande..
Läs mer på GT
Läs mer om:
Nordiska, Göteborg

Dela artikeln

423 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Justnu , Upploppsutredningar, läggs, ner
YLE - 04 feb 16 kl. 14:56

Färre potatisåkrar i Östnyland om chipsfabriken läggs ner

Om chipsfabriken läggs ner på Åland skulle följderna i Östnyland bli ödesdigra för potatisodlarna. - Det skulle nog vara en stor stöt och ett enormt bakslag för potatisodlarna i Östnyland om scenariot blir verklighet, säger Staffan Björkell - ekonomirådgivare på Nylands Svenska Lantbrukssällskap och odlarrepresentant för de Nyländska potatisodlarna på Orkla Confectionery & Snacks Finland - företaget som driver chipsfabriken på Åland. Företaget kommer att inleda samarbetsförhandlingar.

YLE - 16 okt 13 kl. 14:01

Harjulinna läggs ner i Sjundeå

Enheten för asylsökanden i Sjundeå, Harjulinna, läggs ner från och med maj nästa år. Enheten stängs eftersom det kommit färre asylsökanden till Finland de senaste åren. Migrationsverket har ett grupphem och ett stödboende i Sjundeå.

Barometern - 31 jul 13 kl. 17:56

Sista Quick-åtalet läggs ner

Det sista åtalet i Quick-fallet har lagts ned och Sture Bergwall anses nu oskyldig till alla de åtta mord han dömts för. - Det här är unikt i svensk rättshistoria. Det måste bedömas som ett stort misslyckande för svenskt rättsväsen, säger riksåklagare Anders Perklev.

YLE - 18 nov 14 kl. 09:44

Förslag: Hiiden koulu i Lojo läggs ner

En skola ska läggas ner i Lojo. Det förslaget ska fullmäktige nu ta ställning till. Stadsstyrelsen i Lojo beslöt i går kväll (17.

YLE - 11 mar 16 kl. 11:14

Luonas asylboende läggs ner - brister är en av orsakerna

Migrationsverket medger att bristerna i Luonas verksamhet har inverkat på beslutet att lägga ner flyktingförläggningen i Sockenbacka. Flera flyktingförläggningar läggs ner i år eftersom kapaciteten ska anpassas efter antalet asylsökande. Migrationsverket stänger fyra enheter i hela landet, en av dem är flyktingförläggningen på Väverivägen i Sockenbacka.

Skånskan - 16 nov 16 kl. 06:00

Brandutredningarna läggs ner

Eslöv Polisen lägger ned samtliga utredningar om de bränder som härjade i Eslöv under september. Bevisen som finns räcker inte för att döma någon. ERWP.

Alingsås tidning - 25 maj 16 kl. 08:01

Flora Dekors gymnasieutbildning läggs ner

Flora Dekor i Hol tvingas lägga ner sin gymnasieutbildning efter den här terminen.
Det sedan Skolinspektionen meddelat att man återkallar sitt godkännande.
– Jag känner mycket med våra elever.

Nya Wermlands Tidningen - 23 jun 13 kl. 07:30

Så slipper barnen fara illa när skolan läggs ner

Skolor läggs ner på löpande band runt om i landet. I Värmland berörs just nu Sunne, Årjäng och Munkfors. NWT har talat med en skolpsykolog med 35 års erfarenhet om hur barnen påverkas - och hur man som förälder kan agera..

SmålandsPosten - 24 okt 14 kl. 07:08

Teaterpjäsen läggs ner

STÄLLS IN. Urpremiären av föreställningen Helt enkelt på Regionteatern Blekinge Kronoberg ställdes i?går kväll in och pjäsen läggs ner.

ÖstersundsPosten - 04 jun 15 kl. 15:39

JUST NU: Förskoleköken läggs ner

Åre kommuns förskolekök läggs ner. Det beslutade kommunstyrelsen som därmed gick på socialnämndens linje. Det här innebär att förskolorna inte längre kommer att ha kökspersonal som lagar mat åt barnen.

Fler nyheter från GT

GT - 2 timmar sedan

Man hittats död i lägenhet – två misstänkta för brott

En man har hittats död i en lägenhet i Göteborg.Polisen utreder händelsen som mord. Två är misstänkta för brottet.

GT - 3 timmar sedan

Kandidaterna: De gör upp om jobbet i IFK Göteborg

IFK Göteborg har kommit långt i jakten på en assisterande tränare. Två av de hetaste namnen enligt GT:s uppgifter: Ferran Sibila, 30 – och Pontus Farnerud, 38. – Vi har haft djupa diskussioner och träffat ett antal kandidater, säger klubbdirektören Max Markusson.

GT - 3 timmar sedan

Gunhild Stordalens stora besvikelse: ”Deprimerande"

Gunhild Stordalen är på plats vid klimatmötet i Polen.Hon är där för att prata om mat och klimat – och är upprörd över att maten inte tar större plats i diskussionerna.– Det är frustrerande och deprimerande att maten som står för en tredjedel av klimatutsläppen inte är med i förhandlingarna, säger hon till norska NRK..

GT - 5 timmar sedan

Berg: Han är inte en som bara snackar

Till sommaren går Marcus Bergs kontrakt med Al Ain ut. Nu hyllar anfallaren IFK Göteborgs sportchef Jonas Olsson. – När jag flyttar hem vill jag ha folk i klubben som man har en relation till och litar på, säger 32-åringen till Aftonbladet.

GT - 6 timmar sedan

Ludvigs hjälteinsats – när lågorna spred sig hemma hos Lisbeth, 68

Rörelsehindrade Lisbeth Hjelmäng, 68, kunde inte ta sig ut när det började brinna i köket.Då stod Ludvig Berg, 23, för en hjälteinsats.– Hon är lite som en vän nu.

GT - 15 timmar sedan

Bil körde på polisbil under vansinnesfärd

En vild biljakt har ägt rum på E4 under natten mot lördagen.En bilist vägrade stanna för polisen i Jönköping och jagades sedan av fem till sju patruller.När polisen försökte få bilisten att sakta ner norr om Ödeshög körde denne på en polisbil och hamnade i diket..

GT - 11 timmar sedan

Jag vill inte att mina tonårssöner ska passera knarklangargängen

Brunnsparken.Trots öppen droghandel anser polisen att den oro jag och andra har för att passera där inte är något att bry sig om på riktigt.Den finns bara i mitt huvud..

GT - 12 timmar sedan

Fjäska lagom för diktaturen Qatar

Göteborg Stads och Business Region Göteborgs fjäsk tidigare i veckan för ett diktaturstyrt flygbolag var i överkant..

GT - 13 timmar sedan

Vi sätter inte oss på läktaren

Socialdemokraternas högsta prioritet, även i opposition, är att kraftigt minska sjukskrivningstalen och förbättra arbetsmiljön för Göteborgs medarbetare, skriver Ann-Sofie Hermansson (S) och Jonas Attenius (S)..

GT - 13 timmar sedan

Brandbil välte på flygplats

En brandbil välte ned i ett dike på Karlstad flygplats på fredagskvällen. Där började den läcka skumvätska, som i koncentrerad form är miljöfarligt, rapporterar Nya Wermlands-Tidningen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.