GT > Nyheter

Wednesday, 26 September, 13:32

GT - 15 dec 17 kl. 09:19

Just nu: Upploppsutredningar läggs nerÅklagare lägger ned förundersökningarna avseende våldsamt upplopp mot 23 nazister i Nordiska motståndsrörelsen.Detta efter oroligheter i samband med att organisationen demonstrerade i Göteborg i september.Det framgår av ett pressmeddelande..
Läs mer på GT
Läs mer om:
Nordiska, Göteborg

Dela artikeln

423 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Justnu , Upploppsutredningar, läggs, ner
YLE - 04 feb 16 kl. 14:56

Färre potatisåkrar i Östnyland om chipsfabriken läggs ner

Om chipsfabriken läggs ner på Åland skulle följderna i Östnyland bli ödesdigra för potatisodlarna. - Det skulle nog vara en stor stöt och ett enormt bakslag för potatisodlarna i Östnyland om scenariot blir verklighet, säger Staffan Björkell - ekonomirådgivare på Nylands Svenska Lantbrukssällskap och odlarrepresentant för de Nyländska potatisodlarna på Orkla Confectionery & Snacks Finland - företaget som driver chipsfabriken på Åland. Företaget kommer att inleda samarbetsförhandlingar.

YLE - 16 okt 13 kl. 14:01

Harjulinna läggs ner i Sjundeå

Enheten för asylsökanden i Sjundeå, Harjulinna, läggs ner från och med maj nästa år. Enheten stängs eftersom det kommit färre asylsökanden till Finland de senaste åren. Migrationsverket har ett grupphem och ett stödboende i Sjundeå.

Barometern - 31 jul 13 kl. 17:56

Sista Quick-åtalet läggs ner

Det sista åtalet i Quick-fallet har lagts ned och Sture Bergwall anses nu oskyldig till alla de åtta mord han dömts för. - Det här är unikt i svensk rättshistoria. Det måste bedömas som ett stort misslyckande för svenskt rättsväsen, säger riksåklagare Anders Perklev.

YLE - 18 nov 14 kl. 09:44

Förslag: Hiiden koulu i Lojo läggs ner

En skola ska läggas ner i Lojo. Det förslaget ska fullmäktige nu ta ställning till. Stadsstyrelsen i Lojo beslöt i går kväll (17.

YLE - 11 mar 16 kl. 11:14

Luonas asylboende läggs ner - brister är en av orsakerna

Migrationsverket medger att bristerna i Luonas verksamhet har inverkat på beslutet att lägga ner flyktingförläggningen i Sockenbacka. Flera flyktingförläggningar läggs ner i år eftersom kapaciteten ska anpassas efter antalet asylsökande. Migrationsverket stänger fyra enheter i hela landet, en av dem är flyktingförläggningen på Väverivägen i Sockenbacka.

Skånskan - 16 nov 16 kl. 06:00

Brandutredningarna läggs ner

Eslöv Polisen lägger ned samtliga utredningar om de bränder som härjade i Eslöv under september. Bevisen som finns räcker inte för att döma någon. ERWP.

Alingsås tidning - 25 maj 16 kl. 08:01

Flora Dekors gymnasieutbildning läggs ner

Flora Dekor i Hol tvingas lägga ner sin gymnasieutbildning efter den här terminen.
Det sedan Skolinspektionen meddelat att man återkallar sitt godkännande.
– Jag känner mycket med våra elever.

Nya Wermlands Tidningen - 23 jun 13 kl. 07:30

Så slipper barnen fara illa när skolan läggs ner

Skolor läggs ner på löpande band runt om i landet. I Värmland berörs just nu Sunne, Årjäng och Munkfors. NWT har talat med en skolpsykolog med 35 års erfarenhet om hur barnen påverkas - och hur man som förälder kan agera..

SmålandsPosten - 24 okt 14 kl. 07:08

Teaterpjäsen läggs ner

STÄLLS IN. Urpremiären av föreställningen Helt enkelt på Regionteatern Blekinge Kronoberg ställdes i?går kväll in och pjäsen läggs ner.

ÖstersundsPosten - 04 jun 15 kl. 15:39

JUST NU: Förskoleköken läggs ner

Åre kommuns förskolekök läggs ner. Det beslutade kommunstyrelsen som därmed gick på socialnämndens linje. Det här innebär att förskolorna inte längre kommer att ha kökspersonal som lagar mat åt barnen.

Fler nyheter från GT

GT - 15 minuter sedan

JUST NU: Större elavbrott i centrala Göteborg

Ett större elavbrott har inträffat i centrala Göteborg strax efter klockan 13 på onsdagen. Enligt Göteborg Energi är det stora delar av Göteborgs större delar som påverkas..

GT - 1 timme sedan

Misstänkte 16-åringen släppt ur häktet

Åklagaren har hävt häktningen av den 16-åring som suttit häktad på sannolika skäl misstänkt för mordet på EU-migranten Gica i Huskvarna..

GT - 6 timmar sedan

Förskolans lösning på platsbristen: En buss

Efter bostadstillväxt och brist på förskoleplatser uppkom idén om en förskolebuss. Barnen på Fullriggarens förskola i Karlstad tillbringar nu dagarna i ute naturen och färdas via sin fullt utvecklade förskolebuss som har allt från sovplatser till lekytor, som SVT Värmland var först med att skriva om.– Barnen älskar det, säger Anna Borgert, 37, förskolechef..

GT - 14 timmar sedan

”Vi visar att vi är storebror till slut”

Lättnad i Pixbo efter segern i prestigederbyt. – Gott att vi visar att vi är storebror till slut, säger forwarden Martin Östholm. .

GT - 15 timmar sedan

Lindåsstjärnan: ”Det får stå för honom då”

Nykomlingen Lindås pressade Pixbo i derbyt. Och efteråt pikade de forna lagkamraterna Martin Östholm och Patrik Malmström varandra.  – Det kändes som att jag sprang ifrån honom ganska lätt i dag, säger Östholm.

GT - 18 timmar sedan

Vem som helst ska inte få bo hos dig

Sedan fyra år tillbaka har jag varit utsatt för en stalker som skickat meddelanden och varor hem till mig. Nu har det gått så långt att personen folkbokfört sig hos mig. Det finns mycket som behöver göras för att identitetsbedrägerier ska kunna motverkas snabbare och bättre, skriver riksdagsledamoten Johan Büser (S)..

GT - 18 timmar sedan

Kaffebuss ska göra Nordstan mer säkert

En ”skyddsbuss” som serverar kaffe och pratar med alla som vill det ska göra området kring Nordstan tryggare.Nordstan har länge varit en problematisk samlingspunkt för unga.–  Vi vill skapa trygghet för alla på stan, främst ungdomar men inte enbart, säger Emma Forseth, verksamhetsutvecklare på Skyddsvärnet.

GT - 21 timmar sedan

Göteborgs stad stoppar alternativ bokmässa

Göteborgs stad stoppar den alternativa bokmässa som skulle ha hållits i helgen där högerextrema tidskriften Nya Tider är huvudsponsor.– Vi väljer att dra tillbaka bokningen efter samråd med polisen, säger Carola Helthén, tillförordnad enhetschef på idrotts- och föreningsförvaltningen, i ett pressmeddelande..

GT - Igår: 11:10

En dag efter skadan: Lasch tillbaka på isen

GÖTEBORG. Här är bilden som får Frölunda att dra en lättnadens suck.Ryan Lasch, 31, skadade sig på träningen i går – men redan i dag var han tillbaka på isen.

GT - Igår: 06:00

Busschaufförens larm – hot och attacker ökar

Bussförare i Västsverige får ta emot allt fler hot.”Vi vet var du bor”, ”vi ska ta dig på stan” – sådant kan Martin Andreasson få höra av passagerare som inte vill betala biljett.– Otryggheten för oss förare ökar konstant.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.