GT > Nyheter

Wednesday, 17 January, 22:58

GT - 15 dec 17 kl. 09:19

Just nu: Upploppsutredningar läggs nerÅklagare lägger ned förundersökningarna avseende våldsamt upplopp mot 23 nazister i Nordiska motståndsrörelsen.Detta efter oroligheter i samband med att organisationen demonstrerade i Göteborg i september.Det framgår av ett pressmeddelande..
Läs mer på GT
Läs mer om:
Nordiska, Göteborg

Dela artikeln

425 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Justnu , Upploppsutredningar, läggs, ner
YLE - 04 feb 16 kl. 14:56

Färre potatisåkrar i Östnyland om chipsfabriken läggs ner

Om chipsfabriken läggs ner på Åland skulle följderna i Östnyland bli ödesdigra för potatisodlarna. - Det skulle nog vara en stor stöt och ett enormt bakslag för potatisodlarna i Östnyland om scenariot blir verklighet, säger Staffan Björkell - ekonomirådgivare på Nylands Svenska Lantbrukssällskap och odlarrepresentant för de Nyländska potatisodlarna på Orkla Confectionery & Snacks Finland - företaget som driver chipsfabriken på Åland. Företaget kommer att inleda samarbetsförhandlingar.

YLE - 16 okt 13 kl. 14:01

Harjulinna läggs ner i Sjundeå

Enheten för asylsökanden i Sjundeå, Harjulinna, läggs ner från och med maj nästa år. Enheten stängs eftersom det kommit färre asylsökanden till Finland de senaste åren. Migrationsverket har ett grupphem och ett stödboende i Sjundeå.

Barometern - 31 jul 13 kl. 17:56

Sista Quick-åtalet läggs ner

Det sista åtalet i Quick-fallet har lagts ned och Sture Bergwall anses nu oskyldig till alla de åtta mord han dömts för. - Det här är unikt i svensk rättshistoria. Det måste bedömas som ett stort misslyckande för svenskt rättsväsen, säger riksåklagare Anders Perklev.

YLE - 18 nov 14 kl. 09:44

Förslag: Hiiden koulu i Lojo läggs ner

En skola ska läggas ner i Lojo. Det förslaget ska fullmäktige nu ta ställning till. Stadsstyrelsen i Lojo beslöt i går kväll (17.

YLE - 11 mar 16 kl. 11:14

Luonas asylboende läggs ner - brister är en av orsakerna

Migrationsverket medger att bristerna i Luonas verksamhet har inverkat på beslutet att lägga ner flyktingförläggningen i Sockenbacka. Flera flyktingförläggningar läggs ner i år eftersom kapaciteten ska anpassas efter antalet asylsökande. Migrationsverket stänger fyra enheter i hela landet, en av dem är flyktingförläggningen på Väverivägen i Sockenbacka.

Skånskan - 16 nov 16 kl. 06:00

Brandutredningarna läggs ner

Eslöv Polisen lägger ned samtliga utredningar om de bränder som härjade i Eslöv under september. Bevisen som finns räcker inte för att döma någon. ERWP.

Alingsås tidning - 25 maj 16 kl. 08:01

Flora Dekors gymnasieutbildning läggs ner

Flora Dekor i Hol tvingas lägga ner sin gymnasieutbildning efter den här terminen.
Det sedan Skolinspektionen meddelat att man återkallar sitt godkännande.
– Jag känner mycket med våra elever.

Nya Wermlands Tidningen - 23 jun 13 kl. 07:30

Så slipper barnen fara illa när skolan läggs ner

Skolor läggs ner på löpande band runt om i landet. I Värmland berörs just nu Sunne, Årjäng och Munkfors. NWT har talat med en skolpsykolog med 35 års erfarenhet om hur barnen påverkas - och hur man som förälder kan agera..

SmålandsPosten - 24 okt 14 kl. 07:08

Teaterpjäsen läggs ner

STÄLLS IN. Urpremiären av föreställningen Helt enkelt på Regionteatern Blekinge Kronoberg ställdes i?går kväll in och pjäsen läggs ner.

ÖstersundsPosten - 04 jun 15 kl. 15:39

JUST NU: Förskoleköken läggs ner

Åre kommuns förskolekök läggs ner. Det beslutade kommunstyrelsen som därmed gick på socialnämndens linje. Det här innebär att förskolorna inte längre kommer att ha kökspersonal som lagar mat åt barnen.

Fler nyheter från GT

GT - 1 timme sedan

Ro i land en kompromiss innan strejkrätten sänks

Uppdrag Gransknings exposé över hamnkonflikten i Göteborg ger bilden av två fackförbund som vägrar kompromissa. Men värst är Hamnfyran..

GT - 2 timmar sedan

Sjuke Ludwig, 3, tvingas byta skola – för att han inte kan gå

Ludwig, 3, är nästan blind och sitter i rullstol.Nu kan han tvingas byta förskola eftersom kommunen inte vill sätta in en hiss. Diskriminering, enligt mamma Amanda.

GT - 4 timmar sedan

Spårvagn och bil i krock – trafiken läggs om

En spårvagn och en personbil  har krockat på Aschebergsgatan i centrala Göteborg.– Det är skador på bilen och den kommer att bärgas bort från platsen, uppger en larm- och ledningsoperatör på räddningstjänsten i Storgöteborg.Spårvagnstrafiken läggs nu om..

GT - 5 timmar sedan

Hur har Ransgård tänkt styra utan stöd av SD?

Hur hade Jonas Ransgård (M) och Moderaterna, för att inte nämna alliansen, tänkt styra Göteborg utan vårt stöd, undrar Jörgen Fogelklou (SD) och Lars Hansson (SD)..

GT - 5 timmar sedan

Frölunda i möte efter supportrarnas schism

Närmare 700 supportrar tog tågresan från Göteborg till Gävle för att stötta Frölunda i matchen mot Brynäs. Men väl på plats uppstod en schism mellan supportergrupperingarna – och det ledde till att Sektion84 åkte hem efter halva matchen.Nu har de suttit i möte tillsammans med Frölunda.

GT - 6 timmar sedan

Hjältedådet: Släckte branden hos grannen

Michael Andersén, 44,  gjorde en hjälteinsats när det började brinna i grannens lägenhet.Samtidigt som det bolmade ut rök gick han in med brandsläckare och lyckades få bukt på lågorna.– Tur att jag var kvar hemma och hade en pulversläckare till hands, konstaterar han.

GT - 8 timmar sedan

Så förändrar Frölunda laget inför rivalmötet

Ett nytt rivalmöte väntar Frölunda som kommer att ta emot Färjestad inför storpublik i Scandinavium.Då ser tränare Roger Rönnberg till att göra flera förändringar i laget.Bland annat byter kapten Joel Lundqvist omgivning – igen.

GT - 7 timmar sedan

IFK-kaptenen byter position

GÖTEBORG. Förra säsongen fick han rycka in som vänsterback.Nu kan innermittfältaren Sebastian Eriksson, 28, hamna på en ny ovan position – som mittback.

GT - 9 timmar sedan

Ännu ett fall av mässlingen konstaterat

Ytterligare ett fall av mässling har konstaterats i det pågående utbrottet i Västsverige.28 personer har nu drabbats..

GT - 11 timmar sedan

Läkare åtalas – sålde bluffmedicin för miljoner

En man som misstänks ha utgett sig för att vara läkare och lurat äldre personer genom att sälja falska mediciner åtalas för grova bedrägeri.– Att på detta sätt lura av åldringar deras livs besparingar visar på en obeskrivlig hänsynslöshet och på en fullständig avsaknad av empati för offren, säger Håkan Carlsson, chef för polisens Cicaragrupp i ett pressmeddelande..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.