DN > Nyheter

Tuesday, 17 July, 07:28

DN - 15 dec 17 kl. 09:17

Snabbutredningen förslår skärpt terrorlagEfter terrorattacken på Drottninggatan den 7 april tillsatte regeringen en snabbutredning för att se över delar av terrorlagstiftningen. I dag klockan 11 presenteras utredningen som förväntas föreslå skärpt lagstiftning..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Drottninggatan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Snabbutredningen, förslår, skärpt, terrorlag

Fler nyheter från DN

DN - 15 minuter sedan

Kinas bostadspriser rusar vidare

Hainans huvudstad är allra hetast när bostadsrallyt i Kina visar sig fortsätta..

DN - 30 minuter sedan

Trump i kongressmöte i dag

Donald Trump håller i dag ett möte med kongressledamöter, meddelar Vita huset..

DN - 45 minuter sedan

Radiokampanj räddade tusentals liv i Burkina Faso

Ungefär 3.000 liv har räddats i Burkina Faso genom att i radio mana fattiga att söka vård för vanliga sjukdomar. Det enkla knepet beskrivs som den mest kostnadseffektiva hälsoåtgärden man kan tänka sig..

DN - 1 timme sedan

Man i 20-årsåldern skjuten till döds i Malmö

En man i 20-årsåldern har skjutits till döds i stadsdelen Rosengård i Malmö. När polisen anlände låg den skjutne mannen på en trottoar. Hans liv gick inte att rädda och han dog senare på platsen..

DN - 1 timme sedan

DN gratulerar: Olle Zetterberg, även kallad Mr Stockholm, blir sin egen

Stockholmspolitiker och andra får ursäkta. Det är Olle Zetterberg och ingen annan som kallas Mr Stockholm. I alla fall när det gäller besöksnäringen..

DN - 1 timme sedan

Handgranat detonerade i skolbyggnad

I lördags kastades ett föremål in i en skola i Norsborg. På måndagen bekräftar polisen att det var en handgranat som kastades in i källaren och detonerade, rapporterar Stockholm Direkt..

DN - 2 timmar sedan

200 väckte Säpos intresse

Det senaste året har Migrationsverket lämnat uppgifter till Säkerhetspolisen om flera hundra personer som sökt uppehållstillstånd i Sverige, rapporterar SR Ekot..

DN - 2 timmar sedan

Socialnämnden kan ha förväxlat barn

En anmälan om våld mot barn utreddes inte tillräckligt snabbt i Uppsala och handläggaren har uppgett att barnet kan ha förväxlats med ett annat..

DN - 7 timmar sedan

Tisdag 17 juli

DN - 7 timmar sedan

Theresa May slapp Brexitnederlag

Den brittiska regeringen har med liten marginal undvikit ett nederlag när det gäller Storbritanniens framtida tullarrangemang med EU. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.