DN > Nyheter

Saturday, 20 October, 06:46

DN - 15 dec 17 kl. 09:17

Snabbutredningen förslår skärpt terrorlagEfter terrorattacken på Drottninggatan den 7 april tillsatte regeringen en snabbutredning för att se över delar av terrorlagstiftningen. I dag klockan 11 presenteras utredningen som förväntas föreslå skärpt lagstiftning..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Drottninggatan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Snabbutredningen, förslår, skärpt, terrorlag

Fler nyheter från DN

DN - 15 minuter sedan

Richard Swartz: Viktor Orbán fortsätter varna Ungern för den varg som inte kommer

KOLUMNEN. Richard Swartz är journalist, författare och fristående kolumnist i Dagens Nyheter. Viktor Orbáns försök att utmåla sig som en korsriddare som räddar Ungern från muslimers invasion är lika löjeväckande som effektivt..

DN - 45 minuter sedan

DN gratulerar: Ola Selmén, programledare

För medieprofilen Ola Selmén är glädje något man väljer. Denne 40-åring missar sällan ett tillfälle att sprida god energi och hyllar kärleken..

DN - 45 minuter sedan

Hans Arbman: Katten tycks ha ett sjätte sinne, ta mig katten

Grovstanäs 06.51..

DN - 45 minuter sedan

Tio gånger lägre lön än männen – då jobbar Piteåspelarna i äldreomsorgen mitt i guldstriden

PITEÅ. Den ena dagen en jämn fajt i yatzy på ett äldreboende. Den andra en rafflande guldstrid på fotbollsplanen.

DN - 45 minuter sedan

Kvinna dömd för våldtäkt mot barn

En kvinna från Uppland får sänkt straff i Svea hovrätt. Hon dömdes i somras för två fall av våldtäkt mot sitt tioåriga barn, och att hon även fotograferat och filmat barnet i sexuellt syfte, skriver Upsala Nya Tidning..

DN - 1 timme sedan

Skellefteå vill testa självkörande bussar

Skellefteå kommun undersöker möjligheterna att prova självkörande minibussar på landsbygden. Tanken är att testa bussarna på exempelvis små grusvägar, och se om tekniken fungerar i ett vinterlandskap..

DN - 1 timme sedan

Vad upplever en odlad minihjärna?

Odlade minihjärnor kan bidra till forskningen om diagnoser som autism och schizofreni. De har tydliga likheter med riktiga hjärnor. Nu grubblar etiker över om de grå klumparna kan bli medvetna – och lida av att delta i experimenten..

DN - 1 timme sedan

”Miljöpartiet sviker vallöften och säljer ut allmännyttan”

Miljöpartiet i Stockholms stad sviker väljarna om allmännyttan. Trots att det står i partiprogrammet att partiet vill bygga fler hyresrätter öppnar MP tillsammans med Alliansen för en utförsäljning, skriver läsare Gunilla Thelander..

DN - 6 timmar sedan

Ernie

DN - 7 timmar sedan

Trumps säkerhetsrådgivare vill häva avtal med Ryssland om nedrustning

Trots motstånd inom Trumpadministrationen driver Trumps nationella säkerhetsrådgivare John Bolton för att USA ska häva en överenskommelse om nedrustning av kärnvapen med Ryssland, enligt källor till The Guardian..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.