Expressen > Nyheter

Friday, 19 January, 02:50

Expressen - 15 dec 17 kl. 08:49

Joanna hittade sin sjuka mamma bland avföring och mögel – ställer hemtjänsten mot väggenAvföring på kläder och gamla bindor i tvättkorgen.Mögel i kylskåpet.Smutsiga golv och utrymmen med dumpade soppåsar.När Jonna Holmgren kom hem till sin 82-åriga mamma i Norrköping fick hon en chock.Hur länge har mamma levt så här?
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Jonna Holmgren, Norrköping, Joanna

Dela artikeln

8615 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Joanna, hittadesin , sjuka, mammabland , avföringoch , mögel, ställer hemtjänsten mot väggen
Expressen - 31 jul 17 kl. 11:11

Triss-vinnaren skrapar för sin sjuka mamma

Bo Gustafsson skrapar triss i TV4 för sin sjuka mamma – och vinner 100 000 kronor.Eskilstunabon avslöjar att det är mamman som har valt vilken lott han ska välja i "Nyhetsmorgon".– Mamma har valt lott, det blir nummer sex, säger Triss-skraparen.

Expressen - 14 feb 12 kl. 06:57

Sonen försökte mörda sin sjuka mamma

En man försökte kväva sin sjuka mamma med en kudde på Strömstads sjukhus under gårdags-eftermiddagen. 58-åringen sitter nu gripen för mordförsök..

Nya Wermlands Tidningen - 30 okt 14 kl. 06:00

Ying kan inte hälsa på sin sjuka mamma

Hennes uppehållstillstånd gick ut i våras. Trots att Ying Björsvall ansökt om förnyat tillstånd är det oklart när hon kan få det. I väntan på det kan hon inte lämna landet och hälsa på sin sjuka gamla mamma..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Hittade sin mamma via Facebook

David Olsson från Tystberga, som adopterades som barn, hittade sin biologiska mamma via Facebook. David la upp en bild på sig själv som liten och skrev att han letade efter sin colombianska mamma. Efter några dagar hade bilden delats av 3.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Emma ringde 112 och blev misstrodd – hittade sin mamma dödÄnnu en skandal

I ett SOS-samtal som Upsala Nya Tidning tagit del av hör man hur Emma och hennes släkting Ingrid blir misstrodda av en operatör. Emma och Ingrid var övertygade om att Emmas mamma låst in sig i sin lägenhet för att ta sitt liv. Och trots att de berättade att mamman, som var psykisk sjuk, tidigare försökt att ta sitt liv, vägrade operatören att tro på dem.

HBL - 06 maj 14 kl. 03:27

Nykarlebybo hittade sin mamma i Taiwan

Conny Wiik, född i Taiwan adopterades av finländska föräldrar när han var liten. Nu har en kinesisk journalist spårat upp hans mamma och själv hamnar han i media nästan världen runt.Conny Wiik kör bil när Hbl ringer honom på måndagsförmiddagen.

SN - 10 apr 12 kl. 08:26

Hittade sin mamma via facebook

Efter 20 år hittade adopterade David Olsson sin biologiska mamma via facebook. - Vi pratar med varandra som om vi aldrig hade varit främlingar. Läs mer.

Helsingborgs Dagblad - 14 feb 12 kl. 08:23

Son försökte kväva sin sjuka mamma

Mannen misstänks ha försökt kväva sin 84-åriga mamma med en kudde. Händelsen inträffade i måndags på Strömstads sjukhus där kvinnan legat inne sedan i söndags på grund av sjukdom, rapporterar GT. Sjukhuspersonalen upptäckte vad som höll på att hända och hann avbryta mordförsöket när mannen höll fast en kudde över mammans ansikte.

UNT - 14 feb 12 kl. 13:34

Försökte kväva sin sjuka mamma

Mannen misstänks ha försökte kväva sin 84-åriga mamma med en kudde på Strömstads sjukhus i måndags, rapporterar GT. Under natten till i dag avled kvinnan. (TT).

Expressen - 12 feb 15 kl. 13:49

Hon besökte sin sjuka mamma – slängdes ut

Lise-Lotte Waerum, 60, hade synpunkter på vården av hennes mamma. Då slängde sjukhuset ut henne - med hjälp av polisen. – Hur kan det få gå till så här, säger hon..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 1 timme sedan

Bil har kört in i folkmassa på Copacabana

En bil har kört in flera turister på strandpromenaden på Copacabana i Brasilien, skriver flera medier.Enligt RCN Radio ska minst 15 personer ha skadats..

Expressen - 2 timmar sedan

SD tänker rösta mot kärnvapenförbud

De borgerliga partierna har sagt att man inte vill ratificera FN:s konvention med förbud mot kärnvapen.Nu meddelar även SD att man tänker rösta nej till, skriver Aftonbladet. .

Expressen - 4 timmar sedan

Busschaufför stoppade knivslagsmål - hyllas

Lulzim Hamiti har hyllats av polisen för sitt ingripande vid ett knivslagsmål i Billesholm.Busschauffören räddade flera personer som hade blivit misshandlade och blödde kraftigt.– Jag kunde inte bara se på, säger han..

Expressen - 4 timmar sedan

Nya uppgifter om Donald Trumps påstådda relation med porrstjärna

LONDON. Nya detaljer framkommer kring Donald Trumps påstådda affär med en porrstjärna. I en intervju hon gjorde med InTouch 2011 berättade hon:– Det var en ställning, vad man skulle kunna förvänta sig att någon i hans ålder skulle göra..

Expressen - 4 timmar sedan

De tio viktigaste sakerna Donald Trump har gjort

LONDON. Det har gått ett år sedan Donald Trump svors in som president.Det har knappt varit en lugn stund sedan dess.

Expressen - 5 timmar sedan

Höll sina 13 barn inspärrade – föräldrarna kan få livstid

Föräldrarna misstänks ha spärrat in och torterat sina 13 barn.Barnen hittades undernärda – vissa av dem fastkedjade till möbler i hemmet i Kalifornien.Mannen och kvinnan kan nu vänta fängelse i 94 år om de fälls, rapporterar La Times..

Expressen - 5 timmar sedan

Larm om ny explosion i Malmö

Polisen har larmats om en ny misstänkt explosion i Malmö.Larmet kom in strax efter klockan 21.Omständigheterna är oklara.

Expressen - 6 timmar sedan

Polisledningen får kritik efter sprängning i Malmö

Polisfacket är kritiskt till hur polisledningen hanterat säkerheten för de anställda.– Vi har kämpat för bättre säkerhet sedan polisstationen på Rosengård byggdes, säger Sophia Willander, polisfackets ordförande i region Syd.Att ingen kom till skada vid sprängdådet mot polisstationen betecknas av som ren tur..

Expressen - 6 timmar sedan

Hanna jobbar för att återanvända elektronik 

Miljöfarliga och dyrbara ämnen används i våra telefoner.  Nu vill både elektronikföretaget Apple och Hanna Ljungkvist på Svenska miljöinstitutet att vi tar till vara på teknikskrotet bättre.  – Det vore kul om det kom nya trender och affärsmodeller som gör att vi i högre utsträckning uppgraderar mjukvara så att vi inte behöver köpa nytt, säger hon.

Expressen - 6 timmar sedan

Akut läcka blev enorm fontän

Hundratals liter vatten gick så att säga till spillo utanför Malmö på torsdagen efter en läcka av modell större.Innan ansvarig kunde vrida av kranen sprutades hundratals liter vatten rakt upp i himlen – som en gigantisk fontän.– Jag kan inte säga exakt vad som hände, men det är ju något vi ska titta på förstås, säger Stefan Johnsson, säkerhets- och kvalitetschef på Sydvatten..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.