Expressen > Nyheter

Saturday, 20 October, 05:57

Expressen - 15 dec 17 kl. 08:49

Joanna hittade sin sjuka mamma bland avföring och mögel – ställer hemtjänsten mot väggenAvföring på kläder och gamla bindor i tvättkorgen.Mögel i kylskåpet.Smutsiga golv och utrymmen med dumpade soppåsar.När Jonna Holmgren kom hem till sin 82-åriga mamma i Norrköping fick hon en chock.Hur länge har mamma levt så här?
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Jonna Holmgren, Norrköping, Joanna

Dela artikeln

8612 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Joanna, hittadesin , sjuka, mammabland , avföringoch , mögel, ställer hemtjänsten mot väggen
Expressen - 31 jul 17 kl. 11:11

Triss-vinnaren skrapar för sin sjuka mamma

Bo Gustafsson skrapar triss i TV4 för sin sjuka mamma – och vinner 100 000 kronor.Eskilstunabon avslöjar att det är mamman som har valt vilken lott han ska välja i "Nyhetsmorgon".– Mamma har valt lott, det blir nummer sex, säger Triss-skraparen.

Expressen - 14 feb 12 kl. 06:57

Sonen försökte mörda sin sjuka mamma

En man försökte kväva sin sjuka mamma med en kudde på Strömstads sjukhus under gårdags-eftermiddagen. 58-åringen sitter nu gripen för mordförsök..

Nya Wermlands Tidningen - 30 okt 14 kl. 06:00

Ying kan inte hälsa på sin sjuka mamma

Hennes uppehållstillstånd gick ut i våras. Trots att Ying Björsvall ansökt om förnyat tillstånd är det oklart när hon kan få det. I väntan på det kan hon inte lämna landet och hälsa på sin sjuka gamla mamma..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Hittade sin mamma via Facebook

David Olsson från Tystberga, som adopterades som barn, hittade sin biologiska mamma via Facebook. David la upp en bild på sig själv som liten och skrev att han letade efter sin colombianska mamma. Efter några dagar hade bilden delats av 3.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Emma ringde 112 och blev misstrodd – hittade sin mamma dödÄnnu en skandal

I ett SOS-samtal som Upsala Nya Tidning tagit del av hör man hur Emma och hennes släkting Ingrid blir misstrodda av en operatör. Emma och Ingrid var övertygade om att Emmas mamma låst in sig i sin lägenhet för att ta sitt liv. Och trots att de berättade att mamman, som var psykisk sjuk, tidigare försökt att ta sitt liv, vägrade operatören att tro på dem.

HBL - 06 maj 14 kl. 03:27

Nykarlebybo hittade sin mamma i Taiwan

Conny Wiik, född i Taiwan adopterades av finländska föräldrar när han var liten. Nu har en kinesisk journalist spårat upp hans mamma och själv hamnar han i media nästan världen runt.Conny Wiik kör bil när Hbl ringer honom på måndagsförmiddagen.

SN - 10 apr 12 kl. 08:26

Hittade sin mamma via facebook

Efter 20 år hittade adopterade David Olsson sin biologiska mamma via facebook. - Vi pratar med varandra som om vi aldrig hade varit främlingar. Läs mer.

Helsingborgs Dagblad - 14 feb 12 kl. 08:23

Son försökte kväva sin sjuka mamma

Mannen misstänks ha försökt kväva sin 84-åriga mamma med en kudde. Händelsen inträffade i måndags på Strömstads sjukhus där kvinnan legat inne sedan i söndags på grund av sjukdom, rapporterar GT. Sjukhuspersonalen upptäckte vad som höll på att hända och hann avbryta mordförsöket när mannen höll fast en kudde över mammans ansikte.

UNT - 14 feb 12 kl. 13:34

Försökte kväva sin sjuka mamma

Mannen misstänks ha försökte kväva sin 84-åriga mamma med en kudde på Strömstads sjukhus i måndags, rapporterar GT. Under natten till i dag avled kvinnan. (TT).

Expressen - 12 feb 15 kl. 13:49

Hon besökte sin sjuka mamma – slängdes ut

Lise-Lotte Waerum, 60, hade synpunkter på vården av hennes mamma. Då slängde sjukhuset ut henne - med hjälp av polisen. – Hur kan det få gå till så här, säger hon..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 1 timme sedan

Kvinna dömd för våldtäkt mot barn

En kvinna från Uppland får sänkt straff i Svea hovrätt. Hon dömdes i somras för två fall av våldtäkt mot sitt tioåriga barn, och att hon även fotograferat och filmat barnet i sexuellt syfte, skriver Upsala Nya Tidning..

Expressen - 3 timmar sedan

Kvinna gripen efter knivhuggning

En man har knivhuggits i bålen och en kvinna har gripits, skriver Aftonbladet.Händelsen ägde rum i en lägenhet i Vällingby i västra Stockholm sent på fredagskvällen.Kvinnan är misstänkt för mordförsök..

Expressen - 5 timmar sedan

Förälder förskingrade 43 000 kronor från barnens klaskassa

En skolklass i Gävleborg samlade in 43 350 kronor till en klassresa. Men en förälder som tog på sig ansvar som kassör misstänks ha förskingrat pengarna som nu saknas.– Föräldern har erkänt brott och förklaringen är privata problem.

Expressen - 5 timmar sedan

Storbankernas skattesvindel – det skulle 70 miljarder räcka till

Flera storbanker i Europa, däribland SEB anklagas för delaktighet i ett miljardbedrägeri på minst 70 miljarder kronor i skattemedel.En summa som skulle räcka till hela den svenska barnomsorgen, eller till statens förvarsanslag i 16 månader, skriver SVT. .

Expressen - 5 timmar sedan

Misstänks för våldtäktsförsök – nu går polisen ut med bilder

En 29-årig kvinna i Stockholm tog en taxi hem när en för henne okänd man plötsligt hoppade in i bilen. När hon lämnade taxin i närheten av sitt hem följde mannen efter och ska ha försökt ha våldtagit henne.Polisen släpper nu bilder från en övervakningsfilm på den misstänkta gärningsmannen..

Expressen - 6 timmar sedan

Bil krockade med älg – två till sjukhus

Sent på fredagskvällen krockade en personbil med en älg på Orust.– Föraren och passageraren är avförda med ambulans till sjukhus med oklara skador, säger Morten Gunneng, vakthavande befäl vid polisen i region Väst..

Expressen - 6 timmar sedan

Larm om brand i flerfamiljshus

Sent på fredagskvällen kom ett larm om en brand i ett flerfamiljshus i Landskrona.Polis, ambulans och räddningstjänst skickades till platsen..

Expressen - 6 timmar sedan

Uppgift: Rådström är inte längre aktuell för en stol i Akademien

Niklas Rådström har under fredagen bekräftat att han erbjudits en stol i Svenska Akademien.Något han kunde tänka sig, men bara ”under rätt förutsättningar”. Nu erfar SVT:s ”Kulturnyheterna” att Rådström inte längre är aktuell för Svenska Akademien..

Expressen - 6 timmar sedan

Migranter tog sig in i Mexiko – har utlöst diplomatisk kris

En karavan med tusentals migranter har tagit sig in i Mexiko från gränsen mot Guatemala, rapporterar Sveriges Radio.  På sin väg in lyckades de riva ner polisens blockader. Migranterna som vill ta sig till USA har de senaste dagarna orsakat en diplomatisk kris mellan USA och flera centralamerikanska länder, skriver SR..

Expressen - 7 timmar sedan

Åke Ortmark skrämde makten – förändrade intervjuerna i tv

Han var artig, vänlig och en omtänksam person. Ändå var alla makthavare rädda för honom.Han var påläst, ställde obehagligt raka frågor och nöjde sig aldrig med undvikande svar.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.