Nerikes Allehanda > Nyheter

Saturday, 23 March, 15:57

Nerikes Allehanda - 15 dec 17 kl. 08:10

Bekräftat: Man i 65-årsåldern omkom i våldsamma krockenBilen körde i hög fart av vägen och in i ett träd. Krocken var våldsam och bilen blev kraftigt demolerad. På fredagsmorgonen bekräftar polisen att en man i 65-årsåldern omkom i torsdagskvällens olycka på riksväg 51 söder om Sköllersta..
Läs mer på Nerikes Allehanda
Läs mer om:
Sköllersta

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: BekräftatMan i , 65-årsåldern, omkomi , våldsamma, krocken
Nerikes Allehanda - 15 dec 17 kl. 08:10

Bekräftat: En person omkom i våldsamma krocken

Bilen körde i hög fart av vägen och in i ett träd. Krocken var våldsam och bilen blev kraftigt demolerad. På fredagsmorgonen bekräftar polisen att en man omkom i torsdagskvällens olycka på riksväg 51 söder om Sköllersta..

YLE - 27 okt 14 kl. 05:06

Mamma och barn dog i trafikolycka i Rautavaara

En mamma och tre barn omkom i den våldsamma kollisionen mellan en personbil och en buss som inträffade på söndagskvällen. Polisen utreder nu uppgifter om att barnens pappa fanns med på bussen. Olyckan inträffade kring 19.

BT - 05 aug 14 kl. 13:28

Branden fortsätter sprida sig

En 30-årig man har omkommit i den våldsamma branden i Västmanland. Branden beskrivs som den värsta i modern tid. - Just nu förbereder vi oss för den fortsatta spridningen av branden som vi bedömer kommer att ske under eftermiddagen, säger räddningsstabens pressinformatör Fredrik Eriksson.

BT - 05 aug 14 kl. 12:11

Branden riskerar sprida sig norrut

En 30-årig man har omkommit i den våldsamma branden i Västmanland som fortsätter härja. Branden beskrivs som den värsta i modern tid. - Just nu förbereder vi oss för den fortsatta spridningen av branden som vi bedömer kommer att ske under eftermiddagen, säger räddningsstabens pressinformatör Fredrik Eriksson.

Kristianstadsbladet - 05 aug 14 kl. 15:15

Branden fortsätter sprida sig

Foto:TT
Räddningstjänsten förbereder sig nu för att skogsbranden i Västmanland sprider sig norrut under eftermiddagen. - Branden riskerar att sprida sig upp till södra Norberg framåt kvällen, säger räddningsstabens pressinformatör Fredrik Eriksson.
Branden är fortfarande inte under kontroll, säger landshövdingen Ingemar Skogö på en pressträff.

BT - 05 aug 14 kl. 20:12

Förbättrat läge i brandområdet

Läget i brandområdet är just nu förhållandevis bra. - Från att ha begränsat branden så arbetar vi nu med att släcka brand runt hela området, säger Fredrik Eriksson, pressinformatör vid räddningsstaben i Ramnäs.Enligt honom arbetar nu cirka 350 personer från räddningstjänsten och militären med branden.

Fler nyheter från Nerikes Allehanda

Nerikes Allehanda - 15 dec 17 kl. 08:56

Netto får återkalla lamphållare – kan ge elchock

Det handlar om en lampa med inbyggd sensor som butikskedjan Netto måste återkalla..

Nerikes Allehanda - 15 dec 17 kl. 08:30

Idol-Chris resa – från byn Hägernäs till Globen: "Han älskade att bada – det är ju så nära till sjön"

Från att spela piano för släkten på julafton till att fylla Globen på bästa sändningstid. NA har besökt den lilla byn Hägernäs utanför Lindesberg, där Idol-vinnaren Chris Kläfford växte upp. Hör fa....

Nerikes Allehanda - 15 dec 17 kl. 08:30

Så lyser du upp i vintermörkret

Att lägga belysning på sin husfasad kan vara fint, inte minst så här i juletid. Micael Johansson är ljusdesigner och har en rad tips till dig som vill lysa upp huset, tillfälligt eller mer varakti....

Nerikes Allehanda - 15 dec 17 kl. 08:10

Bekräftat: En person omkom i våldsamma krocken

Bilen körde i hög fart av vägen och in i ett träd. Krocken var våldsam och bilen blev kraftigt demolerad. På fredagsmorgonen bekräftar polisen att en man omkom i torsdagskvällens olycka på riksväg 51 söder om Sköllersta..

Nerikes Allehanda - 15 dec 17 kl. 08:00

TV: Ukulelegänget i Fjugesta släpper en skiva

12 låtar på en cd finns numera att lyssna på om man vill ha musik som gör en på gott humör. Det är både sång och ukulele som gäller för gänget som träffas varje vecka. Under snart sex år har Ukul....

Nerikes Allehanda - 15 dec 17 kl. 07:36

Kritik från kommunen angående Trafikverkets hantering av planer för riksväg 51

Även Kumla kommun kritiserar nu hur Trafikverket skött processen kring den planerade ombyggnationen av riksväg 51..

Nerikes Allehanda - 15 dec 17 kl. 07:38

Här är byggnaderna som kan vinna Örebro kommuns Byggnadspris

Ett parkeringshus, ett studentboende, ett vårdboende och ett 30-talshus. Här är de nominerade byggnaderna till kommunens Byggnadspris. Nästa torsdag presenteras en vinnare..

Nerikes Allehanda - 15 dec 17 kl. 06:50

Mats Nilsson vill ta över Open Art: "Jag tycker inte det blev så bra den här gången"

Tidigare konsthallschefen Mats Nilsson vill ta över Open Art. Han är beredd att tillsammans med två andra personer bilda ett bolag och driva konstprojektet istället för kommunen. – Jag känner oro inför framtiden, säger han och listar i en skrivelse upp problemen med Open Art som det fungerar i dag..

Nerikes Allehanda - 15 dec 17 kl. 06:30

Lärare aktiv på rasistisk sajt - okej så länge han delar skolans värdegrund på skoltid

Läraren på ett fristående gymnasium i Örebro är aktiv på sajten Nordisk alternativhöger. Han är dessutom styrelseledamot. Han medverkar i en pod där det uttrycks rasistiska, homofoba och kvinnoförnedrande åsikter.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.