Nerikes Allehanda > Nyheter

Saturday, 23 March, 15:25

Liknande nyheter

Taggar: Kritikfrån , kommunen, angående, Trafikverkets, hanteringav , planerför , riksväg 51
Magazin24 - 07 okt 15 kl. 11:17

Positiva besked angående våldsbrott

En minskning i jämförelse med samma period förra året. ”Vi har en ökad trygghet i kommunen.”Det brottsförebyggande rådet i Arboga har nyligen lämnat en färsk rapport angående våldsbrott i kommunen.

Regeringen - 23 maj 17 kl. 14:50

Ministeriella noter, växlade med Schweiz angående Ungerns ställning till de internationella konventionerna i Genéve

N:r 13. Ministeriella noter, växlade med Schweiz angående Ungerns ställning till de internationella konventionerna i Genéve den 22 augusti 1864 angående förbättrande av sårade militärers vård i fält och den 6 juli 1906 angående mildrande av sårades och sjukas öde i fält. Stockholm den 22 maj och 27 juli 1923.

Cornucopia - 15 jul 16 kl. 10:52

Redaktionell linje angående terrordåd

Angående terrordådet i Nice, kan det vara bra att formulera ner min informella redaktionella linje jag har angående terrordåd här på redaktionen.
Malmöpiketens Sandkatt. Numera överförd till polisens bombgrupp pga anledningar.

Regeringen - 23 maj 17 kl. 14:12

Protokoll angående Finlands anslutning till fattigvårdskonven- tionen mellan Sverige, Danmark och Norge

Protokoll angående Finlands anslutning till den mellan Sverige, Danmark och Norge den 26 maj 1014 avslutade konventionen angående behandlingen av undersåtar från ett av de tre länderna, som i något av de båda andra länderna komma i behov av fattigvård..

Regeringen - 30 nov 99 kl. 00:00

Ministeriella noter, växlade med Argentina angående uppsägning av konventionen angående ömsesidigt erkännande av mät- brev för handelsfartyg

Genom dessa noter hava uppsagts konventionen mellan Sverige och Argentina angående ömsesidigt erkännande av mätbrev för handelsfartyg den 8 oktober 1878 och tilläggsartikeln till ifrågavarande konvention den 19 oktober 1881 tillika med de modifikationer, som införts i densamma genom ministeriella noter den 27 november 1883 och 26 december 1884 samt den 17 oktober 1894 och 11 mars 1895. Uppsägningen har trätt i kraft från och med den 17 januari 1925..

Polisen - 28 feb 13 kl. 16:23

Fakta angående hundärende i Kosta

Med anledning av olika uppgifter angående ett hundärende i Kosta som inträffade under tisdagen den 26 februari gör Kronobergspolisen här en redovisning av kända fakta i ärendet..

Polisen - 11 mar 13 kl. 11:48

Angående branden i Norrköping

Information till media angående branden i Blå Huset i Norrköping kommer ges klockan 13.00 i Polishuset i Norrköping på ordinarie pressträff..

Nya Wermlands Tidningen - 17 jul 13 kl. 12:53

Följ LIVE-rapporteringen från presskonferensen angående Zettergren

Klockan 13.30 har polisen presskonferens angående åtalet mot Annétthe Zettergren. NWT:s reporter Karl Enn Henricsson är på plats..

Nya Wermlands Tidningen - 17 jul 13 kl. 16:29

WEBB-TV: Presskonferens angående åtalet mot Zettergren

NWT var på plats när åklagare Barbro Brännström höll presskonferens angående åtalet mot Annétthe Zettergren. Här kan du se presskonferensen i sin helhet..

Affärsvärlden - 13 jan 14 kl. 07:25

Överenskommelse angående nukleärt avtal

Iran och storländerna har kommit överens angående ett avtal där man begränsar Irans nukleära program från den 20 januari..

Fler nyheter från Nerikes Allehanda

Nerikes Allehanda - 15 dec 17 kl. 08:56

Netto får återkalla lamphållare – kan ge elchock

Det handlar om en lampa med inbyggd sensor som butikskedjan Netto måste återkalla..

Nerikes Allehanda - 15 dec 17 kl. 08:10

Bekräftat: Man i 65-årsåldern omkom i våldsamma krocken

Bilen körde i hög fart av vägen och in i ett träd. Krocken var våldsam och bilen blev kraftigt demolerad. På fredagsmorgonen bekräftar polisen att en man i 65-årsåldern omkom i torsdagskvällens olycka på riksväg 51 söder om Sköllersta..

Nerikes Allehanda - 15 dec 17 kl. 08:30

Idol-Chris resa – från byn Hägernäs till Globen: "Han älskade att bada – det är ju så nära till sjön"

Från att spela piano för släkten på julafton till att fylla Globen på bästa sändningstid. NA har besökt den lilla byn Hägernäs utanför Lindesberg, där Idol-vinnaren Chris Kläfford växte upp. Hör fa....

Nerikes Allehanda - 15 dec 17 kl. 08:30

Så lyser du upp i vintermörkret

Att lägga belysning på sin husfasad kan vara fint, inte minst så här i juletid. Micael Johansson är ljusdesigner och har en rad tips till dig som vill lysa upp huset, tillfälligt eller mer varakti....

Nerikes Allehanda - 15 dec 17 kl. 08:10

Bekräftat: En person omkom i våldsamma krocken

Bilen körde i hög fart av vägen och in i ett träd. Krocken var våldsam och bilen blev kraftigt demolerad. På fredagsmorgonen bekräftar polisen att en man omkom i torsdagskvällens olycka på riksväg 51 söder om Sköllersta..

Nerikes Allehanda - 15 dec 17 kl. 08:00

TV: Ukulelegänget i Fjugesta släpper en skiva

12 låtar på en cd finns numera att lyssna på om man vill ha musik som gör en på gott humör. Det är både sång och ukulele som gäller för gänget som träffas varje vecka. Under snart sex år har Ukul....

Nerikes Allehanda - 15 dec 17 kl. 07:38

Här är byggnaderna som kan vinna Örebro kommuns Byggnadspris

Ett parkeringshus, ett studentboende, ett vårdboende och ett 30-talshus. Här är de nominerade byggnaderna till kommunens Byggnadspris. Nästa torsdag presenteras en vinnare..

Nerikes Allehanda - 15 dec 17 kl. 06:50

Mats Nilsson vill ta över Open Art: "Jag tycker inte det blev så bra den här gången"

Tidigare konsthallschefen Mats Nilsson vill ta över Open Art. Han är beredd att tillsammans med två andra personer bilda ett bolag och driva konstprojektet istället för kommunen. – Jag känner oro inför framtiden, säger han och listar i en skrivelse upp problemen med Open Art som det fungerar i dag..

Nerikes Allehanda - 15 dec 17 kl. 06:30

Lärare aktiv på rasistisk sajt - okej så länge han delar skolans värdegrund på skoltid

Läraren på ett fristående gymnasium i Örebro är aktiv på sajten Nordisk alternativhöger. Han är dessutom styrelseledamot. Han medverkar i en pod där det uttrycks rasistiska, homofoba och kvinnoförnedrande åsikter.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.