Expressen > Nöje

Sunday, 18 March, 12:41

Expressen - 15 dec 17 kl. 07:28

Beskedet: Det blir en tredje säsong av "Wahlgrens värld"Här är glädjebeskedet för alla Wahlgrens-fans!Det blir en ny säsong av "Wahlgrens värld" med den populära familjen. "Därav att vi fortfarande filmer, så klart!", avslöjar Pernilla Wahlgren på sin blogg.  .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Wahlgrens, Det, Pernilla Wahlgren

Dela artikeln

3736 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: BeskedetDet blir en tredje , säsongav , Wahlgrens, värld
Expressen - 20 dec 17 kl. 22:07

Biancas brutala uppbrott från Phillipe

Bianca Ingrosso och pojkvännen Phillipe Cohen har hittat tillbaka till varandra, efter sitt stora uppbrott. Men nu berättar "Wahlgrens värld"-profilen om chocken efter pojkvännens svåra beslut - och hur hon krossades av beskedet. – Jag var helt, helt, helt jävla förstörd.

SmålandsPosten - 18 jul 14 kl. 09:51

Satsningen på stugby har försenats

Det drar ut på tiden för satsningen på stugby och dammar i Kosta – detaljplanen är ännu inte antagen. –?I min värld vill vi dra i?

YLE - 01 apr 16 kl. 18:39

Tjugo år efter Susu & Pete blir isdansen intressant igen

Samtidigt som Cecilia Törn och Jussiville Partanen tar Finlands bästa EM- och VM-placeringar i isdans på tjugo, går flera singelåkare över till isdans, däribland landslagsåkarna Juulia Turkkila och Matthias Versluis. Kanske dags att tala om en liten finländsk isdansboom. För exakt fem år sen, i april 2011, utsågs den italienska isdansvärldsmästaren och OS-medaljören Maurizio Margaglio till finländsk chefstränare i isdans.

YLE - 01 apr 16 kl. 18:39

Tjugo år efter Susu & Pete är isdansen intressant igen

Samtidigt som Cecilia Törn och Jussiville Partanen tar Finlands bästa EM- och VM-placeringar i isdans på tjugo år, går flera singelåkare över till isdans, däribland landslagsåkarna Juulia Turkkila och Matthias Versluis. Kanske dags att tala om en liten finländsk isdansboom. För exakt fem år sen, i april 2011, utsågs den italienska isdansvärldsmästaren och OS-medaljören Maurizio Margaglio till finländsk chefstränare i isdans.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 14 timmar sedan

Anna Kinberg Batra dyker upp på scenen – stjäl showen

Anna Kinberg Batra dök upp som hemlig gäst under maken David Batras show i Globen.Den tidigare moderatledaren skämtade om makens show och förklarade efter avgången:– Det är skönt att det är över nu, säger Anna Kinberg Batra.Och makarna gav varandra en kyss på scenen till tonerna av Whitney Houstons "I will always love you"..

Expressen - 14 timmar sedan

Efter stjärnparets uppbrott – uppges dejta ny kärlek

Det uppmärksammade förhållandet mellan Jennifer Aniston, 49 och Justin Theroux, 46 tog slut tidigare i år.Nu rapporterar Daily Mail att Theroux kan ha en ny kärlek på gång: 25-åriga konstnären och fotografen Petra Collins..

Expressen - 12 timmar sedan

Hyllningen ett minne fullt av spelglädje

Det är ett år sedan Sven-Erik Magnusson dog.Men Sven-Ingvars spelar vidare.Turnén är en hyllning, ett minne fullt av spelglädje..

Expressen - 6 timmar sedan

Mia och Jespers miljon- rullning – nu berättar de

Det är ingen hemlighet att familjen Parnevik lever gott i Florida.Men ekonomiskt är det både upp och ner för Jesper och Mia Parnevik.– Det är olika.

Expressen - 5 timmar sedan

SVT-profilen sjukskrevs: "Klart jag har förändrats"

Pernilla Månsson Colt arbetade med fyra tv-program samtidigt – då kom 50-årskrisen. SVT-profilen orkade till slut inte mer, och sjukskrev sig. Nu är den populära programledaren tillbaka på arbetet, och berättar i en intervju med Året Runt om sin livsomställning.

Expressen - 2 timmar sedan

Stenmarks krämpor – nu berättar han om besvären

 Ingemar Stenmark, 61, är i toppform men börjar märka av sin ålder. Skidlegendaren har dragits med problem efter ett diskbråck – nu berättar han om metoden för att undvika problem med ryggen.– Jag är lite stel så jag måste stretcha och se till att ryggen är i ordning, säger Ingemar Stenmark..

Expressen - 15 timmar sedan

Wiktoria krossad efter uppbrottet – berättar i tv

Wiktoria Johansson berättar om känslorna efter ett uppbrott i "Stjärnornas stjärna". Artisten sjunger Dixie Chicks-låten "Not ready to make nice", som påminner henne om de svåra känslorna. – Jag var otroligt ledsen och sårbar och jag kände bara smärta, säger Wiktoria Johansson..

Expressen - 16 timmar sedan

Makens löfte till Kjerstin Dellert i dödsannonsen

Kjerstin Dellert hade teatern Confidencen som livsverk.Nu startar maken Nils-Åke Häggbom en minnesfond för att restaurera 1600-talsbyggnaden. – Det var viktigt att det skulle finnas medel för att teatern skulle få fortsätta, säger Nils-Åke Häggbom.

Expressen - 17 timmar sedan

Petra Medes drömlön – efter SVT-utspelet

Petra Mede lämnade SVT för drömlönen i TV4. Under lördagskvällen är det premiär för hennes nya program "Stjärnornas stjärna" – Petra Mede berättar om nya lönen, hur hon undviker kritik, och om självbilden efter åren i rutan.– Jag tycker alltid att det handlar för lite om mig ska du veta.

Expressen - 18 timmar sedan

Magnus Ugglas besked –  berättar efter sjukdomen

Magnus Uggla sjukskrevs efter att ha drabbats av den ovanliga sjukdomen Horners syndrom.Men nu kommer ett glädjebesked – artisten mår bättre och kommer med en ny show. – Jag har just fått det glädjande beskedet att mitt problem med ögat är mycket bättre, säger Uggla i ett klipp på Instagram.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.