DI > Ekonomi

Wednesday, 24 October, 07:59

DI - 15 dec 17 kl. 06:44

Experternas bästa tips – så hanterar du elprischockenLandets elkunder drabbas nu av ökade kostnader i mångmiljardklassen. Men det finns åtgärder för att dämpa smällen. Di har bett några experter ge sina bästa råd..
Läs mer på DI

Dela artikeln

23 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Experternasbästa , tips, , hanterardu , elprischocken
Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Så hanterar du det dåliga vädret – här är experternas tips

Det har ju inte direkt varit någon kanonsommar, och det är lätt att vara lite besviken – något som kan få oss att må dåligt. Vilket Hela Gotland har tänkt på och intervjuat ett par experter för att ta reda på hur vi ska hantera det hela.LÄS MER: 5 bilder som sammanfattar sommarenBild: TTOch det viktigaste är antagligen att se vad man faktiskt kan göra.

Dagens PS - 20 okt 16 kl. 12:22

10 tips: Så blir fiaskot succé

Travis Bradberry, som är krönikör på sajten Entrepreneur, författare och vd för Talent Smart, konstaterar att framgångsrika människor har förmågan att vända sina misslyckanden till något bra. Den är den attityden som skiljer succéentreprenörer från vanliga dödliga, det handlar om att hantera bristen eller felet som begåtts på rätt sätt. När du står där inför fullbordat faktum är Travis Bradberrys tips att du tar vara på möjligheten att utforska en lösning på problemet i stället för att låta misslyckandet stoppa din framtida business.

Sydsvenskan - 17 jul 13 kl. 06:30

Belöning för tips om olöst mord

I februari mördades en 34-årig man nära Mörarp utanför Helsingborg. Polisens utredning har inte lett fram till någon misstänkt. Via affischer utlovas nu 150?

YLE - 30 maj 14 kl. 04:00

Tamminens tips ska skapa vinnare

Tors 29.5.2014 kl.

Dagensanalys.se - 30 apr 18 kl. 15:11

5 tips till annonsbranschen inför den nya GDPR-reglerna

Magnus Johansson som är Nordenchef Sizmek ger här sina tips till hur annonsbranschen kan anpassa verksamheten till GDPR. Mindre än en månad kvar nu. Det som gör programmatisk annonsering framgångsrikt är kombinationen av att kunna använda flera olika datakällor, addera intelligens till data samt rikta budskap till relevanta målgrupper.

VBL - 03 jul 12 kl. 12:35

Sommarplågorna - så hanterar ni dem

Getingstick, myggor och fästingar. Allt är inte bara härligt på sommaren. Familjeliv bad barnläkaren Pontus Johansson om tips på hur du hanterar sommarens små plågor..

DrivaEget - 03 feb 15 kl. 12:19

Så hanterar du bluffakturor från Svensk Företagsrådgivning

 Bluffakturor  Hur hanterar man felaktiga fakturor från Svensk Företagsrådgivning, undrar vår läsare. Läs här expertens tips. Läs vidare, kommentera eller dela.

DrivaEget - 16 sep 15 kl. 11:49

Så hanterar du besvärliga medarbetare

 Personal  Finns den Negativa, Manipulatören eller Smitaren på ditt företag? Här ger ledarskapsexperten tips på hur man hanterar besvärliga medarbetare. Läs vidare, kommentera eller dela.

VA - 28 nov 16 kl. 17:11

Trött på att invänta beslut? Så hanterar du din veliga chef

Vissa chefer pekar med hela handen, medan andra har svårare att fatta beslut. Här är några konkreta tips på hur du hanterar obeslutsamma chefer på bästa sätt. .

DN - 16 jul 18 kl. 18:57

Så hanterar du värmen – läkarens bästa tips

Små barn, äldre och gravida kan drabbas extra hårt i den pågående värmeböljan – men riskerna att drabbas av värmeslag ökar för alla.  DN har talat med Therese Djärv, docent och biträdande överläkare i akutsjukvård vid Karolinska universitetssjukhuset, om hur man bäst hanterar årets värmetopp för att behålla energin – och hur man upptäcker de tidiga tecknen på värmeslag.

IDG - 03 okt 13 kl. 11:20

4 tips: Så hanterar du driftstörningen


Förr eller senare drabbas alla företag av driftstörningar. Här kommer fyra tips på hur du gör för att rida ut stormen..

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Förlängda kontrakt pressade Coors tredje kvartal

Coor Service Management redovisar ett justerat ebita-resultat på 102 miljoner kronor för det tredje kvartalet 2018. Motsvarande kvartal ifjol var ebita-resultatet 104 miljoner..

DI - 10 minuter sedan

Norsk Hydro under förväntningarna, spår underskott på marknaden trots lägre efterfrågeprognos

Aluminiumbolaget Norsk Hydros tredje kvartal kom in under förväntan. Nu spår bolaget att marknaden vänder till underskott redan i år, trots lägre prognoser för efterfrågan på primäraluminium..

DI - 15 minuter sedan

Något sämre än väntat för Boliden

Bolidens omsättning och underliggande rörelseresultat kom in något lägre än väntat under det tredje kvartalet..

DI - 15 minuter sedan

Evolution Gaming som väntat, men lönsamhetsprognos sänks

Livekasinobolagets intäkter och rörelseresultat marginellt över förväntningarna, medan marginalen svek konsensus något och helårsutfallet för lönsamheten väntas nu bli bara i underkant av tidigare prognos..

DI - 15 minuter sedan

Styrelseledamot i Anoto död i bilolycka

Will Reeb, styrelseledamot i Anoto Group, har omkommit i en trafikolycka..

DI - 15 minuter sedan

Ökat rörelseresultat för Bonava

Bostadsutvecklaren Bonavas rörelseresultat blev 406 miljoner kronor i det tredje kvartalet (218). Intäkterna uppgick till 3.391 miljoner kronor (2.

DI - 30 minuter sedan

Betssons resultat bättre än väntat

Betsson redovisade ett rörelseresultat, ebit, på 340,2 miljoner kronor för det tredje kvartalet. Analytikerna hade i snitt väntat sig ett rörelseresultat på 296 Mkr enligt Bloombergs prognossammanställning av upp till nio analytikers estimat. .

DI - 30 minuter sedan

Efter vd:ns tillväxtplaner: Telenor höjer årets vinstprognos

Den norska teleoperatören Telenor, som leds av Sigve Brekke, höjer sin prognos för helåret 2018 om en organisk tillväxt i ebitda-resultatet till 3-4 procent, från 2-3 procent. .

DI - 30 minuter sedan

Norsk Hydros resultat klart lägre än väntat

Det norska aluminiumbolaget Norsk Hydro redovisar ett rörelseresultat på 2.057 miljoner norska kronor för det tredje kvartalet 2018 – 16 procent lägre än väntat..

DI - 45 minuter sedan

Högre vinst för Kungsleden, "stark marknad för kommersiella lokaler"

Fastighetsbolaget Kungsledens hyresintäkter uppgick till 592 miljoner kronor i det tredje kvartalet (571)..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.