DI > Ekonomi

Monday, 22 January, 15:06

Liknande nyheter

Taggar: Experternasbästa , tips, , hanterardu , elprischocken
Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Så hanterar du det dåliga vädret – här är experternas tips

Det har ju inte direkt varit någon kanonsommar, och det är lätt att vara lite besviken – något som kan få oss att må dåligt. Vilket Hela Gotland har tänkt på och intervjuat ett par experter för att ta reda på hur vi ska hantera det hela.LÄS MER: 5 bilder som sammanfattar sommarenBild: TTOch det viktigaste är antagligen att se vad man faktiskt kan göra.

Dagens PS - 20 okt 16 kl. 12:22

10 tips: Så blir fiaskot succé

Travis Bradberry, som är krönikör på sajten Entrepreneur, författare och vd för Talent Smart, konstaterar att framgångsrika människor har förmågan att vända sina misslyckanden till något bra. Den är den attityden som skiljer succéentreprenörer från vanliga dödliga, det handlar om att hantera bristen eller felet som begåtts på rätt sätt. När du står där inför fullbordat faktum är Travis Bradberrys tips att du tar vara på möjligheten att utforska en lösning på problemet i stället för att låta misslyckandet stoppa din framtida business.

Sydsvenskan - 17 jul 13 kl. 06:30

Belöning för tips om olöst mord

I februari mördades en 34-årig man nära Mörarp utanför Helsingborg. Polisens utredning har inte lett fram till någon misstänkt. Via affischer utlovas nu 150?

YLE - 30 maj 14 kl. 04:00

Tamminens tips ska skapa vinnare

Tors 29.5.2014 kl.

VBL - 03 jul 12 kl. 12:35

Sommarplågorna - så hanterar ni dem

Getingstick, myggor och fästingar. Allt är inte bara härligt på sommaren. Familjeliv bad barnläkaren Pontus Johansson om tips på hur du hanterar sommarens små plågor..

DrivaEget - 03 feb 15 kl. 12:19

Så hanterar du bluffakturor från Svensk Företagsrådgivning

 Bluffakturor  Hur hanterar man felaktiga fakturor från Svensk Företagsrådgivning, undrar vår läsare. Läs här expertens tips. Läs vidare, kommentera eller dela.

DrivaEget - 16 sep 15 kl. 11:49

Så hanterar du besvärliga medarbetare

 Personal  Finns den Negativa, Manipulatören eller Smitaren på ditt företag? Här ger ledarskapsexperten tips på hur man hanterar besvärliga medarbetare. Läs vidare, kommentera eller dela.

VA - 28 nov 16 kl. 17:11

Trött på att invänta beslut? Så hanterar du din veliga chef

Vissa chefer pekar med hela handen, medan andra har svårare att fatta beslut. Här är några konkreta tips på hur du hanterar obeslutsamma chefer på bästa sätt. .

IDG - 03 okt 13 kl. 11:20

4 tips: Så hanterar du driftstörningen


Förr eller senare drabbas alla företag av driftstörningar. Här kommer fyra tips på hur du gör för att rida ut stormen..

Opinionen.se - 09 dec 13 kl. 12:37

8 tips på hur du kan peppa dig själv när du är utan jobb


En tid utan jobb kan vara tufft och tärande eller något som kan utveckla dig mycket personligt. Här kommer 8 tips på hur du kan peppa dig själv att se ditt värde även när där utan jobb. 1.

IDG - 26 feb 14 kl. 14:15

8 tips för hur du bäst hanterar din multisourcing-miljö

Multisourcing-lösningar är ofta komplexa och om något går fel kan det vara svårt att veta vem man ska ställa till svars. CIO Magazine har listat 8 tips för hur du kan arbeta med ansvarsfördelning för att skapa ordning bland dina leverantörer..

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Schweiz centralbankschef vill reglera kryptovalutor

Schweiz centralbankschef Thomas J. Jordan vill att kryptovalutor regleras i likhet med andra investeringsmöjligheter. Det säger han i schweizisk tv, twittrar nyhetstjänsten Live Squawk..

DI - 15 minuter sedan

Ordförande säljer i Obstecare

Peter Risberg, som är styrelseordförande för Aktietorgslistade Obstecare, har på måndagen sålt drygt 84.000 aktier i bolaget till kursen 8 kronor per aktie, innebärande en köpeskilling på närmare 0,7 miljoner kronor..

DI - 5 minuter sedan

Upprörda pensionärer blir blåsta på mer

En tusenlapp mindre i tjänstepension per månad – värre än tidigare besked. Det jäser i Pensionssverige sedan tiotusentals pensionärer, före detta kommun- och landstingsanställda, fått sina pensionsbesked i förra veckan. Nu väntar förhandlingar där facken kräver förändringar..

DI - 45 minuter sedan

Wedbush höjer riktkursen på Starbucks

 .

DI - 1 timme sedan

Palestinas Abbas ber om erkännande från EU

Erkänn oss, manar palestiniernas president Mahmud Abbas på väg in för att träffa EU:s medlemsländer i Bryssel. Intresset för att göra som Sverige är dock ytterst lamt – även om EU gärna upprepar sitt stöd för en tvåstatslösning..

DI - 1 timme sedan

Aktieägare i Tel Aviv-börsen godkänner planer på försäljning till utländsk köpare

Aktieägare som kontrollerar 71,7 procent av kapitalet i Tel Aviv-börsen, Tase, har gått med på att sälja sina innehav, skriver affärstidningen Globes..

DI - 1 timme sedan

Fondessens nya favorit

Didner & Gerges småbolagsfond och Carnegies Sverigefond har båda köpt in sig i ett av Stockholmsbörsens storbolag Aktien är en nygammal favorit för båda fondstjärnorna.  ”Välkommen tillbaka”, skriver Carnegie-förvaltaren Simon Blecher..

DI - 45 minuter sedan

Ekonomichef köper i H&D Wireless

Per-Olov Östberg, som är ekonomichef för H&D Wireless som tillhandahåller Internet-of-Things-lösningar för tillverknings- och distributionsflöden, köpte i torsdags tillbaka 16.500 aktier i bolaget. Kursen i köpet var 13:04 kronor per aktie, innebärande en köpeskilling på cirka 215.

DI - 45 minuter sedan

Rusta rustar upp – ska öppna fler varuhus

Lågpriskedjan Rusta planerar att i år öppna närmare 20 nya varuhus, enligt vd Göran Westerberg. Det skriver Market..

DI - 2 timmar sedan

USA:s ekonomi klarar budgetstupet – än så länge

Stängningen av USA:s statsapparat påverkar inte USA:s ekonomi i någon större utsträckning, menar ekonomer. Drar den ut på tiden kan effekterna dock bli kännbara..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.