DI > Ekonomi

Thursday, 19 April, 11:37

DI - 15 dec 17 kl. 06:44

Experternas bästa tips – så hanterar du elprischockenLandets elkunder drabbas nu av ökade kostnader i mångmiljardklassen. Men det finns åtgärder för att dämpa smällen. Di har bett några experter ge sina bästa råd..
Läs mer på DI

Dela artikeln

23 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Experternasbästa , tips, , hanterardu , elprischocken
Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Så hanterar du det dåliga vädret – här är experternas tips

Det har ju inte direkt varit någon kanonsommar, och det är lätt att vara lite besviken – något som kan få oss att må dåligt. Vilket Hela Gotland har tänkt på och intervjuat ett par experter för att ta reda på hur vi ska hantera det hela.LÄS MER: 5 bilder som sammanfattar sommarenBild: TTOch det viktigaste är antagligen att se vad man faktiskt kan göra.

Dagens PS - 20 okt 16 kl. 12:22

10 tips: Så blir fiaskot succé

Travis Bradberry, som är krönikör på sajten Entrepreneur, författare och vd för Talent Smart, konstaterar att framgångsrika människor har förmågan att vända sina misslyckanden till något bra. Den är den attityden som skiljer succéentreprenörer från vanliga dödliga, det handlar om att hantera bristen eller felet som begåtts på rätt sätt. När du står där inför fullbordat faktum är Travis Bradberrys tips att du tar vara på möjligheten att utforska en lösning på problemet i stället för att låta misslyckandet stoppa din framtida business.

Sydsvenskan - 17 jul 13 kl. 06:30

Belöning för tips om olöst mord

I februari mördades en 34-årig man nära Mörarp utanför Helsingborg. Polisens utredning har inte lett fram till någon misstänkt. Via affischer utlovas nu 150?

YLE - 30 maj 14 kl. 04:00

Tamminens tips ska skapa vinnare

Tors 29.5.2014 kl.

VBL - 03 jul 12 kl. 12:35

Sommarplågorna - så hanterar ni dem

Getingstick, myggor och fästingar. Allt är inte bara härligt på sommaren. Familjeliv bad barnläkaren Pontus Johansson om tips på hur du hanterar sommarens små plågor..

DrivaEget - 03 feb 15 kl. 12:19

Så hanterar du bluffakturor från Svensk Företagsrådgivning

 Bluffakturor  Hur hanterar man felaktiga fakturor från Svensk Företagsrådgivning, undrar vår läsare. Läs här expertens tips. Läs vidare, kommentera eller dela.

DrivaEget - 16 sep 15 kl. 11:49

Så hanterar du besvärliga medarbetare

 Personal  Finns den Negativa, Manipulatören eller Smitaren på ditt företag? Här ger ledarskapsexperten tips på hur man hanterar besvärliga medarbetare. Läs vidare, kommentera eller dela.

VA - 28 nov 16 kl. 17:11

Trött på att invänta beslut? Så hanterar du din veliga chef

Vissa chefer pekar med hela handen, medan andra har svårare att fatta beslut. Här är några konkreta tips på hur du hanterar obeslutsamma chefer på bästa sätt. .

IDG - 03 okt 13 kl. 11:20

4 tips: Så hanterar du driftstörningen


Förr eller senare drabbas alla företag av driftstörningar. Här kommer fyra tips på hur du gör för att rida ut stormen..

Opinionen.se - 09 dec 13 kl. 12:37

8 tips på hur du kan peppa dig själv när du är utan jobb


En tid utan jobb kan vara tufft och tärande eller något som kan utveckla dig mycket personligt. Här kommer 8 tips på hur du kan peppa dig själv att se ditt värde även när där utan jobb. 1.

IDG - 26 feb 14 kl. 14:15

8 tips för hur du bäst hanterar din multisourcing-miljö

Multisourcing-lösningar är ofta komplexa och om något går fel kan det vara svårt att veta vem man ska ställa till svars. CIO Magazine har listat 8 tips för hur du kan arbeta med ansvarsfördelning för att skapa ordning bland dina leverantörer..

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Leovegas rusar till plus för året efter nya siffror

Spelbolaget Leovegas klättrar tvåsiffrigt efter att ha offentliggjort nya finansiella mål. Därmed är aktien tillbaka på plus för året..

DI - 15 minuter sedan

Räntor och valutor: Pundet tappar

Europaräntorna handlas på högre nivåer under torsdagsförmiddagen, medan börserna är blandade med en lätt dragning uppåt. Dollarindex visar små nettoförändringar, medan oljan fortsätter uppåt..

DI - 15 minuter sedan

Kina inleder 5G-tester

Kinesiska telekomoperatörer inleder tester av 5G i 16 större städer efter att nödvändiga godkännanden inkommit från kinesiska regulatoriska myndigheter. Det rapporterar Technode..

DI - 30 minuter sedan

Fem trender ger hälsoboom på börserna

Ett antal globala megatrender samverkar till att hälso- och sjukvårdssektorn fortsätter växa snabbare än världsekonomin. ”Sektorn ger en markant överavkastning”, säger Anders Hallberg på fondbolaget Healthinvest Partners..

DI - 30 minuter sedan

Skatteverket: Här är de vanligaste misstagen i deklarationen

Fler än hälften har ännu inte deklarerat – och än är det gott om tid. Men se upp för fallgroparna. Här är de vanligaste misstagen i deklarationen, enligt Skatteverket.

DI - 30 minuter sedan

Betsson rekryterar från Svenska Spel

STOCKHOLM (Direkt) Betsson har rekryterat Peter Zäll som strategichef och ansvarig för den svenska marknaden, med start 1 maj. Peter Zäll var fram till i höstas chef för produkter och marknader för Svenska Spel. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 30 minuter sedan

OP Equities sänker Ericsson

OP Equities sänker sin rekommendation för Ericsson till neutral från öka. Riktkursen är oförändrat 55 kronor. Det framgår av Bloomberg..

DI - 30 minuter sedan

Morgan Stanley: Nordea Europas billigaste finansaktie

Nordea-aktien ser allt attraktivare ut och sållas ut som den billigaste finansaktien i Europa. Punkten med maximal pessimism kan antas vara nära efter omkring det senaste årets stora nedrevideringar av vinstestimaten..

DI - 45 minuter sedan

Investor går ur Alligator Bioscience helt

Investor har sålt av sitt resterande innehav i forskningsbolaget Alligator Bioscience..

DI - 1 timme sedan

Tungt tapp för detaljhandeln i Storbritannien

Den brittiska detaljhandelns försäljningsvolym, inklusive bensin, sjönk 1,2 procent i mars, jämfört med föregående månad. Jämfört med samma månad föregående år ökade försäljningen 1,1 procent..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.