Expressen > Kultur

Monday, 20 August, 12:44

Liknande nyheter

Taggar: Hämndenär en , saga
Barometern - 01 okt 13 kl. 07:20

Biostad i Saga är i farozonen

Miljonsatsningen på Sagabiografen är hotad.
Den planerade biostaden med tre salonger har visat sig bli mycket dyrare än planerat. Tekniska nämnden har under två år anvisat 16 miljoner kronor till en ombyggnad av Saga.

Expressen - 05 dec 15 kl. 09:34

Cancern sprider sig i Saga – efter missen

Hunden Saga blev felopererad och efter det har hennes cancer spridit sig. Nu kritiseras veterinären av Ansvarsnämnden för djurens hälso– och sjukvårdsbeslut. – Jag har hela tiden vetat att veterinären ljugit, jag vill att sjukhuset ska sluta förminska det som har hänt, säger Sagas matte Emelie Ekroth..

YLE - 31 jul 17 kl. 15:16

Saga hör till eliten inom juniorfriidrotten - Hur tar man det nästa steget?

Saga Andersson är en av Finlands mest lovande friidrottare. De senaste fem åren har hon riktat in sig på stavhopp och förra fredagen hoppade hon det tredje bästa hoppet i finsk histora, som sjuttonåring. Men hur ska man ta steget från ung talang till vuxen elitidrottare?

Barometern - 20 dec 13 kl. 16:32

Saga Sigvardsson

Saga Sigvardsson, Alby, Mörbylånga, har avlidit i en ålder av 65 år. Vi har nåtts av beskedet att Centerpolitikern och medlemmen Saga Sigvardsson har gått bort. Saga var öländskan som under många år hade flera framträdande positioner för Centerpartiet både på kommunalt och regionalt plan.

Barometern - 30 dec 13 kl. 13:41

Saga Sigvardsson

Saga Sigvardsson, Alby, Mörbylånga, har avlidit i en ålder av 65 år. Vi har nåtts av beskedet att Centerpolitikern och medlemmen Saga Sigvardsson har gått bort. Saga var öländskan som under många år hade flera framträdande positioner för Centerpartiet både på kommunalt och regionalt plan.

Kristianstadsbladet - 20 aug 12 kl. 11:24

Den ironiska generationens Saga

Det har skrivits flera romaner om livet efter 1968 och Grupp 8. Karolina Ramqvists unga flickor rör sig i dessa vatten, men söker en annan mening med sina liv. Kultur-skribent Ingrid Elam har läst ?

YLE - 19 jul 17 kl. 18:05

Det kan bli en framgångs-Saga – Andersson jagar medalj i U20-EM i friidrott

På torsdag under kvällspasset i italienska Grosseto är det dags för damernas kvaltävling i stavhopp i U20-EM. En av medaljkandidaterna är Esbo IF:s Saga Andersson som i början av juli hoppade över 433 i stavkarnevalen i Somero vilket är den tredjebästa statistiknoteringen bland EM-deltagarna. Redan i juni i Kuortane höjdes ögonbrynen då Andersson överskred 432 och besegrade självaste Minna Nikkanen.

HBL - 28 okt 13 kl. 16:01

Saga Furs säljer päls för 1 miljard

För andra gången i år meddelar Saga Furs att bolagets resultat blir bättre än väntat. I år säljer auktionsbolaget skinn för nästan 1 miljard euro.Det är den lyckade pälsauktionen i september som ligger bakom måndagens positiva resultatvarning.

Barometern - 17 dec 13 kl. 16:29

Saga Sigvardsson

Förra kommunalrådet i Mörbylånga kommun, Saga Sigvardsson, har avlidit efter en tids sjukdom. Hon blev 65 år. Saga Sigvardsson föddes och växte upp i Stenåsa på Öland och gifte sig i unga år med lantbrukaren Carl-Johan Sigvardsson.

Posh24 - 26 aug 14 kl. 15:05

Paradise Hotel-Saga attackerad - skaffar livvakt!

Saga Scott har gjort succé i dokusåpan Paradise Hotel, men trots att många visat sin uppskattning för 25-åringen, är inte alla lika trevliga. I helgen var Saga ute på en pub, där en okänd äldre man började ropa på henne.

"När jag kommer fram så drar han mig i håret, ända inne vid huvudet, och rycker mig så hårt åt sidan att han nästan slår mitt huvud i bordet," säger hon till Expressen.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

När fascismen växer går ingen säker

Med "Krilon" fortsätter Carolina Frände och Joakim Sten sitt utforskande av människans ansvar. Maria Edström drabbas av existentiellt svårmod på Kulturhuset Stadsteatern..

Expressen - 45 minuter sedan

Han dog med det Israel som han kämpat för

Göran Rosenberg minns Uri Avnery, den outtröttlige israeliske journalisten, politikern och fredsaktivisten..

Expressen - 6 timmar sedan

Är Margaret Thatcher en förebild för min dotter?

Barnboken är politisk. Sommaren före valet tittar vi närmare på det aktuella utbudet. Jens Liljestrand läser "Godnattsagor för rebelltjejer" och funderar på systerskapets gränser..

Expressen - 19 timmar sedan

Utan kristendom hänger människovärdet löst

Gud har återuppstått, och Joel Halldorf har skrivit en bok om hur det gick till.Carl Rudbeck tar sig an en solskenssaga om religionens lockelse..

Expressen - I förrgår: 08:37

Inget kunde trösta Vilhelm Moberg efter succén

Vilhelm Moberg utvandrarserie var en formidabel succé men författaren blev ändå inte lycklig – snarare tvärtom.Ett exklusivt utdrag från Jens Liljestrands biografi "Mannen i skogen" berättar om grälsjukan och vilsenheten..

Expressen - I förrgår: 07:00

Västerlandet har redan gått under

När man inte längre kan räkna med att allt ska bli bättre – innebär det att förtvivlan är allt som återstår?Bokaktuella Joel Halldorf och Kent Wisti skriver om hur vi måste återerövra hoppet..

Expressen - I förrgår: 15:09

Ett barn skulle nog göra det här bättre

Är det bra att vara god? Den frågan ställde "Aktuellt" igår.Ida Ölmedal önskar att de hade gått till botten med saken..

Expressen - 17 aug 18 kl. 11:39

Kristina Lugn: "Jag tycker att alla bara ska skärpa sig"

Det nya avsnittet av "Lunch med Montelius" gästas av Martinas mor, författaren och akademiledamoten Kristina Lugn. .

Expressen - 17 aug 18 kl. 07:00

Skäll på "vita män" skapar självcensur

Hynek Pallas svarar Svenska Filminstitutets vd Anna Serner om intresset för kön och hudfärg..

Expressen - 17 aug 18 kl. 05:00

Lyssna på Lunch med Montelius – avsnitt 139

Andra och sista delen med Kristina Lugn som vikarie – lyssna direkt här.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.