Expressen > Kultur

Sunday, 18 November, 08:43

Liknande nyheter

Taggar: Hämndenär en , saga
Barometern - 01 okt 13 kl. 07:20

Biostad i Saga är i farozonen

Miljonsatsningen på Sagabiografen är hotad.
Den planerade biostaden med tre salonger har visat sig bli mycket dyrare än planerat. Tekniska nämnden har under två år anvisat 16 miljoner kronor till en ombyggnad av Saga.

Expressen - 05 dec 15 kl. 09:34

Cancern sprider sig i Saga – efter missen

Hunden Saga blev felopererad och efter det har hennes cancer spridit sig. Nu kritiseras veterinären av Ansvarsnämnden för djurens hälso– och sjukvårdsbeslut. – Jag har hela tiden vetat att veterinären ljugit, jag vill att sjukhuset ska sluta förminska det som har hänt, säger Sagas matte Emelie Ekroth..

YLE - 31 jul 17 kl. 15:16

Saga hör till eliten inom juniorfriidrotten - Hur tar man det nästa steget?

Saga Andersson är en av Finlands mest lovande friidrottare. De senaste fem åren har hon riktat in sig på stavhopp och förra fredagen hoppade hon det tredje bästa hoppet i finsk histora, som sjuttonåring. Men hur ska man ta steget från ung talang till vuxen elitidrottare?

Barometern - 20 dec 13 kl. 16:32

Saga Sigvardsson

Saga Sigvardsson, Alby, Mörbylånga, har avlidit i en ålder av 65 år. Vi har nåtts av beskedet att Centerpolitikern och medlemmen Saga Sigvardsson har gått bort. Saga var öländskan som under många år hade flera framträdande positioner för Centerpartiet både på kommunalt och regionalt plan.

Barometern - 30 dec 13 kl. 13:41

Saga Sigvardsson

Saga Sigvardsson, Alby, Mörbylånga, har avlidit i en ålder av 65 år. Vi har nåtts av beskedet att Centerpolitikern och medlemmen Saga Sigvardsson har gått bort. Saga var öländskan som under många år hade flera framträdande positioner för Centerpartiet både på kommunalt och regionalt plan.

Kristianstadsbladet - 20 aug 12 kl. 11:24

Den ironiska generationens Saga

Det har skrivits flera romaner om livet efter 1968 och Grupp 8. Karolina Ramqvists unga flickor rör sig i dessa vatten, men söker en annan mening med sina liv. Kultur-skribent Ingrid Elam har läst ?

YLE - 19 jul 17 kl. 18:05

Det kan bli en framgångs-Saga – Andersson jagar medalj i U20-EM i friidrott

På torsdag under kvällspasset i italienska Grosseto är det dags för damernas kvaltävling i stavhopp i U20-EM. En av medaljkandidaterna är Esbo IF:s Saga Andersson som i början av juli hoppade över 433 i stavkarnevalen i Somero vilket är den tredjebästa statistiknoteringen bland EM-deltagarna. Redan i juni i Kuortane höjdes ögonbrynen då Andersson överskred 432 och besegrade självaste Minna Nikkanen.

HBL - 28 okt 13 kl. 16:01

Saga Furs säljer päls för 1 miljard

För andra gången i år meddelar Saga Furs att bolagets resultat blir bättre än väntat. I år säljer auktionsbolaget skinn för nästan 1 miljard euro.Det är den lyckade pälsauktionen i september som ligger bakom måndagens positiva resultatvarning.

Barometern - 17 dec 13 kl. 16:29

Saga Sigvardsson

Förra kommunalrådet i Mörbylånga kommun, Saga Sigvardsson, har avlidit efter en tids sjukdom. Hon blev 65 år. Saga Sigvardsson föddes och växte upp i Stenåsa på Öland och gifte sig i unga år med lantbrukaren Carl-Johan Sigvardsson.

Posh24 - 26 aug 14 kl. 15:05

Paradise Hotel-Saga attackerad - skaffar livvakt!

Saga Scott har gjort succé i dokusåpan Paradise Hotel, men trots att många visat sin uppskattning för 25-åringen, är inte alla lika trevliga. I helgen var Saga ute på en pub, där en okänd äldre man började ropa på henne.

"När jag kommer fram så drar han mig i håret, ända inne vid huvudet, och rycker mig så hårt åt sidan att han nästan slår mitt huvud i bordet," säger hon till Expressen.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 2 timmar sedan

En tuff brud i lyxförpackning

Det här är ingen vanlig klyschig Violetta.Gunilla Brodrej ser en stark "La Traviata" på Malmöoperan..

Expressen - 13 timmar sedan

Är det nu vårt Europa sjunker?

Karin Olsson om ett Europa på dekis..

Expressen - 16 timmar sedan

När kriget kommer ligger han under sängen

Khaled Alesmaels "Selamlik" skildrar en homosexuell mans resa från Syrien till Sverige. Elin Grelsson Almestad läser en bok som vacklar mellan roman och självbiografi..

Expressen - 21 timmar sedan

Krigets Syrien genom en älskads ögon

En anonym svensk journalist skriver sin syriske älskares livsberättelse.Hanna Nordenhök läser ett imponerande passionsdrama..

Expressen - Igår: 06:00

Panik är det enda som räddar oss nu

För att överleva måste vi sluta leva som om vi var naturens härskare och herrar.Victor Malm läser en övertygande studie av människans relation till naturen..

Expressen - Igår: 20:59

"Det började med ett bråk i natten"

Alex Schulmans morfar Sven Stolpe förgiftade familjen med sitt raseri.–  Jag önskar att min mormor hade lämnat honom, berättar författaren i Kultur-Expressen..

Expressen - Igår: 16:00

Tidsandan kopplar greppet om "Faust"

Jens Ohlin och Hannes Meidal kämpar mot hin håle.Maria Edström ser "Faust" och tänker på "Twin Peaks"..

Expressen - I förrgår: 06:30

Martina på bröllop med Anders och Dominika

Korta karlar, moderathumor och ett sagolikt bröllop.Det nya avsnittet av podcasten Lunch med Montelius bjuder på Bröllopsextra..

Expressen - I förrgår: 05:00

Lyssna på Lunch med Montelius – avsnitt 146

Martina och Gunilla är tillbaka med ett nytt avsnitt av sin podcast – lyssna här.

Expressen - I förrgår: 19:00

I de rykande spillrorna av ett lyckat Lidingöliv

En plötslig eldsvåda ställer allt på ända för det gifta paret Agneta och Xavier.Annina Rabe imponeras av Helena von Zweigbergks blick för svaghet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.