DI > Ekonomi

Friday, 14 December, 23:44

DI - 14 dec 17 kl. 21:04

Riskkapitaljätte får nytt bakslagAtt köpa in sig i bolag som riskkapitaljätten Nordic Capital noterar har varit en högst riskfylld affär de senaste åren. Efter Munters vinstvarning på torsdagen har hälften av de bolag som Nordic Capital noterat i Stockholm sedan 2014 utvecklas sämre än börsindex..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Nordic Capital, Munters, Stockholm

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Riskkapitaljättefår , nytt, bakslag
DI - 21 jun 16 kl. 14:37

Riskkapitaljätte startar fastighetsfond

Riskkapitaljätten KKR har dragit in 739 miljoner dollar, motsvarande drygt 6 miljarder kronor till en ny fastighetsfond, skriver Bloomberg..

DI - 07 aug 17 kl. 09:33

Riskkapitaljätte stäms för bedrägeri

Den amerikanska riskkapitaljätten Apollo Global har stämts misstänkt för bedrägeri. Det framgår av en stämningsansökan som New York Post har tagit del av. Förhandlingarna hålls i en domstol i Florida..

SvD - 02 aug 12 kl. 08:42

Riskkapitaljätte vädrar morgonluft

Affärsvärlden - 19 aug 13 kl. 15:03

Riskkapitaljätte kan köpa Blå Band

Ett av Europas största riskkapitalbolag kan vara på väg att köpa svenska soppmärket Blå Band..

SVT - 18 dec 15 kl. 16:21

Kommuner betalar dyrt till riskkapitaljätte

Platsbristen gör att många kommuner tvingas betala dyrt  till privata bolag för ensamkommande flyktingbarns boende. Bland de som tjänar pengar på verksamheten finns den socialdemokratiske riksdagsledamoten Jan Emanuel Johansson (S)..

BT - 22 dec 15 kl. 14:36

Eton förvärvas av riskkapitaljätte

Det stora riskkapitalbolaget EQT blir ny ägare av Eton. Det står klart efter att Litorina säljer sin majoritetspost..

SvD - 27 feb 16 kl. 08:16

Riskkapitaljätte kan investera 4 miljarder i Spotify

Spotify kan köpa Tidal eller Pandora. Det är brittiska Sky News och nyhetsbyrån Bloomberg som rapporterar om de hemliga förhandlingarna mellan riskkapitalbolaget TPG och den svenska musiktjänsten. Det uppger nyhetssajten Breakit..

Realtid - 21 jun 16 kl. 13:16

Riskkapitaljätte startar miljardfond

KKR tror på den europeiska fastighetsmarknaden och startar ny fastighetsfond..

E24 - 13 feb 17 kl. 18:00

Riskkapitaljätte varnas av branschen

Riskkapitalbolaget IK, som tidigare ägde Attendo, tilldelas en erinran av riskkapitalbranschens egen tillsynsnämnd. Det är första gången det händer. Hela utredningen inleddes efter SvD:s asylgranskning 2015.

DI - 14 feb 17 kl. 09:24

Riskkapitaljätte tas i örat för Attendoaffär

Riskkapitalbolaget IK får en erinran från riskkapitalbranschens tillsynsnämnd, för bristande öppenhet kring Attendo som i dag är börsnoterat. Näsknäppen är den första i sitt slag, rapporterar Svenska Dagbladet..

Fler nyheter från DI

DI - 1 timme sedan

Nya Audi A1 öppnar för personlighet

När Audi visade upp sin första lilla A1 inför modellåret 2011 var det givet att köregenskaperna och styrningen stod i centrum. Och nu har Audi lyckats förbättra en redan bra bil. A1 är fortsatt kvick med snabba reaktioner och en i alla stycken väldigt kompakt bil.

DI - 1 timme sedan

Umeåpar vill skapa ett modehus för konst på nätet

Med kvalitetstryck och små kollektioner vill Umeåparet Kalle Hardell och Sara Hardell Flagge revolutionera konstbranschen. ”Vi vill sänka tröskeln och få fler människor att köpa och njuta av konst”, säger Kalle Hardell..

DI - 2 timmar sedan

Magnolia Bostad förlorar tvist – ger resultatsmäll i fjärde kvartalet

Magnolia Bostad har förlorat en tvist i skiljedomstol och får till följd av detta en negativ resultateffekt i det fjärde kvartalet 2018..

DI - 2 timmar sedan

Cohen: Trump beordrade utbetalningarna för att undvika sexskandal

USA:s president Donald Trump fattade personligen beslut om utbetalningarna till två kvinnor för att undvika en sexskandal inför valet 2016 – och kände till att detta inte var enligt reglerna. Det säger Trumps före detta advokat Michael Cohen i en intervju med ABC News..

DI - 2 timmar sedan

Uppgifter: Telejättarnas fusion kan godkännas efter Huawei-dissar

Sammanslagningen mellan T-Mobile och Sprint kan bli godkänd av den amerikanska myndigheten för nationell säkerhet redan nästa vecka. Teleoperatörernas moderbolag har blidkat myndigheten med deras löften om att sluta använda Huaweis utrustning, enligt källor till Reuters..

DI - 2 timmar sedan

Hans Wallenstam: 2019 blir jobbigt för bostadsrätter

Hans Wallenstam räknar med att 2019 blir ytterligare ett jobbigt år för bostadsrätter men att efterfrågan är fortsatt stor för hyresrätter. Det säger han till Di i samband med presentationen av bolagets nya femårsplan. .

DI - 2 timmar sedan

Kursfallen på Wall Street utökas på fredagskvällen

Oron över den globala tillväxten ger säljtryck på Wall Street under fredagen. Med en dryg timme kvar till stängning har kursfallen utökats kraftigt..

DI - 2 timmar sedan

Migrationsverkets budgetlarm: Nedskärningar leder till miljardkostnad

Migrationsverkets generaldirektör Mikael Ribbenvik varnar i ett brev till riksdagen för M och KD:s nedskärningar. I stället skulle kostnaderna kunna öka med en miljard kronor..

DI - 3 timmar sedan

Bakslag för SKF – får inte säga upp en enda tysk

De tyska motgångarna fortsätter för SKF. Inte en enda av de 1.000 anställda som bolaget ville säga upp vid den olönsamma kolossen i Schweinfurt kommer att behöva lämna efter en ny uppgörelse med facket.

DI - 3 timmar sedan

Trendbrott: Finanslönerna släpar efter – och värre blir det

För första gången på flera år är löneökningstakten i den svenska finanssektorn 2018 lägre än snittet på arbetsmarknaden. Och nästa år ser gapet ut att öka ännu mer. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.