DI > Ekonomi

Wednesday, 17 January, 23:00

DI - 14 dec 17 kl. 21:04

Riskkapitaljätte får nytt bakslagAtt köpa in sig i bolag som riskkapitaljätten Nordic Capital noterar har varit en högst riskfylld affär de senaste åren. Efter Munters vinstvarning på torsdagen har hälften av de bolag som Nordic Capital noterat i Stockholm sedan 2014 utvecklas sämre än börsindex..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Nordic Capital, Munters, Stockholm

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Riskkapitaljättefår , nytt, bakslag
DI - 21 jun 16 kl. 14:37

Riskkapitaljätte startar fastighetsfond

Riskkapitaljätten KKR har dragit in 739 miljoner dollar, motsvarande drygt 6 miljarder kronor till en ny fastighetsfond, skriver Bloomberg..

DI - 07 aug 17 kl. 09:33

Riskkapitaljätte stäms för bedrägeri

Den amerikanska riskkapitaljätten Apollo Global har stämts misstänkt för bedrägeri. Det framgår av en stämningsansökan som New York Post har tagit del av. Förhandlingarna hålls i en domstol i Florida..

SvD - 02 aug 12 kl. 08:42

Riskkapitaljätte vädrar morgonluft

Affärsvärlden - 19 aug 13 kl. 15:03

Riskkapitaljätte kan köpa Blå Band

Ett av Europas största riskkapitalbolag kan vara på väg att köpa svenska soppmärket Blå Band..

SVT - 18 dec 15 kl. 16:21

Kommuner betalar dyrt till riskkapitaljätte

Platsbristen gör att många kommuner tvingas betala dyrt  till privata bolag för ensamkommande flyktingbarns boende. Bland de som tjänar pengar på verksamheten finns den socialdemokratiske riksdagsledamoten Jan Emanuel Johansson (S)..

BT - 22 dec 15 kl. 14:36

Eton förvärvas av riskkapitaljätte

Det stora riskkapitalbolaget EQT blir ny ägare av Eton. Det står klart efter att Litorina säljer sin majoritetspost..

SvD - 27 feb 16 kl. 08:16

Riskkapitaljätte kan investera 4 miljarder i Spotify

Spotify kan köpa Tidal eller Pandora. Det är brittiska Sky News och nyhetsbyrån Bloomberg som rapporterar om de hemliga förhandlingarna mellan riskkapitalbolaget TPG och den svenska musiktjänsten. Det uppger nyhetssajten Breakit..

Realtid - 21 jun 16 kl. 13:16

Riskkapitaljätte startar miljardfond

KKR tror på den europeiska fastighetsmarknaden och startar ny fastighetsfond..

E24 - 13 feb 17 kl. 18:00

Riskkapitaljätte varnas av branschen

Riskkapitalbolaget IK, som tidigare ägde Attendo, tilldelas en erinran av riskkapitalbranschens egen tillsynsnämnd. Det är första gången det händer. Hela utredningen inleddes efter SvD:s asylgranskning 2015.

DI - 14 feb 17 kl. 09:24

Riskkapitaljätte tas i örat för Attendoaffär

Riskkapitalbolaget IK får en erinran från riskkapitalbranschens tillsynsnämnd, för bristande öppenhet kring Attendo som i dag är börsnoterat. Näsknäppen är den första i sitt slag, rapporterar Svenska Dagbladet..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Lista: Så har debutanterna gått

Under 2017 noterades hela 31 life science-bolag på de nordiska börserna, enligt en kartläggning från Industrifonden. Tillvaron på börsen har sedan dess varit av blandad karaktär för de olika bolagen. .

DI - 15 minuter sedan

Miljardinjektion i life science – investeringarna fördubblas

Den skandinaviska life science-sektorn lockar till sig kapital på rekordnivå. I fjol uppgick investeringarna till 19 miljarder kronor, dubbelt så mycket som under 2016..

DI - 5 minuter sedan

Ökad förlust för Alcoa

Aluminiumjätten Alcoa redovisar en ökad förlust för det fjärde kvartalet, bland annat orsakat av stängning och omstrukturering av flera anläggningar..

DI - 15 minuter sedan

USA:s råoljelager minskade

De amerikanska lagren av råolja minskade med 5,1 miljoner fat under föregående vecka..

DI - 30 minuter sedan

Banken som höjer sparräntan

Lilla uppstickaren Svea Ekonomi höjer räntan på sitt sparkonto. Det är ett vårtecken för bankspararnas bottenfrusna sparräntor. Här är sparkontona med högst ränta.

DI - 1 timme sedan

Dålig återvinning kostar 42 miljarder

Tre fjärdedelar av allt material som återvinns i Sverige bränns, läggs på soptipp eller förstörs så att det inte går att använda igen. Värden motsvarande 42 miljarder kronor går därmed förlorade varje år enligt en utredning av Återvinningsindustrierna.  .

DI - 45 minuter sedan

USA-börser: Fordonsjätte rasade på prognos

USA-börserna tog ny fart på onsdagen efter att entusiasm inför rapportperioden lyfte alla sektorer. Dow Jones Industrial Average steg 1,3 procent och stängde vid 26.116.

DI - 45 minuter sedan

SCB-chefen: "Statistiken en grundbult i demokratin"

När politiker och debattörer tar sats mot valet 2018 kommer den ekonomiska statistiken avgöra deras uttalanden om läget i ekonomin. Men kan man lita på siffrorna när allt fler tröttnar på att svara? Di tagit fyra statistikexperter på pulsen..

DI - 1 timme sedan

Trump överväger ge Kina "stora böter"

Donald Trump sade på onsdagen att USA överväger stora "böter" som en del i en undersökning om misstänkt stöld av immateriella rättigheter. Det sade han i en intervju med Reuters där nationella ekonomiska rådgivaren Gary Cohn också närvarade..

DI - 1 timme sedan

Snittspararen saftigt back i bitcoin

Svenska sparare var sena att hoppa på kryptotåget. Efter den senaste månadens kursras ligger genomsnittssparare hos Avanza 22 procent back på sin kryptoinvestering.  .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.