DI > Ekonomi

Wednesday, 17 January, 16:05

Liknande nyheter

Taggar: Pizzakriget, Onlinepizza, avfärdar, anklagelser
SR - 26 aug 13 kl. 07:54

al-Assad avfärdar anklagelser om kemvapen

Syriens president Bashar al-Assad avfärdar anklagelser om att regimen skulle ha använt kemvapen i en intervju i den ryska tidningen Izvetsia..

PrivataAffärer - 04 nov 16 kl. 08:15

Svanberg avfärdar anklagelser om insideraffär

Carl-Henric Svanberg avfärdar anklagelser om att han genom försäljningen av en storpost i Melker Schörling, MSAB, skulle ha utnyttjat insiderinformation....

Affärsvärlden - 04 nov 16 kl. 08:15

Svanberg avfärdar anklagelser om insideraffär

Carl-Henric Svanberg avfärdar anklagelser om insideraffär: "Jag känner mig helt säker på att allt har gått rätt till", säger han till DI..

SVT - 30 jun 14 kl. 23:18

Hamas avfärdar anklagelser

Hamas, som tidigare varken har bekräftat eller förnekat inblandning, avfärdar i ett uttalande "alla israeliska anklagelser och hot".

Kristianstadsbladet - 03 feb 14 kl. 01:21

Woody Allen avfärdar anklagelser


Stjärnregissören Woody Allen förnekar de anklagelser om sexuella övergrepp som hans adoptivdotter Dylan Farrow fört fram i ett öppet brev i New York Times."Allen har läst artikeln och anser att den är osann och skamlig", säger hans presstalesperson Leslee Dart i ett uttalande.Anklagelserna har väckt nytt liv i den infekterade debatten om regissörens påstådda övergrepp mot Dylan Farrow i början av 1990-talet.

SvD - 03 feb 14 kl. 01:21

Woody Allen avfärdar anklagelser

Regissören Woody Allen förnekar de anklagelser om sexuella övergrepp som hans adoptivdotter Dylan Farrow återigen fört fram..

Helsingborgs Dagblad - 03 feb 14 kl. 01:23

Woody Allen avfärdar anklagelser

Stjärnregissören Woody Allen förnekar de anklagelser om sexuella övergrepp som hans adoptivdotter Dylan Farrow fört fram i ett öppet brev i New York Times. "Allen har läst artikeln och anser att den är osann och skamlig", säger hans presstalesperson Leslee Dart i ett uttalande. Anklagelserna har väckt nytt liv i den infekterade debatten om regissörens påstådda övergrepp mot Dylan Farrow i början av 1990-talet..

UNT - 03 feb 14 kl. 01:21

Woody Allen avfärdar anklagelser

Regissören Woody Allen förnekar de anklagelser om sexuella övergrepp som hans adoptivdotter Dylan Farrow återigen fört fram. "Allen har läst artikeln och anser att den är osann och skamlig", säger hans pressagent.(TT).

NT - 03 feb 14 kl. 01:21

Woody Allen avfärdar anklagelser

Stjärnregissören Woody Allen förnekar de anklagelser om sexuella övergrepp som hans adoptivdotter Dylan Farrow fört fram i ett öppet brev i New York Times..

Västerbottens Folkblad - 03 feb 14 kl. 01:24

Woody Allen avfärdar anklagelser

Stjärnregissören Woody Allen förnekar de anklagelser om sexuella övergrepp som hans adoptivdotter Dylan Farrow fört fram i ett öppet brev i New York Times. ”Allen har läst artikeln och anser att den är osann och skamlig”, säger hans presstalesperson Leslee Dart i ett uttalande. Anklagelserna har väckt nytt liv i den infekterade debatten om regissörens [...

Fler nyheter från DI

DI - 3 minuter sedan

Sämre stämningsläge bland USA:s husbyggare

Stämningsläget bland amerikanska husbyggare försämrades i januari jämfört med månaden före..

DI - 2 minuter sedan

Kanada höjer styrräntan

Bank of Canada, BOC, höjer sin styrränta med 25 punkter till 1,25 procent (1,00)..

DI - 1 timme sedan

Fondprofilens aktiefynd: "Gammal vän" gör comeback

Förvaltarprofilen Simon Blecher lyfter in tidigare ratade Securitas i sin Sverigefond. Samtidigt skriver han något av ett brandtal till försvar av fondens pressade H&M-innehav.  .

DI - 1 timme sedan

Uppåt för USA:s detaljhandel

Den amerikanska detaljhandeln i jämförbara butiker steg 2,6 procent vecka 2, som avslutades den 13 januari, jämfört med motsvarande vecka ett år tidigare..

DI - 1 timme sedan

GE tar jätteorder på lok i Kazakstan

General Electrics dotterbolag GE Transportation ska leverera lok till Kazakstans statliga järnväg i affär värd 900 miljoner dollar, motsvarande drygt 7,2 miljarder kronor. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 1 timme sedan

Så ska den nya Opelchefen få fart på märkets elbilar

Har man hållit ut som finanschef på ett blödande Opel i över fem år är man så klart luttrad. Kanske är det därför som nye Opel-vd:n Michael Lohscheller är så säker på att lyckas med sin plan där Opel ska blixtra till på riktigt. ”Jag vill vara den som fixade det”, säger han..

DI - 45 minuter sedan

USA-börser: Väntas ta ny fart uppåt när handeln inleds

De ledande amerikanska aktieindexen pekade en halvtimme före onsdagens börsöppning mot en återgång till stigande kurser, efter en andningspaus på tisdagen..

DI - 45 minuter sedan

Volvo XC60 prisad i USA

Volvos nya XC60 fick nyligen toppbetyg av Euro NCAP för bilens goda krocksäkerhet. På bilmässan i Detroit var det dags för nästa fjäder i hatten – XC60 tog hem utmärkelsen som årets ”utility car”, i Nordamerika..

DI - 45 minuter sedan

USA:s industriproduktion steg mer än väntat

USA:s industriproduktion steg 0,9 procent i december, jämfört med månaden före. Det rapporterar Federal Reserve, enligt Reuters..

DI - 45 minuter sedan

Ford jubilerar med Bullitt i ny förpackning

Teknikmässan CES i Las Vegas är lika viktig för bilindustrin som Detroitsalongen. Men om modeordet uppkoppling byts mot hästkrafter är det fortfarande motorstaden som gäller. Det är här som Ford presenterar jubileumsversionen av Mustang, Bullitt..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.