DI > Ekonomi

Thursday, 22 March, 13:12

Liknande nyheter

Taggar: Pizzakriget, Onlinepizza, avfärdar, anklagelser
SR - 26 aug 13 kl. 07:54

al-Assad avfärdar anklagelser om kemvapen

Syriens president Bashar al-Assad avfärdar anklagelser om att regimen skulle ha använt kemvapen i en intervju i den ryska tidningen Izvetsia..

PrivataAffärer - 04 nov 16 kl. 08:15

Svanberg avfärdar anklagelser om insideraffär

Carl-Henric Svanberg avfärdar anklagelser om att han genom försäljningen av en storpost i Melker Schörling, MSAB, skulle ha utnyttjat insiderinformation....

Affärsvärlden - 04 nov 16 kl. 08:15

Svanberg avfärdar anklagelser om insideraffär

Carl-Henric Svanberg avfärdar anklagelser om insideraffär: "Jag känner mig helt säker på att allt har gått rätt till", säger han till DI..

SVT - 30 jun 14 kl. 23:18

Hamas avfärdar anklagelser

Hamas, som tidigare varken har bekräftat eller förnekat inblandning, avfärdar i ett uttalande "alla israeliska anklagelser och hot".

Kristianstadsbladet - 03 feb 14 kl. 01:21

Woody Allen avfärdar anklagelser


Stjärnregissören Woody Allen förnekar de anklagelser om sexuella övergrepp som hans adoptivdotter Dylan Farrow fört fram i ett öppet brev i New York Times."Allen har läst artikeln och anser att den är osann och skamlig", säger hans presstalesperson Leslee Dart i ett uttalande.Anklagelserna har väckt nytt liv i den infekterade debatten om regissörens påstådda övergrepp mot Dylan Farrow i början av 1990-talet.

SvD - 03 feb 14 kl. 01:21

Woody Allen avfärdar anklagelser

Regissören Woody Allen förnekar de anklagelser om sexuella övergrepp som hans adoptivdotter Dylan Farrow återigen fört fram..

Helsingborgs Dagblad - 03 feb 14 kl. 01:23

Woody Allen avfärdar anklagelser

Stjärnregissören Woody Allen förnekar de anklagelser om sexuella övergrepp som hans adoptivdotter Dylan Farrow fört fram i ett öppet brev i New York Times. "Allen har läst artikeln och anser att den är osann och skamlig", säger hans presstalesperson Leslee Dart i ett uttalande. Anklagelserna har väckt nytt liv i den infekterade debatten om regissörens påstådda övergrepp mot Dylan Farrow i början av 1990-talet..

UNT - 03 feb 14 kl. 01:21

Woody Allen avfärdar anklagelser

Regissören Woody Allen förnekar de anklagelser om sexuella övergrepp som hans adoptivdotter Dylan Farrow återigen fört fram. "Allen har läst artikeln och anser att den är osann och skamlig", säger hans pressagent.(TT).

NT - 03 feb 14 kl. 01:21

Woody Allen avfärdar anklagelser

Stjärnregissören Woody Allen förnekar de anklagelser om sexuella övergrepp som hans adoptivdotter Dylan Farrow fört fram i ett öppet brev i New York Times..

Västerbottens Folkblad - 03 feb 14 kl. 01:24

Woody Allen avfärdar anklagelser

Stjärnregissören Woody Allen förnekar de anklagelser om sexuella övergrepp som hans adoptivdotter Dylan Farrow fört fram i ett öppet brev i New York Times. ”Allen har läst artikeln och anser att den är osann och skamlig”, säger hans presstalesperson Leslee Dart i ett uttalande. Anklagelserna har väckt nytt liv i den infekterade debatten om regissörens [...

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

ANSYS to Acquire OPTICAL Simulation Leader OPTIS

Acquisition will extend ANSYS’ portfolio to physics-based optical simulation and enhance ANSYS’ sensor simulation capabilities for autonomous vehicles.

DI - 4 minuter sedan

CLX köper danskt bolag för 148 miljoner danska kronor

CLX Communications förvärvar det danska bolaget Unwire Communication för en köpeskilling om 148 miljoner danska kronor på kontant och skuldfri basis..

DI - 15 minuter sedan

Japan varnar kryptovalutabörs

Den japanska finansinspektionen, FSA, har beordrat kryptovalutabörsen Binance att upphöra med sin verksamhet, rapporterar Nikki Asian Review..

DI - 15 minuter sedan

Blankarna vädrar blod i byggbolaget

Byggmax har haft en tråkig resa på börsen i år – men finanshajarna vädrar mer blod. Företaget är nu börsens tredje mest blankade bolag..

DI - 30 minuter sedan

Börsen tyngs av banker – ned nära två procent

Stockholmsbörsen sjönk inledningsvis under torsdagens handel. Efter svag europeisk konjunkturstatistik tilltog nedgången. Bankerna fanns bland förlorarna där SHB tyngde exklusive utdelning.

DI - 45 minuter sedan

Oddsbonusar utan omsättning - Ny trend hos Svenska bettingsidor

Allt fler bettingsidor börjar härma online casinon genom att ta bort omsättningskravet för sina oddsbonusar!.

DI - 45 minuter sedan

Maria Borelius: Vi måste sätta en gräns för Putin

I mitten av 2000-talet gick mina två söner i en engelsk skola. Varje morgon gled en lång bil upp framför skolan med mörka fönster. Ur klev en liten pojke följd av en man med den typ av muskulatur och öronsnäcka som stavas livvakt.

DI - 45 minuter sedan

Förtroendet för polisen på väg uppåt

Svenskarnas förtroende för polisen är på väg uppåt igen. "Vi såg det redan i samband med terrordådet i Stockholm förra året och den trenden håller i sig", säger statsvetarprofessor Henrik Ekengren Oscarsson..

DI - 45 minuter sedan

Cartier öppnar butik i Stockholm i höst

Franska lyxvarukonglomeratet Cartier kommer under hösten 2018 att öppna sin första butik i Norden i en av fastighetsbolaget Hufvudstadens fastigheter i Bibliotekstan i Stockholm. .

DI - 1 timme sedan

Britax Römer återkallar bilbarnstol

Företaget Britax Römer återkallar bilbarnstolen Dualfix, enligt ett pressmeddelande. Stolar som eventuellt berörs av återkallelsen har sålts under tidsperioden den 3 november 2017 – den 22 mars 2018..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.