Expressen > Nyheter

Thursday, 21 June, 23:46

Expressen - 14 dec 17 kl. 19:59

Förhands på "Bron" fyllde Malmö arenaEn gratistitt på de två första avsnitten i säsong fyra av "Bron" var oemotståndligt lockande.Till visningen hade över 4000 biljetter gått åt.– Det är ju belöningen, att publiken får se det vi har gjort, säger Sofia Helin som spelar polisen Saga Norén..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Bron, Malmö, Sofia Helin, Saga Norén

Dela artikeln

189 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Förhands, Bron, fyllde, Malmö, arena
Skånskan - 10 jun 18 kl. 14:38

Stolt regnbågsparad fyllde Malmös gator

Malmö Malmö Pride kröntes på söndagen av traditionsenlig parad. Samba, techno, glitterkonfetti, stolthet och glädje fyllde gatorna, med kultur- och demokratiminister Alice Bah Kuhnke (MP) i täten.Malmö Pride
Malmö Pride har, i olika former, hållits sedan 1995.

Skånskan - 24 jan 16 kl. 15:48

Fidelio fyllde Malmö Live

Recension Fullsatt salong, storartade solistinsatser, orkestern på topp och rent sydländska ovationer från publiken. Med det konsertanta uppförandet av Ludwig van Beethovens opera Fidelio i lördags kan Malmö Symfoniorkester lägga ännu en succé till handlingarna. Knappast något annat verk i operalitteraturen ger så full utdelning i konsertant framförande som Fidelio, en scenisk uppsättning tillför inte speciellt mycket: handlingen är banal, libretton är tekniskt misslyckad.

Sydsvenskan - 17 mar 14 kl. 00:30

Malmös varumärkesarbete har havererat

I oktober 2010 gick fiskebåten Sundland på grund vid Öresundsbron utanför Limhamn. Samma dag irrade sig Malmös varumärke också in i dimman, och nu tre och ett halvt år senare har det fortfarande inte hittat ut. Kvar ligger båten Sundland, som en symbol för ett varumärkeshaveri som kan ha kostat långt mer än bärgningen kommer att göra.

Sydöstran - 7 timmar sedan

Trafiken kaotisk på Saltöbron

Trafiksituationen på Saltöbron är kaotisk sedan bron fick betongfundament med hastighetsskyltar på båda sidor som resulterat i en smal passage i mitten. .

Skånskan - 06 nov 15 kl. 13:00

Åns flöde hotar bron – rinner rakt på valv

Sjöbo Sten för sten har Anders Nilsson och Rickard Åberg reparerat den raserade biten av Gamla Åsumsbron. Men om inte åns flöde ändras, riskeras fler, framtida ras.
– Nu går den som i en s kurva mot ett av valven, säger Anders Nilsson.

Skånskan - 23 sep 15 kl. 14:00

”Bron-fantaster kommer tveklöst att känna igen sig”

Kultur och Nöje tv-serie Bron IIIAvsnitt 1-2 Manus: Hans Rosenfeldt Regi: Henrik Georgsson (konceptuerande regissör), Rumle Hammerich (avsnittsregissör) Medverkande: Sofia Helin, Thure Lindhardt, Sarah Boberg, Dag Malmberg, Rafael Pettersson, Maria Kulle, Reuben Sallmander med flera. Premiär: I SVT 1, söndag 27 september
ppp Neonljusen glittrar i Malmö- och Köpenhamnsnatten. Bron reser sig over ett gråblått Öresund.

Skånskan - 28 mar 17 kl. 16:10

Lyftet av första bron av kolfiberkomposit

MALMÖ Något försenad och en del av träden vid Risebergabäcken höll på att dras med. Men vid middagstiden på tisdagen var den på plats: Norra Europas första kolfiberkompositbro. ERWP.

Skånskan - 23 sep 15 kl. 14:00

”Bron har aldrig varit så känslosam förut”

TV På söndag återvänder Bron till tv-rutan efter två succésäsonger.
– Jag tycker säsong 3 är det bästa vi gjort. Vi har nog aldrig varit så här känslosamma förut – folk kommer förhoppningsvis att bli drabbade, säger Hans Rosenfeldt, seriens skapare och huvudförfattare.

Skånskan - 26 apr 17 kl. 05:00

Nya Malmöartister ska få skor på bron

MALMÖ Minnesmärket ”Way to go” ska utökas med fler Malmöartister. Och den här gången ska Malmöborna kunna komma med förslag på vem som ska få sina skor avgjutna längs den röda mattan på Davidshallsbron. ERWP.

Barometern - 18 timmar sedan

Irriterande skarvar på bron

För många år sedan fick bron ny asfaltbeläggning. .

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 1 timme sedan

Man kraschade med cykel – hittades efter 21 timmar

På onsdagskvällen inträffade en cykelolycka vid Sidsjöbacken i Sundsvall.Först 21 timmar senare hittades den skadade mannen.  – Han var vid medvetande och sa att han hade legat där sedan 22-tiden i går kväll, säger Fredrik Vernerlund vid polisen i Västernorrland, till Aftonbladet.

Expressen - 1 timme sedan

JUST NU: Ny skottlossning i Malmö – en person skadad

En person uppges ha blivit skadad vid en skottlossning i området Lindängen i Malmö på torsdagskvällen.Polisen bekräftar händelsen.Texten uppdateras..

Expressen - 1 timme sedan

Tio EU-länder i kris- möte om migration

Statsminister Stefan Löfven (S) kommer att delta på det informella toppmötet om migration som EU håller på söndag, rapporterar Sveriges Radio. Stärkt gränskontroll ligger på agendan inför nästa veckas formella toppmöte i Bryssel..

Expressen - 1 timme sedan

Kraftig minskning av tiggare i Skåne

Länsstyrelsen i Skåne har gjort en ny kartläggning av hur många EU-migranter som uppehåller sig i länet.Den visar att det rör sig om mellan 600 och 800 personer..

Expressen - 1 timme sedan

JUST NU: Man rånad på bil vid köpcentrum

En man blev på torsdagskvällen rånad på sin bil i ett garage till ett köpcentrum i Nacka. Två gärningsmän ska ha slitit ut honom ur bilen och lämnade sedan platsen i den. .

Expressen - 2 timmar sedan

Håll ut i midsommarkylan – värmen kommer tillbaka!

Vädret på midsommar blir det tyvärr ganska blåsigt och svalt. Men misströsta inte när ni sitter och fryser under filtarna – för sen kommer värmen tillbaka!
– Blir man besviken nu i helgen, kan man se fram emot nästa vecka för då stiger temperaturen, säger Johan Groth, meteorolog på Storm.

Expressen - 2 timmar sedan

Barnen tvingas stanna inne – efter råttinvasion

En råttinvasion har drabbat invånarna i Johannedal. Råttorna är stora och orädda – och har haft en särskild inverkan på förskolan Trädet. – Vi kan inte längre äta lunch ute, berättar Mia Löfgren, rektor på förskolan.

Expressen - 2 timmar sedan

”Många ifrågasätter vad Volvo har i USA att göra”

CHARLESTON. Volvo går som på räls i USA. Men när det nu är dags att slå upp portarna till den nya fabriken och på allvar etablera sig i landet är det inte utan kulturkrockar.

Expressen - 2 timmar sedan

Kate Spades sista önskan till familjen

I stället för att skicka blommor till begravningen av den ikoniska designern Kate Spade uppmanar familjen sörjande att donera pengar för att rädda djur i nöd.Det rapporterar tidningen People. .

Expressen - 3 timmar sedan

Två till sjukhus efter krock

Två personer, en man och en kvinna, har förts till sjukhus efter olycka.Skade- och trafikläget är fortfarande oklart..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.