GT > Nyheter

Monday, 22 January, 15:20

GT - 14 dec 17 kl. 19:41

Flera gripna efter tillslag mot mc-klubbVid lunchtid på torsdagen gjordes ett tillslag mot en mc-klubbs lokaler utanför Kvänum.Flera personer greps och anhölls senare av åklagare efter polisens husrannsakan, skriver Nya Lidköpings Tidningen. Enligt uppgift till GT handar det om personer i och med koppling till Bandidos. .
Läs mer på GT
Läs mer om:
Kvänum, Nya Lidköpings Tidningen, GT, Bandidos

Dela artikeln

12 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Flera gripnaefter , tillslagmot , mc-klubb
Sydsvenskan - 25 aug 13 kl. 10:05

Fem gripna på samma klubb

? Fem narkotikabrott inom en timme är ganska rejält, säger Skånepolisens informatör Calle Persson..

Sydsvenskan - 20 jun 13 kl. 21:31

Tillslag mot en mc-klubb

Polisen har under torsdagskvällen gjort ett större tillslag mot en mc-klubb i östra Malmö..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Mc-klubb anmäler övervåld

En mc-klubb i Kågeröd har gjort en anmälan till justitieombudsmannen, JO, angående ett ingripande mot klubben i december i fjol, uppger Ekot.Polisen hade fått telefonsamtal om slagsmål och misshandel på mc-klubbens fest. 26 festdeltagare har anmält polisen för övervåld.

Trelleborgs Allehanda - 07 okt 14 kl. 17:54

Tillslag mot mc-klubben Red Devils

Vid ett tillslag mot en mc-klubb i Trelleborg på tisdagen kunde polisen beslagta olagliga övervakningskameror och mindre mängder narkotika.
Strax efter tio på tisdagsförmiddagen gick polisen in i lokalen där MC-klubben Red Devils huserar.– Vi hade misstankar om olaglig kameraövervakning, det var därför vi gjorde insatsen, säger Andy Roberts, insatsledare i polisens Operation Olivia.

GöteborgsPosten - 14 dec 17 kl. 19:50

Flera anhållna efter tillslag mot mc-klubb

Flera personer har anhållits efter att polisen gjort ett tillslag mot en mc-klubbs lokaler i Vara, uppger NLT.se..

BT - 04 jun 12 kl. 16:26

MC-klubb får pengar av polisen

Vid ett tillslag mot en MC-klubb i Borås beslagtog polisen stora mängder sprit. Efter en dom i tingsrätten förstörde sedan polisen spriten genom att hälla ut den. Det visade sig dock att man varit lite för ivrig.

Polisen - 20 jun 13 kl. 22:09

Skånepolisen gör tillslag mot mc-klubb

Efter en insats mot en mc-klubb i Malmö under torsdagen finns misstanke om bland annat grovt vapenbrott, narkotikabrott och brott mot lagen om explosiva varor..

UNT - 07 jun 16 kl. 21:56

JO granskar tillslag hos mc-klubb

Uppsalapolisens husrannsakan hos en mc-klubb i Uppsala ska granskas av JO..

Trelleborgs Allehanda - 07 jan 14 kl. 12:26

Nio gripna för uppgjord fotboll


Nio personer har gripits i Hong Kong misstänkta för att ha medverkat till uppgjorda fotbollsmatcher, uppger stadens antikorruptionsenhet. Bland de gripna finns även professionella fotbollsspelare men vare sig namn på spelare eller vilken klubb som är inblandad presenterades.Mark Sutcliffe, förbundschef i Hong Kongs fotbollförbund, menar att ligan är mer utsatt än andra eftersom spelarna har relativt låga löner.

Kristianstadsbladet - 07 jan 14 kl. 12:26

Nio gripna för uppgjord fotboll


Nio personer har gripits i Hong Kong misstänkta för att ha medverkat till uppgjorda fotbollsmatcher, uppger stadens antikorruptionsenhet. Bland de gripna finns även professionella fotbollsspelare men vare sig namn på spelare eller vilken klubb som är inblandad presenterades.Mark Sutcliffe, förbundschef i Hong Kongs fotbollförbund, menar att ligan är mer utsatt än andra eftersom spelarna har relativt låga löner.

Fler nyheter från GT

GT - 1 timme sedan

Körde på bil – smet från platsen

En kvinnlig bilist blev under förmiddagen påkörd av en annan bilist bakifrån i centrala Jönköping. Den andra föraren ska sedan ha smitit från platsen.Kvinnan som blev påkörd ska enligt polisen ha klagat på nacksmärtor efter olyckan..

GT - 1 timme sedan

Han lämnar Frölunda: "Valt att inte förlänga"

Pär Johansson lämnar uppdraget som assisterande tränare i Frölunda efter säsongen.Nu berättar tränaren om uppbrottet, framtiden och varför det inte känns aktuellt att återvända till polisyrket.– Jag tycker synd om dem, säger han..

GT - 3 timmar sedan

Duvor effektiva mot fimpar

Göteborgare slänger sina fimpar i en askkopp i stället för på gatan om det hjälper duvorna.

GT - 2 timmar sedan

SD-topp hotas av uteslutning

Sverigedemokraternas enda kommunalråd i Göteborg, Lars Hansson, hotas av uteslutning.Medlemmar har överlämnat en mängd uppgifter till partiets centrala medlemsutskott som nu utreder SD-toppens framtid.Lars Hansson anklagas bland annat för mobbning och kränkningar - och för att ha hotat den politiske sekreteraren och ordföranden i partiet om uppsägning.

GT - 4 timmar sedan

Larm om person genom isen – stort räddningspådrag

Räddningstjänsten har fått ett larm om att en person kan ha gått genom isen i Vänersborg. Dykare från Göteborg är på väg till platsen. – Inringare har sett en ryggsäck på isen.

GT - 5 timmar sedan

Cyklist och bilist i krock – två till sjukhus

En bilist och en cyklist har krockat i Göteborg.Två personer har förts till sjukhus..

GT - 8 timmar sedan

Stöldliga på Gekås sprängd – anställda låg bakom

Gekås-anställda låg bakom omfattande stölder på varuhuset, skriver Hallands Nyheter.Ligan avslöjades tack vare att andra anställda blev misstänksamma..

GT - 8 timmar sedan

Centerns köttkärlek värnar inte jordbruket

Feministiskt initiativ replikerar på de Västsvenska centerpartisterna som nyligen skrev om vikten av svenska kor på GT Debatt..

GT - 8 timmar sedan

Bil med ungdomar i 15-årsåldern körde av vägen

Fyra ungdomar i 15-årsåldern körde av vägen i hög fart i en rondell vid fyratiden på måndagsmorgonen.– Den minderårige föraren misstänks för drograttfylleri och olovlig körning, säger Björn Öberg, polisens presstalesman..

GT - 9 timmar sedan

Tjuvarna länsar din bil när du är på semester

Enligt flygplatsdirektören Charlotte Ljunggren sker det flera bilinbrott i månaden på Landvetters parkeringar.Tjuvarna länsar din bil när du är på semester.– Vi uppmanar våra utsatta kunder att göra en polisanmälan, säger Charlotte Ljunggren..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.