DI > Ekonomi

Tuesday, 18 September, 23:49

DI - 14 dec 17 kl. 18:25

Ingen S eller MP-ledamot i EU röstade på regeringens linjeHälften av S och samtliga av MP:s EU-parlamentariker röstade i veckan för ett förslag som ska göra det lättare för EU att beskatta medlemsländer. ”Det har inget stöd i vårt partis politik”, säger Leif Jakobsson, statssekreterare hos Magdalena Andersson (S)..
Läs mer på DI
Läs mer om:
MP, EU, Leif Jakobsson, Magdalena Andersson

Dela artikeln

152 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ingen S eller MP-ledamoti EU , röstade, regeringens, linje
BT - 04 apr 17 kl. 22:15

Åldersuppskrivna kan få stanna i Bollebygd – S, V, MP och en avhoppad M-ledamot röstade för

Bollebygds kommunstyrelse ställer upp på att behålla ansvaret för åldersuppskrivna ensamkommande asylsökande barn. S, V och MP fick stöd i beslutet av en avhoppad M-ledamot..

Expressen - 06 dec 12 kl. 14:36

SD:s ledamot röstade fel - lyckades inte fälla regeringen

En röst var allt som krävdes för att fälla regeringen och Socialdemokraterna i ett omdiskuterat lagförslag. Men Sverigedemokraternas nya riksdagsledamot Markus Wiechel tryckte på fel knapp - och partiet förlorade omröstningen, enligt Nyheter24. ?

Skånskan - 14 mar 17 kl. 14:00

Välbesökt Folkets hus när S-ledamot gästade Svalöv

SVALÖV Socialdemokraterna i Svalöv har avverkat sin första del i föreläsningsserien (S)mart som 17 och det vankades riktigt fint besök: ERWP.fif(2)Riksdagsledamoten Yasmine Larsson från Helsingborg kom till Folkets hus i Svalöv och talade om det utvecklingsarbete socialdemokraterna driver i riksdagen för att utveckla och förbättra förutsättningarna för människor som omfattas LSS. – Och mötet var mycket välbesökt.

YLE - 28 nov 14 kl. 12:38

Så röstade riksdagen - kolla din ledamot

Rösterna i den omdebatterade frågan om könsneutrala äktenskap föll 92 för och 105 mot. Här kan du kolla hur riksdagsledamöterna röstade utgående från parti, ålder, valkrets och kön. Det riksdagen de facto röstade om idag var om man skulle godta lagutskottets förslag om att inte ändra äktenskapslagen.

Nerikes Allehanda - 09 dec 14 kl. 05:15

Bångstyrig ledamot lade ner röst

För andra gången sedan Sverige blev en demokrati ska vi väljare få utnyttja vår rösträtt till riksdagen två gånger under en mandatperiod. Det är internationellt ovanligt med ett så stabilt demokratiskt system och många frågar sig därför vad nyvalet kommer att leda till.Senaste gången var i samband med reformen av pensionssystemet år 1958.

Västerbottens Folkblad - 02 mar 16 kl. 09:11

Ledamot i (L) gick emot partiet

Liberalernas ledamot gick emot partilinjen när utbildningsnämnden i Lycksele röstade om nedläggning av glesbygdsskolor. Moderaterna, Centerpartiet och Kristdemokraterna reserverade sig mot majoritetens förslag att lägga ned skolorna i Kristineberg, Umgransele, Knaften och Rusksele. Liberalerna var inne på samma linje, men partiets ledamot i utbildningsnämnden, Christina Holmgren (L), valde en annan väg och ställde sig bakom majoritetens förslag om skolnedläggning.

Skånskan - 06 nov 16 kl. 14:00

S-ledamot gick emot sina egna om utredning

SVALÖV En utredning ska göras för att göra löparbanorna på Svalövs idrottsplats bättre. ERWP.fif(1)Det är Centern som kommit med förslaget och man har sneglat på Höör och hur de gjorde när man byggde allvädersbanor.

YLE - 27 mar 13 kl. 19:42

Helsingforsfullmäktige röstade för mer pengar till kärnkraftsverk

Helsingfors stadsfullmäktige har fattat beslut om att ge en tilläggsfinansiering på 30 miljoner euro till kärnkraftsprojektet Olkiluoto 3. Projektet är kraftigt försenat. Byggandet inleddes 2005 och då var tanken att det skulle stå klart 2009.

YA - 22 maj 18 kl. 02:02

Skandal att SD röstade emot min motion

Ett stort tack till ledamöterna i Sjöbo kommuns tekniska nämnd som röstade för min motion om fyrverkerier. Ja, det är min motion. Sverigedemokraterna röstade emot motionen trots att motionen står i SD:s namn eftersom jag är Sverigedemokratisk ledamot..

VA - 21 feb 11 kl. 10:15

Långräntor ner i linje med USA

21 februari Europeiska statspappersräntor stiger marginellt i kortare löptider på måndagsmorgonen medan räntor i längre löptider sjunker i spåren på lägre USA-räntor. Euron handlas samtidigt högre mot dollarn än vid den svenska marknadens stängning på fredagen men något lägre än toppnotering på 1:3715 i den tidiga Asienhandeln. Det allt mer spända läget i Libyen präglade aktiviteten i Asien på måndagen, dock utan att lämna några större avtryck utanför råvarumarknaderna.

Fler nyheter från DI

DI - 45 minuter sedan

Här går det snabbast att bli av med bostadsrätten

Skillnaderna i försäljningstid för bostadsrätter skiljer stort både mellan olika kommuner och mellan olika delar av storstäderna. Di har tagit fram data som visar var det går allra snabbast att få bostaden såld – och var du bör räkna med att det kan dröja månader..

DI - 1 timme sedan

EU har nytt förslag till britterna om gränsen

EU är beredd att lägga fram ett nytt förslag för att lösa den svåraste frågan i brexitförhandligarna: hur gränskontroller undviks vid gränsen mellan Irland och Nordirland..

DI - 1 timme sedan

Matchning gav riktiga hamburgerjobb

Krisen bland Arbetsförmedlingens underleverantörer är dåliga nyheter för hamburgerkedjan Max, som har haft stor hjälp av företagen i jakten på personal. .

DI - 1 timme sedan

Varselvåg i jobbfixarbranschen

Flera företag som hjälper till med att få folk i jobb och som har Arbetsförmedlingen som sin viktigaste kund säger upp och varslar en stor del av sina anställda. Men branschkritik mot att regeringens resursslukande satsning på extratjänster ligger bakom tillbakavisas av både arbetsmarknadsministern och Arbetsförmedlingen. .

DI - 1 timme sedan

USA-börser: Lättnadsrally på bred front

Ledande amerikanska index steg i rekyl på tisdagen, då investerare bedömer att tullstriden mellan USA och Kina är mindre skadlig än befarat..

DI - 2 timmar sedan

DNB sänker fyra fastighetsbolag

DNB Markets sänker fyra fastighetsbolag på tisdagen. Tre av aktierna får säljrekommendationer, enligt Bloomberg..

DI - 2 timmar sedan

Så hög blir stormnotan för USA

Orkanen Florences vindar orsakade mellan 15 och 41 miljarder kronor i försäkrade förluster längsmed den amerikanska sydostkusten, enligt Verisk Analytics. Det skriver Bloomberg..

DI - 2 timmar sedan

Apple har betalat sin gigantiska skatteskuld till Irland

Irlands regering har inkasserat nästan 150 miljarder kronor i omtvistade skatteskulder och ränta från teknikbjässen Apple, skriver The Guardian..

DI - 2 timmar sedan

Omskakat Kopparbergs lockar

Kopparbergs har varit en kanonplacering, men aktien har fått stryk då brexit skickade ned pundkursen i källaren. Men även om det finns orosmoln hittar Di argument för att köpa aktien..

DI - 2 timmar sedan

Törstiga asiater ska få fart på stabila ölaktier

Bryggeribranschens jättar gnetar i motvind i Europa och blickar mot Asien där tillväxten finns. Ölaktier lockar med stabilitet och god direktavkastning, men värderingarna är i vissa fall något överförfriskade. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.