SR > Nyheter

Saturday, 15 December, 17:11

SR - 14 dec 17 kl. 18:08

Svensk-irakier avrättad i IrakEn svensk/Irakisk medborgare med misstänkta kopplingar till en terrorrörelse rapporteras ha avrättats i Irak tillsammans med ytterligare 37 misstänkta jihadister. UD bekräftar de fått information från Irak om avrättningen..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Irak, Irakisk

Dela artikeln

6 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Svensk-irakier, avrättadi , Irak
GöteborgsPosten - 14 dec 17 kl. 17:03

Svensk extremist avrättad i Irak

En svensk-irakisk medborgare som har dömts för terrorbrott i Irak har avrättats. Svenska utrikesdepartementet, som protesterat mot dödsdomen, ska nu kalla upp Iraks ambassadör med anledning av händelsen. Statsminister Löfven har personligen tagit upp fallet med Irak..

Barometern - 14 dec 17 kl. 18:07

Just nu: Uppgifter: Svensk medborgare avrättad i Irak

En svensk-irakisk medborgare med misstänkta kopplingar till en terrorrörelse har ha avrättats i Irak, uppger svenska utrikesdepartementet för TT..

UNT - 14 dec 17 kl. 18:09

UD: Svensk medborgare avrättad i Irak

En svensk-irakisk medborgare med misstänkta kopplingar till en terrorrörelse har ha avrättats i Irak, uppger svenska utrikesdepartementet för TT.

Expressen - 14 dec 17 kl. 16:02

Svensk medborgare uppges avrättad i Irak

En svensk medborgare som har misstänka kopplingar till en terrorrörelse rapporteras ha blivit avrättad med ytterligare 37 jihadister i Irak, uppger en fängelsekälla till AFP.  .

Aftonbladet - 14 dec 17 kl. 15:57

UD: Svensk medborgare avrättad i Irak

SR - 09 aug 17 kl. 03:00

Allt fler svensk-irakier återvänder till Sverige

Svensk-irakier, som försökt starta om livet i sitt gamla hemland Irak, vänder nu tillbaka till Sverige i allt större antal..

Blekinge Läns tidning - 14 dec 17 kl. 15:52

Svensk extremist uppges avrättad i Irak

En svensk medborgare med misstänkta kopplingar till en terrorrörelse rapporteras ha avrättats i Irak tillsammans med ytterligare 37 misstänkta jihadister, uppger en fängelsekälla.(TT).

Kristianstadsbladet - 14 dec 17 kl. 15:52

Svensk extremist uppges avrättad i Irak

En svensk medborgare med misstänkta kopplingar till en terrorrörelse rapporteras ha avrättats i Irak tillsammans med ytterligare 37 misstänkta jihadister, uppger en fängelsekälla.(TT).

YA - 14 dec 17 kl. 16:05

Svensk extremist uppges avrättad i Irak

En svensk medborgare med misstänkta kopplingar till en terrorrörelse rapporteras ha avrättats i Irak tillsammans med ytterligare 37 misstänkta jihadister, uppger en fängelsekälla för nyhetsbyrån AFP. Uppgiften har inte bekräftats från annat håll.(TT).

Fler nyheter från SR

SR - 1 timme sedan

Varannan lärare förstår inte Skolverkets kunskapskrav

Ett problem med de nuvarande kunskapskraven i skolans kursplaner är att vissa lärare inte förstår dem. Det säger Skolverkets generaldirektör i Ekots Lördagsintervju i dag..

SR - 3 timmar sedan

Millard använde Flashback-lösenordet på flera konton

Sverigedemokraternas riksdagsledamot Jonas Millard, som ligger bakom ett konto på nätet som spridit kvinnofientliga inlägg, ska ha använt samma lösenord på många av sina konton, avslöjar Dagens nyheter..

SR - 4 timmar sedan

Sri Lanka: Omstridde premiärministern avgår

I Sri Lanka har den omstridde premiärministern Mahinda Rajapaksa idag avgått. Han säger att han inte fördjupa den politiska kris som hållit landet i ett politiskt dödläge de senaste två månaderna..

SR - 7 timmar sedan

Franska myndigheten: Var rimliga

I Frankrike verkar inte lördagsdemonstrationerna som arrangeras av rörelsen Gula västarna påverkas nämnvärt av attacken på en julmarknad i Strasbourg tidigare i veckan när fyra personer dödas, rapporterar radiokanalen France Info..

SR - 8 timmar sedan

Aftonbladet behöver inte lämna ut utredning om Virtanen

Stockholms tingsrätt avslår medieprofilen Cissi Wallins begäran om att tvinga Aftonbladet att lämna ut en internutredning om journalisten Fredrik Virtanen. Samtidigt beslutar tingsrätten att utredaren ska förhöras..

SR - 9 timmar sedan

Australien erkänner västra Jerusalem som Israels huvudstad

Australien har beslutat att erkänna västra Jerusalem som Israels huvudstad.Det meddelande premiärminister Scott Morrison, tidigare under morgonen. Men landet kommer inte flytta sin ambassad från Tel Aviv till Jerusalem, förrän det är praktiskt möjligt, meddelade premiärministern..

SR - 9 timmar sedan

Elva döda efter att ha ätit ris i Indien

Elva människor har avlidit efter att ha ätit ris som troligen innehöll något sorts giftigt ämne vid en hinduisk tempelceremoni..

SR - 10 timmar sedan

Ingen fri kollektivtrafik för unga i sommar

Det blir ingen mer gratis kollektivtrafik för ungdomar på sommaren, rapporterar TT..

SR - 11 timmar sedan

Ukrainska sjömän fortsatt fängslade i Moskva

För USA:s del blir det inte något toppmöte mellan Donald Trump och Vladimir Putin innan de tre fartyg och de 24 ukrainska sjömännen som Ryssland tillfångatog för några veckor sedan har släppts..

SR - 13 timmar sedan

Ny studie visar att infektioner slår olika i samhället

Infektioner smittar inte alla lika mycket. Vem som smittas av exempelvis blodförgiftning eller vattenburna virus kan bero på socioekonomiska faktorer..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.