SR > Nyheter

Wednesday, 26 September, 12:42

SR - 14 dec 17 kl. 18:08

Svensk-irakier avrättad i IrakEn svensk/Irakisk medborgare med misstänkta kopplingar till en terrorrörelse rapporteras ha avrättats i Irak tillsammans med ytterligare 37 misstänkta jihadister. UD bekräftar de fått information från Irak om avrättningen..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Irak, Irakisk

Dela artikeln

6 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Svensk-irakier, avrättadi , Irak
GöteborgsPosten - 14 dec 17 kl. 17:03

Svensk extremist avrättad i Irak

En svensk-irakisk medborgare som har dömts för terrorbrott i Irak har avrättats. Svenska utrikesdepartementet, som protesterat mot dödsdomen, ska nu kalla upp Iraks ambassadör med anledning av händelsen. Statsminister Löfven har personligen tagit upp fallet med Irak..

Barometern - 14 dec 17 kl. 18:07

Just nu: Uppgifter: Svensk medborgare avrättad i Irak

En svensk-irakisk medborgare med misstänkta kopplingar till en terrorrörelse har ha avrättats i Irak, uppger svenska utrikesdepartementet för TT..

UNT - 14 dec 17 kl. 18:09

UD: Svensk medborgare avrättad i Irak

En svensk-irakisk medborgare med misstänkta kopplingar till en terrorrörelse har ha avrättats i Irak, uppger svenska utrikesdepartementet för TT.

Expressen - 14 dec 17 kl. 16:02

Svensk medborgare uppges avrättad i Irak

En svensk medborgare som har misstänka kopplingar till en terrorrörelse rapporteras ha blivit avrättad med ytterligare 37 jihadister i Irak, uppger en fängelsekälla till AFP.  .

Aftonbladet - 14 dec 17 kl. 15:57

UD: Svensk medborgare avrättad i Irak

SR - 09 aug 17 kl. 03:00

Allt fler svensk-irakier återvänder till Sverige

Svensk-irakier, som försökt starta om livet i sitt gamla hemland Irak, vänder nu tillbaka till Sverige i allt större antal..

Blekinge Läns tidning - 14 dec 17 kl. 15:52

Svensk extremist uppges avrättad i Irak

En svensk medborgare med misstänkta kopplingar till en terrorrörelse rapporteras ha avrättats i Irak tillsammans med ytterligare 37 misstänkta jihadister, uppger en fängelsekälla.(TT).

Kristianstadsbladet - 14 dec 17 kl. 15:52

Svensk extremist uppges avrättad i Irak

En svensk medborgare med misstänkta kopplingar till en terrorrörelse rapporteras ha avrättats i Irak tillsammans med ytterligare 37 misstänkta jihadister, uppger en fängelsekälla.(TT).

YA - 14 dec 17 kl. 16:05

Svensk extremist uppges avrättad i Irak

En svensk medborgare med misstänkta kopplingar till en terrorrörelse rapporteras ha avrättats i Irak tillsammans med ytterligare 37 misstänkta jihadister, uppger en fängelsekälla för nyhetsbyrån AFP. Uppgiften har inte bekräftats från annat håll.(TT).

Fler nyheter från SR

SR - 45 minuter sedan

Klart: Löfven först ut i talmansrundan

Socialdemokraternas ledare Stefan Löfven blir först ut att träffa den nyvalde talmannen Andreas Norlén på torsdagsmorgonen..

SR - 1 timme sedan

Klarna kritiseras för sin fakturahantering

Allt fler anmäler e-betalningsföretaget Klarna till Konsumentverket för deras rutiner för fakturabetalningar. Nu ska Konsumentverket träffa Klarna för att diskutera kundernas klagomål..

SR - 2 timmar sedan

Dom mot Madsen faller i dag

Peter Madsen har överklagat domen på livstids fängelse för mordet på journalisten Kim Wall. I dag ska den danska motsvarigheten till hovrätten besluta vad påföljden ska bli..

SR - 2 timmar sedan

Sextrakasserade kvinna på buss - blir först att fällas

En man på en buss i utkanten av Paris fick syn på en 21-årig kvinna, slog till henne på rumpan, kallade henne för hora och kommenterade storleken på hennes bröst..

SR - 4 timmar sedan

Mordförsök i Sundbyberg

En person har skadats efter bråk i Rissne, nordväst om Stockholm..

SR - 4 timmar sedan

Hård kritik mot FN-chefs resor och ledarstil

Chefen för FN:s miljöprogram, norrmannen Erik Solheim, får hård kritik för sina vidlyftiga resor och för sin ledarstil, rapporterar brittiska The Guardian. Kritiken kommer från FN:s egna internrevisorer..

SR - 5 timmar sedan

"Det som har hållit samman Alliansen var voteringen igår"

Nu blir voteringsmatematiken i riksdagen och utskotten väldigt påtaglig, säger Tomas Ramberg, Ekots inrikespolitiske kommentator..

SR - 5 timmar sedan

Bollywood hotar Pewdiepie på Youtube

Pewdiepie har länge varit störst på youtube, idag med över 66 miljoner följare. Nu hotas hans titel av ett indiskt musik- och filmbolag, som håller på att gå om honom. De ligger just nu på runt 63 miljoner följare..

SR - 6 timmar sedan

Allt fler flyr Eritrea efter att gränsen öppnades

Freden mellan Eritrea och Etiopien har inte stoppat eritreaner från att fly diktaturen i sitt hemland. Mycket tyder istället på att antalet som flyr till Etiopien sen gränsen mellan länderna öppnades, nu istället ökar kraftigt..

SR - 6 timmar sedan

Fredade områden ska rädda gäddan

Flera länsstyrelser längs Ostkusten planerar nu att införa fredningsområden längs kusten där allt fiske är förbjudet under vissa tidsperioder för att skydda gäddorna. Förändringen kan bli aktuell i redan vår..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.