SR > Nyheter

Thursday, 22 March, 06:55

SR - 14 dec 17 kl. 18:08

Svensk-irakier avrättad i IrakEn svensk/Irakisk medborgare med misstänkta kopplingar till en terrorrörelse rapporteras ha avrättats i Irak tillsammans med ytterligare 37 misstänkta jihadister. UD bekräftar de fått information från Irak om avrättningen..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Irak, Irakisk

Dela artikeln

6 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Svensk-irakier, avrättadi , Irak
GöteborgsPosten - 14 dec 17 kl. 17:03

Svensk extremist avrättad i Irak

En svensk-irakisk medborgare som har dömts för terrorbrott i Irak har avrättats. Svenska utrikesdepartementet, som protesterat mot dödsdomen, ska nu kalla upp Iraks ambassadör med anledning av händelsen. Statsminister Löfven har personligen tagit upp fallet med Irak..

Barometern - 14 dec 17 kl. 18:07

Just nu: Uppgifter: Svensk medborgare avrättad i Irak

En svensk-irakisk medborgare med misstänkta kopplingar till en terrorrörelse har ha avrättats i Irak, uppger svenska utrikesdepartementet för TT..

UNT - 14 dec 17 kl. 18:09

UD: Svensk medborgare avrättad i Irak

En svensk-irakisk medborgare med misstänkta kopplingar till en terrorrörelse har ha avrättats i Irak, uppger svenska utrikesdepartementet för TT.

Expressen - 14 dec 17 kl. 16:02

Svensk medborgare uppges avrättad i Irak

En svensk medborgare som har misstänka kopplingar till en terrorrörelse rapporteras ha blivit avrättad med ytterligare 37 jihadister i Irak, uppger en fängelsekälla till AFP.  .

Aftonbladet - 14 dec 17 kl. 15:57

UD: Svensk medborgare avrättad i Irak

SR - 09 aug 17 kl. 03:00

Allt fler svensk-irakier återvänder till Sverige

Svensk-irakier, som försökt starta om livet i sitt gamla hemland Irak, vänder nu tillbaka till Sverige i allt större antal..

Blekinge Läns tidning - 14 dec 17 kl. 15:52

Svensk extremist uppges avrättad i Irak

En svensk medborgare med misstänkta kopplingar till en terrorrörelse rapporteras ha avrättats i Irak tillsammans med ytterligare 37 misstänkta jihadister, uppger en fängelsekälla.(TT).

Kristianstadsbladet - 14 dec 17 kl. 15:52

Svensk extremist uppges avrättad i Irak

En svensk medborgare med misstänkta kopplingar till en terrorrörelse rapporteras ha avrättats i Irak tillsammans med ytterligare 37 misstänkta jihadister, uppger en fängelsekälla.(TT).

YA - 14 dec 17 kl. 16:05

Svensk extremist uppges avrättad i Irak

En svensk medborgare med misstänkta kopplingar till en terrorrörelse rapporteras ha avrättats i Irak tillsammans med ytterligare 37 misstänkta jihadister, uppger en fängelsekälla för nyhetsbyrån AFP. Uppgiften har inte bekräftats från annat håll.(TT).

Fler nyheter från SR

SR - 45 minuter sedan

Trögt för nyproducerade bostäder

Starten på det här året är fortsatt mörk för byggbolagen och försäljningen av nyproducerade bostäder, visar en ny rapport från byggföretaget Veidekke..

SR - 45 minuter sedan

Utökad fjärrundervisning i skolan dröjer

Många kommuner vill ha större möjligheter att använda fjärrundervisning där lärare via dator undervisar elever som sitter på annat håll, bland annat för att lösa lärarbristen. Men det blir ingen lagändring innan valet..

SR - 45 minuter sedan

Israel erkänner: Förstörde syrisk kärnreaktor

Israel har avslöjat en militär operation mot Syrien som varit en militär topphemlighet i mer än tio år. Det handlar om förstörandet av vad man tror var en kärnreaktor i Syrien..

SR - 2 timmar sedan

Ny rapport: Bättre förlossningsvård behövs

Förlossningsvården i Sverige kan förbättras på många punkter, det visar en ny kartläggning från Sveriges kommuner och landsting..

SR - 3 timmar sedan

Det här handlar Cambridge Analytica- och Facebook-skandalen om

Över 50 miljoner Facebook-användare har fått all sin offentliga information och aktivitet från sajten insamlad av det externa analysföretaget Cambridge Analytica. Men vad är det egentligen som har hänt, hur har det gått till och vem bär ansvaret?Hör teknik- och IT-journalisten Simon Campanello förklara – från början..

SR - 3 timmar sedan

Forskare ser ökat IS-hot

IS motgångar på slagfältet har gjort nätet ännu viktigare både för terrororganisationen och för dem som försöker bekämpa den, och hotet har inte minskat..

SR - 5 timmar sedan

Dom mot palestinsk flicka som sparkade soldater

Den palestinska tonåringen Ahed Tamimi har gjort en uppgörelse med åklagare som innebär att hon döms till åtta månaders fängelse och böter..

SR - 9 timmar sedan

Merkel presenterade sin regeringsförklaring – fokuserade på sammanhållning i landet

I Berlin presenterade Angela Merkel i dag sin första regeringsförklaring sedan hon återvaldes till förbundskansler för en vecka sedan. Sammanhållningen i landet var hennes övergripande tema. Och med en rejäl dos självkritik inledde hon med de senaste årens mest polariserande tema..

SR - 9 timmar sedan

Mark Zuckerberg medger misstag kring hur Facebook hanterat Cambridge Analytica-skandalen

Facebooks grundare Mark Zuckerberg medger nu misstag i hur företaget hanterat skandalen kring Cambridge Analytica..

SR - 10 timmar sedan

Perus president avgår

Perus president Pedro Pablo Kuczynski avgår. Han anklagas för att ha mutat till sig stöd i kongressen, för att undvika riksrätt i en korruptionshärva..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.