SR > Nyheter

Friday, 22 June, 00:12

SR - 14 dec 17 kl. 18:08

Svensk-irakier avrättad i IrakEn svensk/Irakisk medborgare med misstänkta kopplingar till en terrorrörelse rapporteras ha avrättats i Irak tillsammans med ytterligare 37 misstänkta jihadister. UD bekräftar de fått information från Irak om avrättningen..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Irak, Irakisk

Dela artikeln

6 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Svensk-irakier, avrättadi , Irak
GöteborgsPosten - 14 dec 17 kl. 17:03

Svensk extremist avrättad i Irak

En svensk-irakisk medborgare som har dömts för terrorbrott i Irak har avrättats. Svenska utrikesdepartementet, som protesterat mot dödsdomen, ska nu kalla upp Iraks ambassadör med anledning av händelsen. Statsminister Löfven har personligen tagit upp fallet med Irak..

Barometern - 14 dec 17 kl. 18:07

Just nu: Uppgifter: Svensk medborgare avrättad i Irak

En svensk-irakisk medborgare med misstänkta kopplingar till en terrorrörelse har ha avrättats i Irak, uppger svenska utrikesdepartementet för TT..

UNT - 14 dec 17 kl. 18:09

UD: Svensk medborgare avrättad i Irak

En svensk-irakisk medborgare med misstänkta kopplingar till en terrorrörelse har ha avrättats i Irak, uppger svenska utrikesdepartementet för TT.

Expressen - 14 dec 17 kl. 16:02

Svensk medborgare uppges avrättad i Irak

En svensk medborgare som har misstänka kopplingar till en terrorrörelse rapporteras ha blivit avrättad med ytterligare 37 jihadister i Irak, uppger en fängelsekälla till AFP.  .

Aftonbladet - 14 dec 17 kl. 15:57

UD: Svensk medborgare avrättad i Irak

SR - 09 aug 17 kl. 03:00

Allt fler svensk-irakier återvänder till Sverige

Svensk-irakier, som försökt starta om livet i sitt gamla hemland Irak, vänder nu tillbaka till Sverige i allt större antal..

Blekinge Läns tidning - 14 dec 17 kl. 15:52

Svensk extremist uppges avrättad i Irak

En svensk medborgare med misstänkta kopplingar till en terrorrörelse rapporteras ha avrättats i Irak tillsammans med ytterligare 37 misstänkta jihadister, uppger en fängelsekälla.(TT).

Kristianstadsbladet - 14 dec 17 kl. 15:52

Svensk extremist uppges avrättad i Irak

En svensk medborgare med misstänkta kopplingar till en terrorrörelse rapporteras ha avrättats i Irak tillsammans med ytterligare 37 misstänkta jihadister, uppger en fängelsekälla.(TT).

YA - 14 dec 17 kl. 16:05

Svensk extremist uppges avrättad i Irak

En svensk medborgare med misstänkta kopplingar till en terrorrörelse rapporteras ha avrättats i Irak tillsammans med ytterligare 37 misstänkta jihadister, uppger en fängelsekälla för nyhetsbyrån AFP. Uppgiften har inte bekräftats från annat håll.(TT).

Fler nyheter från SR

SR - 2 timmar sedan

Flera olyckor och köer i midsommartrafiken

Hör Monika Wikström på Sveriges radios trafikredaktion om trafikläget..

SR - 3 timmar sedan

USA: Skjuter upp migrationsomröstning

I USA har representanthuset skjutit upp omröstningen om en av de migrationsreformer som var planerade till torsdagen, rapporterar Reuters..

SR - 4 timmar sedan

Löfven deltar i EU:s krismöte om migration

Statsminister Stefan Löfven kommer att delta på söndagens informella Eu-toppmöte om migration..

SR - 5 timmar sedan

Firar ett år i frihet: Större än pengar

Johan Gustafsson, svensken som satt kidnappat i Mali får rekordstor ersättning från Brottsoffermyndigheten. Han tog emot beskedet med förvåning och tacksamhet..

SR - 5 timmar sedan

Björnstammen i Mellansverige växer

Björnstammen i Dalarna och Gävleborg har växt med ett 40-tal djur. Totalt finns nu 841 björnar i området visar den senaste inventeringen..

SR - 5 timmar sedan

Striden om familjeseparationer flyttas till kongressen

I dag planeras flera omröstningar om migrationsreformer i representanthuset, bland annat innehåller förslagen lagändringar som sägs garantera att barn inte separeras från sina anhöriga..

SR - 6 timmar sedan

Ramaskri bland länderna som lämnats utanför migrationsmötet

Det råder stor oreda inför det minitoppmöte om migration som EU-kommissionen har kallat till på söndag, för att lösa några av stridsfrågorna inför det stora EU-toppmötet i nästa vecka..

SR - 7 timmar sedan

Svensk riksdagsledamot gripen i Turkiet

Den svenska riksdagsledamoten Jabar Amin som är på plats i Turkiet har gripits. Han stoppades av säkerhetspolis vid passkontrollen..

SR - 8 timmar sedan

Läkare utan gränser uppmanar rapportering av "oetiskt beteende"

Personal hos organisationen Läkare utan gränser anklagas för sexköp och sexuella trakasserier av prostituerade i flera afrikanska länder, rapporterar BBC. Flera anonyma kvinnliga anställda berättar om övergreppen i ett nyhetsprogram. De som anklagas ska i första hand jobba med logistik och inte vara läkare eller sjuksköterskor..

SR - 9 timmar sedan

"Unga kriminella i Malmö är lättkränkta"

En amerikansk metod ska testas för att stoppa det dödliga våldet bland kriminella i Malmö. I den ingår att kartlägga gängen, men Malmö har inga fasta gäng. Hör reportage av Anna Bubenko..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.