DI > Ekonomi

Thursday, 13 December, 11:30

DI - 14 dec 17 kl. 18:09

Storslam för Stefan Edberg i rättenForne tennisstjärnan Stefan Edberg och finansmannen Fredrik Svensson anklagades för brott mot aktiebolagslagen. Men de två vann en förkrossande seger i Västmanlands tingsrätt..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Stefan Edberg, Fredrik Svensson, Västmanlands

Dela artikeln

45 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Storslamför , Stefan, Edbergi , rätten
DI - 14 nov 17 kl. 13:46

Stefan Edberg upp i rätten – stäms på 40 miljoner

Forne tennisstjärnan Stefan Edberg och finansmannen Fredrik Svensson har stämts på 40,6 miljoner kronor. De anklagas för att ha köpt fondbolaget Case till underpris..

Realtid - 02 mar 17 kl. 14:30

Edberg och Svensson vill att rätten avvisar skadeståndstalan

Stefan Edberg och Fredrik Svensson presenterar fler anledningar till varför skadeståndstalan ska avvisas – och kräver drygt 770.000 kronor av minoritetsägarna..

Realtid - 15 dec 17 kl. 12:32

Edberg och Svensson vann i rätten

Minoritetsägarnas bevis kring värderingen av Case Asset Management är inte tillräcklig, anser domstolen som dömde till fördel för Stefan Edberg och Fredrik Svensson..

Expressen - 06 nov 14 kl. 22:00

Rosenbergs storslam - tog hem dubbla priser

Marcus Rosenberg tog storslam när Allsvenskans Stora Pris delades ut i kväll. Malmökaptenen tilldelades priset både som Årets anfallare och allsvenskans mest värdefulla spelare. – Jag är jättenöjd med min säsong, säger Rosenberg till SportExpressen.

Kristianstadsbladet - 18 sep 14 kl. 05:50

Stefan Allbäck får hovrättsdom i dag


Fyra och ett halvt år efter att SVT:s Uppdrag granskning avslöjade mutskandalen i Göteborg kommer hovrätten för Västra Sverige i dag med sitt utslag angående Stefan Allbäck.Byggmästaren blev något av en portalfigur när turerna rullades upp och han dömdes i tingsrätten för bestickning till villkorlig dom och böter på sammanlagt 32 000 kronor.Även hans företag, Stefan Allbäcks Byggnads AB, dömdes att betala en företagsbot på 100 000 kronor.

BT - 18 sep 14 kl. 05:50

Stefan Allbäck får hovrättsdom i dag

Fyra och ett halvt år efter att SVT:s Uppdrag granskning avslöjade mutskandalen i Göteborg kommer hovrätten för Västra Sverige i dag med sitt utslag angående Stefan Allbäck. Byggmästaren blev något av en portalfigur när turerna rullades upp och han dömdes i tingsrätten för bestickning till villkorlig dom och böter på sammanlagt 32 000 kronor.Även hans företag, Stefan Allbäcks Byggnads AB, dömdes att betala en företagsbot på 100 000 kronor.

Dagens PS - 22 maj 18 kl. 13:55

Stefan Persson gör det – igen

Tankar nya H&M-aktier för hundratals miljoner alltså. Det är lätt att tappa räkningen över hur många gånger på kort tid som H&M-miljardären utökat sitt innehav i det egna bolaget. Varje vecka trycker han på köpknappen.

BT - 18 sep 14 kl. 12:23

Liten lindring för Stefan Allbäck

Från 80 dagsböter till 50. Det var den enda lindringen byggmästaren Stefan Allbäck nådde i hovrätten för västra Sverige, som på torsdagen i övrigt fastställde tingsrättens villkorliga dom angående bestickning. - Vi har inte tagit ställning till om vi ska överklaga men är medvetna om att det är svårt att få prövningstillstånd när utgången är styrd av bevisfrågor snarare än rättsfrågor, säger advokat Christian Olsen.

Helsingborgs Dagblad - 12 nov 15 kl. 17:30

Koll som krävs. För att värna asylrätten.

Tåget över Öresundsbron passerar den landsgräns vi sällan funderar över. Men nu tidig torsdagseftermiddag är det annorlunda. Vid första stoppet på svenska sidan, Hyllie, är polisnärvaron påtaglig.

Sydsvenskan - 12 nov 15 kl. 17:30

Koll som krävs. För att värna asylrätten.

Tåget över Öresundsbron passerar den landsgräns vi sällan funderar över. Men nu tidig torsdagseftermiddag är det annorlunda. Vid första stoppet på svenska sidan, Hyllie, är polisnärvaron påtaglig.

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Smartster accelerar och inbjuder till investerarträffar

Smartster – Smartster Group AB (publ), - inbjuder till investerarträffar, genomför en företrädesemission om 4,1 mkr och välkomnar nya investerare att ansluta sig innan sin planerade notering. Investerare är välkomna till Bolagets investerarträffar som besöker Stockholm, Göteborg, Malmö, Borås, Halmstad och Köpenhamn..

DI - 3 minuter sedan

Handelsbanken kapar hårt i Finland

Handelsbanken genomför dramatiska neddragningar av kontor i Finland. Bara sedan halvårsskiftet har antalet minskat med 20 procent..

DI - 30 minuter sedan

52-veckorslägsta för fem aktier på Stockholmsbörsen

Torsdagsbörsen är sur med breda nedgångar, och fem aktier på Stockholmsbörsens listor har noterat nya 52-veckorslägsta, rapporterar Finwire..

DI - 15 minuter sedan

Equinor backar efter Pareto-sänkning

Oljejätten Equinor, tidigare Statoil, backar på Oslobörsen sedan Pareto Securities sänkt sin rekommendation för oljeaktien till sälj från tidigare köp. Riktkursen sänks samtidigt till 170 norska kronor från tidigare 300..

DI - 45 minuter sedan

Handelsbanken: Sälj H&M inför försäljningssiffrorna

Vänta inte på försäljningssiffrorna – det är dags att sälja H&M redan nu. Det skriver Handelsbanken i en analys. Riktkursen är oförändrad på 120 kronor..

DI - 45 minuter sedan

Kinesiska avsiktsförklaringar har gått i lås för Fingerprint Cards

Fingerprint Cards har tecknat en avsiktsförklaring om samarbete med två kinesiska företag om biometriska dörrlås..

DI - 45 minuter sedan

SEB och skogsaktier tynger Stockholmsbörsen – Essity i topp

Stockholmsbörsen inledde torsdagens handel med en mindre uppgång, som dock snart förbyttes i negativa siffror..

DI - 1 timme sedan

IEA sänker prognosen för oljeproduktionen utanför Opec

Internationella energimyndigheten, IEA, sänker prognosen för oljeproduktionen utanför Opec nästa år. Men den totala produktionen väntas öka under 2019 och efterfrågeprognosen justeras ned något..

DI - 1 timme sedan

Rikemansklubbens medlemsregister utsatt för dataintrång

”Rikemansklubben” Connoisseur Clubs medlemsregister har hackats och person- och adressuppgifter på 13.000 medlemmar har läckt ut, skriver Breakit..

DI - 1 timme sedan

XXL rasar efter rekommendationssänkning

Den norska sportkedjan XXL rasar med drygt 9 procent på torsdagsförmiddagen i spåren av att Credit Suisse sänkt sin rekommendation. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.