SR > Nyheter

Friday, 20 July, 10:44

Liknande nyheter

Taggar: Många är slutvid 60 , års, ålder
Uppsalanyheter.se - 12 feb 15 kl. 01:43

34 år i innebandyns tjänst "jag ser inget slut"

Man pratar om eldsjälar, föredömen och legendarer men sällan talar vi om pionjärer, de som varit med och startat upp något. Leif Ericsson är en av Upplands innebandys verkliga pionjärer, nyss dömde han sin 4000:e match och ser inget slut på engagemanget inom innebandyn, trots 34 år i innebandyns tjänst.Man pratar om eldsjälar, föredömen och legendarer men sällan talar vi om pionjärer, de som varit med och startat upp något.

Cornucopia - 23 nov 15 kl. 13:01

Allt fler skjutvapenbrott trots allt färre vapenstölder

Antalet vapenstölder i Sverige är tydligt fallande sedan länge. Ändå ökar antalet brott med skjutvapen, vilket visar att de lagliga vapnen, som kan stjälas, inte har med saken att göra.
Stölderna av skjutvapen och sprängämnen minskar stadigt i Sverige, både i antal och per capita.

HBL - 30 jan 14 kl. 10:35

Från guldålder till järnålder

I den grå forntiden (1965–1971) fanns i Norge en agrar statsminister. Han hette Per Borten och excellerade i jordnära liknelser. Att bära regeringsbördan förliknade han vid ”å baere sprikende staur”.

Nya Wermlands Tidningen - 05 mar 13 kl. 07:55

"Hoppas det inte är slut vid 27 års ålder"

Årets roligaste hockeytid närmar sig. Slutspelet. Men Micke Johansson upplever karriärens tyngsta period.

Skånskan - 10 mar 16 kl. 08:52

”Man ska inte tro att livet är slut”

PERSONLIGT Vet du vad njursvikt är? Känner du till skillnaden mellan bukdialys och bloddialys?
Troligen inte.

Trelleborgs Allehanda - 30 sep 14 kl. 15:02

Förälder vill se krafttag mot stölder

Foto: Tomas Oneborg
Efter att en elev bestulits på sina skor medan hon var i skolan kräver hennes mamma nu att skolan vidtar åtgärder.
En elev i fjärde klass på Bäckaskolan har blivit bestulen på ett par skor signerade av Janne Schaffer och Electric boys. Det var den 12 september i år som någon tog skorna som hon ställt utanför klassrummet.

Sydsvenskan - 25 mar 15 kl. 18:25

Tre års fängelse för äldrestölder

Tillsammans med en kumpan arbetade sig en kvinnlig ficktjuv igenom södra Sveriges matbutiker. Offren var alltid äldre människor.Den 24-åriga kvinnan höll sig undan länge, men till slut greps hon i Spanien efter en internationell efterlysning.

Helsingborgs Dagblad - 25 mar 15 kl. 18:25

Tre års fängelse för äldrestölder

Tillsammans med en kumpan arbetade sig en kvinnlig ficktjuv igenom södra Sveriges matbutiker. Offren var alltid äldre människor.Den 24-åriga kvinnan höll sig undan länge, men till slut greps hon i Spanien efter en internationell efterlysning.

Skånskan - 12 jan 16 kl. 17:09

Rädda för stölder via grannbalkonger

lund En bostadsrättsförening i centrala Lund överklagar beslutet att ett grannhus ska få förses med balkonger. Bland annat är de rädda för stölder.Det handlar om huset på Östra Vallgatan 61.

YLE - 29 sep 16 kl. 14:49

Att växa upp med en missbrukande förälder

Pixnekliniken i Malax har antagligen räddat liv, men nu ska den läggas ner. Maria Hagberg som växte upp med en missbrukande förälder skulle inte vara den hon är i dag utan klinikens hjälp. För fyra och ett halvt år sedan blev Maria Hagbergs mamma äntligen fri från sitt beroende av alkohol och för ett år sedan kunde hon också lämna medicinerna, men åren fram till tillfrisknandet har varit jobbiga.

GöteborgsPosten - 19 okt 16 kl. 10:14

Kraftig ökning av bildelsstölder

Antalet stölder av dyra bildelar fortsätter att öka. Trots att året inte är slut har fler stölder redan begåtts än under hela förra året..

Fler nyheter från SR

SR - 45 minuter sedan

Näringsministern kritisk mot Telias köp av TV4

Näringsminister Mikael Damberg är kritisk mot att Telia köper TV4:s moderbolag. – Jag menar att sista ordet inte är sagt, säger Mikael Damberg..

SR - 1 timme sedan

IMF:s utvärderingsarbete får kritik

Internationella valutafonden, IMF, är dåligt på att ta till sig rekommendationer från sitt egna utvärderingsorgan, enligt en ny rapport från oberoende experter..

SR - 1 timme sedan

Sverige begär inte brandhjälp av Nato

Trots att Sverige är ett av försvarsalliansen Natos partnerländer har Sverige inte begärt hjälp för att bekämpa skogsbränderna via Natos krissamordningscentral..

SR - 2 timmar sedan

Minst elva döda efter båtolycka i USA

Minst elva personer har omkommit nära Branson i USA efter att en turistbåt kapsejsat på Missourifloden..

SR - 2 timmar sedan

Just nu: Tyskland skickar fem helikoptrar

Skogsbränderna fortsätter härja runt om i Sverige och sammanlagt brinner det på runt olika 50 platser.  Värst drabbat är Gävleborg, Dalarna och Jämtland. Under dagen väntas helikoptrar från Tyskland, Norge och Litauen komma till Sverige för att hjälpa till.

SR - 3 timmar sedan

Telia köper Bonnier

Telia köper Bonnier Broadcasting inklusive TV4 och CMore för 9,2 miljarder kronor, enligt ett pressmeddelande från Telia..

SR - 4 timmar sedan

Studie: Färre tonårsaborter i Norden

Ny forskning visar att tonårsaborterna minskar, samtidigt som många av tonåringarna använder långvariga preventivmedel..

SR - 4 timmar sedan

Tysk studie: Grövre antisemitism på nätet

Antisemitiska yttringar på internet har ökat kraftigt de senaste åren och också blivit allt grövre. Det visar en ny tysk långtidsstudie vid Berlins tekniska universitet..

SR - 4 timmar sedan

Rysk polis anklagas – tvingade bort romer

Enligt människorättsorganisationen European Roma Rights Center, ERRC, använde polisen tvång och hot för att få romerna att hålla sig borta från de centrala delarna av Moskva under fotbolls-VM..

SR - 4 timmar sedan

45 terrängbränder rasar i landet

Det brinner fortfarande på flera håll i landet och läget är mycket ansträngt för räddningstjänsterna. Flera europeiska länder har via EU:s samarbete skickat både personal och material för att avlasta i släckningsarbetet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.