Dagen > Kultur

Thursday, 19 April, 11:52

Dagen - 14 dec 17 kl. 16:01

Trots två nej tror Fridolin på migrationsuppgörelsenRegeringens migrationsuppgörelse hänger på en skör tråd, efter att både KD och L berättat att de kommer rösta emot förslaget. – Det är klart jag är besviken på KD, med tanke på det engagemang som finns i kyrkorna, säger Gustav Fridolin, språkrör för Miljöpartiet, till Dagen..
Läs mer på Dagen
Läs mer om:
Fridolin, KD, Gustav Fridolin, Miljöpartiet, Dagen

Dela artikeln

693 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Trots två, nej, tror, Fridolin, migrationsuppgörelsen
Dagen - 14 dec 17 kl. 16:01

Trots två nej tror Fridolin på migrationsuppgörelsen

Regeringens migrationsuppgörelse hänger på en skör tråd, efter att både KD och L berättat att de kommer rösta emot förslaget. – Det är klart jag är besviken på KD, med tanke på det engagemang som finns i kyrkorna, säger Gustav Fridolin, språkrör för Miljöpartiet, till Dagen..

Aftonbladet - 27 sep 17 kl. 09:34

Nej, Gustav Fridolin – nu blir det bakläxa

SR - 07 jul 14 kl. 16:00

Damlandslagets läkare om Neymar: ”Nej, tror inte han spelar”

Det svensk damlandslagets läkare Yelverton Tegner är övertygad om att Neymar inte spelar om Brasilien tar sig till en eventuell VM-final..

BT - 02 nov 14 kl. 06:55

Fridolin tillbaka på sin gamla skola

Hur är det att vara 31 år och Sveriges utbildningsminister? BT:s nyhetschef Carl Lind återvände till Skåne för ett möte med sin förre skolkamrat Gustav Fridolin (MP). Det blev ett samtal om den stökiga skoltiden, kärleken till läraryrket – och varför SD har tre gånger fler väljare i hembyn.

Dagen - 12 apr 11 kl. 03:00

Gustav Fridolin om sin starka förändringstro

Gustav Fridolin är övertygad om att Gud hjälpte hans mamma att resa sig ur rullstolen. Den tron tar han med sig in i politiken. Tron på förändring.

Dagen - 22 apr 11 kl. 16:36

Fridolin kritisk mot Borg - säger nej till medlemskap i europakten

Anders Borg öppnar för svenskt deltagande i europakten. Miljöpartiets språkrörskandidat Gustav Fridolin kritiserar Borgs utspel och säger att svenskt deltagande i europakten innebär underkastelse av regeltolkningar av EU-kommissionens byråkrater.

Europakten är öppen även för EU-länder som inte har euron som valuta.

Sydsvenskan - 19 jan 11 kl. 00:03

Vitamin Fridolin

Gustav Fridolin (MP) är en begåvad politisk tjuv. Han kan sno åt sig en betydande del av den politiska mitten.
Han är inte lite fräck.

BT - 14 aug 14 kl. 13:37

Fridolin vill inte stryka medhårs

Miljöpartiets språkrör Gustav Fridolin vill bli skolminister efter valet. Och får han som han vill blir både bensin och flyg dyrare. – Det kan jag lätt stå för, säger Gustav Fridolin om partiets olika klimatskatter.

Cornucopia - 14 okt 16 kl. 14:58

Efter 700 dagar upptäckte Fridolin att 100 dagar gått

Efter att det gått 700 dagar sedan Gustav "Inkompetent" Fridolin (mp) lovade att fixa skolan på 100 dagar har han nu kommit fram till att han inte alls lovade att fixa skolan på 100 dagar, samt att politiker inte kan fixa skolan.
Efter 700 dagar av upprepande att Fridolin skulle fixa skolan på 100 dagar, har nu Fridolin upptäckt att 100 dagar gått. Han gör då avbön och menar att han inte alls skulle fixa skolan på 100 dagar, och att han inte bryr sig om kritik och att politiker ändå inte kan påverka resultaten i skolan.

Sydsvenskan - 05 apr 11 kl. 06:30

Fridolin öppen för att sälja tyska delar av Vattenfall

Kolkraft, kärnkraft och dyra fallskärmsavtal i Tyskland gör att Gustav Fridolin (MP) kan tänka sig att sälja utländska delar av Vattenfall för att koncentrera bolaget till den svenska verksamheten.
Miljöpartiet har tillsammans med övrig opposition stoppat regeringen från att sälja aktier i Vattenfall. Men Gustav Fridolin, industripolitisk talesperson för Miljöpartiet och föreslagen som nytt språkrör, menar att det inte hindrar att vissa delar av den statliga koncernen knoppas av.?

Fler nyheter från Dagen

Dagen - Igår: 13:20

Ökat behov av exorcism

En kurs i andeutdrivning hålls den här veckan i Rom. – Kunskapen behöver bli större, säger katolske prästen Benigno Palilla..

Dagen - I förrgår: 10:10

Fortsatt förtroende för Tomas Brunegård i Mentor medier

Mentor mediers styrelseordförande Tomas Brunegård sitter kvar. Men vid måndagens extra bolagsstämma fick han bara stöd från ägarna av knappt 53 procent av aktierna..

Dagen - I förrgår: 11:41

Fridolin säger ja till religiösa friskolor

"Det finns konfessionella friskolor som staten inte haft någon anmärkning mot", säger Miljöpartiets språkrör..

Dagen - I förrgår: 11:22

Annie Lööf tar klivet in i kyrkan i kvällens partiledarutfrågning

Ikväll är det dags för Centerpartiets ledare att frågas ut av tidningen Dagen och Uppsalas pingstförsamling..

Dagen - I förrgår: 11:00

”Äntligen får vi samer berätta vår egen historia”

2018 firar den samiska kampen för sina rättigheter 100 år. Saila-Marie Persson tillhör den unga generationen samer som inte upplevt samma förtryck som hennes äldre släktingar brottats med. Hon är 26 år och renägare och hon brinner för att dela med sig av den samiska kulturen..

Dagen - I förrgår: 11:00

Väckelserörelsen på samernas sida

Samerna är Europas enda urfolk och kampen för de samiska rättigheterna har pågått ett helt sekel. En process som fått extra kraft från väckelserörelsen..

Dagen - I förrgår: 10:10

Fortsatt förtroende för Tomas Brunegård

Mentor mediers styrelseordförande Tomas Brunegård sitter kvar. Men vid måndagens extra bolagsstämma fick han bara stöd från knappt 53 procent av ägarna..

Dagen - I förrgår: 14:26

Kristna sågar lärobok i religion som citerar låten ”Häng Gud”

En låttext i en av skolans religionsböcker har väckt starka känslor hos en del föräldrar och elever. Det handlar om punkbandet Ebba Gröns låt "Häng Gud"..

Dagen - I förrgår: 09:34

94-årig Auschwitzvakt åtalas

Tyska åklagare åtalar en tidigare vakt vid koncentrationslägret Auschwitz. Den i dag 94-årige mannen åtalas för medhjälp till mord..

Dagen - I förrgår: 03:00

Aday Bethkinne: Turkiet återlämnar kyrkor och kloster

Många känner en lättnad över att Turkiet nu backar och återlämnar de helgedomar som konfiskerats av staten. Men oron är långt ifrån över..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.