Dagen > Kultur

Monday, 22 January, 15:15

Dagen - 14 dec 17 kl. 16:01

Trots två nej tror Fridolin på migrationsuppgörelsenRegeringens migrationsuppgörelse hänger på en skör tråd, efter att både KD och L berättat att de kommer rösta emot förslaget. – Det är klart jag är besviken på KD, med tanke på det engagemang som finns i kyrkorna, säger Gustav Fridolin, språkrör för Miljöpartiet, till Dagen..
Läs mer på Dagen
Läs mer om:
Fridolin, KD, Gustav Fridolin, Miljöpartiet, Dagen

Dela artikeln

691 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Trots två, nej, tror, Fridolin, migrationsuppgörelsen
Dagen - 14 dec 17 kl. 16:01

Trots två nej tror Fridolin på migrationsuppgörelsen

Regeringens migrationsuppgörelse hänger på en skör tråd, efter att både KD och L berättat att de kommer rösta emot förslaget. – Det är klart jag är besviken på KD, med tanke på det engagemang som finns i kyrkorna, säger Gustav Fridolin, språkrör för Miljöpartiet, till Dagen..

Aftonbladet - 27 sep 17 kl. 09:34

Nej, Gustav Fridolin – nu blir det bakläxa

SR - 07 jul 14 kl. 16:00

Damlandslagets läkare om Neymar: ”Nej, tror inte han spelar”

Det svensk damlandslagets läkare Yelverton Tegner är övertygad om att Neymar inte spelar om Brasilien tar sig till en eventuell VM-final..

BT - 02 nov 14 kl. 06:55

Fridolin tillbaka på sin gamla skola

Hur är det att vara 31 år och Sveriges utbildningsminister? BT:s nyhetschef Carl Lind återvände till Skåne för ett möte med sin förre skolkamrat Gustav Fridolin (MP). Det blev ett samtal om den stökiga skoltiden, kärleken till läraryrket – och varför SD har tre gånger fler väljare i hembyn.

Dagen - 12 apr 11 kl. 03:00

Gustav Fridolin om sin starka förändringstro

Gustav Fridolin är övertygad om att Gud hjälpte hans mamma att resa sig ur rullstolen. Den tron tar han med sig in i politiken. Tron på förändring.

Dagen - 22 apr 11 kl. 16:36

Fridolin kritisk mot Borg - säger nej till medlemskap i europakten

Anders Borg öppnar för svenskt deltagande i europakten. Miljöpartiets språkrörskandidat Gustav Fridolin kritiserar Borgs utspel och säger att svenskt deltagande i europakten innebär underkastelse av regeltolkningar av EU-kommissionens byråkrater.

Europakten är öppen även för EU-länder som inte har euron som valuta.

Sydsvenskan - 19 jan 11 kl. 00:03

Vitamin Fridolin

Gustav Fridolin (MP) är en begåvad politisk tjuv. Han kan sno åt sig en betydande del av den politiska mitten.
Han är inte lite fräck.

BT - 14 aug 14 kl. 13:37

Fridolin vill inte stryka medhårs

Miljöpartiets språkrör Gustav Fridolin vill bli skolminister efter valet. Och får han som han vill blir både bensin och flyg dyrare. – Det kan jag lätt stå för, säger Gustav Fridolin om partiets olika klimatskatter.

Cornucopia - 14 okt 16 kl. 14:58

Efter 700 dagar upptäckte Fridolin att 100 dagar gått

Efter att det gått 700 dagar sedan Gustav "Inkompetent" Fridolin (mp) lovade att fixa skolan på 100 dagar har han nu kommit fram till att han inte alls lovade att fixa skolan på 100 dagar, samt att politiker inte kan fixa skolan.
Efter 700 dagar av upprepande att Fridolin skulle fixa skolan på 100 dagar, har nu Fridolin upptäckt att 100 dagar gått. Han gör då avbön och menar att han inte alls skulle fixa skolan på 100 dagar, och att han inte bryr sig om kritik och att politiker ändå inte kan påverka resultaten i skolan.

Sydsvenskan - 05 apr 11 kl. 06:30

Fridolin öppen för att sälja tyska delar av Vattenfall

Kolkraft, kärnkraft och dyra fallskärmsavtal i Tyskland gör att Gustav Fridolin (MP) kan tänka sig att sälja utländska delar av Vattenfall för att koncentrera bolaget till den svenska verksamheten.
Miljöpartiet har tillsammans med övrig opposition stoppat regeringen från att sälja aktier i Vattenfall. Men Gustav Fridolin, industripolitisk talesperson för Miljöpartiet och föreslagen som nytt språkrör, menar att det inte hindrar att vissa delar av den statliga koncernen knoppas av.?

Fler nyheter från Dagen

Dagen - 1 timme sedan

Tredje kön väcker starka reaktioner

Över 350 kommentarer har gjorts på Dagens Facebooksida..

Dagen - 2 timmar sedan

Oxfam: Rikaste procenten drar ifrån

Världens allra rikaste fick det mesta av tillväxtkakan förra året, enligt en rapport från Oxfam..

Dagen - I förrgår: 09:20

Migrationsverket: Handläggarnas lägstanivå måste höjas

När Migrationsverket rättschef Fredrik Beijer träffade företrädare för civila samhället var signalen tydlig – myndigheten behöver höja lägstanivån hos sina handläggare..

Dagen - I förrgår: 09:50

Kritik mot dödfött vinstförslag

Regeringen och Vänsterpartiet vill införa ett vinsttak för privata företag i skolan och omsorgen. Men Alliansen och Sverigedemokraterna tänker stoppa förslaget..

Dagen - I förrgår: 11:10

Biskopen sattes på prov när konfirmandapp lanserades

På torsdagen invigdes spelappen "Stjärnans väg" genom att konfirmander fick sätta Skara stifts biskop Åke Bonnier på prov..

Dagen - I förrgår: 12:30

Unikt framträdande av Trump på manifestation mot abort

Som första amerikanska president någonsin medverkade Donald Trump, via videolänk, på den årliga demonstrationen "March for Life" i Washington DC..

Dagen - I förrgår: 14:20

Påvlig vigsel på flygplan kritiseras

Påve Franciskus beslut att spontant viga två personer på ett flygplan har fått en del katoliker att varna för konsekvenserna..

Dagen - Igår: 15:20

FN:s tortyrkommitté stoppar utvisning av konvertit

Beslutet innebär att svenska myndigheter inte får skicka tillbaka Abdul Malik till Pakistan under tiden som målet prövas igen..

Dagen - Igår: 16:40

”Jerusalems framtid måste tillhöra flera”

Kyrkornas världsråds generalsekreterare Olav Fykse Tveit tog upp frågan om Jerusalems status på en konferens i Kairo till stöd för Jerusalem..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.